DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

negotzel00

in tg mures a inceput vineri 30 nov distribuirea. am primit si eu. super ok, dar mie imi da tot felul de erori gen conexiune indisponibila, retea ocupata, no service. desi la semnal e full
Teophileos
QUOTE (marius_ar @ Dec 3 2007, 23:02) *
S-a inceput si in Arad distribuirea de telefoane. Zona Podgoria-Micalaca.

In alte zone ale orasului a inceput pe 1 decembrie 2007 , atunci am primit si eu un U 120 S , semnal foarte bun se poate suna catre Digi mobil ,RDS.Tel , Orange , avand abonament Fiberlink de 45 lei (RON) am destule minute de folosit , e un lucru foarte bun !

jafpefata
Ce știți de Timișoara? S-a dat în Dâmbovița, s-a dat în Soarelui, dar Elisabetinul l-au ocolit biggrin.gif
taucety
QUOTE (Blackhawk @ Dec 3 2007, 21:39) *
Acoperire buna pe traseul Oltenitei, Mihai Bravu, Obor, Colentina, Lacul Tei, Pipera, verificat cu un telefon 3G
Nu stiu cine zicea ca nu ar fi acoperite toate zonele inca in Bucuresti, par destul de bine pregatititi, poate mai semnalati zone fara acoperire

Au inceput sa dea si pe Oltenitei, si pe Obregia( au primit sora-mea si parintii).
asyst72
QUOTE (taucety @ Dec 4 2007, 10:13) *
Au inceput sa dea si pe Oltenitei, si pe Obregia( au primit sora-mea si parintii).

In Militari deocamdata nimic, iar daca intrebi la Call Center cand se lanseaza in Bucuresti, zic ca nu stiu, dar probabil dupa Anul Nou.. happy.gif

In schimb am tot avut probleme in ultimul timp cu RDS.tel
raman in fiecare saptamana fara ton cate 24-48ore.. huh.gif sa fie de la lucrari? ei zic ca n-are legatura..
burgher
Am fost pana in Buftea ieri, semnal pe tot parcursul desi in destul de multe portiuni probabil neutilizabil - o linie sau ceva de genul. In buftea mi s-a intrerupt cam pe la intrarea spre studiourile media pro.
Frankie
QUOTE (asyst72 @ Dec 4 2007, 11:06) *
In Militari deocamdata nimic, iar daca intrebi la Call Center cand se lanseaza in Bucuresti, zic ca nu stiu, dar probabil dupa Anul Nou.. happy.gif

In schimb am tot avut probleme in ultimul timp cu RDS.tel
raman in fiecare saptamana fara ton cate 24-48ore.. huh.gif sa fie de la lucrari? ei zic ca n-are legatura..

Si eu tot in militari stau. Poate ma anunti daca apare ceva si nu stiu . tongue.gif

taucety
QUOTE (Frankie @ Dec 4 2007, 11:44) *
Si eu tot in militari stau. Poate ma anunti daca apare ceva si nu stiu . tongue.gif

Am intrebat in Staicovici si au spus ca OFICIAL trebuia sa dea drumul ieri, in3.12.2007; dar datorita faptului ca nu au terminat de montat antene in Bucuresti si nu au semnal sa acopere toata capitala, deschiderea oficiala s-ar putea sa fie in ianuarie; dar,inca odata, asta in functie de cum monteaza antenele in Bucuresti.
catalinman
QUOTE (taucety @ Dec 4 2007, 12:01) *
Am intrebat in Staicovici si au spus ca OFICIAL trebuia sa dea drumul ieri, in3.12.2007; dar datorita faptului ca nu au terminat de montat antene in Bucuresti si nu au semnal sa acopere toata capitala, deschiderea oficiala s-ar putea sa fie in ianuarie; dar,inca odata, asta in functie de cum monteaza antenele in Bucuresti.

aham , bine ca stim ceva concret in sfarsit ! probabil ca din ianuarie o sa inceapa distribuirea in masa si in bucuresti
taucety

QUOTE (catalinman @ Dec 4 2007, 12:11) *
aham , bine ca stim ceva concret in sfarsit ! probabil ca din ianuarie o sa inceapa distribuirea in masa si in bucuresti

Aflat tot din Staicovici total antene Bucuresti=51, instalate=34.
burgher
Putin. In Oradea sunt peste 20.
asyst72
QUOTE (taucety @ Dec 4 2007, 13:34) *
Aflat tot din Staicovici total antene Bucuresti=51, instalate=34.

si la metrou? cate sunt puse? cool.gif
taucety
QUOTE (asyst72 @ Dec 4 2007, 13:45) *
si la metrou? cate sunt puse? cool.gif

Intreaba si tu!
taucety
QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 13:35) *

Nu uita ca aici pun pe cladirile inalte.
burgher
Bine, adevarul e ca in ultima vreme, de 2 weekenduri incoace, nu prea am avut probleme cu semnalul pe RDS in Bucuresti.

In Oradea nu tot pe cladirile inalte se pun antene? Sau care e ideea? biggrin.gif
taucety
QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 14:01) *
Bine, adevarul e ca in ultima vreme, de 2 weekenduri incoace, nu prea am avut probleme cu semnalul pe RDS in Bucuresti.

In Oradea nu tot pe cladirile inalte se pun antene? Sau care e ideea? biggrin.gif

Ideea era ca aici sunt cladiri mult mai inalte(banuiesc) decat in Oradea, raspandite aiurea si cred( eu sau cei de la rds) ca astfel au o arie de acoperire mai mare.
mtest
QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 13:35) *

Vezi ca ai numarat ca si Pristanda steagurile.
dekaru
QUOTE (valix999 @ Dec 3 2007, 08:54) *
O intrebare... Am incercat sa ma conectez prin dia-lp cu U120S, dar nimic. Initial am instalat driverele pt telefon. Am incercat sa ma conectez folosind Modem - Mobile Adapter - 3G Modem. Primesc o eroare de genul The remote computer did not respond...

Pasii pe care i-am facut sant urmatorii:

1. Am setat telefonul Setari - Conectare - Modem - Modem prin USB
2. Am bagat USB-ul in calculator si in telefon
3. Am instalat driverele flosind softul de pe ftp://ftp.rdsor.ro/manuale_mobil_HUAWEI/U120/PC.Assistant/
3.1. Am instalat si aplicatia HUAWEI Dialup Internet (odata cu HUAWEI PC Assistant)
4. In HUAWEI PC Assistant am creat o noua conexiune dial-up folosind dispozitivul Mobile Adapter - 3G Modem (am incercat si cu Standard 33600 bps Modem)
5. Am setat din "Conectare" Nume: abc, Numar telefon: 0359 ******, User: xyz, Parola ******
6. La conectare primesc mesajul asta:::

Acelasi lucru l-am facut si folosind Network conection din windows.

Care poate fi problema???

Nu ai cum sa accesezi un numar de serviciu dial-up fix de pe mobil (oricare ar fi el).
Digimobil (sau cum i-o spune) va avea oferta de date in viitor (asa ar fi logic, si asa se si aude), dar dial up via UMTS eu unul n-am auzit sa existe. Deci tot permanent va fi. Si, apropo...dial-up in 2007?

Eu ma bucur ca se lanseaza prin toata tara. Acum imi doresc sa fi locuit in alt oras (unul din cele in care tocmai s-a lansat), ca nu stiu de ce sunt convins ca ar fi ajuns mai repede telefonul la mine decat ajunge aici, in Timisoara. Oricum nu inteleg de ce au "luat-o razna" asa cu lansarile prin n orase. Nu era mai logic sa termine cu Oradea, sa termine cu Timisoara, si abia apoi sa mai extinda? Probabil s-au imbolnavit de mania "sarbatorilor de iarna". Asa iese un mare haos. Parerea mea. Eu mi-am cam pierdut rabdarea, sincer sa fiu. Putin prea multa secretomanie, totusi.
mr. bad guy
la aviatorilor nu e semnal, e cam mort… I have searched for it and there’s no sign of it.
Bruzli
In oradea s-a dat drumul la casierii:
Telefoane mobile la casieriile RDS&RCS
ORADEA - Lansat de curând pentru abonații RCS & RDS din Oradea serviciul DigiMobil – noua telefonie mobilă 3G - este disponibil începând de astăzi pentru abonații la serviciile de telefonie fixă (cei care nu au semnat contract pentru telefonie mobilă la domiciliu) și în casieriile RCS&RDS din Oradea.

Acestea sunt situate la următoarele adrese: Floricica – P-ța Independenței nr.47; Republicii – Str. Roman Ciorogariu nr.1; Nufărul – Str. C-tin Nottara nr.6; Dacia – Bulevardul Dacia nr.25 și Transilvaniei – Str. Transilvaniei nr. 16.

Mobil la preț de fix

DigiMobil completează portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie națională lansată în 2004) și se poziționează ca fiind noua telefonie mobilă, la preț de telefonie fixă. Serviciul de generația a treia pune la dispoziția utilizatorilor o ofertă specială pentru un serviciu de telefonie mobilă, prezentând o serie de facilități printre care: abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toată durata contractului), cartela SIM preactivată, până la 1.200 de minute lunare gratuite, tarife mici, ca și în rețeaua fixă - după depășirea minutelor incluse și posibilitatea de transmitere a mesajelor scrise tip SMS (pentru început doar în rețeaua proprie).

Serviciul DigiMobil – noua telefonie mobilă 3G, se adresează exclusiv abonaților RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie și abonaților la serviciul de telefonie fixă RDS.Tel, care sunt plătitori la zi ai facturilor. Este noul serviciu de telefonie mobilă de generația a3a, care oferă clienților săi posibilitatea să vorbească pe mobil la tarife de telefonie fixă, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.

http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...071204-02383825
six
Foarte bine. Asteptam si in celelalte orase.
Bismarck
QUOTE (six @ Dec 5 2007, 09:55) *
Foarte bine. Asteptam si in celelalte orase.

La Timisoara au ajuns deja biggrin.gif
Am auzit si eu de asa ceva luna trecuta ~~ si surpriza ... ma trezesc aseara la usa cu doi insi (un tip si o tipa) de la rds: "daca nu vreau un telefon mobil !?" huh.gif ... si gratuit !! dry.gif

in fine ... iau anexa, pentru ca trebuie sa fi abonat la ei sa ai atat tel. fix cat si internet, si ma documetez ... ca deh' nimeni nu-ti da nimik gratuit fara sa aiba ceva profit ... si "in limita stocului" tipi (rds-u) impartea telefoane mobile gratuite din usa in usa ...
telefonu are numar de 0770.... si tarife de dai pe spate ... oferta ... adica ieftineala curata ...

am si dat cateva telefoane si functioneaza ok ... dar fiind la inceput nu prea au acoperire, insa ca tarife bate tot !!
telefonu ..., fiid gratis nu poti avea pretentii ... desi are camera de 1.3mp, filmeaza, card micro sd, aplicatii 0, e un noname facut in china sau pe vapor .. ii zice Huawey ... sau ceva de genu mellow.gif
six
QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 12:35) *
La Timisoara au ajuns deja biggrin.gif

Eu ma refeream la distribuirea prin casierii. Pacat ca nu exista un comunicat oficial din partea RDS care sa elucideze cand va incepe distribuirea prin casierii si in tara. La CC nu stiu nimic caci am sunat deja.
Blackhawk
QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 10:35) *
am si dat cateva telefoane si functioneaza ok ... dar fiind la inceput nu prea au acoperire, insa ca tarife bate tot !!
telefonu ..., fiid gratis nu poti avea pretentii ... desi are camera de 1.3mp, filmeaza, card micro sd, aplicatii 0, e un noname facut in china sau pe vapor .. ii zice Huawey ... sau ceva de genu mellow.gif

Huawey o fi firma chinezeasca dar nu e noname. E un furnizor important de echipamente de comunicatii. Mai cunoscut, la noi produce modemuri 3G(vodafone) si telefonul Vodafone 715 practic acelasi model cu Huawei U120.
Am auzit ca de la anul baga si de la Nokia telefoane, prb cel mai ieftin tel cu 3G

In Bucuresti crd ca o sa dea drumul de la anul la didtribuirea prin caserii, asa mi-a spus un vecin care lucreaza pt ei. Cata rabdare sa aiba oamenii nu laugh.gif
arab
Sper sa intre si la Brasov pana la Anul Nou! rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.