DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Blackhawk

Interesant algoritmul lor de distribuire a telefoanelor.
Sunt curios pt cate telefoane a dat dat RDS comanda, probabil un vapor intreg tongue.gif

Poate ar trb inceput un topic cu acoperirea in Bucuresti si imprejurimi scratchchin.gif
daniel28
Se distribuie mobile si in Bacau. A primit azi o cloega de servici.

cmidp
QUOTE (zaboss @ Dec 2 2007, 13:04) *
Cred că te înșeli. Internetul prin cablu a apărut ca serviciu pentru firme prin 2001-2002 la prețuri exorbitante. Abia prin 2003 au apărut ofertele pentru home user pe cablu. Uite o discuție despre abonamentul de care vorbești tu, datând din 2004. Deci, cel mai probabil ai internet din 2004 sau cel mai "târziu" sfârșitul lui 2003.

Internetul prin cablu la preturi exorbitante a aparut in anii 90, la CODEC (ulterior Astral si apoi UPC) un abonament de 100 MB/luna costa in 96-97 100 USD/luna, traficul aditional se taxa cu 1 USD/MB.

In Bucuresti net prin cablu oferea Kappa (ulterior din nou Astral, UPC) si apoi si altii.

Oricum, AIPA (Astral Internet pt Acasa) a aparut in 2002, si cam tot atunci a aparut si CableLinkul.

Oricum, faptul ca omul se lauda ca are de 7 ani internet este irelevant. E grandomanie. Internetul nu e ca vinul.
Frankie
Sunt curios prin ce zone se impart telefoane in Bucuresti.
adrian81
QUOTE (valix999 @ Dec 3 2007, 08:54) *
O intrebare... Am incercat sa ma conectez prin dia-lp cu U120S, dar nimic. Initial am instalat driverele pt telefon. Am incercat sa ma conectez folosind Modem - Mobile Adapter - 3G Modem. Primesc o eroare de genul The remote computer did not respond...

Pasii pe care i-am facut sant urmatorii:

1. Am setat telefonul Setari - Conectare - Modem - Modem prin USB
2. Am bagat USB-ul in calculator si in telefon
3. Am instalat driverele flosind softul de pe ftp://ftp.rdsor.ro/manuale_mobil_HUAWEI/U120/PC.Assistant/
3.1. Am instalat si aplicatia HUAWEI Dialup Internet (odata cu HUAWEI PC Assistant)
4. In HUAWEI PC Assistant am creat o noua conexiune dial-up folosind dispozitivul Mobile Adapter - 3G Modem (am incercat si cu Standard 33600 bps Modem)
5. Am setat din "Conectare" Nume: abc, Numar telefon: 0359 ******, User: xyz, Parola ******
6. La conectare primesc mesajul asta:::

Acelasi lucru l-am facut si folosind Network conection din windows.

Care poate fi problema???

Nu merge inca..oferta e doar de voce momentan.
xndoe
QUOTE (Frankie @ Dec 3 2007, 13:54) *
Sunt curios prin ce zone se impart telefoane in Bucuresti.

Lamuriti-ma si pe mine va rog: telefoanele se dau si de la caseriile RCS-RDS sau doar prin agentii de pe teren?
CrzdmnD
Deocamdata doar prin agentii de pe teren.

easy90rider
nu stiti vor avea si cartele pre-pay dupa lansarea oficiala?? ca eu nu vreau abonament sad.gif ...
LunaCrystal
Abonament moka si tot nu e bun ?
nicu13

Uite d-aia sunt unii saraci. Li se da un lukru moka si nu vor sa il ia. P.S. Am vazut un huawei la cineva in Tineretului azi, dar nu m-a dus capul sa-l intreb pa ce retea e (ma cam grabeam cei drept). Eu unul nu am vazut nici un agent prin zona, si nici amicii.
Frankie
QUOTE (nicu13 @ Dec 3 2007, 16:43) *
Uite d-aia sunt unii saraci. Li se da un lukru moka si nu vor sa il ia. P.S. Am vazut un huawei la cineva in Tineretului azi, dar nu m-a dus capul sa-l intreb pa ce retea e (ma cam grabeam cei drept). Eu unul nu am vazut nici un agent prin zona, si nici amicii.

In ce zona stai ?
nicu13
Intre Timpuri Noi si Sincai (adica Tineretului)
easy90rider
QUOTE (LunaCrystal @ Dec 3 2007, 16:32) *
Abonament moka si tot nu e bun ?

ok vreau si cel cu "Abonament moka" sigur ca ne trebuie, dar as vrea unul fara factura ca nu vreau sa ii aud pe parintii mei in fiecare luna ca ce "mult vb la telefon..."
si oricum ne trebuie macar 3 tel mai exact 4tel.
blackcat
Si in cel mai important oras din tara inca nu se dau telefoane? De ce a fost lasat Brasovul pe afara?
arab
Poate vine acum si randul brasovenilor! biggrin.gif
ianacosti
Salutare,

Am fost azi dimineata la casierie pe Calea Bucuresti sa platesc factura
si tanti de acolo nu stia nimic de Digimobil.

Probabil pe noi cei din Brasov ne lasa ultimii! biggrin.gif
arab
Trebuia sa intrebi la callcenter Brasov!
Mr. Black
QUOTE (inside_spy @ Dec 3 2007, 09:57) *
In Bucuresti a fost deja lansat serviciul. Momentan este disponibil numai pentru abonatii noi, din fostele zone "Astral", care beneficiaza de pachetul 4play (cablu, net, fix si mobil de la RCS&RDS) de 45 de RON. Deja au fost impartite si in Bucuresti o multime de telefoane, folosind aceeasi metoda cu agenti.

tongue.gif

Pai si cu abonatii vechi cum ramane? Pe la mine prin zona nu am vazut nici un agent. A primit cineva din Colentina vreun telefon Digimobil?
arab
laugh.gif le-a fost poate lene sa caute pri "arhive"!
Blackhawk
Acoperire buna pe traseul Oltenitei, Mihai Bravu, Obor, Colentina, Lacul Tei, Pipera, verificat cu un telefon 3G
Nu stiu cine zicea ca nu ar fi acoperite toate zonele inca in Bucuresti, par destul de bine pregatititi, poate mai semnalati zone fara acoperire
pstefan
QUOTE (blackcat @ Dec 3 2007, 20:28) *
Si in cel mai important oras din tara inca nu se dau telefoane? De ce a fost lasat Brasovul pe afara?

laugh.gif "cel mai important oras din tara" biggrin.gif
Rhadoo824
Si in Iasi s-a inceput distribuirea. In Nicolina 1 a fost azi un agent la un vecin din scara de alaturi.
marius_ar
S-a inceput si in Arad distribuirea de telefoane. Zona Podgoria-Micalaca.
vali1712
QUOTE (Blackhawk @ Dec 3 2007, 21:39) *
Acoperire buna pe traseul Oltenitei, Mihai Bravu, Obor, Colentina, Lacul Tei, Pipera, verificat cu un telefon 3G
Nu stiu cine zicea ca nu ar fi acoperite toate zonele inca in Bucuresti, par destul de bine pregatititi, poate mai semnalati zone fara acoperire

Unde la Pipera ? In Aviatiei semnal "0".
Blackhawk
QUOTE (vali1712 @ Dec 3 2007, 23:06) *
Unde la Pipera ? In Aviatiei semnal "0".

Pipera, metrou
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.