DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

burgher

Foarte dubios..
adrian81
QUOTE (tzepossu @ Oct 30 2007, 11:29) *
deci reteaua asta chiar e varza cand vrea sa ma sune cineva nu poate ii zice "abonatul are telefonul inchis sau nu sa afla in aria de acoperire digimobil" smile.gif) desi telefonul este deschis si imi arata ca are semnal 4 liniute smile.gif)) deci e varzzaaaaaaa X-( tongue.gif X-( de fapt la ce sa te astepti de la un lucru GRATIS!!! tongue.gif X-(

Ai cumva o icoana cu un telefon barat pe ecran? Incearca sa dai un reset la telefon

Fr3ak
QUOTE (burgher @ Oct 30 2007, 11:12) *
Astia carora nu va merge, veti avea posibilitatea sa luati alte telefoane de la Huawei sau de la alte branduri, insa mai incolo. Avand in vedere ca e in custodie, ei nu prea au nici o obligatie decat sa iti dea un telefon functional in reteaua lor..

Stai un pic: cum adică în custodie? Eu prin custodie înțeleg că nu e al meu, ci e doar în chirie la mine, pe gratis, cum era cu modemurile cândva: ori în cumpărai, ori îl închiriai (la început contra-cost, mai pe urmă, gratuit)
În plus, bluetooth-ul n-are de-a face cu rețeaua: pur și simplu e o funcție a telefonului, care la unii există, la alții nu. Ce-i drept, fiind gratuit, nu prea e de bun simț să comentezi și să bagi de vină, dar e o dezamăgire că nu primesc toți la fel, cu aceleași funcții, mai ales că bluetooth-ul e o funcție foarte importantă a telefonului, nu ca și calculatorul, cronometrul sau mai știu eu ce funcții.

p.s.: nici eu n-am nici o problemă cu rețeaua. vedeți că teoretic funcționează doar pe o rază de 20km în rețea. Cum spuneam, pe orange am sunat și în cluj, de la oradea. Când se mai extinde rețeaua mobilă, va merge și mai mult.
burgher
Fr3ak, telefonul e in custodie. Cand termini contractul cu ei, trebuie dat inapoi (adica atunci cand vrei sa renunti la serviciu). Cel putin asa e teoretic smile.gif
flash gordon
QUOTE (DBOCEE @ Oct 29 2007, 23:20) *
Nope. Oferta e minuscula. Pana acu` trebuiau sa aiba 50 000 - 70 000 clienti.

In perioada de glorie se faceau 6000 de instalari Dolce/zi. Si banuiesc ca nu e usor sa montezi o antena si sa faci reglaje...

Astia nu pot sa asigure un stoc decent de telefoane chinezesti. This is so fucking lame!

hai sa nu mai comparam mere cu pere, Dolce si DigiMobil au tot atatea in comun cate are sula cu prefecture… mai degraba ma intreb asa : daca RDS nu face fata in Oradea cu 100,000 telefoane, oare o sa faca fata in rest cu antene&telefoane ? vad ca va dati deja seama de raspuns singuri...
CrzdmnD
Ba da greu de cap sunt unii. O sa-si rezolve problemele pana cand o sa fie lansat oficial la nivel national. De-aia introduc partial doar in unele orase la inceput pt a testa si a gasi problemele de rezolvat.
Fr3ak
QUOTE (burgher @ Oct 30 2007, 12:13) *
Fr3ak, telefonul e in custodie. Cand termini contractul cu ei, trebuie dat inapoi (adica atunci cand vrei sa renunti la serviciu). Cel putin asa e teoretic smile.gif

Da? Eu deja mă gândeam să-l duc la decodat laugh.gif

jafpefata
QUOTE (Fr3ak @ Oct 30 2007, 15:30) *

Se poate deoda?
adrian81
QUOTE (Fr3ak @ Oct 30 2007, 15:30) *

Du-l. Ce o sa ma sparg daca o sa trebuiasca sa il platesti smile.gif)
Fr3ak

QUOTE (adrian81 @ Oct 30 2007, 16:32) *
Du-l. Ce o sa ma sparg daca o sa trebuiasca sa il platesti smile.gif)

Iar valoarea telefonului este...
Și valoarea telefonului peste 2 ani va fi...

Oricum, mă doare-n cot, că telefon oricum aveam mai bun ca ăsta, e cam în plus și nefolositor, eventual m-am gândit să-l folosesc ca și mp3-player, dar neavând bluetooth...tot acolo-s.
burgher
Pai mai Fr3ak, tu nu citesti hartiile care ti se dau la semnat??
adrian81
QUOTE (Fr3ak @ Oct 30 2007, 17:58) *
Iar valoarea telefonului este...
Și valoarea telefonului peste 2 ani va fi...

Oricum, mă doare-n cot, că telefon oricum aveam mai bun ca ăsta, e cam în plus și nefolositor, eventual m-am gândit să-l folosesc ca și mp3-player, dar neavând bluetooth...tot acolo-s.

Mai mai citeste si tu actul ala aditional si o sa vezi si valoarea telefonului. Iar daca nu ai nevoie de el du-l inapoi. Are altul nevoie de el sa vorbeasca nu sa asculte muzica la el. Doar nu esti si tu unu dintre mucosii de gimnaziu sau liceu care merg pe strada si asculta muzica la difuzor...Penibil.
Fr3ak
QUOTE (burgher @ Oct 30 2007, 18:01) *
Pai mai Fr3ak, tu nu citesti hartiile care ti se dau la semnat??

Nu eu le-am semnat. Eu doar mi-am însușit telefonul.
Cred că i-l las totuși lu taică-meu.
tzepossu
QUOTE (jafpefata @ Oct 30 2007, 15:36) *
Se poate deoda?

Nu se poate decoda pt ca a fost un prieten si o zis aia de la service ca nu se poate tongue.gif deocamdata:P:)
catalinman
au bagat tarifele de la digimobil si pe rds.tel incepand cu 1 noiembrie biggrin.gif ( adica 2 centi in romtelecom atat interjudetean cat si local , 2 centi si in alte retele fixe , 8 centi pe mobil , 8 centi pe fix in strainatate si 18 centi pe mobil in strainatate ) !!!
Special K
Hmm... Bateria ma tine ... fix 24 de ore. Asta fara sa-l butonez, dupa ce m-am lamurit (keine bluetooth, keine jocuri), n-am avut motiv sa-l sacai. Convorbiri n-am facut (inca n-am cu cine), doar desteptator dimineata.
Nu mi se pare normal... Teleful e U120!
OzTm
QUOTE (Special K @ Oct 31 2007, 12:17) *
Hmm... Bateria ma tine ... fix 24 de ore. Asta fara sa-l butonez, dupa ce m-am lamurit (keine bluetooth, keine jocuri), n-am avut motiv sa-l sacai. Convorbiri n-am facut (inca n-am cu cine), doar desteptator dimineata.
Nu mi se pare normal... Teleful e U120!

Da, se pare ca la baterie e mai mult o chestie de noroc. Unii se lauda cu 5 zile, iar noi, cei mai putin norocosi, incarcam telefonul maxim o data la doua zile. Si la mine nu e vorba de "acel lot de Huawei-uri mai proaste", de care s-a vorbit pe-aici, pt ca al meu e luat de la Vodafone, deci e sigur alt lot...
Fr3ak
Clauze contractuale:

blablabla...

3.9 Abonatul se obligă să restituie bunurile primite în custodie în starea în care le-a primit, cu uzura normală, la data încetării din orice motiv a Contractului.

...blablabla...

În cazul încălcării obligației de restituire a bunurilor primite în custodie (inclusiv a tuturor accesoriilor) și/sau în cazul în care Abonatul a pierdut, deteriorat sau i s-a furat oricare dintre bunurile menționate mai sus, acesta se obligă să plătească Operatorului, cu titlu de clauză penală, echivalentul în lei, la cursul oficial al BNR din ziua plății, (i) al sumei de 80 Euro pentru nerestituirea oricărui telefon mobil și al accesoriilor și/sau (ii) al sumei de 20 Euro în cazul nerestituirii oricărei cartele SIM.

Acestea fiind spuse, și având în vedere utilizarea, fiabilitatea și durata de viață a unui telefon mobil, ne-am cam luat țeapă. Pe mine nici un telefon mobil nu m-a ținut mai mult de 2 ani, oricât de mare grijă am avut de el. Am pierdut, am spălat, mi s-au furat telefoane, din vina mea, dar asta e. Acum vin ăștia, se laudă că împart telefoane gratuite, telefoane cam nașpa, pentru 100 de euro. Și i-auzi: 20 de Euro o cartelă SIM. Eu în 2 ani, cam distrug telefonul ăsta, sau îl pierd, că deh...riscul e mare să pierzi un telefon mobil, față de unul fix, sau față de un modem. Și plătesc 100 de Euro?

Da, e vine celui care n-a citit contractul înainte să semneze, putea să refuze. Dar vă întreb: câți sunt în situația asta? Vă spun io: cam 80% din cei care au acceptat. Toți s-or bucurat că au telefon gratis. Mie mi se pare cam josnic ce au făcut ăștia de la RDS, deoarece n-au menționat o chestie destul de importantă în campania publicitară, deci au indus în eroare populația.

Sau măcar puteau să zică „da, e gratis, în custodie primii 2 ani (să zicem), și pe urmă e al tău, faci ce vrei cu el”. Cine-mi garantează mie că nu se strică telefonul într-un an, și pe urmă nu trebuie să-l plătesc.
holmes

mai dar tu chiar ca esti tatal tuturor carcotasilor...esti culmea! nu-mi dati nimic in custodie ca sunt tampit si sigur il pierd...'trebuia sa mentioneze in campania publicitara'.CARE CAMPANIE PUBLICITARA?
e vorba de un test,poti sa folosesti si telefonul tau personal pe care sa-l arunci in wc dupa 2 saptamani.
nu e obligatoriu sa accepti sim-urile,oferta,telefonul in custodie sau orice.daca si ce face rds acum e nesimtire,teapa sau 'sunt gunoaie' atunci chiar cred ca merita gandita faza cu emigratul in congo.

ps: daca nu va tine bateria,nu va convine ca nu are bluetooth sau nu vibreaza destul de tare,duceti-l inapoi ca poate il dau altora care il folosesc.voi puteti sa va cumparati nokia sau ceva mai bun
OzTm
Relax, people!

Nu e cazul sa ne certam, si nici sa aruncam cu cuvinte aiurea. Telefonul e primit GRATUIT in custodie si nu te obliga nimeni sa il iei. In schimb, contractul pe care il semnezi, esti OBLIGAT sa il citesti. Obligat macar de... constiinta, daca nu dpdv legal. Asa ca atata timp cat tu ai decis sa iei telefonul in custodie, si tot tu ai semnat ca o sa il returnezi cum trebuie, esti singurul responsabil.

Contractul specifica foarte clar ca telefonul trebuie restituit cu uzura normala. Daca se strica dar nu e vina ta, nu vei suporta tu cheltuiala. Daca in schimb il scapi de la etaj sau il bagi in masina de spalat, atunci e vina ta ca nu ai avut grija de el.

Si ziceam de baterie mai mult in scop informativ (ca pe unii ii tine 5 zile, iar pe altii o zi -- dupa noroc). Si eu chiar am dat bani si puncte pe telefonul asta, stiind de la altii ca bateria tine minim 3 zile. Si nu, nu sunt multumit ca al meu e mai... chinezesc decat al altora. Ca ma gandesc ca daca acum ma tine o zi, cand e nou, cat o sa ma tina peste 6 luni? O sa trebuiasca sa imi iau in rucsac o baterie de masina? tongue.gif

Deci: daca acceptati conditiile din contract, f bine. Bucurati-va de servicii si de telefon.
Daca nu va convine, nu trebuie sa luati telefonul in custodie... nu trebuie sa acceptati nici simul de fapt. Si in loc sa injurati, bucurati-va ca mai apare un operator, ca asta inseamna concurenta, iar concurenta nu aduce nimic rau.
arab
Reteaua e de acum si la Brasov!
msv
QUOTE (arab @ Oct 31 2007, 19:31) *

Ceva , sanse , si la SUCEAVA ???
szipi
QUOTE (Fr3ak @ Oct 29 2007, 22:17) *
Și eu azi am primit

bluetooth yok, pc nu recunoaște, da am sunat în cluj de pe el... nu vă speriați, pe orange biggrin.gif

Eu am avut noroc, merge bluetooth pe telefonul u120.

Rds deja e functional si in Cluj si in Craiova. Am incercat eu, si se poate vorbii daca ai mobil de la Rds.
Iuliux
QUOTE (arab @ Oct 31 2007, 19:31) *

In ce zona esti? In Tractoru nu gasesc reteaua.
arab
QUOTE (Iuliux @ Oct 31 2007, 19:50) *
In ce zona esti? In Tractoru nu gasesc reteaua.

Zona Grivitei!
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.