QUOTE (Fr3ak @ Oct 31 2007, 13:34)

Acestea fiind spuse, și având în vedere utilizarea, fiabilitatea și durata de viață a unui telefon mobil, ne-am cam luat țeapă. Pe mine nici un telefon mobil nu m-a ținut mai mult de 2 ani, oricât de mare grijă am avut de el. Am pierdut, am spălat, mi s-au furat telefoane, din vina mea, dar asta e. Acum vin ăștia, se laudă că împart telefoane gratuite, telefoane cam nașpa, pentru 100 de euro. Și i-auzi: 20 de Euro o cartelă SIM. Eu în 2 ani, cam distrug telefonul ăsta, sau îl pierd, că deh...riscul e mare să pierzi un telefon mobil, față de unul fix, sau față de un modem. Și plătesc 100 de Euro?
Da, e vine celui care n-a citit contractul înainte să semneze, putea să refuze. Dar vă întreb: câți sunt în situația asta? Vă spun io: cam 80% din cei care au acceptat. Toți s-or bucurat că au telefon gratis. Mie mi se pare cam josnic ce au făcut ăștia de la RDS, deoarece n-au menționat o chestie destul de importantă în campania publicitară, deci au indus în eroare populația.
Sau măcar puteau să zică „da, e gratis, în custodie primii 2 ani (să zicem), și pe urmă e al tău, faci ce vrei cu el”. Cine-mi garantează mie că nu se strică telefonul într-un an, și pe urmă nu trebuie să-l plătesc.
normal cand semnezi un contract trebuie citit inainte.....asa ca....daca nu specifica chestia cu 100 euro in contract atunci e vina lor ....