probleme citire card la startup

j_bravo

neatza y'all,

mi-am luat un asus a696 acu vreo 2 sapt, impreuna cu un card SD kingston de 2 GB si am, evident, o mica problema :

PDA-ul imi vede cardul fara probleme, am instalat pe el softuri, am pus fisiere pe el...

problema e cand restartez PDA-ul dupa ce a fost in standby mai multe ore (sau de pe-o zi pe alta) - nu pot sa accesez nici un fisier de pe card, imi zice "cannot open file" sau "file not available". trebuie sa scot cardul, apoi sa-l introduc din nou, si apoi e totul ok... am incercat cu 2 carduri pana acum (producatori si capacitatzi diferite), aceeashi problema.

faza ciudata e ca patzesc asta doar cand sta in standby multe ore, daca intra in standby si reiau lucrul dupa 30 min - o ora, merge fara probleme.

avetzi vreo idee de ce as putea sa incerc, inainte sa fug cu el la garantzie ?

multzam mult huh.gif

PS : in afara de problema asta, sunt super incantat de PDA, m-am dat cu el si pe wireless, am folosit si GPS, merge brici !
j_bravo
hehe, FYI, am sapat cateva zile si am aflat ca asta era un known bug, care a fost rezolvat in Firmware update v03.0735

io personal l-am downloadat de la asus de pe site si problema s-a dus... acum merge super, iar pda-ul in sine continui sa-l consider o bijuterie wink.gif

MarmoSa
Ce windoze ai pe PDA - 5 sau 6?
Chiar astazi am auzit o problema asemanatoare la cineva cu un Asus 636N, dupa ce a facut upgrade la wm6.

Toate cele bune
j_bravo
QUOTE (MarmoSa @ Oct 30 2007, 23:24) *
Ce windoze ai pe PDA - 5 sau 6?
Chiar astazi am auzit o problema asemanatoare la cineva cu un Asus 636N, dupa ce a facut upgrade la wm6.

Toate cele bune

A696-le meu a venit cu WM 6 preinstalat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.