Citat din manualul de utilizare pe care l-am primit impreuna cu telefonul:
Citat din manualul ce poate fi descarcat de pe net in limba romana:
M-am saturat de incertitudinea de pe forum si m-am documentat un pic. Din ceea ce am citit am ajuns la concluzia ca bateriile Li-ion:
- nu trebuiesc formatate.
- nu sufera de problema "memory effect" deci pot fi incarcate inainte ca ele sa se descarce de tot, adica oricand, fara griji.
- daca descarcati si incarcati complet bateriile, va veti alege cu un singur avantaj: estimarile cu privire la cat va mai tine bateria, vor fi mai precise.
Nu-mi asum nici o resposabilitate cu privire la informatiile de mai sus

Si asta pentru ca se pare ca nici unul dintre cei care au scris manualele nu s-au documentat atat de bine ca mine

Oricum, am respectat ce scria in manualul care mi s-a dat, mai departe nu ma intereseaza. Ceea ce ma mira e ca scrie sa-l incarc cel putin 2 ore... (asta probabil ca sa fie incarcat de tot, nu pentru ca s-ar strica daca nu... daca e sa iau in considerare ceea ce am citit)
Ceea ce am facut eu e ca l-am lasat sa se descarce. L-am pus la incarcat, si peste vreo 3 ore s-a oprit el de buna voie. Ma tine 3-4 zile desi se inchide automat pentru vreo 6 ore pe timp de noapte. Dupa cate vad, ma incadrez exact in perioada de care se plange si restul... Daca este cineva pe care il tine bateria mai mult de atat este rugat sa ne anunte.
Inca ceva, are rost sa inchid telefonul in timp ce-l incarc pentru a evita o eventuala fragmentare ?