DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Frankie

QUOTE (inside_spy @ Nov 30 2007, 08:17) *
Mai se adauga un oras... tongue.gif Reteaua "Digi" are 9 pana acum: Oradea, Timisoara, Constanta, Iasi, Arad, Craiova, Pitesti, Targu Mures si Bacau...

Revin cu dilema mea: pe cand Bucuresti? huh.gif

Cica de luni...
Dar astea sunt doar zvonuri taica. smile.gif
inside_spy
QUOTE (Frankie @ Nov 30 2007, 09:37) *
Cica de luni...

Se pare ca in Bucuresti or sa inceapa impartirea telefoanelor in zonele unde s-au "bagat" cu televiziunea prin cablu si netul peste UPC.

PS: Si asta tot zvon este. Daca aflu ceva, va spun! tongue.gif

The.1
QUOTE (Frankie @ Nov 30 2007, 09:37) *
Cica de luni...

Nu este zvon taica... wink.gif
E...
danutz1
QUOTE (Konte @ Nov 30 2007, 00:36) *
de ce nu incerci digi-tel.ro?

omain-name: digi-tel.ro
description: SC RCS & RDS SA
description: Str Dr. Staicovici Nr. 71-75
description: Caldirea Forum 2000, Faza I, et.2
description: sector 5
description: Postal Code: 050557
description: Country: RO
description: Phone: +40-31-4004440
description: Fax: +40-31-4004441
description: E-mail: dan.epure@rcs-rds.ro
description: Registration/ID Number: J40/12278/1994
registration-date: 20070126

Cred ca asta o sa fie site-ul, se vede si dupa data cand a fost inregistrat.
dreaQ
Mda...digitel.ro e luat. Cred ca asta era cel dorit ca si "rdstel" :rdsnet" etc...pana la urma e bun si rds-tel. rolleyes.gif
Frankie
QUOTE (The.1 @ Nov 30 2007, 09:49) *
Nu este zvon taica... wink.gif
E...

Continuati va rog. biggrin.gif
ole
QUOTE (Frankie @ Nov 30 2007, 09:55) *
Continuati va rog. biggrin.gif

Pentru cine nu stie The.1 este un insider de incredere (vedeti si alte topicuri despre rds). A spus 4 decembrie. Punct.

vodafone_ro
QUOTE (LunaCrystal @ Nov 30 2007, 05:25) *
Pai odata ce are nick-ul vodafone_ro cum vrei sa accepte un telefon care nu seamana macar cu unul Vodafone ? Ar trebui sa nu accepte chiar nimic in afara de Vodafone strict.

oricum o sa primesc in curand si eu unu pt ca am pile la comercial craiova wink.gif
coolspeak.gif
ma bucur ca dau numai din alea gen 715 thumbup.gif
OzTm
QUOTE (vodafone_ro @ Nov 30 2007, 12:06) *
oricum o sa primesc in curand si eu unu pt ca am pile la comercial craiova wink.gif
coolspeak.gif

Cica "acel telefon mic care seamana cu acel vodafone 715". Vorbesti despre telefoanele de la RDS de parca ar fi niste clone ieftine chinezesti ale celor de la Vodafone. Sa stii ca Huawei U120 nu este un telefon "gen Vodafone 715" sau "care seamana" cu el, ci este vorba despre unul si acelasi telefon: Huawei U120, pe care Vodafone (avand contract cu Huawei) il vinde sub brandul propriu. Si probabil ca Vodafone 715 li s-a parut ca suna mai bine decat Vodafone U120.
aum

QUOTE (vodafone_ro @ Nov 30 2007, 12:06) *
coolspeak.gif

pai si ce o sa faca un fan vodafone cu tel. pe rds? ca de vorbit este exclus. doar stim cu totii ca tu nu o sa ai semnal, nu o sa te tina bateria nici 5 min. si pe deasupra o sa se mai auda ca din canal. ca sa nu mai vb. de faptul ca nu o sa reusesti sa prinzi linie libera decat dupa 30-40 de reincercari si dupa 5-10 sec. o sa ti se intrerupa convorbirea. deci repet, la ce iti trebuie tie tel pe rds?
asyst72
ce ma distreaza discutiile astea de pe aici.. ca eu sunt "fan X" iar ala e "fan Y" si ce cauta "Y" in reteaua lui "X".. tongue.gif
sunteti copii cu totii.. biggrin.gif
pai toti astia au investit ca sa faca bani pe aici si ofera servicii contra cost, n-a venit nimeni sa castige fani si admiratori. n-a facut-o nimeni din pasiune, ca doar nu sunt o trupa rock care umbla cu blugii rupti si da concerte din dragoste pentru "fenomen"

ei ofera iar tu cumperi, bineinteles daca dai banul (unde te duce capul sa-l dai).. console.gif
chestia asta cu fan-cluburile pt. companiilie de comunicatii (sau pentru ori ce fel de companie) mi se pare o puerilitate.. thumbdown.gif
flash gordon
nu le mai schimba nimeni. Bluetoothul la rds e ca la alba neagra. care are, care n-are, care-i cea castigatoare. coolspeak.gif
dan4
M-au cautat si pe mine ieri sa-mi dea mobilul dar nu eram acasa, vecina de linga mine a primit. Am inteles ca sint trecut pe o lista ca am avut convorbiri mai multe si ca o sa ma mai caute. Craiova, zona Brazda spre Gara.
a_d_y
Se pare ca DIGI MOBIL este disponibil si in Bacau smile.gif

Astept sa primesc un telefon smile.giftongue.gif
arab
Oare al 10-lea oras sa fie Brasovul!? wink.gif
dinamicdesign
QUOTE (dan4 @ Nov 30 2007, 18:48) *
M-au cautat si pe mine ieri sa-mi dea mobilul dar nu eram acasa, vecina de linga mine a primit. Am inteles ca sint trecut pe o lista ca am avut convorbiri mai multe si ca o sa ma mai caute. Craiova, zona Brazda spre Gara.

cica: "clientii se aleg in functie de:

facturi
de cand ai abonamentu

incepand cu zonele: casa stiintei si tehnici, brazda, craiovita, 1 mai, lapus"
filip.serban
Primit ieri, merge perfect. Craiova, zona Rotonda.
Frankie
The.1, zi-ne daca stii ceva de lansarea in Bucuresti PLS nu tine doar pt tine. tongue.gif
allias
QUOTE (derutatu667 @ Nov 29 2007, 15:35) *
In C-ta doar poarta 6 si cet-ul deocamdata. Eu stau in Tomis III, am semnal full de digi.mobil (cautat cu un alt telefon 3g). I-am sunat la sediu si cica mai dureaza pana ajung pe aici. Nici nu te lasa sa mergi la sediu sa ridici telefonul. Deabea astept sa-mi bata si mie la usa!

eu stau in faleza nord.recunosc ca nu auzisem decat zvonuri despre digi tel.ieri m am trezit cu un ciocanit la usa si cu un telefon in brate.dracovenia asta de u120 e simpatica.meniul seamana cu cel de pe telefoanele branduite vodafone.are o camera foto pe acolo prin spate,nu i cine stie ce,oricum mai buna decat de pe se k310i,in schimb videoclipurile ies destul de bine,jack audio de 3,5mm conectare prin mini usb,destul de ergonomic,are si bluetooth vad ca merge ca a gasit un nokia ,o sa incerc un pairing cu notebookul.e un mic cos in partea din fata a mobilului.unii spun ca ar fi camera cif sau vga,insa nu am reusit sa o fac sa mearga.am facut cateva apeluri.sunetul este usor metalic dar nu cred ca datorita telefonului.per ansamblu un telefon bun,cu atat mai mult cu cat este oferit gratuit,fara abonament lunar si cu tarife foarte bune mai ales in retelele fixe.

am o intrebare.am observat un slot de card micro sd.a incercat careva micro sd uri de 512 mb 1,giga,2 giga?sunt toate compatibile?
alabala
QUOTE (dinamicdesign @ Nov 30 2007, 21:45) *
cica: "clientii se aleg in functie de:

facturi
de cand ai abonamentu

incepand cu zonele: casa stiintei si tehnici, brazda, craiovita, 1 mai, lapus"

total gresit, eu am abon de 7 ani (cel de 12, respectiv fostul de 15), factura la tel depaseste milionu (pe langa aia 35 lei abon. de net+tel) si am primit tel. doar dupa ce amvb cu cine trebuia. motiv? nu era nimeni pe zona mea,chiar daca in capatul strazii erau date de buna vreme deja.
alabala
QUOTE (allias @ Dec 1 2007, 00:42) *
am o intrebare.am observat un slot de card micro sd.a incercat careva micro sd uri de 512 mb 1,giga,2 giga?sunt toate compatibile?

da, merge pana in 2 giga testat de mine. mai mare nu am avut inca oportunitatea sa verific.
inside_spy
QUOTE (alabala @ Dec 1 2007, 00:52) *
total gresit, eu am abon de 7 ani (cel de 12, respectiv fostul de 15), factura la tel depaseste milionu (pe langa aia 35 lei abon. de net+tel) si am primit tel. doar dupa ce amvb cu cine trebuia. motiv? nu era nimeni pe zona mea,chiar daca in capatul strazii erau date de buna vreme deja.

Sigur ai de 7 ani abonament la RDS? huh.gif

ontopic: SMS-ul in afara retelei costa 4 eurocenti (merge se pare doar in Orange pentru moment) - nu stiu daca a mai postat cineva informatia sleep.gif
Materium
Acum 7 ani nu prea erau abonamente de 15$. A fost de 39$ dupa ce scazuse de la 46$. Daca ai prins abonament cu 15$ inseamna ca nu ai atatia ani. Stau si ma gandesc daca RDS are deja 7 ani pe piata. Eu am facut contractul exact cand au schimbat abonamentul de la 46 la 39 si din cate stiu nu dadusere drumul la cablelink de mai mult de un an. Ma refer strict la persoane fizice si cablelink.
bigheart
Am vorbit azi cu un tip care lucreaza chiar la ei si l-am intrebat ce se mai aude cu lansarea in Bucuresti si mi-a zis ca azi a fost facuta doar ca nu va fi disponibil in tot orasul pentru moment ca si acoperire death.gif
alyaly
Sunt din Bucuresti! Acum 4 zile am trecut de la Astral (UPC) la RDS, iar asta seara, pe la 8, a venit o d-ra si mi-a dat un tel Digi Mobil! Va rog sa-mi ziceti si mie daca imi mai pun si fix, si cate min. am in RDS si in Romtelecom! Am semnat contract pentru cablu, tel. si internet! Multumesc mult!

P.S. Sa raman la Deck-net, sau sa trec la RDS cu internetul?

Necesitatea nu este un fapt, este o interpretare!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.