Din acea poveste am observat ca gasea cazare foarte ieftina (la un moment dat platea 9 $ si s-a mutat la alt hotel cu 4 &). Acum ... asta s-a intamplat in urma cu 14 ani, dar totusi sa fi crescut preturile atat de mult?! Astazi daca gasesti cazare pe internet cu 50-60 de euro, e bine... Asa ca ma gandesc ca exista si hoteluri mai ieftine, sa zicem 20 $ pe noapte, dar pentru asta trebuie sa te duci direct la fata locului, fara rezervari pe internet.. Am dreptate?
Adica o camera de hotel in care sa ai un pat si o baie proprie, fie si la o stea...
Si in legatura cu biletele de tren... din ce am gasit pana acum
http://www.waytorussia.net/Services/TrainTickets.html e cel mai bun. Un bilet Moscova-Vladivostok costa 410 $ (aveti idee cat costa in realitate, luat direct de la ghiseu???), si din ce am vazut poti face rezervarea cu mult timp inainte ca sa fi sigur ca gasesti bilet si ti-l livreaza ei cu o luna inainte de calatorie.
Daca stiti alta metoda sau alt site(sau agentie) mai bun, mai ieftin va rog sa-mi spuneti.
Si chiar n-a fost nimeni de pe acest forum cu Trans-siberianul??!! Ma mira acest lucru pentru ca am vazut ca prin toate colturile lumii a fost cate cineva.