DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

burgher

Bine, eu m-am obisnuit deja de la restul cu probleme din astea, am avut orange, vodafone, zapp, cosmote si la fiecare am patit chestiile pe care le mai patesc cu RDS, fara exceptie. Acum doar semnalam si eu problema smile.gif
jafpefata
Cel puțin RDS nu are tuperu să perceapă abonemente și extraopțiuni în avans ca la restul.

burgher
Exact, ba mai mult, Digimobil inca nici nu exista comercial, si in plus cat timp doar ce consumi se taxeaza, nu prea ai ce sa le impui, ca vezi doamne nu mi-ai asigurat un uptime corespunzator sau mai stiu eu ce. Ca sa nu mai vorbim ca sunt probleme ce le intalnesti si la altii, si le vor rezolva cum le-au rezolvat si altii.
d.fignon
digi ar tb sa dea forward gratuit pe un numar la alegere pana-si rezolva acoperirea romaniei ... cred ca ar fi o solutie eleganta pentru cei care s-ar nimeri in zone fara semnal ....
dreaQ
Eleganta nu are nimic in comun cu profitabilitatea, economia de piata si cu atat mai putin cu principiile RDS principii indreptate spre castig (normale zic eu). Pretentiile vor creste in momentul in care isi vor consolida infrastructura si deci acoperirea. Deocamdata sunt in pionierat cu telefonia mobila. Sa-i vedem cand vor mai creste. Sa nu-i deochem de acu whistling.gif
alinushi
In Bucuresti zona Iancului care este o zona "detinuta" de Astral, RDS a inceput sa imparta pliante cu oferta FOUR-play (cablu-net-tel.fix-tel.mobila) la numai 45 ron.
burgher
Ptiu ce nesimtiti biggrin.gif Si cand lumea se gandea ca cei 2 nu se deranjeaza unul pe altul wink.gif
Uitati aici detalii: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1580...Hash=22914f36f4

birdofprey
suporta 2 gb ... testat.

QUOTE ( @ Nov 19 2007, 13:11) *
Serios??? Foarte tare, eu citisem doar in manual, personal nu am incercat card mai mare de 512 smile.gif

Te miri, in manual scrie si sa tii bateria 12 ore la incarcat...

thumbdown.gif No comment.

M-am saturat de manuale...
prieten
QUOTE (burgher @ Nov 23 2007, 11:19) *
Ptiu ce nesimtiti biggrin.gif Si cand lumea se gandea ca cei 2 nu se deranjeaza unul pe altul wink.gif
Uitati aici detalii: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1580...Hash=22914f36f4

Foarte bine. Acum sa se vada concurenta si sa tremure chilotii la upc-isti.
Phonyx

Salutare ma dispera telu asta u120 ieri nu am vb nici 10 min si abia m-a tinut o zi cu chiu cu vai s-a si inchis daca vb vreo 1 ora nici 10 ore nu ma tine bateria foarte naspa helppp ce sa fac sa nu tina nici macar o zi dimineata il scot din incarcator si seara cand vin din club deja e descarcat.Ceva idei propuneri???/ mad.gif
burgher
Incearca sa il schimbi, s-ar putea sa ti-l schimbe daca chiar e o problema cu bateria.
Sau foloseste un alt telefon biggrin.gif
Phonyx
QUOTE (burgher @ Nov 23 2007, 12:26) *
Incearca sa il schimbi, s-ar putea sa ti-l schimbe daca chiar e o problema cu bateria.
Sau foloseste un alt telefon biggrin.gif

Din parti alt telefon o sa vad amu il incarc caci e varza si azi noapte s-a stins,numa vad dimineata ca s-a oprit .......de telefon.
dekaru
Cei care aveti probleme cu bateria telefonului: ati incercat sa-l setati sa fie doar pe 3G (UMTS) si NU pe dual-mode? Eu unul nu am primit telefonul, deci vorbesc teoretic, dar daca exista o astfel de setare, aplicati-o! Teoria mea (posibil sa fie total gresita) e ca bateria va este consumata asa repede de faptul ca telefonul e in dual-mode. Digimobil (sau cum i-o zice) e o retea numai 3G, deci de fiecare data cand n-aveti semnal full 3G (ceea ce, am inteles, se intampla destul de des), telefonul va incepe sa caute retea GSM. Numai ca nu o va gasi niciodata! Asta poate fi un motiv major de descarcare.
Cautati, incercati, network settings, sau cum o fi.
O sa incerc "pe pielea mea" cand voi primi si eu telefonul.
Daca nu gasiti setare de blocare pe 3G sau nu v-a ajutat, sorry. sad.gif
burgher
Intr-adevar, la mine e setat 3g only si tine 3-4 zile.
Phonyx
QUOTE (burgher @ Nov 23 2007, 13:46) *
Intr-adevar, la mine e setat 3g only si tine 3-4 zile.

No acuma l-am scos din incarcator si l-am setat pe 3g only(umts) si selectare retea manuala am pus pe ro05 sper sa tina asa,om vedea dry.gif .
LeNoR
a mai trecut 1 saptamana ciuciu tel laugh.gif
catalinman
vad ca disperarea e mare dupa digimobil smile.gif)
Phonyx
QUOTE (LeNoR @ Nov 23 2007, 16:08) *
a mai trecut 1 saptamana ciuciu tel laugh.gif

Stai linistit si un prieten sta in decebal pe sovata si nici el nu a primit inca,asa ca rebdare...... wink.gif
Frankie
E ciudat ca rds nu ofera nici o informatie oficiala privind dibimobil. Ma asteptam sa fie mai comunicativi cu (viitorii sau actualii) clientii lor.
La casierie cand am intrebat-o pe tanti daca stie ceva despre digimobil se uita ft ft ciudat la mine negand din cap, apoi i-am zis un "la revedere" mai rapid, nu am mai insistat.
jafpefata
Nu știu nici eu ce să fac, am întrebat la RDS și dacă mai fac un abo la net (oricum voiam să mai leg o "țeavă"), pot primi 2 telefoane dar cică oricum nu se știe dacă prind oferta care oricum e disponibilă pănă în 31 dec. doar. Voi ce ziceți?
Phonyx
No hai ca e mai bine cu setarile facute la retea,am vb.ieri mai bine de o ora si mai am 3 linii,asa mai mere. cool.gif
iorga_ciprian
S-a lansat si in Constanta. Am primit cate un tel pt cele 2 apartamente pe care le am. smile.gif Azi, sambata, 24.11.2007, cica au inceput de marti.
Phonyx
Inca o noutate cel putin pentru mine azi am incercat sa trimit sms de pe digi mobil si a mers (cost 1 cent) intradevar numai in reteaua lor dar deocamdata e bine si asa pt un cent ce mai vrem. biggrin.gif O sa incerc sa trimit si un mms sa vad daca merge,.
khristian78
salutare,
acum o ora a batut un baiat la usa la mine, avand o sacosa cu telefoane sa-mi spuna ca a venit sa-mi aduca telefonu'...eram confuz... ce telefon??? cica mobil... smile.gif smile.gif smile.gif
no...bun am mobil de la rds... am incercat sa sun merge... am trimis sms catre numarul meu orange si merge... sun la *777, rel clienti digimobil si...cucoana de acolo imi spune ca nu se poate trimite sms in alte retele, in afara de rds si costa 1cent/sms.... intrebare: oare si pt sms-ul trimis spre orange tot 1 cent/sms costa??? rolleyes.gif
DeLaNo
[quote name='khristian78' date='Nov 25 2007, 15:54' post='3698960']
salutare,
acum o ora a batut un baiat la usa la mine, avand o sacosa cu telefoane sa-mi spuna ca a venit sa-mi aduca telefonu'...eram confuz... ce telefon??? cica mobil... smile.gif smile.gif smile.gif
no...bun am mobil de la rds... am incercat sa sun merge... am trimis sms catre numarul meu orange si merge... sun la *777, rel clienti digimobil si...cucoana de acolo imi spune ca nu se poate trimite sms in alte retele, in afara de rds si costa 1cent/sms.... intrebare: oare si pt sms-ul trimis spre orange tot 1 cent/sms costa??? rolleyes.gif
[/quote

Astia lucreaza si duminica?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.