Cu parintii sau fara...
Pagini: 1, 2, 3, 4

adryyan

In ultimul timp, tot felul de probleme apar intre mine si ai mei parinti, de la care binenteles iese intodeauna cearta. biggrin.gif
Mai clar, ei nu sunt de acord cu nimic din ce fac eu sau ce vreau sa fac,
Ce dracu' sa fac : SA MA MUT IN CHIRIE sau sa raman cu ei.

Cei care au trecut prin asa ceva biggrin.gif , ii invit sa isi de-a cu parerea.
alina85
mda...join the club...si eu m-as muta...dar n-as putea sa ma intretin..salariul nu mi-ar ajunge...prin urmare trec cu rabdare peste unele lucruri chiar daca nu-mi convin sleep.gif

InTech
Pune-i la respect death.gif
hyp3rion
Join the army!!
alina85
cateodata imi vine sa-mi fac bocelutza...si sa o iau la vale...dar...ma gandesc ca mi-ar fi muuult mai greu....am totul la nas cum s-ar spune...insa ce mi-ar placea sa am locusorul meu de nebunii, sa fac ce vreau, cand vreau, cu cine vreau ....

tot visez..la clipele alea rolleyes.gif
Reclama
the13
QUOTE (adryyan @ Oct 20 2007, 22:12) *
In ultimul timp, tot felul de probleme apar intre mine si ai mei parinti, de la care binenteles iese intodeauna cearta. biggrin.gif
Mai clar, ei nu sunt de acord cu nimic din ce fac eu sau ce vreau sa fac,
Ce dracu' sa fac : SA MA MUT IN CHIRIE sau sa raman cu ei.

Cei care au trecut prin asa ceva biggrin.gif , ii invit sa isi de-a cu parerea.

intrebarea este cati ani ai
si daca lucrezi
adryyan
QUOTE (the13 @ Oct 21 2007, 00:29) *
intrebarea este cati ani ai
si daca lucrezi

1 21
2 lucrez "independent" biggrin.gif
alina85
independent??? vreau detalii biggrin.gif
adryyan
QUOTE (alina85 @ Oct 21 2007, 00:32) *
independent??? vreau detalii biggrin.gif

biggrin.gif nu muncesc mai clar.
am surse de venit din alte locuri. (ex: pensii private si alte)
bogdy68

QUOTE (adryyan @ Oct 20 2007, 22:35) *

eh, ai bani sa finantezi o lovitura de stat...pune-o de o revolutie... laugh.gif
Naga Queen
E mult mai bine singur, daca iti permiti desigur. Cand ma gandesc la ale mele neamuri, inclusiv parinti...nici nu mai am nevoie de dusmani death.gif
the13
QUOTE (adryyan @ Oct 20 2007, 22:35) *

daca nu ai un venit e foarte greu

exemplu

eu nu m-am inteles cu taica-miu deloc si cand am facut 18 ani
nu stiam ce sa fac sa mai stau acas sau sa plec
si taica-miu mi-a usurat decizia si ma dat afara din casa

am reusit sa ma angajez la vremea respectiva
si am impartit un apartament cu un prieten

a fost f greu

in primul rand finantele

munceam ca sa imi platesc chiria si intretinerea

mancam eugenia la 2 3 zile ca nu aveam bani de mancare

in al 2 lea rand
pana m-am obisnuit sa imi fac singur diferitele trburi cum ar fii : spalat haine, curatat etc

mi-au trebui 8 luni in care sa ma pun la punct

daca te hotarasti sa faci acest pas sa pleci de acasa si nu ai un venit concret ma atat am pe luna si pot sa fac asta si asta si imi si raman bani
e foarte greu
spare-me
eu am crezut ca ai 16 ani...
la 21 de ani mai stai cu ai tai ?
stai in chirie cu prieteni, colegi, impartiti un apartament de 2-3 camere va vine maxim 100 de euro de persoana (asta in buc, in alte parti e mai ieftin)
orice salariu de 2-300 de euro iti ajunge suficient, puneti totul la comun

maaaaaaaaaare branza !
exorcistul
QUOTE (spare-me @ Oct 20 2007, 20:02) *
eu am crezut ca ai 16 ani...
la 21 de ani mai stai cu ai tai ?
stai in chirie cu prieteni, colegi, impartiti un apartament de 2-3 camere va vine maxim 100 de euro de persoana (asta in buc, in alte parti e mai ieftin)
orice salariu de 2-300 de euro iti ajunge suficient, puneti totul la comun

maaaaaaaaaare branza !

Eu spun ca familia ar trebui sa-l ajute, sa fie armonie. Dar cine mai crede in ziua de azi in conceptul asta? laugh.gif Mai stim noi ce inseamna Familie?
Educatia trebuie sa inceapa si sa continue alaturi de ai tai.
the13
QUOTE (exorcistul @ Oct 20 2007, 23:15) *
Eu spun ca familia ar trebui sa-l ajute, sa fie armonie. Dar cine mai crede in ziua de azi in conceptul asta? laugh.gif Mai stim noi ce inseamna Familie?

bine grait din tastatura

familia ar trebuie sa fie sfanta dar nu este
parere personala

raul vine din interior

mai nou in ziua de azi te ajuta mai mult strainii decat familia
adryyan
QUOTE (exorcistul @ Oct 21 2007, 01:15) *

Ce educatie, bai nene?
Ei sunt depasiti, au trait alte vremuri, traiesc si acum cu alt concept ca majoritatea oamenilor de varsta lor.
crz
Este FOARTE greu sa gasesti 3 colegi de apartament alaturi de care sa stai pe termen lung. Pentru ca fiecare e cu ale lui, apar o mie de probleme.

Pe langa asta, chiria costa enorm si nici restul cheltuielilor nu-s de colea. Prin urmare, pentru un tanar e aproape imposibil sa plece de langa parinti in conditiile din Bucuresti (poate chiar din Romania).
alex_5kg
daca crezi ca poti sa te intretii...sa fii pe picioarele tale...do it...m-am saturat si eu de ai mei si ash pleca si eu cu prima ocazie
frate'miu shtie mai bine sleep.gif
sarac.lipit
familia te va ajuta oricum! Ia viața-n piept, sau vrei să mai copilărești?
iulyaaaa
Muta-te cu iubita ta( daca ai...). Ar fi si mai usor dpdv financiar - ati imparti toate cheltuielile chirie, intretinere, mancare, etc si ati avea si intimitate.
ApologetX
cel mai bine e sa te impaci cu ai tai si sa te maturizezi un pic .. nu cred ca parintii iti vor raul... cand iti interzic unele inseamna ca vor sa te protejeze.. ,cand pleci de la ei sa pleci cu fruntea sus si responsabil .. si insurat daca vrei biggrin.gif (my sfat)

de ce nu te-ai inscris la o faculta in alt orash? sa vezi un pic cum e fara ei?? doar de proba.. si daca iti placea continuai.. Doar cand nu ii ai sti sa-i apreciezi .. acum poate esti satul sau mai bine zis imbuibat.

spare-me
QUOTE (exorcistul @ Oct 20 2007, 23:15) *

penibil...
la 21 de ani ?!
cu ce sa-l ajute ? ce armonie ? ce educatie ?
la 21 de ani ?!

la 21 de ani ar trebui sa fie teoreticin ultimul an de facultate sau penultimul, sa locuiasca cu prieteni, colegi, etc
sa aibe un job part time sau chiar fulltime in functie de facultate, si sa dea piept cu viata, cu greutatile , cu problemee, cu diverse situatii

ce sa mai educi la un om/barbat de 21 de ani ? ce armonie ?
la 21 de ani sa vina acasa si sa traisca in sufletul alor sai ?
fiecare cu viata lui omule...
alina85
offff...spare-me...nu-i asa de usor

sa zicem ca iti dau parintii un apartament, pentru care tb sa platesti intretinerea....
in cazul meu, singura nu pot sa stau, urasc singuratatea, si sincer e greu sa te muti cu prietenii, pentru ca poate ei nu si-ar permite sau nu crezi ca te poti intelege cu ei, astfel incat sa poti traii intr-o armonie.

in cursul saptamanii, plec la 7 de acasa si ma intorc la 7 seara, abia ma vad cu ai mei, si nu prea mai apucam sa ne certam, dar inainte cand nu lucram era teroare laugh.gif
cand ajung acasa am de toate, papa bun, rufe spalate, caldurica, o prietena(mami), si cred ca ar tb sa apreciez ce am si sa nu dau cu piciorul.
si asa si banii din salariu, recent s-au dus pe taxa de la facult, deci acum sunt aproape pe zero...asta e

prin urmare la mine inca se mai poate sa stau cu ai mei...cine are probleme, indicat e sa faca tot posibilul sa se mute
spare-me
prin urmare sunt cazuri si cazuri !

nu ma intereseaza asta, ma intereseaza ratiuni aberante de genul armonie sau educatie, la varste de peste 21 de ani !

aia e lene...

prieteni se gasesc, stai tu linistita, lenea e mare si confortul de acasa.
vezi ? esti dovada vie ca toti fac gura ca s-au saturat, ca vor sa plece, etc dar cand vine vorba de sacrificii, munca, efort, etc, toti tac malc si se baga sub canapea ca pisicile

hotarati-va nene !
alina85
mmmmm....ce transant esti....sunt unii care si la 27 de ani mai stau cu parintii

u la ce varsta ai plecat?
Reclama
Acum e usor sa-ti cumperi o masina!

Skoda Fabia de la 266 RON/Luna. 3% avantaj client. Credit in RON. Risc zero.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.