PIP la LCD SAMSUNG

geonrg

Am un LCD Samsung LE32S81B si PIP-ul se activeaza doar daca este conectat PC-ul pe intrarea pc.Ma intereseaza daca se poate schimba acasta functie adica in loc de PC sa fie DVD-ul de exemplu sau o alta sursa pt. ca pc-ul nu ma intereseaza.Am intrat in meniul service si nu am gasit nimic.Poate aveti vreo idee!!!!!!
blackdeath22
pai normal ar trebui sa fie un meniu al pipului unde sa alegi sursa de la pip(av1,av2,etc)
sar putea sa aiba legatura si daca ai 2 tunere sau nu.Nu stiu exact

geonrg
Am conectat toate sursele posibile in afara de PC si HDMI si imi apare in meniu indisponibil cand vreau sa activez PIP-ul.Cum sa fac?Daca conectez laptopul la tv merge perfect PIP-ul si pot sa imi selectez si sursa secundara dar numai caind am conectat pc-ul daca il scot se dezactiveza pip-ul.Nu mi se pare normal sa conectezi pc-ul si sa se activeze pip-ul ar trebuii sa merga si alte surse.Poate au mai incercat si altii oricum astept o sugestie.....
lucian71
QUOTE (geonrg @ Oct 23 2007, 23:02) *
Am conectat toate sursele posibile in afara de PC si HDMI si imi apare in meniu indisponibil cand vreau sa activez PIP-ul.Cum sa fac?Daca conectez laptopul la tv merge perfect PIP-ul si pot sa imi selectez si sursa secundara dar numai caind am conectat pc-ul daca il scot se dezactiveza pip-ul.Nu mi se pare normal sa conectezi pc-ul si sa se activeze pip-ul ar trebuii sa merga si alte surse.Poate au mai incercat si altii oricum astept o sugestie.....

Vezi ca in carte ai la capitolul despre PIP un tabel in care iti arata ce surse sunt disponibile la PIP
x- nedisponibil
o - disponibil
bit 61
Inseamna ca este POP (picture on picture) si este "valabila" numai cand se conecteaza PC-ul.
Nu are nici o legatura cu PIP-ul.
lucian71
Pai si atunci de ce scrie PIP in specificatiile tehnice de la TV
bit 61
Posibil ca acele persoane care au scris nu stiu sa faca diferenta dintre PIP si POP.

jay333
Eu am LG si nici mie nu-mi functioneaza PIP. Cineva mi-a sugerat ca ar functiona cu DVD. Am incercat si nu merge. So? Doar strategie de marketing?
serban73
Sunt doua modele de Samsung, Unul are PIP altul nu are. Cartea tehnica este comuna pentru cele doua modele.Daca ai modelul fara PIP , intr-adevar iti apare in meniu dar nu este activ.
gyc968

Sant asa de suparat ca... nici nu stiu de unde sa incep

ma pune draqu sa achizitionez un lcd samsung le32s81b... ca are PIP... are pe draqu

incearca av... incearca euroscart 1,2 nimic...nu am incercat pc si hdmi, dar in carte dau ca trebuie sa mearga pe av si ext 1 si 2

am incerca sa intru pe www samsung.com, si stupoare!!! nu au reprezentanta in Romanaia.... da ce naiba, o populatie de 22mil. de locuitori este asa de neimportanta pentru un brand ca samsung...

mai am acasa un televizor mai vechi de la ei dar asta este ultimul produs samsung care il mai achizitionez... daca noi ca romani santem asa de neimportanti pentru ei, nici firma lor de kkt nu mai este asa de importanta pentru mine...

Atat... uf ... m-am descarcat
paulvanorton
exact ce trebuia nu ai facut
conecteaza o sursa de imagine pe hdmi sau pc(vga)si apoi ai sa ai pop
adinet
Am si eu aceas problema la SAMSUNG LCDTV LE37S6, si nu reusesc sa fol. PIP sad.gif
dacotec
Cumj conectez un samsung lcd, cu trei tipuri de mufe hdmi si alte dracii la PC?Am la placa video si dvi si d-sub, care e mai buna si de unde gasesc si cablurile necesare?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.