DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

alexandranyd

Si daca plec 6 luni din tara trebuie sa platesc 1 euro pe zi dupa 2 luni. Aceasta e cea mai mare inselatorie posibila.
danutz1
Asa vezi tu situatia? Daca pleci din tara, inseamna ca folosesti tel, sau daca nu il folosesti il lasi cuiva sa il foloseasca, sau daca nici asa nu faci, ceri sa vina sa ti-l ia. Deci unde e inselatoria? Exorbitanta suma de 1 euro pe zi se achita in cazul in care nu predai la timp telefonul si simul, asta daca nu le folosesti timp de 2 luni. Ce ti se pare gresit aici, vrei sa stea oamenii cu cartelele in sertar cum fac la ceilalti?

Bismarck
QUOTE (alexandranyd @ Dec 6 2007, 11:22) *
Si daca plec 6 luni din tara trebuie sa platesc 1 euro pe zi dupa 2 luni. Aceasta e cea mai mare inselatorie posibila.

man ... instiintarea se face conform "proces verbal", sau scrisoare recomandata cu confirmare de primire ...
dar banuiesc ca il poti folosi si in spatiu UE ... dar nu sunt sigur !!
danutz1
QUOTE (Bismarck @ Dec 6 2007, 11:52) *
man

She's a woman biggrin.gif
Bismarck
QUOTE (danutz1 @ Dec 6 2007, 11:55) *
She's a woman biggrin.gif

am vrut sa zic maaaaan sleep.gif .... biggrin.gif
jafpefata
QUOTE (Bismarck @ Dec 6 2007, 11:59) *
am vrut sa zic maaaaan sleep.gif .... biggrin.gif

Adică maaam tongue.gif

alexandranyd, da, e țeapă pentru că se numește RDS și nu OTE.
E și normală regula asta, nu folosești telu', lasă-l frate că-s sute de mii de oameni care-l vor!
alexandranyd
Danutz si Matthew ce sa zic. Eterni aparatori RCS-RDS.

burgher
Probabil ca se va putea rezolva printr-o instiintare sau ceva de genul, s-a mai discutat asta.
Am facut ieri Oradea-Timisoara, iar in dreptul localitatii Les mi-a intrat in roaming pe T-Mobile Ungaria, imi arata un R in dreptul indicatorului de semnal, si simbolul de 3g. Asa ca mai stii, poate ca o sa aiba si roaming mizeriile astea de rds si nu vei mai avea problema aia.
danutz1
QUOTE (alexandranyd @ Dec 6 2007, 13:02) *
Danutz si Matthew ce sa zic. Eterni aparatori RCS-RDS.

Ok, hai sa o luam altfel.

Spune-mi si mie care e fundamentul afirmatiilor tale prin care RDS te inseala?
Ce pretentii poti avea de la un serviciu gratuit?
Platesti ceva pt.acele minute ca sa ai tupeul sa ai si pretentii? Ti-a cerut ei sa le platesti abonament ca sa ai motive sa nu fii multumita de ce ti se ofera? Ti-au bagat ei tel.fortat in buzunar si tu nu ai fost de acord?
Ei prin faptul ca iti ofera gratuit, nu au acest drept, de a te face sa le folosesti un serviciu gratuit, de ce sa nu il foloseasca altii daca tu nu il folosesti?
Nu are rost sa spun mai multe, cu asta nu denigrezi RDS, te denigrezi pe tine insuti, oricine gandeste catusi de putin, isi da seama ca nu ai cum sa ai pretentii de la ceva ce ti se ofera gratuit.
Si la ce spui tu despre ei, tot tu vei avea de suferit la imaginea si credibilitatea care o ai pe acest forum.
alexandranyd

Un control de cost pe cand lanseaza?
six
La tarifele astea si la tarifarea aia la 20 sec (parca) nu m-ar deranja deloc daca nu ar exista cost control. Vreau doar sa pot avea serviciul cat mai repede, fie si fara tel lor in custodie.
mtest
QUOTE (six @ Dec 6 2007, 14:49) *
La tarifele astea si la tarifarea aia la 20 sec (parca)

10s
holmes

tarifarea e la 10 sec,nu la 20.
n-o bagati in seama pe fata aia,ca aia numai cosmote viseaza...e teapa si suntem toti prosti ca nu cotizam la grecii ei preferati.
six
QUOTE (holmes @ Dec 6 2007, 17:05) *
tarifarea e la 10 sec,nu la 20.

Execelent. Mai ramane sa asteptam sa ne vina randul la telefoane ca in rest treaba e buna. Am inteles ca merge bine reteaua chiar daca e in teste iar tarifele... sunt mai mult decat f bune.
nessum
QUOTE (six @ Dec 6 2007, 15:27) *
Execelent. Mai ramane sa asteptam sa ne vina randul la telefoane ca in rest treaba e buna. Am inteles ca merge bine reteaua chiar daca e in teste iar tarifele... sunt mai mult decat f bune.

Pana la urma stie cineva cand se lanseaza oficial reteaua Digitel???
monique_all
Se da un telefon si la vechii abonati?
valixor
Am primit si eu un tel U120 S dar nu are bluetooth , nici nu stiu ce fel de card de memorie pot sa bag in el...Nici cum sa bag tonuri de apel MP3...Nimic, nimic... Si astia de la RDS nu au facut deloc campanie publicitara??? Oare de ce??? Noi suntem cobai? huh.gif
theonly1
Acum 30 minute am primit si eu un U120S (Bucuresti, Drumul Taberei). Prima impresie: telefonul arata bine, e mic, usor, se misca rapid prin meniuri, semnal 3G full.

O intrebare am si eu, ca baietii care au venit cu telul n-au stiut exact sa-mi zica: cate minute gratis am la un abonament fiberlink de 35 ron?

Inca ceva, unde trebuie sa intru in setari ca sa-l trec pe 3g only? peacefingers.gif
pro-m-t-u
QUOTE (theonly1 @ Dec 6 2007, 21:36) *
Acum 30 minute am primit si eu un U120S (Bucuresti, Drumul Taberei). Prima impresie: telefonul arata bine, e mic, usor, se misca rapid prin meniuri, semnal 3G full.

O intrebare am si eu, ca baietii care au venit cu telul n-au stiut exact sa-mi zica: cate minute gratis am la un abonament fiberlink de 35 ron?

Inca ceva, unde trebuie sa intru in setari ca sa-l trec pe 3g only? peacefingers.gif

Se confirma ce am zis acum2saptamani
OzTm
QUOTE (valixor @ Dec 6 2007, 20:07) *
Am primit si eu un tel U120 S dar nu are bluetooth , nici nu stiu ce fel de card de memorie pot sa bag in el...Nici cum sa bag tonuri de apel MP3...Nimic, nimic... Si astia de la RDS nu au facut deloc campanie publicitara??? Oare de ce??? Noi suntem cobai? huh.gif

Tu vrei campanie publicitara pt modul de folosire al telefonului? Cum vrei sa se faca asta? Prin minute de publicitate la radio/TV? Prin pagini in ziare/reviste? Sa imparta fluturasi? Si asta doar pentru ca tu nu stii sa iti folosesti telefonul, dar aparent iti este lene sa citesti manualul telefonului? E card microSD (marimea maxima suportata oficial = 1 GB, dar testata pe forum = parca 2 GB). Scrie in manualul pe care l-ai primit cu telefonul, scrie in manualul electronic (in limba romana), scrie in acest thread pe care se pare ca ti-a fost greu sa il citesti sau macar sa dai un search. Ce ai vrea mai mult de atat? Sa te sune cei de la suport tehnic sa iti explice pas cu pas toate detaliile folosirii telefonului?
Daca citeai ceva (ori threadul asta, ori manualul), aflai ca ai nevoie de un cablu USB<->miniUSB pe care il poti gasi la orice magazin (inclusiv hypermarket) pt vreo 10-15 lei sau chiar de la o camera foto (multe camere folosesc acelasi model de cablu), si softul telefonului, sau chiar fara soft daca le copiezi direct pe memory card (ti-l vede direct ca pe un alt drive in My computer si le copiezi acolo).

Si daca te refereai la campanie publicitara strict pt serviciu, nu inteleg de ce esti asa suparat... O campanie publicitara atrage clienti. Fiind un serviciu disponibil doar abonatilor de pe listele agentilor (pt a nu se crea haos), si fiind cautat clientul acasa, nu avea niciun rost sa investeasca bani intr-o campanie publicitara acum. Cand vor avea destule telefoane si simuri, si se va putea merge la casierie/magazin oriunde pt incheierea unui nou contract de telefonie mobila, probabil vor avea si ceva reclame. Dar acum ar fi doar bani aruncati pe fereastra.
theonly1
Atentie , "unicule" console.gif nestiutor (in privinta "Digi mobil ") , de la "Digi mobil" coolspeak.gif vei avea doar semnal 3 G / UMTS = 2100 Mhz , asadar nu ai cum sa il ti pe 2 G sau 2,5 G nono.gif ca nu vei avea semnal , in plus cred ca modelul " Huawei U 120 S " este asemnea unor modele utilizate in reteaua " 3 " = Hutchison Whampoa , nu merg pe GSM obisnuit 850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz !

Stiu ca reteaua e 3g only, dar am inteles ca trebuie setat si in telefon 3g only, ca sa nu se consume bateria mai repede (cel putin asa citisem pe aici)

Mai baiete , de ce nu te uiti dumneata pe urmatorul link : Detalii abonamente Fiberlink de la RDS

M-am uitat, dar nu scrie nimic de Digi.Mobil, iar oferta de acolo e numai pt. abonatii de cablu (ceea ce eu nu sunt).
arab
QUOTE (theonly1 @ Dec 6 2007, 20:36) *
cate minute gratis am la un abonament fiberlink de 35 ron

1000 in retea si 100 RTC!
adivin
QUOTE (Phonyx @ Nov 23 2007, 14:05) *
No acuma l-am scos din incarcator si l-am setat pe 3g only(umts) ...

Cum?
catalinman
deci ca sa fie clar , toti abonati fiber link o sa aiba pe digimobil 50 de min in romtelecom , 500 in retea si 30 in alte retele la abonamentul de 25 ron , la 35 ron 100 in romtelecom , 1000 in retea si 30 de minute in alte retele mobile , iar la 45 ron 200 in romtelecom , 1000 in retea si 30 de minute in alte retele ! din pacate pt noi abonati fiber link , cei dupa data de 5 decembrie 2007 nu o sa mai existe cele 30 de minute oferite in retelele mobile , o sa aiba doar minutele din romtelecom si cele din reteaua rds care pot fi folosite atat pe rds.tel cat si pe digimobil !
adrian81
QUOTE (catalinman @ Dec 6 2007, 14:40) *
Pot fi consumate catre digi.mobil , faza e daca ai minute incluse spre alte retele mobile ! adica sa zicem ca tu nu ai net de la rds si ai doar cablu tv , atunci o sa ai 200 de minute in reteaua rds si poti sa le vorbesti atat pe fixu de la rds cat si pe mobil si 100 de minute in romtelecom ; in schimb daca ai si internet de la ei beneficiezi automat si de 30 de minute pe celelalte retele mobile , sa zicem ca ai fiber link la 45 de ron , ai avea 1000 de minute in rds ( fix sau mobil ) , 200 de minute in romtelecom si inca 30 de minute in restul retelelor mobile biggrin.gif

QUOTE (catalinman @ Dec 7 2007, 00:20) *
deci ca sa fie clar , toti abonati fiber link o sa aiba pe digimobil 50 de min in romtelecom , 500 in retea si 30 in alte retele la abonamentul de 25 ron , la 35 ron 100 in romtelecom , 1000 in retea si 30 de minute in alte retele mobile , iar la 45 ron 200 in romtelecom , 1000 in retea si 30 de minute in alte retele ! din pacate pt noi abonati fiber link , cei dupa data de 5 decembrie 2007 nu o sa mai existe cele 30 de minute oferite in retelele mobile , o sa aiba doar minutele din romtelecom si cele din reteaua rds care pot fi folosite atat pe rds.tel cat si pe digimobil !

Minutele care pot fi folosite sunt trecute in anexa de pe aditionalul semnat. Si acolo nu e specificat nimic de cele 30 de minute pe care unii le au de pe fix in alte retele mobile datorita promotiei FL. Asa ca ma indoiesc ca ai si cele 30 min de folosit.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.