Obiective Canon
Pagini: 1, 2

Rigid Aurel

Kenko 2x si 1,5x merg cu toate pe care le am eu, mai putin cu obiectivul din kit care are montura aceea speciala EF-S. Oricum nu o sa il folosesc decat cu 55-200. Singura problema este ca spre tele maxim AF-ul mai da rateuri.
Monitoxus
Canon 17-40 4L a testat careva? devil.gif

In ultima vreme am tot discutat cu mai multi profesionisti si spre suprinderea mea ei au spus ca obiectivul cu care vine 300d Kit ar primi nota 2 pe o scara de la 1 la 10 biggrin.gif Also, au adugat ca Sigma NU se compara cu nici un obiectiv cat de cat bun de la Canon...

In plus, am inteles ca 17-40 ar fi really kick ass si ca 20-35 nu ar fi nici asta foarte prost. (ar lua un 7-8 cica)

So, a testat cineva 17-40 sau 20-35 ? O poza ceva ? wink.gif

A|ex
17-40mmL f/4 optic e cel mai bun zoom de la Canon din gama lui.
eu pe asta il tin pe 10D. as fi spus pacat ca nu e 2.8 dar la banii pe care i-am dat pe el mi-e cam rusine.
Are un AF f rapid.
poze.... altadata.
altfel
mai bine spus, poze........canci.
Rigid Aurel
reluam discutia de la "poze...canci"

Cum spuneam. Ultima gaselnita in materie de obiective, care ma face inca o data trist ca nu am si eu rude in America pe care sa le trimit la cumparaturi, sunt obiectivele "lensbaby". Pt. cei mai multi de pe aici ar fi sigur o risipa de bani, dar stiu eu unul caruia sigur i-ar placea, chiar daca nu pe un Canon. (care se simte?)

Aveti acest link care va va lamuri care e treaba cu obiectivul gen "furtun de aspirator" cu un singur element optic.
Avem si un review pe larg al jucariei.
noname
la 96USD nu e un capat de tara.
sa ne zici cand e ziua ta si o rezolvam biggrin.gif
acum serios, daca chiar te pasioneaza, in dec. o sa vina iar cel care a adus camera mea deci se poate rezolva pentru tine.
biggrin.gif
mr.fred
foarte interesant coane stefan. nu-mi dau seama daca sunt si sharp sau e un USM in PS. ce e clar e ca daca gasesc cumva sa-mi iau iti dau de veste. asta in caz ca nu gasesti tu primul sa comanzi 2.

Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.