Frankie
13th November 2007, 21:59
QUOTE (zaboss @ Nov 13 2007, 18:25)

Foarte tare !
zaboss
13th November 2007, 22:09
QUOTE (OzTm @ Nov 13 2007, 18:32)

Stim... Doar doua posturi mai sus:
sorry, respectivul este pe ignore așa că nu văd ce postează.
adrian81
13th November 2007, 22:21
QUOTE (Bobby_ro @ Nov 13 2007, 20:51)

Ieri seara au fost la mine in scara! si au dat doar la o parte din abonati

, eu unul nu am primit la fel ca multi altii si sunt abonat la toate serviciile lor de o gramada de ani si nici rau platnic nu sant

. Dracu stie dupa ce criterii le impart

Poate a ramas fara telefoane si va reveni....
burgher
13th November 2007, 22:28
Sigur a ramas agentul fara telefoane si va reveni.
Cat despre cel care zicea de discriminare - il invit sa ne spuna cum trebuia facuta treaba ca sa iasa mai bine totul. Si eventual si un motiv pentru care cineva l-ar discrimina, cineva oricine..
adrian81
13th November 2007, 22:31
QUOTE (Phonyx @ Nov 13 2007, 20:49)

Eu stau in velenta unde e bunexim la casa si nici vorba nu se aude sa vina si la mine,,,o sa vb.cu ei chiar de tre sa merg la sediul lor sa-mi dea si mie tel caci am si internet si tvs...discriminare pe fata.

Mama mare e disperarea...ai rabdare un pic si tu.Din cate am inteles au cam 100 de agenti si 60000 clienti care vor trebui sa primeasca. Si nu au telefoane non stop.
Ieri cand am platit netu am mai vazut un disperat care se rastea la casiera ca se dau pe pile
Vai si amar...
burgher
13th November 2007, 22:35
Se dau si pe pile cateodata..
Mai nou au telefoane destul de constant.
Inca ceva, impartirea s-a inceput concomitent in toate zonele din oras, va inselati amarnic daca credeti ca s-a inceput cu un anumit cartier. Tot timpul se repartizeaza strazi din toate zonele, nu exista preferinte, discriminari si ce mai scornesc unii.
calin_t4
14th November 2007, 07:59
QUOTE (Phonyx @ Nov 13 2007, 21:49)

Eu stau in velenta unde e bunexim la casa si nici vorba nu se aude sa vina si la mine,,,o sa vb.cu ei chiar de tre sa merg la sediul lor sa-mi dea si mie tel caci am si internet si tvs...discriminare pe fata.

Eu chiar nu va inteleg cand tot aruncati in stanga si-n dreapta pe-aici cu discriminari si altele. In conditiile mentionate in posturile anterioare (100 agenti/60.000 abonati) nu vi se pare normal sa se ajunga la unii mai devreme si la altii mai tarziu? Ca doar n-o sa dea la toata lumea in aceeasi zi (cred ca si-atunci s-ar gasi cate-un ofticos sa comenteze ca el a primit seara si altu dimineata
) N-a trecut nici o luna de la inceputul promotiei si da lumea-n disperare deja; Tare-s curios sa vad ce nebunie era daca se alegeau intr-adevar criterii de acordare a telefoanelor...sa-i fi auzit atunci cum faceau "eu stau pe net toata noaptea, vecinu nu sta decat seara"... "placa de retea a lu' vecinu descarca mai mult decat a mea" ....Get real...
vhedone
14th November 2007, 10:17
QUOTE (burgher @ Nov 13 2007, 22:28)

Cat despre cel care zicea de discriminare - il invit sa ne spuna cum trebuia facuta treaba ca sa iasa mai bine totul. Si eventual si un motiv pentru care cineva l-ar discrimina, cineva oricine..
Aici te contrazic. Intr-o scara in care majoritatea aveau internet plus telefonie, agentul avea pe lista doar 3 apartamente, si nu consecutive. Si telefoane din belsug. Deci exista un criteriu... naiba stie
a21alex
14th November 2007, 10:31
Ordine alfabetica....
burgher
14th November 2007, 11:48
Sigur exista criterii, dar ar putea fi o gramada si nici unul discriminatoriu, eu ziceam ca nu exista discriminari in functie de zona, cat stai pe net, ce abonament ai si asa mai departe.
blaster_bh
14th November 2007, 12:13
Eu am primit doua telefoane HUAWEI U528 in ziua de 12 Noiembrie pe Calea Aradului - Oradea. Nu a fost acasa numai sotia cand a venit tipa de la RDS "buna rau" dupa cum a zis sotia. Daca eram acasa luam 4 telefoane fiindca am 2 numere RDS fix. Momentan am vazut ca merge in Alesd si in Cluj. Verificat de mine. Nu are semnal la mai mult de 15 km de Oradea. Numai in orasele mai mari.
burgher
14th November 2007, 12:16
Nu luai 4 telefoane, se facea pe unul din numere. Merge si mai departe de 15 km, eu am avut semnal din Oradea pana in Vadu Crisului constant. Dupa cum am mai spus aici, este si pe piatra craiului, insa eu am fost cu trenul si n-am putut verifica cum sta semnalul de la alesd incolo pe sosea.
blaster_bh
14th November 2007, 12:50
QUOTE (burgher @ Nov 14 2007, 12:16)

Nu luai 4 telefoane, se facea pe unul din numere. Merge si mai departe de 15 km, eu am avut semnal din Oradea pana in Vadu Crisului constant. Dupa cum am mai spus aici, este si pe piatra craiului, insa eu am fost cu trenul si n-am putut verifica cum sta semnalul de la alesd incolo pe sosea.
Eu am incercat in directia Beius si merge pana la iesire din Felix. Ma interesa mai mult in Hidisel. o sa asteptam sa mai creasca .
zola
14th November 2007, 14:52
Concurenta este excelenta, iar RDS sunt campioni la mocangeli dar acoperirea si calitatea retelei sunt extrem de importante, iar la cum se misca baietii pe cablu/intenet si fix am mari dubii. Plus ca sunt cam ..mioritici ca mentalitate. In fine, sa-i vedem ..alive and kicking!
taucety
14th November 2007, 14:54
QUOTE (blaster_bh @ Nov 14 2007, 12:50)

Eu am incercat in directia Beius si merge pana la iesire din Felix. Ma interesa mai mult in Hidisel. o sa asteptam sa mai creasca .

Salut! Stiti careva sigur daca o sa bage in Bucuresti? Adica a vazut cineva-ceva la televizor? Toate cele bune.
zaboss
14th November 2007, 15:01
QUOTE (taucety @ Nov 14 2007, 14:54)

Salut! Stiti careva sigur daca o sa bage in Bucuresti? Adica a vazut cineva-ceva la televizor? Toate cele bune.
Ziarul Financiar nu e bun ca sursă? Trebuie să anunțe OTV-ul?
catalinman
14th November 2007, 15:14
in sfarsit apare si in bucuresti , de abia astept
adrian81
14th November 2007, 15:56
QUOTE (vhedone @ Nov 14 2007, 10:17)

Aici te contrazic. Intr-o scara in care majoritatea aveau internet plus telefonie, agentul avea pe lista doar 3 apartamente, si nu consecutive. Si telefoane din belsug. Deci exista un criteriu... naiba stie
Da exista. Sa fie platitoti la zi a serviciilor. O fi fost toti cu internet si telefonie da poate erau rau platnici...
Phonyx
14th November 2007, 16:34
QUOTE (burgher @ Nov 13 2007, 22:28)

Ma refer la discriminare caci am mai patit asa cand m-am dus sa fac un abonament de net,si cica la casa nu se poate a trecut 2 ani si tot nu se putea,pana cand mi-am schimbat locul de munca si am dat de un tip care lucra la rds si el m-a ajutat sa imi bag netul amus 2 ani,si apropo daca mergi pe pagina lor de net si bagi o adresa din velenta unde-s case iti va spune ca nu se poate baga inca net,si cica nu e dicriminare cei de la bloc au o viteza de cateva mega,am si eu de cateva 100kb/s in cazul fericit si platesc acelasi suma,deci da e discriminare.
moulinex
15th November 2007, 00:17
QUOTE (Phonyx @ Nov 14 2007, 16:34)

si cica nu e dicriminare cei de la bloc au o viteza de cateva mega,am si eu de cateva 100kb/s in cazul fericit si platesc acelasi suma,deci da e discriminare.

Ca in orice afacere RDS se orienteaza catre locatiile unde pot obtine abonati multi cu investitie minima. Nu le poti impune tu sa puna fibra optica, mediaconvertoare/switchuri/etc de dragul tau, mai ales ca pe stalpi nu au un spatiu adecvat pentru instalarea unor echipamente eletronice (decat daca ar mai investii cateva mii bune de $ in cutii cu incalzire, protectie la ploaie si umiditate excesiva, etc ...).
In alta ordine de idei, din banii pe care ii dam noi pe internet+telefonie de ex, o foarte mare parte reprezinta cheltuieli de amortizare si intretinere a retelei si intretinerea unei retele CATV bidirectionala (probabil are o denumire mai elevata, dar nu o cunosc si sincer sa fiu nu prea conteaza), ca aceea prin care esti conectat tu este suficient de costisitoare.
Si nu in ultimul rand, noi, astia de la bloc, mai avem de suportat babe care nu ne lasa sa ascultam muzica tare ca ne invita si politia la petrecere, inundatii ocazionale, etc ... nu avem si noi dreptul la ceva mai bun, fie el si netul, decat cei de la case?
PS: Nu mi-o lua in nume de rau, dar astea sunt cheltuielile. Daca ai fi dispus sa suporti investitiile probabil RDSul ar fi bucuros sa iti instaleze si tie FiberLink.
Referitor la faptul ca am fost cam offtopic, nu e vina mea ca aici s-a ajuns de la DigiMobil.
burgher
15th November 2007, 11:42
Vorbeam cu cineva care testase serviciile de date (care sunt available pentru o flota de numere ce apartin angajatilor care au tel in test) si zicea ca netul merge corect, 360 kbps. So we wait
s1mon4
16th November 2007, 06:32
QUOTE (prieten @ Nov 9 2007, 11:36)

Adevarat. Si pot recunoaste ca imi pare rau si ca ma simt jenat ca am crezut si eu la fel. Si cu siguranta RDS foloseste licenta mai bine decat ar fi folosit-o CST.
cred ca esti printre putinii oameni care nu au crezut in posibilitatea ca rds sa faca intr-adevar ceva bun cu licenta asta si care acum, dupa "razboi" nu se da viteaz ca el a fost sigur de succesul lor etc. bravo pentru sinceritate. mai rar in ziua de azi.
care/cine/ce/cate telefoane ati mai primit?
s1mon4
16th November 2007, 06:50
QUOTE (Bobby_ro @ Nov 13 2007, 20:51)

Ieri seara au fost la mine in scara! si au dat doar la o parte din abonati

, eu unul nu am primit la fel ca multi altii si sunt abonat la toate serviciile lor de o gramada de ani si nici rau platnic nu sant

. Dracu stie dupa ce criterii le impart

stau, citesc si ma minunez! cati locuitori are oradea? cum credeti voi ca ar putea face oamenii astia sa distribuie telefoanele la toata lumea odata? probabil ca vin si ei cu o masina, incap 5 oameni asta punand la socoteala si soferul care, sa zicem, ar fi si el tot din echipa celor care distribuie. daca incep sa distribuie pe strada x cu 20-30 de blocuri, e clar ca la un moment dat li se goleste sacu', nu?
eu nu cred ca au investit atea zeci de milioane de euro in retea si apoi sa dea cateva mii de telefoane intr-un oras si apoi sa lase lumea sa astepte aiurea. e si in interesul lor sa distribuie telefoane la cat mai multa lume si astfel sa aiba trafic bun. in plus, cati oameni pot reloca de la alte treburi, instalari de fibra etc si sa ii trimita sa dea telefoane? ca doar nu pot apela la oameni de pe strada sa distribuie telefoanele, e clar ca trebuie sa fie angajati ai lor cei care fac asta...adica sunt limitati si din acest punct de vedere...ca daca ar fi impartit niste fly-ere era altceva; dar ei trebuie sa faca niste contracte sa verifice niste baze de date intai...pana si contractele alea...cate imprimante le-ar trebui sa poata lista mii de contracte pe zi?
cred ca va precipitati prea mult. sincer...daca cei din oradea fac asa, ma gandesc ce-o sa fie cand incep in bucuresti...mama, mama...cred ca aici le trebuie alt sistem de distributie! in ordine alfabetica probabil:)
calin_t4
16th November 2007, 07:35
QUOTE (s1mon4 @ Nov 16 2007, 06:50)

stau, citesc si ma minunez! cati locuitori are oradea? cum credeti voi ca ar putea face oamenii astia sa distribuie telefoanele la toata lumea odata? probabil ca vin si ei cu o masina, incap 5 oameni asta punand la socoteala si soferul care, sa zicem, ar fi si el tot din echipa celor care distribuie. daca incep sa distribuie pe strada x cu 20-30 de blocuri, e clar ca la un moment dat li se goleste sacu', nu?
e incredibil cum se schimba pretentiile omului...daca la inceput majoritatea refuzau, temandu-se ca e nush ce tzeapa...dupa ce s-au mai aflat detalii si stie toata lumea ca "varu, vecinu, cumnatu" a primit, acuma nu doar ca nu se mai refuza aproape deloc, ci unii cred ca li se cuvine in mod obligatoriu acel telefon...sa nu uitam totusi ca e o promotie si nimeni nu obliga RDS sa faca asta...daca vor, baietii pot sista oferta in lipsa de fonduri sau stiu eu...si ce poti sa mai zici? promotie asta inseamna : oferirea de bonusuri sau reduceri unei anumite parti din clientela...so in loc sa avem tot felu de pretentii pe forum-uri mai bine sa ne bucuram ca primim ceva moca...chiar daca tre' sa rabzi un pic de invidie pe cei care au primit deja...
burgher
16th November 2007, 08:39
QUOTE (s1mon4 @ Nov 16 2007, 06:50)

stau, citesc si ma minunez! cati locuitori are oradea?
~210 000
cum credeti voi ca ar putea face oamenii astia sa distribuie telefoanele la toata lumea odata? probabil ca vin si ei cu o masina, incap 5 oameni asta punand la socoteala si soferul care, sa zicem, ar fi si el tot din echipa celor care distribuie. daca incep sa distribuie pe strada x cu 20-30 de blocuri, e clar ca la un moment dat li se goleste sacu', nu?
sunt cateva zeci de agenti, spre 100, si merg dupa lista de abonati, fiecare incepe cu cine vrea si termina cu cine vrea, numai sa termine lista aia de distributie (in cateva zile, pentru ca nu prea are cum sa o termine intr-o zi..). De obicei au 20 tel la ei, cateodata s-ar putea sa aiba ceva peste 20, dar mai degraba gasesti sa nu aiba decat 10.
Asta in linii mari, mai sunt trucuri la care apeleaza fiecare pentru a-si usura putin treaba
cred ca va precipitati prea mult. sincer...daca cei din oradea fac asa, ma gandesc ce-o sa fie cand incep in bucuresti...mama, mama...cred ca aici le trebuie alt sistem de distributie! in ordine alfabetica probabil:)
La Bucuresti va fi nebunie daca tot in ritmul asta va dori lumea serviciile.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.