DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Bismarck

QUOTE (Blackhawk @ Dec 5 2007, 10:45) *
... Huawei U120.

exact asta e modelu care l-am primit !! ohmy.gifK:
Eu personal nu am auzit de firma respectiva, desi am tangenta cu IT-u, ce-i drept nu in telecomunicatii ... dar e ciudat ca nu are nici un fel de aplicatie ..
am bagat cartela de vodafone in el ... nu gesticuleaza nimic ... la fel am bagat cartela digi.mobile in tel. meu ... care e liber pe orice retea, dar la fel nu functioneaza !!!? ... oare de ce?
holmes

mai citeste si restul paginilor inainte sa postezi!
1.tel huawei este codat si nu poate fi deocamdata decodat
2. ai incercat usim-ul de la rds intr-un telefon 3G?rds are retea 3g only
3.huawei-ul pe care il ai dupa parerea mea e un telefon foarte fain,nicidecum entry-level gen nokia 1101 sau cum erau la vodafone.nu are aplicatii si vine fara accesorii pentru ca au vrut sa il ia cat mai ieftin!nu e logic?de aia nu are nici bluetooth(care e optional)...evident ca nu au optat pt el ca sa mai salveze niste $$$.

radutm
QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 10:57) *
exact asta e modelu care l-am primit !! ohmy.gifK:
Eu personal nu am auzit de firma respectiva, desi am tangenta cu IT-u, ce-i drept nu in telecomunicatii ... dar e ciudat ca nu are nici un fel de aplicatie ..
am bagat cartela de vodafone in el ... nu gesticuleaza nimic ... la fel am bagat cartela digi.mobile in tel. meu ... care e liber pe orice retea, dar la fel nu functioneaza !!!? ... oare de ce?

HUAWEI este o firma cunoscuta in telecom , si care au cam bagat spaima in ' marii producatori de echipamente telecom ' datorita preturilor mici si echipamente fiabile .
aum
QUOTE (radutm @ Dec 5 2007, 11:10) *
HUAWEI este o firma cunoscuta in telecom , si care au cam bagat spaima in ' marii producatori de echipamente telecom ' datorita preturilor mici si echipamente fiabile .

si unde mai pui ca au si birouri in militari in bucuresti. naughty.gif
zyxxo
QUOTE (six @ Dec 5 2007, 10:39) *
Eu ma refeream la distribuirea prin casierii. Pacat ca nu exista un comunicat oficial din partea RDS care sa elucideze cand va incepe distribuirea prin casierii si in tara. La CC nu stiu nimic caci am sunat deja.

si pana deschid casieriile la Bucuresti, de la Oradea, mai mancam o paine… sau e doar local si numai intre ardeleni biggrin.gif?
Bismarck
QUOTE (holmes @ Dec 5 2007, 11:05) *
mai citeste si restul paginilor inainte sa postezi!

am citit deja vre-o 15 pagini ... me doare ochii cool.gif
am mai cautat si pe nea' google ... si am gasit undeva (aici) ca ar avea 256 MB de memorie interna !!
ce nu am gasit e cum pot sa aflu cata mem. are tel. sau cata mai are libera si implicit cat e ocupata ... !?
rolleyes.gif
unu_suparat
Mi-am luat si eu .... Huawey U1205 e bun moca biggrin.gif si tarife mici ...iar in iasi acoperirea e foarte buna smile.gif

alecsandrius
Intrebare ! Inainte se dadeau 2 telefeoane acum 1 -gratis - cum poti obtine un al 2 lea aparat ? Sa vorbesti de exemplu cu cineva din familie ?
alexandranyd
Cand rezolva problemele legate de interconectarea pentru SMS cu Vodafone si Cosmote.
arab

In cel mai rau caz suni pe fix acasa! tongue.gif
cmidp
QUOTE (radutm @ Dec 5 2007, 11:10) *

E ieftina pt ca in mare parte traiesc din reverse engineering.

Circula o legenda ca atat de bine au copiat un IOS CISCO incat l-au copiat cu tot cu bug-uri smile.gif
calin_t4
QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 10:35) *
La Timisoara au ajuns deja biggrin.gif
Am auzit si eu de asa ceva luna trecuta ~~ si surpriza ... ma trezesc aseara la usa cu doi insi (un tip si o tipa) de la rds: "daca nu vreau un telefon mobil !?" huh.gif ... si gratuit !! dry.gif

in fine ... iau anexa, pentru ca trebuie sa fi abonat la ei sa ai atat tel. fix cat si internet, si ma documetez ... ca deh' nimeni nu-ti da nimik gratuit fara sa aiba ceva profit ... si "in limita stocului" tipi (rds-u) impartea telefoane mobile gratuite din usa in usa ...
telefonu are numar de 0770.... si tarife de dai pe spate ... oferta ... adica ieftineala curata ...

am si dat cateva telefoane si functioneaza ok ... dar fiind la inceput nu prea au acoperire, insa ca tarife bate tot !!
telefonu ..., fiid gratis nu poti avea pretentii ... desi are camera de 1.3mp, filmeaza, card micro sd, aplicatii 0, e un noname facut in china sau pe vapor .. ii zice Huawey ... sau ceva de genu mellow.gif

Nu pot sa-mi dau seama de ce pe un topic de 30 de pagini in care au fost pomenite de nush cate ori informatiile astea se mai face spam prin mesaje de acest gen. Daca vrei sa adaugi ceva la topic macar fa bine si citeste ce s-a mai scris pana acum si adauga o noutate, pt ca pt restu userilor e boring sa citesti de 100 de ori acelasi lucru dar venit de la altcineva deadtongue.gif
mailman
QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 11:27) *
Am fost pana in Buftea ieri, semnal pe tot parcursul desi in destul de multe portiuni probabil neutilizabil

Deci degeaba semnal daca e inutilizabil. console.gif
alecsandrius
Intrebare ! Inainte se dadeau 2 telefeoane acum 1 -gratis - cum poti obtine un al 2 lea aparat ? Sa vorbesti de exemplu cu cineva din familie ?
Bismarck
QUOTE (calin_t4 @ Dec 5 2007, 18:22) *
Nu pot sa-mi dau seama de ce pe un topic de 30 de pagini in care au fost pomenite de nush cate ori informatiile astea se mai face spam prin mesaje de acest gen. Daca vrei sa adaugi ceva la topic macar fa bine si citeste ce s-a mai scris pana acum si adauga o noutate, pt ca pt restu userilor e boring sa citesti de 100 de ori acelasi lucru dar venit de la altcineva deadtongue.gif

si mata ce faci acuma? death.gif ... hai inca 10 useri ca tine sa mai dea un replay la acelasi post si sa-mi reproseze acelasi lucru ... nu vezi deadtongue.gif ca a mai scris cineva inaintea ta acelasi lucru ?
nu vezi deadtongue.gif ca am scris mai sus ca am citit 15 pagini chiar 20 din topicu asta sa caut o chestie si am dat numai de "spam'uri" (cum le zici tu), adica nu am gasit ce ma intereseaza !?

hai sa-ti dau o noutate, daca te unge cu ceva, sau poate o sti, dar poate altii nu, ca eu n-am gasit-o postata in astea 30 de pagini :
"... stiai ca ... in acel contract care il primesti odata cu telefonul, daca nu-l ai, zice ca esti obligat sa restitui telefonul si cartela sim in cazul in care nu se realizeaza trafic de telefonie mobila timp de 2 luni, iar in cazul nepredari la termen esti obligat sa achiti operatorului cu titlu de clauza penala suma exorbitanta de 1 EURO pe zi (intarziere)" ??
..." si tot acolo mai zice ca esi obligat sa suporti orice risc in caz de distrugere, furt, pierdere (a telefonului sau cartelei sim) ... si il vei despagubi pe Operator laugh.gif "

- deci practic esti un cobai d'alor ... deci : "nimic nu este gratis" notangel.gif

da un reply la postu asta si zi-mi cum aflu cata meorie interna are tel. Hamwei U120s ... daca nu te poti abtine "pass" !!
razvan_paul
QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 22:04) *
.
.
.
.
da un reply la postu asta si zi-mi cum aflu cata meorie interna are tel. Hamwei U120s ... daca nu te poti abtine "pass" !!

intri in MENIU -> FISIERELE MELE ->OPTIUNI -> STARE MEMORIE
Bismarck
QUOTE (razvan_paul @ Dec 5 2007, 22:49) *
intri in MENIU -> FISIERELE MELE ->OPTIUNI -> STARE MEMORIE

mucios gracias coolspeak.gif eu l-am setat in engleza poate de ai nu m-am prins biggrin.gif wink.gif
dar ...
de ce aici imi zice ca are 256 MB memoria interna ... si mie imi spune ca are 6634KB (adica vre-o 6,4 MB)? crying.gif
sa fie asta diferenta intre U120 si U120s !? "ca pe cutia lu asta ce-l am eu e un "S" la final" huh.gif
dekaru
si mata ce faci acuma? death.gif ... hai inca 10 useri ca tine sa mai dea un replay la acelasi post si sa-mi reproseze acelasi lucru ... nu vezi deadtongue.gif ca a mai scris cineva inaintea ta acelasi lucru ?
nu vezi deadtongue.gif ca am scris mai sus ca am citit 15 pagini chiar 20 din topicu asta sa caut o chestie si am dat numai de "spam'uri" (cum le zici tu), adica nu am gasit ce ma intereseaza !?

hai sa-ti dau o noutate, daca te unge cu ceva, sau poate o sti, dar poate altii nu, ca eu n-am gasit-o postata in astea 30 de pagini :
"... stiai ca ... in acel contract care il primesti odata cu telefonul, daca nu-l ai, zice ca esti obligat sa restitui telefonul si cartela sim in cazul in care nu se realizeaza trafic de telefonie mobila timp de 2 luni, iar in cazul nepredari la termen esti obligat sa achiti operatorului cu titlu de clauza penala suma exorbitanta de 1 EURO pe zi (intarziere)" ??
..." si tot acolo mai zice ca esi obligat sa suporti orice risc in caz de distrugere, furt, pierdere (a telefonului sau cartelei sim) ... si il vei despagubi pe Operator laugh.gif "

- deci practic esti un cobai d'alor ... deci : "nimic nu este gratis" notangel.gif

Nu vreau sa ma bag aiurea, dar da, erau si informatiile astea disponibile. Adica se gasesc prin "prea multele" pagini de pe topic-ul asta. Si data viitoare cand ne enervam ca "nimic nu e gratis", hai sa ne documentam si sa aflam ce inseamna 'in custodie'. k? Apropo, pe la restul operatorilor primesti vreun telefon 3G gratis la abonare (fie el si in custodie)? Ai vreun abonament de 0 (zero) dolari/euro/lei? Ai vreun tarif de 8 (OPT) centi pe minut in alte retele mobile la abonamentul cel mai ieftin?

P.S. Agresivitatea (subtila, desigur) din tonul meu nu e decat un raspuns la agresivitatea (mai putin subtila, as zice) din post-urile tale.
Bismarck
QUOTE (dekaru @ Dec 6 2007, 00:01) *
... hai sa ne documentam si sa aflam ce inseamna 'in custodie'. k? Apropo, pe la restul operatorilor primesti vreun telefon 3G gratis la abonare (fie el si in custodie)? Ai vreun abonament de 0 (zero) dolari/euro/lei? Ai vreun tarif de 8 (OPT) centi pe minut in alte retele mobile la abonamentul cel mai ieftin?

P.S. Agresivitatea (subtila, desigur) din tonul meu nu e decat un raspuns la agresivitatea (mai putin subtila, as zice) din post-urile tale.

ok!, am zis "cobai" , suna urat? agresiv? / culmea eu am zis in sens pozitiv, mie chiar imi place, mai ales in cazul asta ... "sa nu uitam scopul cobailor ... acela de a testa ce nu se poate demonstra in scopul de a utiliza pe altcineva fara a periclita integritatea sa" wink.gif "iti place tonul meu?"
acest DigiMobil cu 0(zero)bani abonament, 0(zero)bani telefon cu 3G, 0(zero)bani cand suni pe fix la RDS sau rromtelecom (in limita stocului), {probabil si 0(zero) zahar}, eu il vad ca pe ceva constructiv, gandit pe termen mediu si lung nu pe termen scurt cum gandesc unii aici la noi in romania (bani multi si repede) si de aceea nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din "cobaii" sistemului , daca ma intelegi ...
eu mai vad acest DigiMobil ca pe o buturuga mica in calea devoratorilor (restul retelelor mobile) ~ la fel cum a patit rromtelecomu pe vremea cand a aparut RDS, Astral, UPC pe piata telefoniei fixe .... i-au dus la sapa de lemn biggrin.gif ... si ce crezi ca a facut rromtelecomu cand vedea ca le pleaca clientela in masa ? au mai scumpit tarifele laugh.gif ... de ce? aveau prea multe comisioane de platit !!? laugh.gif ... si ce au facut pana la urma? ... au mai redus din capuse !? ... oricum nu ma intereseaza "era o paralela doar"

PS ... azi dim. am luat telefonu de la DigiMobile full charged si asta seara s-a descarcat complet ... am dat o groaza de telefoane pe fix, pe mobil, in oras, in tara, in UE (Spania), si chiar in Canada ... si mai sti ceva ... nu mi-e frica de factura ca o sa fie mica mica mica laugh.gif ... cat de mica? ... cat o buturuga laugh.gif ~
adrian81

Mie mi se pare foarte oki ca au bagat chestia aia cu traficul daca nu este realizat timp de 2 luni. Decat sa ajunga telefoane la niste persoane care nu au nevoie si il tin in dulap mai bine sa ajunga la cei care au nevoie. Si mi se pare normal sa suporti orice risc in caz de distrugere, furt sau pierdere. Ca doar is niste telefoane 3G care sunt in custodie. Dar si daca ar fi fost cumparat tot aceleasi riscuri ti-ai fi asumat daca il stricai din vina ta(pierdeai garantia) sau ti se fura saul il pierdeai(ramaneai fara banii aia dati pe el)
CrzdmnD
QUOTE (Bismarck @ Dec 6 2007, 00:39) *
ok!, am zis "cobai" , suna urat? agresiv? / culmea eu am zis in sens pozitiv, mie chiar imi place, mai ales in cazul asta ... "sa nu uitam scopul cobailor ... acela de a testa ce nu se poate demonstra in scopul de a utiliza pe altcineva fara a periclita integritatea sa" wink.gif "iti place tonul meu?"
acest DigiMobil cu 0(zero)bani abonament, 0(zero)bani telefon cu 3G, 0(zero)bani cand suni pe fix la RDS sau rromtelecom (in limita stocului), {probabil si 0(zero) zahar}, eu il vad ca pe ceva constructiv, gandit pe termen mediu si lung nu pe termen scurt cum gandesc unii aici la noi in romania (bani multi si repede) si de aceea nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din "cobaii" sistemului , daca ma intelegi ...
eu mai vad acest DigiMobil ca pe o buturuga mica in calea devoratorilor (restul retelelor mobile) ~ la fel cum a patit rromtelecomu pe vremea cand a aparut RDS, Astral, UPC pe piata telefoniei fixe .... i-au dus la sapa de lemn biggrin.gif ... si ce crezi ca a facut rromtelecomu cand vedea ca le pleaca clientela in masa ? au mai scumpit tarifele laugh.gif ... de ce? aveau prea multe comisioane de platit !!? laugh.gif ... si ce au facut pana la urma? ... au mai redus din capuse !? ... oricum nu ma intereseaza "era o paralela doar"

PS ... azi dim. am luat telefonu de la DigiMobile full charged si asta seara s-a descarcat complet ... am dat o groaza de telefoane pe fix, pe mobil, in oras, in tara, in UE (Spania), si chiar in Canada ... si mai sti ceva ... nu mi-e frica de factura ca o sa fie mica mica mica laugh.gif ... cat de mica? ... cat o buturuga laugh.gif ~

Trece-l in mod 3g. Daca e in mod dual (gsm+3g) cand semnalul 3g nu va fi suficient de puternic, telefonul va incerca sa caute o retea gsm. Si asta rupe bateria.
In plus am mai citit pe net ca, desi modulul bluetooth nu exista, softul telefonului il are si, mai mult, daca e activat bluetooth din soft iarasi iti va afecta performantele bateriei.
six
Daca vreau doar simul fara tel nu se poate astfel scurta timpul pe care il am de asteptat pana in momentul in care sa pot folosi serviciile Digi.Tel?
daniel28
Sunt si eu, de ieri seara, fericitul posesor al unui Digi.Mobil biggrin.gif

Intrebare: Minutele gratuite in RDS pe care le am pe fix, pot fi consumate catre Digi.Mobil?
nessum
[font="Century Gothic"][/font]
QUOTE (daniel28 @ Dec 6 2007, 10:19) *
Sunt si eu, de ieri seara, fericitul posesor al unui Digi.Mobil biggrin.gif

Intrebare: Minutele gratuite in RDS pe care le am pe fix, pot fi consumate catre Digi.Mobil?

Din ce oras esti??
Pana la urma cand se lanseaza oficial??
daniel28
QUOTE (nessum @ Dec 6 2007, 10:42) *
[font="Century Gothic"][/font]

Din ce oras esti??
Pana la urma cand se lanseaza oficial??

Din Bacau. Nu stiu cand se lanseaza oficial.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.