andrei_fm
5th November 2007, 17:33
Azi am cautat cu un K800i retelele din Iasi si am gasit RO 05, adica RDS. Stie cineva daca s-a dat drumu la 3G si in Iasi sau sunt doar teste? A primit cineva telefon...?
flash gordon
5th November 2007, 17:39
QUOTE (vhedone @ Nov 5 2007, 16:28)

Ador fazele de genul asta: cum primim ceva moca, cum ne gandim cum sa-i furam cat mai mult posibil, sa decodam telefoanele, sa ne facem 14 abonamente, sa cautam posibilitati de a vinde telefonul etc. Chiar nu meritam nimic din ce ni se ofera. Eu am primit telefonul, am bagat 3 numere in memorie si la revedere, merge, aud, sunt auzit, comunic. Punct
propun sa organizam un ring de box, sa punem de pariuri. pana se hotarasc astia sa extinda reteaua, aici fierbe sangele in oameni si se isca dispute ireconciliabile si trebuie rezolvate intr-un fel...
Teophileos
5th November 2007, 18:09
QUOTE (andrei_fm @ Nov 5 2007, 17:33)

Azi am cautat cu un K800i retelele din Iasi si am gasit RO 05, adica RDS. Stie cineva daca s-a dat drumu la 3G si in Iasi sau sunt doar teste? A primit cineva telefon...?
Sunt doar teste , ai "nitica" rabdare , "dioarise" pana dupa 7 ianuarie nu va ajunge
sa se dea in folosinta reteaua mobila "DigiMobil"
din Iasi !
Teophileos
5th November 2007, 18:13
Teophileos
5th November 2007, 18:16
QUOTE (CosminRe @ Nov 5 2007, 15:13)

Salutare la toata lumea,
Stie cineva codul de deblocare din reteaua RDS a telefoanelor mobile RDS (Guawei U120, cele fara clapeta) sau un site de unde as putea face rost, fiindca nu am reusit sa gasesc nimic pana acum.
Multumesc anticipat,
Cosmine
(vezi ca vrea fata cea tanara
sa iti spuna ceva : " NU SE POT DECODA, HA, HA ,HA ! ) ,
nu o sa se poata decoda niciodata vreun terminal ,"Huawei U120",produs exclusiv pentru "DigiMobil-Ro" si codat pentru a fi utilizat numai in reteaua "DigiMobil-Ro"
!
OzTm
5th November 2007, 19:40
QUOTE (Teophileos @ Nov 5 2007, 18:16)

Cosmine
(vezi ca vrea fata cea tanara
sa iti spuna ceva : " NU SE POT DECODA, HA, HA ,HA ! ) ,
nu o sa se poata decoda niciodata vreun terminal ,"Huawei U120",produs exclusiv pentru "DigiMobil-Ro" si codat pentru a fi utilizat numai in reteaua "DigiMobil-Ro"
!
Dude:
1. Foloseste butonul EDIT daca vrei sa adaugi ceva la un post, nu fa posturi multiple
2. Ce te face atat de sigur? Crezi ca protectia Huawei e imbatabila? Da, sunt de acord ca e greu de spart, dar nu imposibil. Telefoanele Vodafone 710 (produse exclusiv pentru "Vodafone-Ro" si codate pentru a fi utilizate numai in reteaua "Vodafone-Ro") pot fi acum decodate cu un clip. Faptul ca le-a luat mai mult de un an sa gaseasca o metoda de decodare se datoreaza pe de o parte protectiei bune a telefonului, iar pe de alta parte faptului ca terminalul nu se bucura de notorietatea telefoanelor produse sub branduri de renume international, ceea ce il face mai putin raspandit ==> mai putini oameni interesati sa il decodeze sau sa lucreze la el.
mlct1
5th November 2007, 22:10
salutare tuturor
sunt nou aici(postat) dar am mai citit si vad ca topicul e plin de posturi gen"ce naspa e u120,ce naspa e RDS,cum decodez u 120 etc."
de ce sa va chinuiti sa decodati un u 120 cand telefoanele voastre sunt sigur mai performante? ganditiva ca la un tel wireless cu care puteti vb de oriunde din oras spre deosebire de cel de acasa,pe langa asta e mic incape in orice buzunar,fie ca si NK1100 si tot ar fi suficient, dar poti vb cu el,apoi a fost oferit gratis de rds, nu-l vreti refuzati-l,nu comparati vodafone sau orange cu rds la aceasta faza sunt alte conditii ei telefonie mob acestia op. cablu din pct de vedere al ofertei nu avem ce critica.Si chiar si asa tarifele sunt super. Cand se vor lansa la nivel national si vor fi alte tarife:Refuzati sa semnati orice contract daca nu va convine dar acum aveti telul si nu va obliga nimeni la nimic>nu merge bluethooth-ul! si?ai cumparat tu tel-ul?n-ul vrei?refuza-l!
dan2002sv
5th November 2007, 23:04
La Suceava se aude ceva de DIGIMOBIL?
Am dat cautare pe un telefon 3G si inca nimic, nici o retea noua.
Parerea mea e ca RDS-ul o sa fie bun dar mai mult in orase, ca e mai greu cu acoperirea 3g din cate am inteles in afara oraselor.
In fine, daca tot dau gratis telefonul , tinand cont ca am net si telefon fix de la ei, e binisor .
Dar numai pt oras.
OzTm
5th November 2007, 23:38
QUOTE (mlct1 @ Nov 5 2007, 22:10)

ganditiva ca la un tel wireless cu care puteti vb de oriunde din oras spre deosebire de cel de acasa,pe langa asta e mic incape in orice buzunar,fie ca si NK1100 si tot ar fi suficient, dar poti vb cu el,apoi a fost oferit gratis de rds, nu-l vreti refuzati-l,nu comparati vodafone sau orange cu rds la aceasta faza sunt alte conditii ei telefonie mob acestia op. cablu din pct de vedere al ofertei nu avem ce critica.
Nu te supara, dar... ASTA vrea sa fie o fraza coerenta? Chiar lasand deoparte lipsa virgulelor si a cratimelor (sau prezenta lor aiurea... ex: nu se scrie n-ul, ci nu-l, pt ca vine de la nu il ), tot a trebuit sa citesc de mai multe ori postul tau ca sa inteleg. No offence...
Dar lasand asta, per ansamblu ai dreptate... Serviciul e deja criticat desi e in teste; telefoanele sunt criticate desi sunt oferite gratuit (si nimeni nu e obligat sa accepte telefonul).
burgher
6th November 2007, 10:58
Se termina blocurile saptamana asta, urmeaza sa se continue distribuirea in zonele de case.
Pana acum cea mai des intalnita nemultumire a oamenilor e ca nu se dau mai multe telefoane inca, sau macar mai multe simuri
moulinex
6th November 2007, 11:11
Am discutat cu cineva care se ocupa de distributia telefoanelor (in Timisoara) si mi-a zis ca primeste lista cu numele si adresele unde trebuie sa dea telefoanele. Sunt curios insa care sunt criteriile ce trebuiesc indeplinite pt a aparea pe lista. (respectivul e beginner si nu si-a permis sa puna intrebari). 10x
burgher
6th November 2007, 11:14
Sa fie abonat la telefonia fixa si sa aiba plata facuta la zi.
andrei_fm
6th November 2007, 11:41
iriraz
6th November 2007, 16:44
Am primit si eu un HuaweiU120 si am reusit sa ma conectez la PC dar nu reusesc nici cum sa-l setez pentru Internet.Am incercat sa folosesc Huawei dialup internet dar nu stiu ce sa scriu la nr. de telefon username si password.
burgher
6th November 2007, 16:45
Nu sunt momentan disponibile serviciile de date, decat la angajatii care au primit telefoane in test.
mitre
6th November 2007, 19:18
QUOTE (iriraz @ Nov 6 2007, 16:44)

Am primit si eu un HuaweiU120 si am reusit sa ma conectez la PC dar nu reusesc nici cum sa-l setez pentru Internet.Am incercat sa folosesc Huawei dialup internet dar nu stiu ce sa scriu la nr. de telefon username si password.
sal
am si eu unul. dar am incercat bluet.... si pauza. nu am reusit sa il leg la un nokia care are desi imi arata ca este conectat ba chiar imi da o adresa a deviceului. insa nu este activ si nu il vede nokia si nici el nu vede nokia.
cum setezi?
merci
adrian81
6th November 2007, 22:22
Bluetooth este optional la U120. Vezi manualul...
pssst
6th November 2007, 23:53
Știe careva după ce criterii se împart telefoanele ? vechime,abonamente.. etc ?
moulinex
6th November 2007, 23:59
QUOTE (pssst @ Nov 6 2007, 23:53)

Știe careva după ce criterii se împart telefoanele ? vechime,abonamente.. etc ?
Dupa cum spunea burgher mai devreme:
QUOTE (burgher @ Nov 6 2007, 11:14)

Sa fie abonat la telefonia fixa si sa aiba plata facuta la zi.
Oricum nu am inteles exact daca ajunge telefonie sau internet+telefonie sau e nevoie sa ai si abonament la cablu ... om trai si om vedea.
burgher
7th November 2007, 00:01
Cablu+tel SAU internet+tel. Nu stiu cati au doar tel..
adrian81
7th November 2007, 07:19
QUOTE (moulinex @ Nov 6 2007, 23:59)

Dupa cum spunea burgher mai devreme:
Oricum nu am inteles exact daca ajunge telefonie sau internet+telefonie sau e nevoie sa ai si abonament la cablu ... om trai si om vedea.
1. Ai doar TV dar ai semnat si aditionalul la catv prin care ai primit linie fixa cu 200 min in RDS si 100 in RTL(indiferent de pachet)
2.Ai internet si astfel ai si linie telefonica promo cu minute in RDS si RTL(in functie de abonament minutele sunt diferite).Probabil ca in aceast caz ai si catv de la ei si astfel sa te interesezi daca ai semnat aditionalul la Catv sa iti dea si minutele de mai sus. Ambele abonamente de Catv si Internet sa fie pe acelasi nume pentru ca minutele sa se acumuleze cu cele de la puctul 1.
3. Ai linie telefonica cu abonament de 12 sau 20 ron.
Daca te afli in toate situatiile de mai sus primesti Digi.mobil. Nu primesti de exemplu daca desi ai catv nu ai semnat aditionalul la Catv prin care primesti Rds.tel.
In concluzie primesc toti care au o linie telefonica fixa in casa si sunt platitori la zi.
flash gordon
7th November 2007, 09:04
QUOTE (mlct1 @ Nov 5 2007, 22:10)

salutare tuturor
sunt nou aici(postat) dar am mai citit si vad ca topicul e plin de posturi gen"ce naspa e u120,ce naspa e RDS,cum decodez u 120 etc."
de ce sa va chinuiti sa decodati un u 120 cand telefoanele voastre sunt sigur mai performante? ganditiva ca la un tel wireless cu care puteti vb de oriunde din oras spre deosebire de cel de acasa,pe langa asta e mic incape in orice buzunar,fie ca si NK1100 si tot ar fi suficient, dar poti vb cu el,apoi a fost oferit gratis de rds, nu-l vreti refuzati-l,nu comparati vodafone sau orange cu rds la aceasta faza sunt alte conditii ei telefonie mob acestia op. cablu din pct de vedere al ofertei nu avem ce critica.Si chiar si asa tarifele sunt super. Cand se vor lansa la nivel national si vor fi alte tarife:Refuzati sa semnati orice contract daca nu va convine dar acum aveti telul si nu va obliga nimeni la nimic>nu merge bluethooth-ul! si?ai cumparat tu tel-ul?n-ul vrei?refuza-l!
stii ca ai dreptate? Prea mare omorul pe telefoanele astea – dupa ce ca nici nu sunt vreun mare miracol, oamenii se arunca pe ele ca hultanii ca-s primite pe de-a moaca. Reteaua o avea ea tarife scazute, dar daca nu e activa peste tot sau macar prin zonele principale, la ce bun?
adikuma
7th November 2007, 09:05
Salutare....
ieri am gasit gasit semnal Ro05 full in Brasov de pe str Zizin si pana in Bartolomeu.....insa spre zona Carrefour no signal...deci este si in Brasov...
adrian81
7th November 2007, 09:15
QUOTE (flash gordon @ Nov 7 2007, 09:04)

stii ca ai dreptate? Prea mare omorul pe telefoanele astea – dupa ce ca nici nu sunt vreun mare miracol, oamenii se arunca pe ele ca hultanii ca-s primite pe de-a moaca. Reteaua o avea ea tarife scazute, dar daca nu e activa peste tot sau macar prin zonele principale, la ce bun?
E bun sa ai mobilitate pentru inceput chiar si in orasul tau si sa vorbesti multe minute gratuite. Incet incet va fi activa peste tot si atunci va fi si mai bine:P
burgher
7th November 2007, 09:24
QUOTE (flash gordon @ Nov 7 2007, 09:04)

dar daca nu e activa peste tot sau macar prin zonele principale, la ce bun?
La vorbit gratis 90% din convorbiri de exemplu. Nu stiu unde credeti ca traiti, insa majoritatea oamenilor care au primit tel stau tot timpul in oras si au conostintele in oras. Deplasarile sunt ocazionale pentru foarte multi, si sunatul in afara orasului la fel. Oricum pentru aceste chestii ocazionale am lasat 10%.
Adevarul e ca cine are, stie cat e de avantajos, iar cine inca nu are nu poate decat sa presupuna sau sa estimeze.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.