DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

burgher

Scrie doar ca la incetarea contractului trebuie returnat telefonul. Nu cred ca ramane in proprietatea ta.

Evident, asta e acum. Cine stie ce se mai schimba pe parcurs..

Si eu astept oferta de internet, un cost control, posibilitatea de a trimite msg in alte retele, o oferta normala de telefoane etc etc... mai sunt multe de rezolvat, lansarea s-a facut in mare graba, lucru de asteptat in cazul RDS de altfel. Si culmea ca le-au iesit pasientele, cu toate lansarile in graba de pana acum.
Bobby_ro
Un prieten a primit in seara asta vizata lui "mos craciun" biggrin.gif de la RDS si a primit modelul cu clapeta, e un telefon decent tinand cont ca e oferit gratuit.

Deabia astept sa treaca si pe la mine, nu atat pt telefon cat pt cartela naughty.gif ca telefoane UMTS am smile.gif .

LE:

Btw, daca te duci personal la vre-o caserie pe undeva nu poti sa iei telefonul si sa faci "hartiile" respective?

lauredd
QUOTE(unudpnet @ Oct 14 2007, 23:49) *
De la 1 Noiembrie valabil si in Craiova. Din surse sigure biggrin.gif

poate chiar mai devreme biggrin.gif
adrian81
QUOTE(Bobby_ro @ Oct 15 2007, 01:51) *
Btw, daca te duci personal la vre-o caserie pe undeva nu poti sa iei telefonul si sa faci "hartiile" respective?

Inca nu, dar probabil foarte curand se va putea.
crysty2k5
pe ecran la telefon ce scrie la operator : DIGI / DIGI.mobil / RDS ????
burgher
"RDS.Mobil"
crissty
Si daca am doar DIGI TV de la ei,pot beneficia si eu de telefonia lor?Aveti idee?
Pe site-ul lor am vazut ca abonatii DIGI TV pot beneficia de o linie telefonica gratuita,daca sunt in aria lor de acoperire!
Eu folosesc antena DIGI la tara,si deci nu am cum sa am telefonie fixa de la ei,pentru ca nu au acoperire.

burgher
Vei putea insa nu cred ca in acest moment. Esti din Oradea?
crissty
NU sunt in Oradea!
burgher

Atunci va trebui sa astepti pana cand se va lansa o oferta normala, adica pe langa cea super-promotionala de acum biggrin.gif (care e destinata clientilor existenti la catv si/sau internet, din Oradea).
bogdan_l
Ati verificat careva pe ce distanta merge daca iesi din Oradea? Zicea tipa cu telefoanele ca ar merge cam 20-30 km in afara. E adevarat?
burgher
Cel putin spre felix merge pana dupa iesirea din bai. Alea-s vreo 10km. Ah si in Nojorid a gasit o cunostinta. Am citit undeva ca s-a gasit semnal si in Alesd, care e la 38 km de Oradea, deci probabil ca acoperirea ar trebui sa ajunga in timp la nivel de tot judetul. Poate a incercat careva sa iasa din oras, sa vedem ce zice.
danutz1
Sunt curios care vor fi urmatoarele miscari ale RDS in ceea ce priveste telefonia mobila.
In viitorul apropiat probabil ca va urma o avalansa de lansari in marile orase. E nevoie insa si de servicii elementare cum ar fi cost controlul, si cat mai repede serviciile de date.
E de urmarit si reactia celorlalti la aceasta lansare cu preturi as putea spune de dumping.
In cazul cosmote, si-au facut simtita interventia destul de tarziu, dupa ofertele cu minute in retea, probabil ca va mai trece ceva timp pana sa-si ajusteze si ceilalti ofertele in functie de concurenta, reprezentata in acest caz prin digi mobil.
adikuma
de Brasov se stie ceva ?????
arab
Nu e semnal in BV! thumbdown.gif
adikuma
sper sa fie in curand si in Br asov....ca altfel thumbdown.gif
burgher
A reusit cineva sa scoata softul PC Assistant pentru modelul u120?? Site-ul Huawei e sub orice critica, nu pot downloada complet softul..
Srachi
Ceea ce ofera rds e super,cred k in timp or sa rupa celalalte companii de telefonie mobila.Sunt din Oradea si deja am o gramade de preteni care renuntza la cosmote sau abonamente in alte retele.Si eu personal imi voi tine pe langa rds doar un prepaid de la voda in caz k ies din orash sau am nevoie de acoperire.Pana acum cu rds mobil nu am avut probleme ca si cu cosmoteul de genu k nu pot suna deshi am semnal sau k mi se intrerupe convorbirea f des.
burgher
Mi-am adus aminte, apropo: am intalnit pe strada, in decurs de jumate de ora, doi care isi schimbau numarul de RDS (am auzit cum dicta unul catre celalat "0770" etc) si alta scena interesanta, doi indivizi la vreo 50 si ceva de ani si unul ii explica celuilalt cum ca iti da doua telefoane, si ca tre doar sa platesti abonamentul la tv etc biggrin.gif Cel putin in Oradea chestia asta va avea un succes nebun smile.gif
Sukru Usta
QUOTE(Srachi @ Oct 15 2007, 12:28) *
Sunt din Oradea si deja am o gramade de preteni care renuntza la cosmote sau abonamente in alte retele.

Eu nu ii inteleg pe aia care vor acoperire doar la oras.

Digi e perfect ca telefon secundar... dar nu mai mult.
arab
Nu are nimeni un telefon mai "destept" sa faca un screenshot cu ecranul principal,sa vedem si noi semnalul full si sigla operatorului!? wink.gif
burgher
Cei care vor acoperire doar in oras sunt cei care nu ies din oras. In jurul Oradiei oricum este acoperire, pana pe la vreo 20km.
Oricum acestia sunt putini, insa sunt convins ca multi vor face ca si mine, trecem tot ce mai avem pe pre-pay pentru orice eventualitate si ramane RDS smile.gif

Poza facuta cu webcam, sorry da nu pot mai bine momentan:
Srachi
QUOTE(Sukru Usta @ Oct 15 2007, 12:38) *
Eu nu ii inteleg pe aia care vor acoperire doar la oras.

Digi e perfect ca telefon secundar... dar nu mai mult.

Pt mine va fi telefon principal fiindca nu ies des din orash,nu vad rostu de ce sa tin un abonament de la alte retele,voi avea un prepaid precum am spus pt cand voi ieshii din orash.

P.S. Am eu o poza mai de calitate cu ecranul telefonului dar nu stiu de ce nu merge atachul la mine.
bully
RDS din Neamt confirma lansarea serviciului dar nu stie pe cand o sa se bucure lumea de acest pachet...a zis cocoana de la secretariat ca va fi UP in fiecare oras in care RDS ofera servicii de orice fel ( spre exemplu in Roman ei sunt prezenti doar pe partea de net si cea de telefonie fixa...) , oricum sfatuiesc pe disperatii care renunta in draci la ceilalti provideri sa aibe putina rabdare...nu ati uitat ce s-a intamplat cand s-a lansat Cosmote-ul ?? de multi ce se inghesuiau , a picat reteaua vreo saptamana- doua...ca tactica de marketing , ei nu fac altceva decat sa aplice ceea ce stiu despre romani...da-le orice gratis si se vor bate pe produs sau serviciu...vedem dupa aia ce mai facem...oricum , sunt tari in musculatura daca se pun cu astia portocalii sau roscovani ( se cam relaxasera baietii si meritau un dus cu apa rece ...)...
Srachi

Am pus poza pe photobucket
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.