DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

DBOCEE

QUOTE (holmes @ Oct 31 2007, 15:14) *
nu-mi dati nimic in custodie ca sunt tampit si sigur il pierd...

SIM-ul RDS e placat cu AUR ? huh.gif De ce costa absurd de mult?

Unii chiar realizeaza diferenta dintre un modem care sade la caldurica intr-un colt al casei .... si un terminal mobil pe care il freci in buzunarul blugilor, il scapi pe jos, esti plouat, etc,etc,etc
jafpefata
DBOCEE, frecatul cu blugii se încadrează în "uzura normală" Acum udatul și scăpatul pe jos nu sunt obligatoriu fatale. Pe de altă parte, telefonul respectiv la liber tot cel puțin 80 de euro costă, așa că nu are rost să vă ofticați.
Sim-ul acela e foarte bine că se poate schimba, cunoaștem cazuri de operatori care nici măcar aia nu fac sau nu făceau.
Și în plus, dacă nu renunți la contract nu te va pune nimeni să plătești telefonul.

holmes
QUOTE (DBOCEE @ Oct 31 2007, 20:40) *
SIM-ul RDS e placat cu AUR ? huh.gif De ce costa absurd de mult?
Unii chiar realizeaza diferenta dintre un modem care sade la caldurica intr-un colt al casei .... si un terminal mobil pe care il freci in buzunarul blugilor, il scapi pe jos, esti plouat, etc,etc,etc

sim-ul rds e USIM si probabil ca nu e subventionat deloc.
un terminal mobil poate sa arate impecabil dupa foarte mult timp.daca nu ai bani si vrei unul gratuit,in custodie,ai grija de el.daca vrei sa cumperi un telefon,esti liber sa o faci.daca vrei telefoane subventioate si la rds,ca la ceilalti operatori,atunci asteapta sa scoata o oferta comerciala in care sa existe abonament platit,ca doar n-o sa-ti dea cadou telefon la oferta asta...
adikuma
QUOTE (Fr3ak @ Oct 31 2007, 13:34) *
Acestea fiind spuse, și având în vedere utilizarea, fiabilitatea și durata de viață a unui telefon mobil, ne-am cam luat țeapă. Pe mine nici un telefon mobil nu m-a ținut mai mult de 2 ani, oricât de mare grijă am avut de el. Am pierdut, am spălat, mi s-au furat telefoane, din vina mea, dar asta e. Acum vin ăștia, se laudă că împart telefoane gratuite, telefoane cam nașpa, pentru 100 de euro. Și i-auzi: 20 de Euro o cartelă SIM. Eu în 2 ani, cam distrug telefonul ăsta, sau îl pierd, că deh...riscul e mare să pierzi un telefon mobil, față de unul fix, sau față de un modem. Și plătesc 100 de Euro?

Da, e vine celui care n-a citit contractul înainte să semneze, putea să refuze. Dar vă întreb: câți sunt în situația asta? Vă spun io: cam 80% din cei care au acceptat. Toți s-or bucurat că au telefon gratis. Mie mi se pare cam josnic ce au făcut ăștia de la RDS, deoarece n-au menționat o chestie destul de importantă în campania publicitară, deci au indus în eroare populația.

Sau măcar puteau să zică „da, e gratis, în custodie primii 2 ani (să zicem), și pe urmă e al tău, faci ce vrei cu el”. Cine-mi garantează mie că nu se strică telefonul într-un an, și pe urmă nu trebuie să-l plătesc.

normal cand semnezi un contract trebuie citit inainte.....asa ca....daca nu specifica chestia cu 100 euro in contract atunci e vina lor ....
adrian81
QUOTE (Fr3ak @ Oct 31 2007, 13:34) *
Acestea fiind spuse, și având în vedere utilizarea, fiabilitatea și durata de viață a unui telefon mobil, ne-am cam luat țeapă. Pe mine nici un telefon mobil nu m-a ținut mai mult de 2 ani, oricât de mare grijă am avut de el. Am pierdut, am spălat, mi s-au furat telefoane, din vina mea, dar asta e. Acum vin ăștia, se laudă că împart telefoane gratuite, telefoane cam nașpa, pentru 100 de euro. Și i-auzi: 20 de Euro o cartelă SIM. Eu în 2 ani, cam distrug telefonul ăsta, sau îl pierd, că deh...riscul e mare să pierzi un telefon mobil, față de unul fix, sau față de un modem. Și plătesc 100 de Euro?

Da, e vine celui care n-a citit contractul înainte să semneze, putea să refuze. Dar vă întreb: câți sunt în situația asta? Vă spun io: cam 80% din cei care au acceptat. Toți s-or bucurat că au telefon gratis. Mie mi se pare cam josnic ce au făcut ăștia de la RDS, deoarece n-au menționat o chestie destul de importantă în campania publicitară, deci au indus în eroare populația.

Sau măcar puteau să zică „da, e gratis, în custodie primii 2 ani (să zicem), și pe urmă e al tău, faci ce vrei cu el”. Cine-mi garantează mie că nu se strică telefonul într-un an, și pe urmă nu trebuie să-l plătesc.

Eu am impresia ca tu nici acum nu ai citit actul acela aditional. Trebuie sa il platesti daca il pierzi, ti se fura sau se strica din vina ta (mai ales ca vad ca speli si telefoane sau stiu eu il scapi din neglijenta si il spargi tot). Mi se pare normal sa trebuiasca sa il platesti, totusi e un telefon 3G, care are o valoare. Vezi la Vodafone cat costa modelul Vodafone 715, adica Huawei U120. 109 E fara conectare.
Huawei U120-Vodafone 715
Insa tu nu vezi si faza buna a lucrurilor. Intradevar cam durata de viata a unui telefon mobil nu e foarte mare, cu o utilizare mare a acestuia in timp nu exista ca dupa 2 ani bateria sa nu cedeze sau o tasta sa nu mai mearga bine sau poate sa moara instantaneu. In toate aceste cazuri cand asta o se intample astia o sa iti dea un alt telefon in schimb, probabil unul nou.

Deci in concluzie cum esti mai in avantaj?
1. Sa cumperi un telefon cu 109E si ai garantie pe el 1 an(in cazul in care nu il pierzi, ti se fura sau il speli.....ca atunci te-ai facut fara 109 E) si apoi Dumnezeu cu mila cat rezista uzurii...sau
2.Iei un telefon in custodie si iti asumi tot aceleasi riscuri ca si cum l-ai cumpara, daca il pierzi, ti se fura sau il strici din vina ta( ramai fara aprox 100 E)
dar in schimb daca se defecteaza datorita uzurii normale nu conteaza peste cat timp 1, 2, 5 ani etc, primesti altul in schimb.

Eu prefer de varianta a2a. Tu?
Iuliux
QUOTE (adrian81 @ Nov 1 2007, 07:45) *
1. Sa cumperi un telefon cu 109E si ai garantie pe el 1 an

Dupa 1 ianuarie 2007 orice telefon are garantie de minim 2 ani.
tzepossu
Un comunicat despre DigiMobil si viitoarele servicii
http://www.oradea.net/reteaua-oradenilor-3...-rds-r4909.html

Frankie
Super tare faza cu nenea Digimobil asta...
Sper sa aibe acperirea cat mai mare dar sa ofere si internet decent prin 3g.
Felicitari pt rds!
danutz1
"Adevărul este că RCS&RDS și-a lansat serviciul de telefonie mobilă înainte ca toate detaliile să fie puse la punct. A fost dorința orădeanului Zoltan Teszari (foto), acționarul principal al firmei, ca orașul de pe Criș să fie primul din țară, așa că “scăpările” se remediază din mers. La începutul săptămânii trecute, de pildă, abonații nu puteau primi încă mesaje din alte rețele, nu puteau fi sunați de pe cartelele pre-pay Orange și din rețeaua Cosmote. O parte dintre aceste neajunsuri au fost deja îndreptate, dar abonații tot nu pot încă suna în străinătate. De asemenea, serviciul 3G sau cel de tip Cronos, de monitorizare a numărului de minute consumate, vor fi operabile cel mai curând la sfârșitul anului."

Se vede ca sunt probleme destul de serioase dar fiind in faza de teste, nici nu ai ce sa ceri mai mult de la retea.

Asta ca sa nu mai aiba carcotasii motive de nemultumire sleep.gif
flash gordon

mda… mintea mea in gandul ei se intreaba: dupa 2 ani de zile, daca a scapat cu viata, dau rabla inapoi la RDS si… ce se intampla cu ea? Un alt batut de soarta o primeste ? sau RDS o recicleaza (which I sincerely doubt).
Iuliux
Poate sunt trimise in africa (cum se lauda Vodafone ca face prin programul de reciclare).
danutz1
Macar ei daca il recicleaza, isi scot un ban cinstit pe el, nu ca voda, platesti tel. il duci la el, il recicleaza, apoi il vand din nou. Practic isi iau de doua ori banii pe acelasi produs.
tzepossu
QUOTE (flash gordon @ Nov 1 2007, 15:53) *
mda… mintea mea in gandul ei se intreaba: dupa 2 ani de zile, daca a scapat cu viata, dau rabla inapoi la RDS si… ce se intampla cu ea? Un alt batut de soarta o primeste ? sau RDS o recicleaza (which I sincerely doubt).

foarte tare =))) =)) smile.gif)
mitre
cam cu cat credeti ca au luat tona din china baietii? il duc dreac la gunoi. a avut cineva de platit modemuri de la ei?
eu am ars unul. nu m-au intrebat nimic. au zis punel acolo sub masa. si am luat altul. asa ca relax ca nu va fi jaf. nu-si permit. o sa ia clientii si serviciile o sa fie toate la fel de bune ca internetul si tvs. cel putin la noi in oradea. am mai mult decat platesc si nu am stiut pana cand am dat un search la televizor.
iar tarifele beton.
InTech
Am dat search network in Galati,nu e semnal confusedsmiley.png
adikuma
QUOTE (InTech @ Nov 2 2007, 03:32) *
Am dat search network in Galati,nu e semnal confusedsmiley.png

nici in Brasov.... mad.gif
mda in schimb avem tvs ca in Oradea.... biggrin.gif
burgher
Am gasit eu in Brasov, eram cu trenul in gara si prinsesem 2 linii.
hatzegan

hmm… oare noi, astia neinititati si fara norocul de a avea RDS in casa, vom beneficia vreodata de telefonia lor mobila? Trebuie neaparat sa imi fac abonament la ei pentru fix si cablu ca sa iau si mobil ? la mine e zona exclusiv UPC si nu am vazut cutii RDS, de ce nu au si pentru noi mobil ?
Frankie
QUOTE (burgher @ Nov 2 2007, 07:12) *
Am gasit eu in Brasov, eram cu trenul in gara si prinsesem 2 linii.

Mie in Bucuresti nu imi gaseste nimic. sad.gif
adrian81
QUOTE (hatzegan @ Nov 2 2007, 16:18) *
hmm… oare noi, astia neinititati si fara norocul de a avea RDS in casa, vom beneficia vreodata de telefonia lor mobila? Trebuie neaparat sa imi fac abonament la ei pentru fix si cablu ca sa iau si mobil ? la mine e zona exclusiv UPC si nu am vazut cutii RDS, de ce nu au si pentru noi mobil ?

Probabil ca vor avea si abonamente doar de mobil cu minute incluse..
aum
QUOTE (Frankie @ Nov 2 2007, 16:32) *
Mie in Bucuresti nu imi gaseste nimic. sad.gif

la mine in militari este semnal ro 05
Frankie
QUOTE (aum @ Nov 2 2007, 17:18) *
la mine in militari este semnal ro 05

Si eu tot in militari locuiesc.
Cum ai facut de ai gasit ? smile.gif
aum
QUOTE (Frankie @ Nov 2 2007, 17:27) *
Si eu tot in militari locuiesc.
Cum ai facut de ai gasit ? smile.gif

poti gasi semnalul doar daca ai tel 3G. activezi 3G-ul si cauti la retele disponibile. daca vezi ro 05 in lista cu retele gasite atunci esti sub acoperirea rds-ului.
burgher
Cu mentiunea ca in Titan am patit ca in acelasi apartament, in aceeasi zi, dimineata sa nu am semnal, dupa-amiaza sa am 5 linii, si noaptea sa nu am semnal iar biggrin.gif Deci mai este mai nu este, cred ca depinde daca lasa on celulele sau nu.
p1xy
QUOTE (burgher @ Nov 2 2007, 20:33) *
Cu mentiunea ca in Titan am patit ca in acelasi apartament, in aceeasi zi, dimineata sa nu am semnal, dupa-amiaza sa am 5 linii, si noaptea sa nu am semnal iar biggrin.gif Deci mai este mai nu este, cred ca depinde daca lasa on celulele sau nu.

Voi cei care aveti digitel deja si gasiti semnal in alte orase acoperite deja... gen Brasov, puteti initia apeluri acolo?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.