DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Frankie

QUOTE (vhedone @ Nov 12 2007, 14:49) *
Eu l-am tinut prima data la incarcat de dimineata de la 9 pana pe la vreo 6 jumatate dupamasa, si de la servici pana acasa se dusese deja prima liniuta de la baterie. Pana dimineata era deja stins. Deci sub 12 ore. Nu l-am butonat nicio secunda si nu am vorbit deloc. Il am deja de 4 zile si l-am incarcat de vreo 6 ori.

Poate l-ai incarcat langa calorifer biggrin.gif
vhedone
Sau direct caloriferul harhar.gif

mishuman
QUOTE (burgher @ Nov 9 2007, 11:16) *
Nu-mi vine sa cred ca exista persoane pe care le tine bateria sub 12 ore, in conditii de utilizare normala. Daca exista ar trebui sa il duca inapoi la sediu pentru ca telefonul e probabil defect. Nu pot sa cred ca pe mine ma tine 4 zile exact acelasi telefon iar pe altii jumatate de zi.

Modelul bateriei mele e HBU83S, nu imi zice cineva cu telefon fara bluetooth care e modelul bateriei lui?

Eu am nimerit un U120 fara bluetooth, iar bateria este aceeasi ca cea indicata de tine - HBU83S.
mitre
ciudat si la mine si-a revenit tine deja de sambata. mai este o chestie. daca nu are semnal papa bateria de numai. probabil inconstanta semnalului sau lipsa lui in unele zone prin care trecem afecteaza performantele bateriei.
asanctum
am observat ca tine mai mult bateria dupa ce l-am setat (U120) pe UMTS in loc de AUTOMAT
Phonyx
Cu ceva nu sant in cunostinta de cauza si anume daca sun de pe fixul de rds pe digimobil (0770)se consuma din minutele pe care le am sau se taxeaza??
corneliyu
am vorbit sambata din Iasi cu un U520 cam slab cu semnalul in cladiri inchise dar afara e ok.

asanctum
QUOTE (Phonyx @ Nov 12 2007, 23:07) *
Cu ceva nu sant in cunostinta de cauza si anume daca sun de pe fixul de rds pe digimobil (0770)se consuma din minutele pe care le am sau se taxeaza??

consuma din minutele incluse in abonament orice convorbire catre reteaua rds (fix sau mobil) si dupa aceea se practica tariful de 1 eurocent/minut
Phonyx
QUOTE (asanctum @ Nov 12 2007, 23:02) *
consuma din minutele incluse in abonament orice convorbire catre reteaua rds (fix sau mobil) si dupa aceea se practica tariful de 1 eurocent/minut

O trecut o luna de cand se impart telefoanele si la mine inca nu au ajuns.Nasol dar rabdare.......
H725

QUOTE (Phonyx @ Nov 12 2007, 23:05) *
O trecut o luna de cand se impart telefoanele si la mine inca nu au ajuns.Nasol dar rabdare.......

azi am trecut pe la rds sa platesc cablu&internet dar mai mult doream sa ii intreb de digimobil...
am aflat ce deja stiam, ca trebuie sa am rabdare sa ma caute ei pe mine...
ce devil.gif, parca am fi francmasoni, sa asteptam sa ne caute ei (daca sintem alesi dei ei)... confusedsmiley.png
adrian81
QUOTE (H725 @ Nov 13 2007, 00:25) *
azi am trecut pe la rds sa platesc cablu&internet dar mai mult doream sa ii intreb de digimobil...
am aflat ce deja stiam, ca trebuie sa am rabdare sa ma caute ei pe mine...
ce devil.gif, parca am fi francmasoni, sa asteptam sa ne caute ei (daca sintem alesi dei ei)... confusedsmiley.png

Nu e vorba de asta dar daca s-ar fi dat drumul si in casierii ar fi facut fata? Ma indoiesc...O sa faca dupa ce se mai calmeaza lucrurile. Asa au facut si cu linia promo fixa de la catv.
asanctum
QUOTE (adrian81 @ Nov 13 2007, 08:35) *
Nu e vorba de asta dar daca s-ar fi dat drumul si in casierii ar fi facut fata? Ma indoiesc...O sa faca dupa ce se mai calmeaza lucrurile. Asa au facut si cu linia promo fixa de la catv.

un pdvd corect;
agentii se duc la clientii care ii au in liste, daca nu gasesc un client acasa se revine de cateva ori, dar daca tot nu e de gasit un client si dupa mai multe reveniri acesta va putea "candva" sa isi ridice telefonul dintr-un punct de lucru; oricum se vrea sa se ajunga la fiecare client care intruneste criteriile enumerate pe undeva prin acest topic: sa aiba abonament de tel fixa rds (in baza unui ab de net sau cablu tv) si sa nu fie restantier sau suspendat
asa ca, cuvantul cheie este ""rabdare" wink.gif
jafpefata
QUOTE (asanctum @ Nov 13 2007, 12:44) *
asa ca, cuvantul cheie este ""rabdare" wink.gif

.. și tutun biggrin.gif

Cam în cât timp se estimează că termină cu Oradea?
asanctum
QUOTE (jafpefata @ Nov 13 2007, 13:54) *
.. și tutun biggrin.gif

Cam în cât timp se estimează că termină cu Oradea?

promotia in Oradea e valabila pana in 31.12.2007
Fr3ak
Din decebal au început să împartă.
Nu știți voi că aceleași probleme au fost și când a apărut RDS-ul în oradea, sau când au schimbat modemurile, nu știai când vin. Era o listă luuungă. La instalare îți promiteau max 2 săptămâni, ei la mine au venit după o lună, pe-atunci. Și tot timpul mă așteptam să fiu printre primii, fiind în centru. Ce știu sigur, că se începe tot timpul, cu orice, prin decebal, fiind foarte aproape de sediul central de pe 6 martie.
mtest
QUOTE (Fr3ak @ Nov 13 2007, 13:31) *
fiind foarte aproape de sediul central de pe 6 martie.

Hehe... nu mai e sediul central pe Dacia de mai mult de 5 ani.
Fr3ak
QUOTE (mtest @ Nov 13 2007, 13:37) *
Hehe... nu mai e sediul central pe Dacia de mai mult de 5 ani.

http://www.rdsnet.ro/companie/contact.htm#oradea

Eu văd că e încă trecut acolo.
Mă rog, nici antenele nu le mai au acolo pe bloc?
calin_t4
QUOTE (Fr3ak @ Nov 13 2007, 14:43) *
http://www.rdsnet.ro/companie/contact.htm#oradea

Eu văd că e încă trecut acolo.
Mă rog, nici antenele nu le mai au acolo pe bloc?

sediul central e pe Independentei 47 (in centrul civic) ...asta ca hint ; dar n-a avut niciodata legatura distributia cu zona in care e sediul...digimobil a inceput din rogerius, de la periferie. Eu am primit a 2-a zi de la aparitia anuntului aluia pe bihon sau unde, cand toti ziceau ca nu e pe bune oferta si ca e tzeapa , ca se va lansa doar dupa 1 ianuarie etc...ii si refuzam daca nu imi trimitea un prieten link-ul ...pt ca habar n-aveam ce vor...mai mult de jumate din vecinii de pe scara au refuzat...si acuma nu mai vine nimeni cand vor totzi tongue.gif
danutz1
RCS&RDS v lansa pana la sfarsitul anului serviciile de telefonie mobila in Bucuresti si alte localitati, a declarat Ovidiu Ghiman, director comercial al operatorului. El a precizat ca numarul localitatilor in care serviciile de telefonie mobila vor fi disponibile pana la finele lui 2007 va fi de aproximativ 10-15. Ghiman a adaugat ca investitiile facute de operator in retea sunt in desfasurare, si necesita fonduri de peste 100 de milioane de euro.
Ghiman a confirmat informatiile aparute in presa privind contractarea unui credit de 500 de milioane de dolari si a precizat ca operatorul nu a abandonat planurile de listare la Londra.
Listrea ar putea avea loc anul viitor, iar operatorul va evalua si posibilitatea listarii pe Bursa de Valori din Bucuresti, a mai spus Ghiman.
RCS&RDS lansat in 12 octombrie serviciile de telefonie mobila, exclusiv in orasul Oradea.
RCS&RDS este unul din cei mi mari jucatori de pe piata locala telecom, furnizand servicii de cablu TV, telefonie fixa, acces la internet si televiziune prin satelit. RCS&RDS este prezent si pe alte piete din Europa centrala si de est."

Sursa: http://www.zf.ro/articol_149701/rcs_rds__p..._bucuresti.html
Fr3ak
QUOTE (calin_t4 @ Nov 13 2007, 14:01) *
sediul central e pe Independentei 47 (in centrul civic) ...asta ca hint ; dar n-a avut niciodata legatura distributia cu zona in care e sediul...digimobil a inceput din rogerius, de la periferie. Eu am primit a 2-a zi de la aparitia anuntului aluia pe bihon sau unde, cand toti ziceau ca nu e pe bune oferta si ca e tzeapa , ca se va lansa doar dupa 1 ianuarie etc...ii si refuzam daca nu imi trimitea un prieten link-ul ...pt ca habar n-aveam ce vor...mai mult de jumate din vecinii de pe scara au refuzat...si acuma nu mai vine nimeni cand vor totzi tongue.gif

Pe independenței abia anul ăsta s-a deschis sediul, nu de 5 ani, și este sediul care-l înlocuiește pe cel de lângă Skoda. Dar mă îndoiesc că aici au și serverele și tot, dar în fine. Am 2 colegi și un văr care stau pe negruzzi, în ambele capete, și toți au primit în primele 2 zile telefoanel, respectiv luni+marți de după campania de la zilele orașului. Mă rog, eu am spus-o ca pe o statistică, având în vedere că acești cunoscuți ai mei au fost printre primii care au beneficiat de orice serviciu rds, eu au primit primii modemuri, ei și le-au schimbat primii, au primit primii fiber-link, au primit primii telefoanele. Poate că e doar coincidență, nu e neapărat o regulă de-a lor.
zaboss
Dau drumul și în București.
OzTm
QUOTE (zaboss @ Nov 13 2007, 18:25) *

Stim... Doar doua posturi mai sus:
QUOTE (danutz1 @ Nov 13 2007, 15:05) *
RCS&RDS v lansa pana la sfarsitul anului serviciile de telefonie mobila in Bucuresti si alte localitati, a declarat [...]
Sursa: http://www.zf.ro/articol_149701/rcs_rds__p..._bucuresti.html
adishor
QUOTE (Fr3ak @ Nov 13 2007, 13:31) *
Din decebal au început să împartă.
Ce știu sigur, că se începe tot timpul, cu orice, prin decebal, fiind foarte aproape de sediul central de pe 6 martie.

Eu stau chiar pe 6 martie(adica B.dul Dacia) la 2 minute de sediul lor si abia de o saptamana am primit telefonul. Asa ca nu de aici au inceput.
Phonyx
QUOTE (adishor @ Nov 13 2007, 20:35) *
Eu stau chiar pe 6 martie(adica B.dul Dacia) la 2 minute de sediul lor si abia de o saptamana am primit telefonul. Asa ca nu de aici au inceput.

Eu stau in velenta unde e bunexim la casa si nici vorba nu se aude sa vina si la mine,,,o sa vb.cu ei chiar de tre sa merg la sediul lor sa-mi dea si mie tel caci am si internet si tvs...discriminare pe fata. dry.gif
Bobby_ro
Ieri seara au fost la mine in scara! si au dat doar la o parte din abonati huh.gif , eu unul nu am primit la fel ca multi altii si sunt abonat la toate serviciile lor de o gramada de ani si nici rau platnic nu sant smile.gif. Dracu stie dupa ce criterii le impart ohmy.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.