Nici eu nu inteleg exact ce a vrut sa spuna de fapt Bendisuka.
Dar pana te va lamuri ea, eu vad asa: incomensurabil e oricum ai da-o, un cuvant pretentios. Si "in sine", dar si pretentios pentru un catren. Mai ales in contextul in care toata lumea propune pe aici cuvinte "normale". Ori nu cred ca te indoiesti ca toti am putea sa facem ce ai facut tu si sa incepem cu incomprehensibil, stafilococic sau paleoastronautica (ma rog, asta e cuvnt compus..).
Ideea cred ca era ca o minima doza de respect pentru cei cu care postezi pe topicul asta ar fi impus..."un alt fel de abordare a problemei" Insusi faptul ca ai pus acel emoticon denota insa ca te distra la maxim sa pui un cuvant dificil.
Uite, te provoc pe Ciorne la un head to head cu al tau incomensurabil si cu un alt cuvant, de acelasi gen, pe care de asemenea te las sa il alegi. Asta numai ca sa vezi cat e de dificil sa il incadrezi intr-o metrica si intr-un ritm poetic. Asta, desigur, daca tii la "sunetul muzicii". Daca insa preferi sa scrii pe gama "foaie verde-laba gastii", atunci, da, poti scoate un numar foarte mare de catrene. Incomensurabil as zice.

Doar ca vor avea un mic defect. Nu vor fi catrene ci adunaturi de cuvinte scrise in patru randuri, cu pretentie de versuri.
Concediu placut in orice caz.
Sa ne aduci o scoica.