DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

vhedone

QUOTE (Bobby_ro @ Nov 16 2007, 21:32) *
Si cum ii recunoastem biggrin.gif au insemnele RDS&RCS pe ei? sa stiu sa ii "atac" daca ii vad prin zona laugh.gif

Nu.. in cel mai bun caz exsista o legitimatie RDS. Si se distribuie in felul urmator: atunci cand primesc un numar de sa zicem 10 telefoane pe proces verbal, primesc si o lista cu aproximativ 30 de oameni care vor primi. Sunt toti pe aceeasi strada, dar blocuri diferite. 2 intr-o scara, 5 in alta... absolut random. Nu au voie sa distribuie decat la persoanele care se afla pe acea lista. Nu e acasa primu, merg la al doilea. Din 30, se gasesc 10 acasa. Se face un act aditional pentru fiecare telefon primit si nu se da decat daca titularul abonamentului poate da CNP, serie si numar de buletin. Chiriasii nu primesc decat daca suna propietarii si vorbesc direct cu distribuitorii... evident ptr datele din buletin. Sau daca au chiriasii o copie dupa buletinul proprietarului. Cand se predau la sediu actele aditionale, se confunta cu lista. Deci nu merge ca dau ei la pile, cunostinte, familie. Sper ca am raspuns destul de clar si n-am uitat nimic.

P.S. Eu stau in chirie si nu au vrut sa imi dea, desi aveam datele. Dar propietarul avea telefonul inchis iar copie dupa buletinul lui nu am
OzTm
QUOTE (Phonyx @ Nov 20 2007, 00:50) *
A primit careva hands free cu tel.u120,am citit pe pagina de web a producatorului si cica a existat in pachet hands free si cablu de date cd,dar la noi nu a mai ajuns confusedsmiley.png a cumparat cineva hands free cum functioneaza se aude?eu tot am cautat un adaptor caci am una de la un motorola cu un jack de 2,5 la 3,5 dar nam gasit.ceva propuneri pe unde sa caut??

Intr-adevar, citeste posturile anterioare, si o sa vezi si cum arata handsfree original huawei. Daca citesti in manual, o sa vezi ca scrie clar ca bluetooth, handsfree, CD si cablul de date sunt accesorii optionale. Probabil ca RDS nu a optat pt ele, pt a scoate de la Huawei un pret cat mai mic de vanzare a telefoanelor. Cu handsfree-ul pe care il ai s-ar putea sa mearga daca iti cumperi un adaptor, DAR nu e sigur ca va functiona cum trebuie, pt ca (cel putin la un moment dat) cei de la Motorola s-au crezut mai destepti, si au schimbat ordinea conectarii contactelor jack-ului. De aceea, daca bagi o pereche de casti standard cu mufa de 2,5 mm vei observa ca se aude doar intr-o casca.

Srachi
Va merge in Oradea in zona rogerius telefonu?De ieri nu pot suna pe rds doar pe alte retele,am mai auzit sa se planga cativa.
burgher
Eu pe magheru, persoana in rogerius, eu nu o pot apela, ea pe mine da.
Phonyx
De 3 zile tot incarc telefonul cate 12 ore si nu ma tine nici o zi dimineata scot incarcatorul vb. vreo o ora si seara iar tre sal incarc tare nasol!!sper sasi revine bateria.De trei ori lam formatat si nimic. mad.gif
adrian81
QUOTE (Phonyx @ Nov 21 2007, 00:58) *
De 3 zile tot incarc telefonul cate 12 ore si nu ma tine nici o zi dimineata scot incarcatorul vb. vreo o ora si seara iar tre sal incarc tare nasol!!sper sasi revine bateria.De trei ori lam formatat si nimic. mad.gif

Mai pe mine ma tine cam 2-3 zile da vorbesc cam 15-20 min zilnic...Asa ca la timpul asta de vorbit eu cred ca e normal..avand in vedere ca si bateria e destul de mica ca si capacitate, doar de 800.
prieten
Cum arata un numar RDS.Mobil?

PS Ce aiurea e interconectarea cu Cosmote. Pt aia tb sa platim 10 eurocenti pe minut. Nu cumva Cosmote avea privilegiul unei taxe crescute de interconectare pe o perioada determinata?

burgher
Nu. Cosmote nu sunt reglementati (inca), si pot impune tariful de interconectare dorit de ei, spre deosebire de Orange si Vodafone care au un tarif maxim pe care pot sa il ceara.

Un numar RDS mobil e de forma 0770 xxx xxx.
tzepossu
Stie careva daca se lucreaza la retea in zona velenta? Ca de azi dimineata nu mai am semnal. sad.gif(
taucety

SI ZICETI CA LUCREAZA LA MONTAT ANTENE IN BERCENI, BUCURESTI???
burgher
Lucreaza la montat antene in o gramada de locuri, inclusiv tot Bucurestiul (pe unde nu au inca montate)
alabala
QUOTE (Srachi @ Nov 20 2007, 13:55) *
Va merge in Oradea in zona rogerius telefonu?De ieri nu pot suna pe rds doar pe alte retele,am mai auzit sa se planga cativa.

sovata, langa baru ala mov (sau roz sau cum naiba ii) merge...am fost acum acolo. la generala 17 merge iarasi...unde naiba nu va merge? yo pot suna, pot fi sunat....n'am bai

QUOTE (Phonyx @ Nov 21 2007, 00:58) *

e litiu-ion, NU se formateaza....adik na, formateaza tu cat vrei, performante nu ai, asa vine din fabrica.
repet, litiu-ion nu se formateaza, nu are nici un efect.

ps: pt. cei care vor sa sara cu gura... pliscu mic k nu stiti ce vorbiti, intrebari orice om care stie, L-I nu se formateaza. punct.
paulgsm
Intr-adevar, acumulatorii LiIon si LiPolymer NU AU nevoie de formatere pt ca nu mai au acel efect de memorie.

Mai sunt o gramada de vanzatori la magazine care va spun atunci cand achizitionati un telefon sa-i face 3 cicluri de incarcare descarcare ... etc.

Ignorati aceste indicatii pretioase!
gabrielk
totusi unii mai recomanda ca telefonul sa fie descarcat complet inainte de prima incarcare , sa se efectueze incarcarea cu durata normala ( ~1,5 - 3 ore ) si sa se descarce complet , aceasta fiind "formatarea" pt Li-ion
alabala
QUOTE (gabrielk @ Nov 21 2007, 17:35) *
totusi unii mai recomanda ca telefonul sa fie descarcat complet inainte de prima incarcare , sa se efectueze incarcarea cu durata normala ( ~1,5 - 3 ore ) si sa se descarce complet , aceasta fiind "formatarea" pt Li-ion

bullshit...mare cat casa poporului.
d.fignon
semnal in tot centrul bucurestiului ... afara ... in cladire, nu prea!
alabala
legat de u120, nu reusesc nicicum sa play-ieresc filme de nici un fel si culoare, fie ele mp4, mpg (care nu ete suportat la el), 3pg; filme convertite in pc din mpg in mp4/3pg. daca filmez cu el inregistreaza si le pot vedea

recapitulare bullshit problems:
1. filmele(videoclipurile) convertite in pc din avi/mpg/whatever in mp4/3gp nu le pot accesa in u120. error: format video nu este acceptat. transferul din pc in tel. l'am facut astfel: a) prin soft (pc-assistant); cool.gif la conectare tel (cu card in el) la pc, activez modul stick (unde se intrerupe conexinunea tel-ului cu reteaua rds) si devine un stick usb, dupa care este nevoie de restart tel.). ma gandeam k este de la modul de transfer, s-a dovedit a nu fi asa....idei ?

oricum, mai incerc sa vad ce si cum...pana nu iese fum din el numi fac probleme tongue.gif
burgher
Eu am convertit un mpeg in 3gp si l-am pus pe cardul de memorie al tel, mi l-a playat fara vreo problema. Eu am u120 din prima tura, din acela cu bluetooth smile.gif
OzTm
QUOTE (alabala @ Nov 21 2007, 20:39) *
legat de u120, nu reusesc nicicum sa play-ieresc filme de nici un fel si culoare, fie ele mp4, mpg (care nu ete suportat la el), 3pg; filme convertite in pc din mpg in mp4/3pg. daca filmez cu el inregistreaza si le pot vedea

recapitulare bullshit problems:
1. filmele(videoclipurile) convertite in pc din avi/mpg/whatever in mp4/3gp nu le pot accesa in u120. error: format video nu este acceptat. transferul din pc in tel. l'am facut astfel: a) prin soft (pc-assistant); cool.gif la conectare tel (cu card in el) la pc, activez modul stick (unde se intrerupe conexinunea tel-ului cu reteaua rds) si devine un stick usb, dupa care este nevoie de restart tel.). ma gandeam k este de la modul de transfer, s-a dovedit a nu fi asa....idei ?

oricum, mai incerc sa vad ce si cum...pana nu iese fum din el numi fac probleme tongue.gif

Am incercat un videoclip 3gp, si merge foarte bine (pe telefonul de la RDS). L-am convertit dintr-un avi in 3gp cu Allok Video to 3GP Converter. Pe telefonul de la Vodafone (am si un Vodafone 715, care e tot Huawei U120) am incercat mai demult videoclipuri convertite folosind cam toate optiunile programului, si telefonul a deschis si 3gp, si 3g2, si mp4, DAR doar cu anumite setari (rezolutia de 176x144 QCIF se pare ca e necesara, altfel imi dadea si mie eroare).
Deci umbla la optiuni, si nu vei mai avea probleme. Adevaratele probleme mie mi se par cele legate de aplicatii: nu le poti instala decat prin wap, daca incerci local sau prin bluetooth da eroare ("Failed to verify") si doar in folderul Games; in plus, Opera Mini nu afiseaza pozele.
alabala
s-a rezolvat. era converteru dus..am reusit cu alive 3gp video converter
Phonyx
QUOTE (adrian81 @ Nov 21 2007, 07:20) *
Mai pe mine ma tine cam 2-3 zile da vorbesc cam 15-20 min zilnic...Asa ca la timpul asta de vorbit eu cred ca e normal..avand in vedere ca si bateria e destul de mica ca si capacitate, doar de 800.

Poi sincer nui normal sa nu ma tina nici 24 de ore am un samsung si tot acam asa vb de pe el el aproape 1 ora pe zi si ma tine 3 zile inclusiv noaptea,asa ca tare naspa tine bateria sper sasi revina....
OzTm
QUOTE (burgher @ Nov 21 2007, 20:46) *
Eu am u120 din prima tura, din acela cu bluetooth smile.gif

Tu poti instala pe al tau aplicatii java? Sau zice si la tine "Failed to verify"? Presupun ca e acelasi soft, totusi... deci nu cred ca merge nici la tine...
burgher
Nu am incercat, daca voi incerca va voi spune.
burgher
S-ar parea ca se lucreaza la greu prin oras, ieri erau ceva probleme in Rogerius dupa cum ziceau unii useri, acum am observat ca am 2-3 linii, in conditiile in care antena e la ~150 m de blocul meu, deci sigur isi ia semnal telefonul de altundeva, apoi cineva a incercat sa ma sune din zona spitalul de copii si ii zicea ca nu sunt in aria de acoperire, desi am semnal.
alabala
QUOTE (burgher @ Nov 22 2007, 08:33) *
S-ar parea ca se lucreaza la greu prin oras, ieri erau ceva probleme in Rogerius dupa cum ziceau unii useri, acum am observat ca am 2-3 linii, in conditiile in care antena e la ~150 m de blocul meu, deci sigur isi ia semnal telefonul de altundeva, apoi cineva a incercat sa ma sune din zona spitalul de copii si ii zicea ca nu sunt in aria de acoperire, desi am semnal.

mai stiti voi cum era la inceput cu rds landline ? cadea cand tiera lumea mai draga si na...se intrerupea cnd picura umpic p'eafara....etc.. mai stiti voi... asa e si asta. in caz k zice de aria de acoperire sau k abonatul are telefonul inchis chiar daca nu este asa, sunati pana va suna tongue.gif.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.