konami
2nd June 2008, 12:29
Billy 5p
Gabi73C 4p
ducu69 3p
september1st 2p
bughitza 1p
moonra
2nd June 2008, 15:51
Buna tuturor ,
Bogdan mi-a dat si adresa forum-ului si abia astept sa ne intrecem constructiv in poezie.
Am o intrebare , unde gasesc tema aleasa de fiecare data?
Fiecare are realitatea sa , invatati sa nu o impuneti pe a voastra , respectati-o insa pe a lor.
Moaca
2nd June 2008, 16:00
Bine ai venit !
Regulamentul, pe scurt :
Avem o pereche de cuvinte (constituita din cuvantul propus de catre castigator si un al doilea, pe care tot el il alege, din cuvintele propuse de ceilalti membrii participanti, cuvant propus odata cu postarea catrenului in sine). Ulterior, postam 3 zile (folosind acea pereche de cuvinte) si votam 3 zile, sub forma unui Top 5.
Castigatorul este cel (cau cea) care la sfarsitul perioadei de votare are cele mai multe puncte. Si tot asa...
Oricine poate posta / vota in orice moment, respectand aceste reguli minimale. Asadar, te asteptam si pe tine.
In momentul asta, se petrece votarea catrenelor inscrise in runda actuala (vezi postul nr. 1464). La votare poate participa oricine. In urma votarii, ce se va incheia marti noapte, se vor hotari cuvintele pentru runda urmatoare, si atunci vei putea participa si tu cu un catren.
askey
2nd June 2008, 16:06
1.konami
2.Gabi73C
3.september1st
4.ducu69
5.Billy
PS: Daca castiga gigel cu gunoiul ala de catren, maneaua aia electorala, concursul vostru e praf
moonra
2nd June 2008, 16:25
Multumesc mult pentru raspuns.
Pe marti:) atunci !
Fiecare are realitatea sa , invatati sa nu o impuneti pe a voastra , respectati-o insa pe a lor.
Billy
2nd June 2008, 19:54
QUOTE (konami @ Jun 2 2008, 12:29)

Billy 5p
Gabi73C 4p
ducu69 3p
september1st 2p
bughitza 1p
Vai di mini si di mini ... dar m-ai luat prin surprindere rau de tot cu 5p-ul asta ... E un first pentru mine, mersi cu reverente pentru feelingul pe care mi l-ai transmis.
me_and_myself
2nd June 2008, 20:03
Moaca - 5p
Billy - 4p
Gaby73C - 3p
Dhauokos - 2p
ducu69 - 1p
gigel de hohențolărn
2nd June 2008, 20:05
QUOTE (askey @ Jun 2 2008, 17:06)

PS: Daca castiga gigel cu
gunoiul ala de catren,
maneaua aia electorala,
concursul vostru e praf

vai mersic ești un dulce bre
știi tu cum e treaba cu gusturile
ro_pope
2nd June 2008, 21:09
1. versus - 5 p
2. gabi - 4 p
2. gigel - 3 p
4. roua - 2 p
5. ducu - 1 p
konami
2nd June 2008, 23:11
Edy_S
3rd June 2008, 08:43
5p...konami
4p...moaca
3p....versus76
2p...billy
1p...gigel
ioppo
3rd June 2008, 08:56
Ciudat!
...Radeau sardonic gnomii,
Impotmoliti in mintea-mi clar
si ma faceau sa cred - ciudat-
ca totu-i in zadar....
september1st
3rd June 2008, 15:40
Dupa indelungi controverse cu mine insumi, am reusit sa alcatuiesc un Top 5:
1. Billy - 5 pct.
2. Gabi73C - 4. pct.
3. bisquit - 3 pct.
4. Versus76 - 2 pct.
5. Edy_S - 1 pct.
askey
3rd June 2008, 15:49
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jun 2 2008, 21:05)

vai mersic ești un dulce bre

știi tu cum e treaba cu gusturile
bre gigel, nu trebuie sa te ataci... nu era vorba de tine ci de catrenul ala de balci, ragaiala aia protestatara cu care ai concurat intr-un concurs de poezie. Ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca orice vomezi e ridicat la rang de arta. Se cheama ca ai fani bre, dar tu stii la fel de bine ca si mine ca poti mai mult
Aroha
3rd June 2008, 16:26
si punctele sunt distribuite astfel:
5 Billy
4 Moaca
3 ducu69
2 Versus76
1 haukos
gigel de hohențolărn
3rd June 2008, 16:35
QUOTE (askey @ Jun 3 2008, 16:49)

bre gigel, nu trebuie sa te ataci... nu era vorba de tine ci de catrenul ala de balci, ragaiala aia protestatara cu care ai concurat intr-un concurs de poezie. Ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca orice vomezi e ridicat la rang de arta. Se cheama ca ai fani bre, dar tu stii la fel de bine ca si mine ca poti mai mult

măi frate da nu mă atacai, zău, îmi place că te înfoiași așa tare, chiar mă bucur.
nu am pretenția că fac artă, departe de mine gându ăsta, sincer zic, în general strecor o ironie în cam orice catren cu care concurez, că prea sunt toate romantic-siropoase, cu floricele pe câmpii și iubiri d-astea pline de fluturași 
știu, sunt un geniu, dacă am reușit cu aceste 2 cuvinte feerice "vis" și "reverie" să strâng voturi cu voma mea electorală
uite vezi, romanticii de pe treadu ăsta nu mi-au dat niciun vot, de ce să mă supăr, fiecare votează ce-i place
ducu69
3rd June 2008, 16:48
1- bisquit
2-september
3-versus
4-gabi
5-roua
QUOTE (askey @ Jun 3 2008, 16:49)

de acord cu askey, ar fi ideal sa se voteze efectiv catrenul postat, pt ca si cei mai buni pot avea momente lipsite de inspiratie, asa ca nu trebuie votat pt ceea ce a compus de cand s-a nascut
roua
3rd June 2008, 17:10
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jun 3 2008, 17:35)

uite vezi, romanticii de pe treadu ăsta nu mi-au dat niciun vot, de ce să mă supăr, fiecare votează ce-i place
nu ti-e rusinica?

QUOTE (ducu69 @ Jun 3 2008, 17:48)

de acord cu askey, ar fi ideal sa se voteze efectiv catrenul postat, pt ca si cei mai buni pot avea momente lipsite de inspiratie, asa ca nu trebuie votat pt ceea ce a compus de cand s-a nascut
la un moment dat am avut si eu impresia ca se voteaza ori in functie de preferintele de pe alte thread-uri (iti place cum si ce scrie persoana etc), in functie de cunostiinte la propriu sau in functie de faptul ca x user care compune e apreciat in repetate randuri, subiectivismul e in floare si oricum va fi fie ca e influentat de ceea ce am spus mai sus fie de felul in care apreciezi un catren..
nu ma omor eu dupa ce scrie neaparat gigel, dar catrenul acela e misto, are un haz aparte si avand in vedere perechea de cuvinte mi se pare chiar reusit de aceea de la mine a luat punctaj maxim, poate ca el e talentat la a pune misto-uri fine in catrenele sale dar asta nu inseamna ca nu e poezie, pana la urma poezia e ceea ce trezesc versurile in cel care le citeste, nu cred ca merita sa ne bagam in definitii stil critica literara, hai sa fie in continuare frumos..
p.s. gigel cand dai o bere
???
gigel de hohențolărn
3rd June 2008, 17:24
QUOTE (roua @ Jun 3 2008, 18:10)

nu ti-e rusinica?

ups, te uitai
la un moment dat am avut si eu impresia ca se voteaza ori in functie de preferintele de pe alte thread-uri (iti place cum si ce scrie persoana etc), in functie de cunostiinte la propriu sau in functie de faptul ca x user care compune e apreciat in repetate randuri, subiectivismul e in floare si oricum va fi fie ca e influentat de ceea ce am spus mai sus fie de felul in care apreciezi un catren..
nu ma omor eu dupa ce scrie neaparat gigel, dar catrenul acela e misto, are un haz aparte si avand in vedere perechea de cuvinte mi se pare chiar reusit de aceea de la mine a luat punctaj maxim, poate ca el e talentat la a pune misto-uri fine in catrenele sale dar asta nu inseamna ca nu e poezie, pana la urma poezia e ceea ce trezesc versurile in cel care le citeste, nu cred ca merita sa ne bagam in definitii stil critica literara, hai sa fie in continuare frumos..

p.s. gigel cand dai o bere

???
eu unu votez clar catrenu, nu persoana, chiar dacă-s mai romantic de felu meu, multe poezii au un exces de siropoșenie în ele și atunci nu le votez, da câteodată așa, pline de sirop îs reușite. fiecare are un stil (oarecum) propriu. no hai, să nu ne scoatem ochii că nu suntem în poiana lu iocan 
p.s. de care bere bei? na, iote un fischer amber virtual de la mine
Versus76
3rd June 2008, 18:43
După multe bătălii cu mine însămi, după ce am aplicat variantele adăugare apoi excludere, având câte 2-3 candidați pe loc, am decis următorul top:
Konami 5 puncte , pentru că întrevăd ceva în el(ea?), deși e rebel și lasă o rimă mereu în vânt
Gabi 4 puncte
Ducu 3 puncte
Moaca 2 puncte
September1st 1 punct
Aș propune top ten, mi-ar fi mult mai ușor.
Utanu
3rd June 2008, 19:58
5 p Billy
4 p Dhaukos
3 p konami
2 p roua
1 p Moaca
Dhaukos
3rd June 2008, 20:02
1. bisquit - 5p
2. Aroha - 4p.
3. Gabi73C- 3p.
4. Billy - 2p.
5. Moaca - 1p.
Greu de ales. Clasamentul putea foarte bine să arate altfel. Asta dacă nu mi-ar fi sunat telefonul toată noaptea...
september1st
3rd June 2008, 23:32
Clasamentul final, care este:
Locul I - Gabi73C - 4, 3, 4, 4, 4, 3, 4, 4, 2, 4, 3 = 39
Locul II - Billy - 2, 1, 3, 5, 1, 4, 2, 5, 5, 5, 2 = 35
Locul III - Moaca - 5, 5, 2, 5, 4, 4, 2, 1, 1 = 29
Locul IV - bisquit - 3, 2, 2, 4, 3, 5, 5 = 24
Locul V - gigel de hohențolărn - 5, 4, 5, 5, 3, 1 = 23
ducu69 - 1, 2, 3, 2, 1, 1, 3, 3 = 16
roua - 3, 2, 1, 2 = 8
Dhaukos - 1, 2, 1, 4 = 8
Edy_S - 1, 2, 1, 1 = 5
ro_pope - 4
Aroha - 4
bughitza - 1
Runda este castigata de catre Gabi73C
pe care il asteptam cu alegerea celui de-al doilea cuvant. Felicitari pentru consecventa
!
De asemenea, felicitari tuturor celorlalti participanti!
september1st
4th June 2008, 20:28
Conform regulamentului dupa care functionam, intrucat au trecut mai mult de 12 ore de la desemnarea castigatorului iar acesta nu a ales cel de-al doilea cuvant, urmatoarea pereche de cuvinte cu care postam se constituie din cuvintele propuse de castigator si cel clasat pe ultimul loc din Top (Locul 5).
Asadar perechea de cuvinte cu care postam pana vineri la miez de noapte este simplu / zid.
oreab
5th June 2008, 16:41
deci observ ca gabi n-o venit sa ne spuna cuvintele. deja o trecut o zi jumate de cand trebe sa compunem versurile. cum facem runda asta?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.