Distributii embedded?

kkLM

Ma tot uit in acest subforum si caut legaturi intre topicurile existente si ideea de sistem embedded; explicatii despre ce inseamna acestea ar fi pe aici iar pentru sisteme Linux embedded aici.
Deci ce legatura este intr live-cd-uri, PCLOX, RDS, beryl si restul de 90% din topicurile de aici si embedded linux?!
SE7EN
Pai n-are nici o legatura cu denumirea ariei care oricum n-are nici un sens, asta pe langa faptul ca emebedded e scris gresit smile.gif . Chiar nu vad ce rost are denumirea ariei in Distributii emebedded, e o adunatura de topicuri care s-ar potrivi mai bine la alte arii.

kkLM
smile.gif asta m-a distrat si pe mine. Am notificarile setate pe vechiul format al forumului si linkul pe care il primesc pe mail ma duce in corpul topicului; dupa ce m-am jucat cu un Nokia N800 am zis sa ma uit si eu pe la distributii embedded si surpriza ! smile.gif
migabi
MIPS e cea mai populara platforma pt linux (embedded): http://www.linux-mips.org/wiki/Main_Page .
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.