DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

jafpefata

laugh.gif w00t.gif De mult nu am mai râs așa!
burgher
Teophileos, ai incercat telefonul in discutie, cel oferit de RDS, sau vorbesti la neve?

Fr3ak
Și eu azi am primit

bluetooth yok, pc nu recunoaște, da am sunat în cluj de pe el... nu vă speriați, pe orange biggrin.gif
burgher
Deci e clar, o mare parte din terminalele din tura asta au fost cu probleme, se pare ca huawei s-au gandit sa se scape de niste rebuturi daca tot au prins afacerea asta..
Fr3ak
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 22:18) *
Deci e clar, o mare parte din terminalele din tura asta au fost cu probleme, se pare ca huawei s-au gandit sa se scape de niste rebuturi daca tot au prins afacerea asta..

Poi ce-ai crezut, că-i rds-u așa generos?

Am descărcat programu ăla de pe site-u lor, merge transferul. Sunetul e ok. Păcat de memoria mică. Acum am 2 telefoane cu mp3 player cu memorie mică, și card scump. biggrin.gif
burgher
Dude n-are RDS treaba, ce credeai acuma ca or sa verifice 6000 de telefoane sa vada daca le merge bluetooth?
Pai in al tau nu intra microSD?? De ce card scump?
adrian81
QUOTE (flash gordon @ Oct 29 2007, 15:48) *
curand, or sa dea un aparat la doua apartamente si vor prelua principiul UPC conform caruia ‘sunt vecini, pot plati impreuna, ca se inteleg’ biggrin.gif.

Lasand gluma la o parte, ce se petrece ? nu mai au bani sau s-a scufundat vaporul cu terminale ?

Probabil ca cererea e foarte mare si atunci dau sa ajunga cat mai repede cate un mobil pe familie la cat mai multe familii, al doilea venind ulterior....

burgher
Cererea e imensa. Numarul celor care refuza e infim, si intr-un fel mi se pare normal sa fie asa.
adrian81
QUOTE (Fr3ak @ Oct 29 2007, 22:59) *
Poi ce-ai crezut, că-i rds-u așa generos?

Am descărcat programu ăla de pe site-u lor, merge transferul. Sunetul e ok. Păcat de memoria mică. Acum am 2 telefoane cu mp3 player cu memorie mică, și card scump. biggrin.gif

Intradevar ce e asa scump? Parca in Altex am vazut 512 MB Micro SD la 30 si ceva ron. Scump a fost acum cam 2 ani cand am dat pe 256 cam 150 ron...
DBOCEE

QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 23:07) *
Cererea e imensa.

Nope. Oferta e minuscula. Pana acu` trebuiau sa aiba 50 000 - 70 000 clienti.

In perioada de glorie se faceau 6000 de instalari Dolce/zi. Si banuiesc ca nu e usor sa montezi o antena si sa faci reglaje...

Astia nu pot sa asigure un stoc decent de telefoane chinezesti. This is so fucking lame!
burgher
Si ce legatura are asta cu cererea imensa care exista ? Sau te-ai trezit vorbind fara tine iar?
Materium
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 22:18) *

Nu! Mi-a zis un prieten ca au prins bulau si de la atata balanganeala nu au mai lucrat corespunzator chinezii din containere. laugh.gif
DBOCEE
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 23:23) *
Si ce legatura are asta cu cererea imensa care exista ? Sau te-ai trezit vorbind fara tine iar?

Cine zice ca e cererea imensa? Au facut 700 000 clienti in ultimele 3 luni... ca Orange-ul ?

Poate cererea e de 100 000 ... si gata ! Faza e ca ei nu pot sa asigure nici atat! dry.gif
burgher
Eu ziceam ca cererea e imensa. Stiu ca nu ma crezi, ca deh, eu as fi fanul nr.1, si de aceea te invit sa verifici, si sa imi faci o lista eventual cu cei pe care i-ai intrebat daca vor mobil rds in Oradea si ti-au zis ca nu.

Cererea este de 100 000 si faptul ca ei pot sau nu sa asigure o oferta corespunzatoare nu prea schimba datele problemei. Eu cred ca m-ai contrazis de dragul de a ma contrazice biggrin.gif
Bobby_ro
QUOTE (DBOCEE @ Oct 29 2007, 23:20) *

In perioada de glorie se faceau 6000 de instalari Dolce/zi. Si banuiesc ca nu e usor sa montezi o antena si sa faci reglaje...

Astia nu pot sa asigure un stoc decent de telefoane chinezesti. This is so fucking lame!

Buna dimineata!! planeta marte raspunde?

1 la mana deocamdata se dau telefoane numai in Orandea, si a doua la mana nu nici o graba practic, nu e nici un termen limita, nu e nici o lansare cu surle si trambite (inca) sa trebuiasca ca pana la data X sa dea N telefoane, si 3 la mana ce legatura are scula cu prefectura?

PS: vezi ca e posibil sa te fii tras curentu` in perioada aia de glorie wink.gif si ai ramas cu sechele.
DBOCEE
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 29 2007, 23:32) *
PS: vezi ca e posibil sa te fii tras curentu` in perioada aia de glorie wink.gif si ai ramas cu sechele.

Vezi ca eu doar am criticat o firma prestatoare de servicii. Nu m-am legat de tine.
crazyAlex

Nu ma iau aici de aberatia cu 6000 de instalari dolce/zi. Daca punem 4000 pe zi inseamna ca de cand sa lansat ar trebuii sa aibe cu mult peste milion si ei saracii nici nu viseaza la asa ceva.

Dar ma intreb cata minte ai sa compari oferta DigiMobil cu Dolce.
DigiMobil este gratuita iar Dolce este pe bani.

Isi avea rost comparatia daca RDS faceau reclama la noua oferta si oricine ajungea la caserie putea sa beneficieze de oferta. Si daca faceau numai cateva mii de conectari atunci da puteai sa vi sa comparii si sa critici.
Insa daca s-ar da drumu la oferta pentru oricine ajunge la caserie, in cateva zile s-ar depasii numarul de clienti pe care ii are dolce stransi intr-un an.
Atunci ai venii si ai spune ca este oferta gratuita si dolce are pe bani si sa nu comparam.
Fr3ak
Acum am vorbit cu un prieten de-al meu, angajat la RDS, și mi-a zis că nu toate telefoanele au bluetooth, dar softul pentru el este instalat pe toate aparatele. Deci, degeaba îți apare în meniu, că nu are hardware în spate. Ăștia cărora nu ne merge, țeapă. Eventual o să apară anunțuri pe net și prin ziare: „schimb huawei u120 fără bluetooth, cu huawei u120 CU bluetooth. ofer 30RON diferență” biggrin.gif
tzepossu
reteaua asta rdsmobil e pe dinafara trebuie sa sun de 10 ori ca sa imi reuseasaca apelu tongue.gif:P:P sad.gif(
mtest

This is so fucking lame!

La 2 saptamani de la lansarea Dolce, RTLC se dadea de ceasul mortii sa faca fata cu call centerul si nu instala inca aproape nimic. Nu aveau nici macar 6000 instalate in total, cu atat mai putin pe zi.
Asa ca mai incet cu etichetele.
burgher
QUOTE (Fr3ak @ Oct 30 2007, 10:01) *
Acum am vorbit cu un prieten de-al meu, angajat la RDS, și mi-a zis că nu toate telefoanele au bluetooth, dar softul pentru el este instalat pe toate aparatele. Deci, degeaba îți apare în meniu, că nu are hardware în spate. Ăștia cărora nu ne merge, țeapă. Eventual o să apară anunțuri pe net și prin ziare: „schimb huawei u120 fără bluetooth, cu huawei u120 CU bluetooth. ofer 30RON diferență” biggrin.gif

Astia carora nu va merge, veti avea posibilitatea sa luati alte telefoane de la Huawei sau de la alte branduri, insa mai incolo. Avand in vedere ca e in custodie, ei nu prea au nici o obligatie decat sa iti dea un telefon functional in reteaua lor..
DBOCEE
QUOTE (tzepossu @ Oct 30 2007, 10:46) *
reteaua asta rdsmobil e pe dinafara trebuie sa sun de 10 ori ca sa imi reuseasaca apelu tongue.gif:P:P sad.gif(

- exista net-busy pe 3G ?

- la 7000 de clienti au deja net busy ? laugh.gif
tzepossu
deci reteaua asta chiar e varza cand vrea sa ma sune cineva nu poate ii zice "abonatul are telefonul inchis sau nu sa afla in aria de acoperire digimobil" smile.gif) desi telefonul este deschis si imi arata ca are semnal 4 liniute smile.gif)) deci e varzzaaaaaaa X-( tongue.gif X-( de fapt la ce sa te astepti de la un lucru GRATIS!!! tongue.gif X-(
burgher
Nu-i chestie de netbusy. La tine sunt probleme, mie de ce nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata? Si am de 3 saptamani telefonul nu de 2 zile ca tine.
tzepossu
mie nu imi da netbusy ci doar imi arata apel terminat 00:00 dupa 10-11 incercari reusesc sa duc apelul pana la capat tongue.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.