Ofer servicii web design
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

ged.escu

Realizez site-uri profesionale, redesign la site-uri existente, creez logo-uri, bannere, etc.
Preturi avantajoase : 100-300 ron. (preturile difera in functie de gradul de dificultate al site-ului).
klnx
QUOTE (ged.escu @ Oct 20 2007, 11:42) *
Realizez site-uri profesionale, redesign la site-uri existente, creez logo-uri, bannere, etc.
Preturi avantajoase : 100-300 ron. (preturile difera in functie de gradul de dificultate al site-ului).

salut.
contacteaza-ma pt o comanda.

Multumesc,
Robert

Robi_nemeti@yahoo.com

ged.escu
up
ged.escu
Up
ged.escu
Up
ged.escu
Up
ged.escu
up

DjAdi
Ai un portofoliu de siteuri undeva?
ged.escu
Ai PM
~warlock~

QUOTE (ged.escu @ Nov 7 2007, 21:16) *
Ai PM

Am deja un site facut de cineva care nu se pricepe prea bine si mai doresc:
Un motor de cautare in cadrul site-lui
Un programel de logare in cadrul site-lui pentru a avea acces anumite persoane la anumite documentatii de pe site.
Un sistem optimizare al site-lui in cadrul motoarelor de cautare gen Google, Yahoo, etc.
Si un "logo" animat.

Doresc sa-mi dati un pret estimativ si un portofoliu de site-uri daca se poate.

ged.escu
Ai PM.
ged.escu
Up
ged.escu
Up
justasking
doresc si eu un PM cu portofoliul.
Thx
ged.escu
Up
ged.escu
Up
rares15
doresc si eu un PM cu portofoliul.
Thx
ged.escu
Up
Livik
Un PM cu portofoliu si mai vorbim wink.gif
441529
Vreau si eu sa vad ce poti face. In caz ca imi place, am mai multe treburi pentru tine. Astept pm.
lordlex
un portofoliu te rog. merci coolspeak.gif
florin_tm
la php te pricepi? worthy.gif

QUOTE (ged.escu @ Oct 20 2007, 10:42) *

novace
QUOTE (florin_tm @ Dec 30 2007, 03:11) *
la php te pricepi? worthy.gif

vrei PHP pe 100-300 de ron ? smile.gif)))
Dude , trezeste-te la realitate , tot ce tine de codat , de obicei costa nu e moca ( 100-300 roni )
· homepage + 4 pagini
· 1-5 imagini scanate si prelucrate
· formular de [contact] prin email
· promovare in INTERNET [detalii]

PRET: de la 400 euro

Uite cat cere o firma pentru un site HTML 400 de euro , iar tu vrei PHP la nici 100 de euro =))
ged.escu
Preturile de mai sus se referea la site-uri simple. Pt. site-urile mai complexe se aplica alte tarife. Momentan am agenda incarcata cu multe lucrari. La finalizarea acestora veti primi PM, toti cei care ati postat pe forum.
didisor
salutare vreau si eu un PM cu un portofoliu
facem colaborare smile.gif
YM sau mail pls
doru2dumitrescu@yahoo.com
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.