Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 

Dacia Logan by Renault

- - - - -
  • Please log in to reply
233 replies to this topic

#1
form

form

    New Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 14
  • Înscris: 20.10.2007
Salut! Am auzit de acest forum prin intermediul unui coleg de birou care m-a sfatuit sa-mi tin aici un fel de jurnal. Cateva zile am urmarit totul din umbra si, intr-un final, iata-ma-s!

Dupa ce-am tot umblat in lung si-n lat(munti si mare, dealuri si vai, drumuri infundate, forestiere si tot felul de nebunii din tara noastra minunata) cu o dacie 1310 berlina de prin 98, mi-am luat inima-n dinti si mi-am zis ca nu se mai poate in halul asta. La valoarea mea, ar trebui sa schimb masina, ma rog - Dacia. Calcule peste calcule, banci peste banci, leasing sau credit auto, rate sau cash si tot felul de intrebari imi tremurau prin creier insa niciodata n-am vrut sa renunt la vis. Cum am facut rost de bani? Cred ca nici n-are sens sa va povestesc pe la cati am apelat, inclusiv la pensia bunicilor, dar de cateva zile sunt fericitul posesor al unui Logan superb. Greul cel mare a fost cand a trebuit sa ma decid asupra culorii pentru ca aialanta era alba si parca ma saturasem s-o spal la 2-3 zile. Sfatuit de parinti si de bunici, am optat pentru aceeasi culoare doar ca aceasta straluceste acum sub ultimele raze ale soarelui de toamna(am auzit pe la meteo ca vine iarna). Cele mai intense emotii le-am avut in timpul asteptarii, adica mi-au spus ca vine pe trailer si ma gandeam sa nu i se intample ceva pe drum pentru ca de la pitesti sa tot fie vreo cateva sute de km. Fix dupa 3 zile primesc telefonul de la reprezentanta cum ca mi-a sosit frumusetea in parcare. M-am prezentat imediat la dealer si am platit restul actelor dupa care am participat la un instructaj putin mai special, asta fiindca eu nu eram obisnuit cu o astfel de masina, se intelege ca n-am participat la nici un test premergator achizitiei. Mi-a prezentat pana si motorul "care este" cu totul altceva fata de ceea ce stiam. Am zbughit spre prima benzinarie unde am alimentat cativa litri din cea mai scumpa benzina, din aia la 4,11lei/l. Intr-o stare de totala euforie, m-am asezat in scaunul comod si am alergat-o putin prin afara, sa vad si eu ce poate bijuteria. Credeti-ma pe cuvant ca poate multe! Este silentioasa, practic nici nu se aude motorul, este spatioasa, are un portbagaj urias(cred ca e cel mai mare vazut pana acum), loc in spate berechet, oglinzile sunt exact asa cum trebuie sa fie, spatiile de depozitare sunt la locul lor, manerul portierei este mult mai elegant decat la precedenta masina, capota se deschide invers-ceea ce este si un avantaj, schimbatorul este mult mai scurt, volanul parca este mai rotunt aproape sa atinga perfectiunea si totul este fix asa cum mi-am dorit.
Daca tot m-am luat dus de val, hai sa va spun si cate ceva despre ea. Culoarea, dupa cum ati aflat, este de un alb metalizat care orbeste atunci cand razele cad sub un numit unghi. Motorul, poate cel mai important, este de 1,4 si cred ca are o putere fantastica,  chiar va marturisesc faptul ca am facut cateva demaraje de m-a tintuit in scaun. A treia optiune, muzica, inca nu exista pentru ca eu vreau sa-mi montez un casetofon performant sony pe care l-am cumparat de la selgros, la fel si boxele care vor fi, pentru inceput, in numar de doua.  Ultimul pe lista este schimbatorul de viteze care e ceva deosebit fata de cel cu care fusesem obisnuit si cred ca o sa-l imbrac in aluminiu. Restul sunt detalii insignifiante pentru o masina dar conteaza enorm atunci cand e vorba despre confort si aici ma gandesc la niste huse care s-ar potrivi de minune culorii deschise. In cateva luni ii voi aduce imbunatatiri substantiale pentru ca am vazut cativa proprietari care si-au transformat loganurile in adevarati bolizi de curse. Cateva accesorii imi vin acum in minte: proiectoare de ceata de culoare galbena, un led albastru in interior, stopurile vreau sa le separ de restul caroseriei, o folie pe luneta si geamurile din spate plus doua dungi centrale negre, gen viper, care i-ar aduce un aer mult mai agresiv si sportiv. Abia astept sa-mi decorez noua mea masina!

S-a facut tarziu si trebuie sa ma duc putin pe afara. Va doresc "Drum bun!".

#2
NetFlow

NetFlow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,713
  • Înscris: 15.12.2005
Sa o stapanesti sanatos. Ai facut super afacere. Si mie imi place albul, fie el si nemetalizat.

#3
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
Sper ca i-a explicat cineva pe la service cum sta treaba cu rodajul.

Oricum, tare povestirea, in special partile cu tintuitul in scaun, volanul rotund, casetofonul performant sony, ledul albastru de interior.

S-o conduci sanatos si multi km fara incidente.

#4
mircea_tdo

mircea_tdo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 20.08.2007

View Postform, on Oct 20 2007, 18:30, said:

Salut! .........Va doresc "Drum bun!".
s-o stapanesti sanatos.e normal s-o vezi ca pe o masina superba fata de vechea Dacia berlina.bine ca nu ti-ai luat vreo masina mai de ''neam'' ,ca sunt convins ca faceai un adevarat roman.

Edited by MAK, 21 October 2007 - 11:39.


#5
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,267
  • Înscris: 22.07.2005
[quote name='form' date='Oct 20 2007, 18:30' post='3541038']

Esti victima sigura, te mananca baietii de pe aici...

#6
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
:lol: a inceput cfs... :lol:  Pai la ce a scris acolo, ce vreti nene? sa il laudam? daca isi lua Ferrari ce mai zicea. cum o mai lauda?  :lol: mai bine dispari o perioada de pe forum sa te uite lumea!  :lol: ce-o fi insemnand sony performant luat de la selgros?  :lol:

Edited by uko, 25 October 2007 - 15:38.


#7
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
> "In cateva luni ii voi aduce imbunatatiri substantiale pentru ca am vazut cativa proprietari care si-au transformat loganurile in adevarati bolizi de curse."

Ce gluma buna! (topicul, nu reply-urile...)

Edited by valeriu.b, 25 October 2007 - 15:37.


#8
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,457
  • Înscris: 04.05.2006
[quote]
Esti victima sigura, te mananca baietii de pe aici...
[\quote]

Nu e mah victima. De ce sa stricam entuziasmul omului? Pe cuvantul meu ca nu-mi vine sa zic nimic rau de Logan in fata acestui om. Si trecand de la 1300 la Logan, reactia e normala.
@form: s-o stapanesti sanatos si s-o conduci multi km fara evenimente. Nu te lua dupa ce spun sau vor spune unii rautaciosi pe aici...Logan rulz. :).
Dar, totusi, vezi ca motorul ala de 1.4 nu are o putere fantastica, are doar 75 de cai....asa ca ai maaare grija sa nu te fure peisajul prin depasiri, crezand ca ai nu stiu ce putere sub tine. Ia-o incet pana-i inveti limitele, pentru ca totusi are destule, pornind de la motor, trecand prin suspensii si terminand cu franele. E intr-adevar un mare pas inainte fata de 1300, dar ....grija mare.

Edited by richelieu, 25 October 2007 - 15:38.


#9
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
mda. am uitat. sa o pastrezi sanatos si fara accidente. si te credem ca poate foarte multe, asa cum te exprimi tu.  :lol:

#10
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Sa nu uiti sa stergi vopseaua aia magnifica de caca de pasari, altfel te gasim la Coltul Turnatorului ;)

#11
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postform, on Oct 20 2007, 17:30, said:

La valoarea mea, ar trebui sa schimb masina, ma rog - Dacia.

insa niciodata n-am vrut sa renunt la vis.

Cum am facut rost de bani? Cred ca nici n-are sens sa va povestesc pe la cati am apelat, inclusiv la pensia bunicilor,

dar de cateva zile sunt fericitul posesor al unui Logan superb. Greul cel mare a fost cand a trebuit sa ma decid asupra culorii pentru ca aialanta era alba si parca ma saturasem s-o spal la 2-3 zile. Sfatuit de parinti si de bunici, am optat pentru aceeasi culoare doar ca aceasta straluceste acum sub ultimele raze ale soarelui de toamna(am auzit pe la meteo ca vine iarna).

Cele mai intense emotii le-am avut in timpul asteptarii, adica mi-au spus ca vine pe trailer si ma gandeam sa nu i se intample ceva pe drum pentru ca de la pitesti sa tot fie vreo cateva sute de km. Fix dupa 3 zile primesc telefonul de la reprezentanta cum ca mi-a sosit frumusetea in parcare. M-am prezentat imediat la dealer si am platit restul actelor dupa care am participat la un instructaj putin mai special, asta fiindca eu nu eram obisnuit cu o astfel de masina, se intelege ca n-am participat la nici un test premergator achizitiei. Mi-a prezentat pana si motorul "care este" cu totul altceva fata de ceea ce stiam. Am zbughit spre prima benzinarie unde am alimentat cativa litri din cea mai scumpa benzina, din aia la 4,11lei/l. Intr-o stare de totala euforie, m-am asezat in scaunul comod si am alergat-o putin prin afara, sa vad si eu ce poate bijuteria. Credeti-ma pe cuvant ca poate multe! Este silentioasa, practic nici nu se aude motorul, este spatioasa, are un portbagaj urias(cred ca e cel mai mare vazut pana acum), loc in spate berechet, oglinzile sunt exact asa cum trebuie sa fie, spatiile de depozitare sunt la locul lor, manerul portierei este mult mai elegant decat la precedenta masina, capota se deschide invers-ceea ce este si un avantaj, schimbatorul este mult mai scurt, volanul parca este mai rotunt aproape sa atinga perfectiunea si totul este fix asa cum mi-am dorit.
Daca tot m-am luat dus de val, hai sa va spun si cate ceva despre ea. Culoarea, dupa cum ati aflat, este de un alb metalizat care orbeste atunci cand razele cad sub un numit unghi. Motorul, poate cel mai important, este de 1,4 si cred ca are o putere fantastica,  chiar va marturisesc faptul ca am facut cateva demaraje de m-a tintuit in scaun. A treia optiune, muzica, inca nu exista pentru ca eu vreau sa-mi montez un casetofon performant sony pe care l-am cumparat de la selgros, la fel si boxele care vor fi, pentru inceput, in numar de doua.  Ultimul pe lista este schimbatorul de viteze care e ceva deosebit fata de cel cu care fusesem obisnuit si cred ca o sa-l imbrac in aluminiu. Restul sunt detalii insignifiante pentru o masina dar conteaza enorm atunci cand e vorba despre confort si aici ma gandesc la niste huse care s-ar potrivi de minune culorii deschise. In cateva luni ii voi aduce imbunatatiri substantiale pentru ca am vazut cativa proprietari care si-au transformat loganurile in adevarati bolizi de curse. Cateva accesorii imi vin acum in minte: proiectoare de ceata de culoare galbena, un led albastru in interior, stopurile vreau sa le separ de restul caroseriei, o folie pe luneta si geamurile din spate plus doua dungi centrale negre, gen viper, care i-ar aduce un aer mult mai agresiv si sportiv. Abia astept sa-mi decorez noua mea masina!

S-a facut tarziu si trebuie sa ma duc putin pe afara. Va doresc "Drum bun!".
perioada romantica tarzie. welcome anyhow !  :lol:

#12
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
E caterinca in forma pura: "am facut cateva demaraje de m-a tintuit in scaun"

Edited by valeriu.b, 25 October 2007 - 15:42.


#13
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
:lol: aoleu...mor de ras...acum am vazut: "ARE O PUTERE FANTASTICA!"  :lol: :lol: :lol:    aoleu, maximuse vino sa vezi si tu. e mai fan decat tine.  :lol:
ai grija la rodaj, totusi...

Edited by uko, 25 October 2007 - 15:43.


#14
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Deci Basarab e de-a dreptul decent prin comparatie cu colegu' : "alb metalizat care orbeste atunci cand razele cad sub un numit unghi" :)

Edited by valeriu.b, 25 October 2007 - 15:44.


#15
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
nici nu stiu ce sa zic...sau e un antiloganist genial care a conceput un text de caterinca, sau...e real? :lol:

#16
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Oricum, textul e SUPERB, pe bune...

#17
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006
programu rabla ne face poeti pe toti  :D

hai lasati-l ca e si omu entuziasmat de masinuta . ii trece repede :)

#18
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
"stopurile vreau sa le separ de restul caroseriei"

Are cineva idee cum se poate face asta altfel decat cu o surubelnita si un ciocan de 2 kile?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate