Discul diamantat + flex (am luat un disc pt gresie si faianta bosch de la bricostore) o ciobeste... masina aia clasica de tait gresie iarasi o ciobeste... Cum naiba se taie gresia portelanata astfel incat taietura sa arate relativ decent???
renderman
18th October 2007, 08:16
Nimeni?
investman
18th October 2007, 08:25
dai cu diamantul de vreo doua ori pe fata, apoi usurel tai cu flexul pe spate si cand santul este suficient de adanc incerci sa o rupi cu mana. sau iti trebuie o masina de taiat performanta. succes!!!
Astrul
18th October 2007, 23:18
La masina de taiat faianta totul sta in diamant. eu l-am schimbat pe cel de la masina si am pus unul profi. taiam cu i orice.
renderman
19th October 2007, 14:36
QUOTE (Astra_rullz @ Oct 19 2007, 00:18)
La masina de taiat faianta totul sta in diamant. eu l-am schimbat pe cel de la masina si am pus unul profi. taiam cu i orice.
Unde gasesc un diamant mai bun? Sincer as fi preferat un disc diamantat special pt gresia portelenata pt ca tot am aruncat banii pe o porcarie de masina de taiat gresie cu disc diamantat din bricostore (am crezut discul diamantat taie mai curat...)
Clovis
22nd October 2007, 18:27
QUOTE (renderman @ Oct 19 2007, 15:36)
Unde gasesc un diamant mai bun? Sincer as fi preferat un disc diamantat special pt gresia portelenata pt ca tot am aruncat banii pe o porcarie de masina de taiat gresie cu disc diamantat din bricostore (am crezut discul diamantat taie mai curat...)
In general gresia portelanata se taie cu flexul si disc diamantat. Eu cred ca nu ai cumparat discul bun. Daca ai luat un disc ca cel de sus din aceasta poza adica segmentat http://www.diatech.ro/discuri-maxon.htm e normal sa nu ai o taietura curata. Incerca unul "plin". Nu trebuie sa arunci banii pe discuri de "firma" gasesti si mai ieftine. Eu am taiat beton armat cu un disc de 15 ron care mai merge si acum.
renderman
23rd October 2007, 00:29
QUOTE (Clovis @ Oct 22 2007, 19:27)
In general gresia portelanata se taie cu flexul si disc diamantat. Eu cred ca nu ai cumparat discul bun. Daca ai luat un disc ca cel de sus din aceasta poza adica segmentat http://www.diatech.ro/discuri-maxon.htm e normal sa nu ai o taietura curata. Incerca unul "plin". Nu trebuie sa arunci banii pe discuri de "firma" gasesti si mai ieftine. Eu am taiat beton armat cu un disc de 15 ron care mai merge si acum.
Am luat un disc plin bosch de 750.000 din bricostore. Special pentru gresie si faianta... numai ca trebuie unul mai fin probabil... nu stiu care e explicatia, portelanul e mai dur si mai casant decat ceramica glazurata probabil... am descoperit o firma care taie asa ceva, o sa vad ce preturi practica si poate scap de o belea (am de taiat fiacare placa in 4 pt a face plinte deci e ceva de taiat..)
pimpuppy
29th January 2008, 23:15
QUOTE (renderman @ Oct 23 2007, 00:29)
Am luat un disc plin bosch de 750.000 din bricostore. Special pentru gresie si faianta... numai ca trebuie unul mai fin probabil... nu stiu care e explicatia, portelanul e mai dur si mai casant decat ceramica glazurata probabil... am descoperit o firma care taie asa ceva, o sa vad ce preturi practica si poate scap de o belea (am de taiat fiacare placa in 4 pt a face plinte deci e ceva de taiat..)
daca mai e util acu' mai ia un sfat:
incearca sa gasesti pe cineva care are mashina de taiat cu apa. face minuni. lasa taietura perfecta
apropo de semnatura ta : sKetchUp user (+ Kerkythea render)
moro
29th January 2008, 23:43
Ai dreptate.Numai asa am reusit si eu sa tai gresia pt .plinte.Masini de taiat cu apa gasesti pe la firmele care se ocupa cu materiale de placat(granit etc).Nu-i chiar ieftin,dar e sigura solutie sa le tai frumos.
tutucata
20th September 2008, 19:45
Cel mai simplu - exista discuri speciale pentru gresie portelanata, am lucrat in Spania cu ele.
Se chemau RUBI, am si o masina de taiat de la RUBI, e spaniole, care taie gresia groasa cu rotita de 18.
Reclama
A minute ago
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.