DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

gionib1

QUOTE (p1xy @ Nov 2 2007, 21:33) *
Voi cei care aveti digitel deja si gasiti semnal in alte orase acoperite deja... gen Brasov, puteti initia apeluri acolo?

Daca ai telefon de la RDS,evident ca poti initia apeluri,inclusiv video!!Cel putin la Arad se poate!
p1xy
QUOTE (gionib1 @ Nov 2 2007, 21:51) *
Daca ai telefon de la RDS,evident ca poti initia apeluri,inclusiv video!!Cel putin la Arad se poate!

Excelent. Deci orasele cu semnal nu sunt departe de oradea ca stadiu de evolutie al retelei. Asteptam in toata tara smile.gif.

burgher
Nu am incercat sa initiez un apel din Brasov, am sunat/fost sunat din Bucuresti si Cluj, si mai stiam pe cineva care a sunat din Timisoara, deci cel putin in astea 3 mergea wink.gif

Apel video se poate oriunde, insa doar angajatii care au telefoane in test. Probabil odata cu o lansare oficiala in restul tarii se va putea apela video de catre toti utilizatorii.
adishor
Se mai impart telefoane in Oradea sau au terminat din nou stocul? Stie careva?
burgher
Se impart. S-a trecut de 20 000 deja.
Cateva info utile:
- daca nu exista activitate pe numar timp de 2 luni, se reziliaza.
- rata de refuz e infima, nu merita mentionata.
- daca nu se reziliaza timp de 2 ani, telefonul ramane in proprietatea clientului.
DBOCEE
QUOTE (burgher @ Nov 3 2007, 09:14) *

Aviz celor care mai pleaca prin strainatate. La intoarcere... adio telefonie mobila de la RDS.
burgher
Aviz fanilor cosmote, mai bine se abtin de la tampenii.

tzepossu
Se impart. S-a trecut de 20 000 deja.
Cateva info utile:
- rata de refuz e infima, nu merita mentionata.
- daca nu se reziliaza timp de 2 ani, telefonul ramane in proprietatea clientului.

Mie mi-au zis ca stocul s-a terminat tongue.gif
burgher
Ti-au zis prost. In acest moment agentii sunt pe teren si baga mare.
adishor

QUOTE (burgher @ Nov 3 2007, 12:21) *
Ti-au zis prost. In acest moment agentii sunt pe teren si baga mare.

Nu stii cumva si prin ce zone? rolleyes.gif
burgher
Prin toate zonele biggrin.gif Se acopera tot orasul.
burgher
S-a inceput impartirea in Timisoara coolspeak.gif Pentru inceput in zona Dambovita. Aceeasi oferta ca la Oradea.
Frankie
Hai mai nenea RDS si la Bucuresti cu 3g-u ala.
adrian81

De unde ai scos asta? Scrie pe aditional cumva? Eu nu am sesizat.
connectorxp
QUOTE (Frankie @ Nov 3 2007, 20:04) *
Hai mai nenea RDS si la Bucuresti cu 3g-u ala.

Dupa cele spuse aici , este vorba de Huawei U120 ,c are seamana cu Vodafone 715 , acu vad , ca situl vodafone a fost europenizat , in sensul rau , pacaleste lumea ca mobilele sunt la pret mic , dar abonamentul e imens .

Daca pun sim-ul de la RDS in alt aparat 3G merge , fara ca ei sa-si dea seama ???
Teophileos
QUOTE (connectorxp @ Nov 3 2007, 23:30) *
Dupa cele spuse aici , este vorba de Huawei U120 ,c are seamana cu Vodafone 715 , acu vad , ca situl vodafone a fost europenizat , in sensul rau , pacaleste lumea ca mobilele sunt la pret mic , dar abonamentul e imens .

Daca pun sim-ul de la RDS in alt aparat 3G merge , fara ca ei sa-si dea seama ???

Nimeni nu o sa se supere nono.gif , numai ca trebuie ca acel telefon sa fie un terminal 3 G = 2100 Mhz ,sa suporte card USIM nu doar SIM si totodata sa nu fie blocat / codat console.gif (precum Vodafone 715 )pe o alta retea din Romania (Orange , Vodafone ) sau straina .
crazyAlex
Daca aparatul este decodat normal ca merge cu sim-ul de la RDS. Daca vor ei pot afla imediat ce aparat folosesti cu sim-ul lor insa garantat nu-i deranjeaza deloc ca le folosesti sim-ul in alt aparat.
daimon'
Timisoara, zona Dambovita.
Primit telefon. Inca n-am identificat cum initiez apel video, manualul e extrem de laconic si in limba engleza; unul din dezavantajele faptului ca le-au luat de la S.C. Vapoare China Inc.
Alta chestie - vine fara jocuri sau ringtones, dar asta se rezolva cand il conectezi la PC. By the way, eu am folosit cablul USB de la camera foto, si a mers perfect.
Am semnal full in zona, si am avut toata noaptea. Revin cu detalii cand mai am. Pana acum imi place jucarioara smile.gif)
adrian81
QUOTE (connectorxp @ Nov 3 2007, 23:30) *

Vodafon 715 este Huawei U120. Merge daca pui simul in alt aparat 3G. Pe ei nu ii intereseaza cu ce aparat faci tu convorbirile...
adrian81
QUOTE (daimon' @ Nov 4 2007, 07:45) *
Primit telefon. Inca n-am identificat cum initiez apel video, manualul e extrem de laconic si in limba engleza; unul din dezavantajele faptului ca le-au luat de la S.C. Vapoare China Inc.
Alta chestie - vine fara jocuri sau ringtones, dar asta se rezolva cand il conectezi la PC. By the way, eu am folosit cablul USB de la camera foto, si a mers perfect.
Am semnal full in zona, si am avut toata noaptea. Revin cu detalii cand mai am. Pana acum imi place jucarioara smile.gif)

Ringtones are in Profiluri, editezi profilul Normal de exemplu si schimbi melodia de apel. Pentru apel video: In agenda de ex la un contact:Optiuni>Apelare>Apel Video(nu merge inca).
Legat de manualul in limba romana acesta ar trebui s ail poti primi de la call center-ul lor in format electronic pentru inceput. Eu am primit de la U120. Sau se mai poate de la linkul Manual utilizare
mishuman
QUOTE (daimon' @ Nov 4 2007, 08:45) *

Sunt din Timisoara si am primit un telefon U120. Dintre minusuri - bluetooth-ul nu functioneaza, pesemne este optional!?!?!?. Rog sprijin pentru setarile necesare conectarii telefonului la internet. Daca este posibil? Daimon - ce cablu de date este compatibil cu acest terminal?
adikuma
QUOTE (p1xy @ Nov 2 2007, 21:33) *
Voi cei care aveti digitel deja si gasiti semnal in alte orase acoperite deja... gen Brasov, puteti initia apeluri acolo?

eu sunt din Brasov.....si pot spune ca nu am gasit nicaieri semnal digitel......deci in Brasov nu este deocamdata....astept sa zica cineva contrariul...
adrian81
QUOTE (mishuman @ Nov 4 2007, 08:53) *
Sunt din Timisoara si am primit un telefon U120. Dintre minusuri - bluetooth-ul nu functioneaza, pesemne este optional!?!?!?. Rog sprijin pentru setarile necesare conectarii telefonului la internet. Daca este posibil? Daimon - ce cablu de date este compatibil cu acest terminal?

Se pare ca este optional. Asa este specificat in manual. Cablu de date este mini usb. Se gaseste la orice magazin de pc si este foarte ieftin. La fel si cu castile. Merge mufa jack standard de 3.5 mm
LunaCrystal
Teoretic ar trebui sa mearga si castile de la SPV-uri.
arab
QUOTE (adikuma @ Nov 4 2007, 08:59) *
eu sunt din Brasov.....si pot spune ca nu am gasit nicaieri semnal digitel......deci in Brasov nu este deocamdata....astept sa zica cineva contrariul...

Ia citeste postul nr 346 de pe topic...!Accepti sa fi contrazis cred...!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.