ok!, am zis "cobai" , suna urat? agresiv? / culmea eu am zis in sens pozitiv, mie chiar imi place, mai ales in cazul asta ... "sa nu uitam scopul cobailor ... acela de a testa ce nu se poate demonstra in scopul de a utiliza pe altcineva fara a periclita integritatea sa"

"iti place tonul meu?"
acest DigiMobil cu 0(zero)bani abonament, 0(zero)bani telefon cu 3G, 0(zero)bani cand suni pe fix la RDS sau rromtelecom (in limita stocului), {probabil si 0(zero) zahar}, eu il vad ca pe ceva constructiv, gandit pe termen mediu si lung nu pe termen scurt cum gandesc unii aici la noi in romania (bani multi si repede) si de aceea nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din "cobaii" sistemului , daca ma intelegi ...
eu mai vad acest DigiMobil ca pe o buturuga mica in calea devoratorilor (restul retelelor mobile) ~ la fel cum a patit rromtelecomu pe vremea cand a aparut RDS, Astral, UPC pe piata telefoniei fixe .... i-au dus la sapa de lemn

... si ce crezi ca a facut rromtelecomu cand vedea ca le pleaca clientela in masa ? au mai scumpit tarifele

... de ce? aveau prea multe comisioane de platit !!?

... si ce au facut pana la urma? ... au mai redus din capuse !? ... oricum nu ma intereseaza "era o paralela doar"
PS ... azi dim. am luat telefonu de la DigiMobile full charged si asta seara s-a descarcat complet ... am dat o groaza de telefoane pe fix, pe mobil, in oras, in tara, in UE (Spania), si chiar in Canada ... si mai sti ceva ... nu mi-e frica de factura ca o sa fie mica mica mica

... cat de mica? ... cat o buturuga

~