DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

IP-XCENTRIC

la 2 abo de net, cate digi.mobile primesc in custodie?
motanex
22605 - 3G asta e rds-ul? Daca da inseamna ca are semnal si in Iasi in cartierul Cug biggrin.gif

AndreiTk
QUOTE (Mr. Black @ Oct 26 2007, 11:08) *
Rcs a inceput sa instaleze cabluri si in zonele "detinute" de UPC. Asta se intampla in Bucuresti, nu stiu in alte orase cum e. Rcs a cablat blocuri intregi in Drumul Taberei si Berceni, probabil ca a facut acelasi lucru si in alte cartiere.

nu cableaza ei propriu zis, ci retele de internet cumparate de ei in zonele respective. wink.gif
Bobby_ro
QUOTE (Bruzli @ Oct 27 2007, 20:53) *
Am primit si eu unul astazi.

De asemenea am inteles ca in curand va fi disponibil si un model Nokia, de data asta contra cost, dar la un pret mult redus. (in jur de 1mil).

Esti din Oradea banuiesc, in ce cartier stai? sau pe ce strada (daca vrei sa spui) sleep.gif

tzepossu
Poate sa imi spun si mie cineva de ce telefonului primit de la rds nu ii merge bluetooth,mp3,jocurile,tonurile de apel, etc e complet gol si nu pot sa imi trimit nimica, ca nu merge bluetooth. Nu pot decat sa sun si sa fiu sunat, altceva nu prea pot face la el. Pls help careva
burgher
Ce model ai?
tzepossu
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 11:14) *
Ce model ai?

ala fara clapeta

burgher
Nu stiu de ce nu iti merge, mie imi merg toate cum trebuie. Bluetooth-ul nu merge deloc, sau merge numa ca iti cere parola?
tzepossu
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 11:28) *
Nu stiu de ce nu iti merge, mie imi merg toate cum trebuie. Bluetooth-ul nu merge deloc, sau merge numa ca iti cere parola?

Ii dau sa imi caute telefonul meu nokia si tot cauta, l-am lasat cam 15 min si tot cauta, iar cand dau dupa nokia sa -l caute imi zice "nici un terminal identificat" desi bluetooth e activat si e pus pe vizibil,iar telefonul e complect gol nu are nici un joc ton de apel sau vreo imagine
burgher

Suna la ei si zi-le de probleme, mi-a mai zis cineva ieri de asa ceva. Probabl e vorba de mai multe bucati cu probleme.
tzepossu
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 11:37) *
Suna la ei si zi-le de probleme, mi-a mai zis cineva ieri de asa ceva. Probabl e vorba de mai multe bucati cu probleme.

o sa sun dar nu prea cead ca or sa faca ceva in sensul asta, ms pt ajutor
tzepossu
vreau sa mai zic ca toti care au primit de la mine din cartier au aceeasi problema
tzepossu
iar la semnal nu sunt asa de straluciti am doar 2 liniute maxim 3 sa fie oare tot din vina telefonulu?
burgher
Foloseste butonul "Edit"..

Nu doar la tine in cartier, acum am vorbit cu a treia persoana care mi-a spus de aceeasi problema.. Sigur e bai cu o parte din u120 impartite, nu e cu toate problema pentru ca am intalnit care tot in weekendul asta au primit si nu aveau problema asta. Sper sa vi se rezolve, telefonul e chiar foarte fain in mod normal.

2-3 liniute ai in casa la tine probabil, si oricum se vorbeste lejer la 2 linii, chiar si la o linie eu am vorbit ok. In tot centrul, pe Nufarului, Cantemir, Stefan cel Mare, Dacia, Clujului, Dragos Voda, Aradului - peste tot am avut 4-5 linii (mai degraba 5). Tot cu u120.
tzepossu
QUOTE (burgher @ Oct 29 2007, 11:46) *
Foloseste butonul "Edit"..

Nu doar la tine in cartier, acum am vorbit cu a treia persoana care mi-a spus de aceeasi problema.. Sigur e bai cu o parte din u120 impartite, nu e cu toate problema pentru ca am intalnit care tot in weekendul asta au primit si nu aveau problema asta. Sper sa vi se rezolve, telefonul e chiar foarte fain in mod normal.

2-3 liniute ai in casa la tine probabil, si oricum se vorbeste lejer la 2 linii, chiar si la o linie eu am vorbit ok. In tot centrul, pe Nufarului, Cantemir, Stefan cel Mare, Dacia, Clujului, Dragos Voda, Aradului - peste tot am avut 4-5 linii (mai degraba 5). Tot cu u120.

in casa si afara prin cartier, ms si eu sper sa se rezolve problema
adrian81
QUOTE (tzepossu @ Oct 29 2007, 11:10) *
Poate sa imi spun si mie cineva de ce telefonului primit de la rds nu ii merge bluetooth,mp3,jocurile,tonurile de apel, etc e complet gol si nu pot sa imi trimit nimica, ca nu merge bluetooth. Nu pot decat sa sun si sa fiu sunat, altceva nu prea pot face la el. Pls help careva

Cumpara un cablu mini usb si conecteaza-l la pc si pune-ti mp3 pe el..da cum memoria e doar de 7 mega parca...cumpara-ti si un card micro sd
Teophileos
QUOTE (tzepossu @ Oct 29 2007, 11:10) *

Este posibil ca portul bluetooth sa fie doar coolspeak.gif pentru conectarea la o simpla casca bluetooth (versiunea 1.1) si atat cool.gif , nu permite transfer de poze , muzica , date ! Asadar aceasta informatie o puteai afla daca ai fi verificat pe net (Google), atunci ai fi avut ocazia sa citesti cate posturi exista cu privire la aceasta problema pe alte site-uri . nu este decat o versiune pentru RDS a "magicului-Vodafone 715 " o prastie de telefon 3G = very low end console.gif !
flash gordon
curand, or sa dea un aparat la doua apartamente si vor prelua principiul UPC conform caruia ‘sunt vecini, pot plati impreuna, ca se inteleg’ biggrin.gif.

Lasand gluma la o parte, ce se petrece ? nu mai au bani sau s-a scufundat vaporul cu terminale ?
demonul
si eu am primit sambata un telefon u120. la fel, nu imi merge bluetooth, nu merg jocuri, difuzoru baraie la ultimele 2 trepte de volum(melodie la 192 kbps si 44 khz). In rest coolspeak.gif pozelele le scoate bine...
holmes
QUOTE (Teophileos @ Oct 29 2007, 14:07) *
Este posibil ca portul bluetooth sa fie doar coolspeak.gif pentru conectarea la o simpla casca bluetooth (versiunea 1.1) si atat cool.gif , nu permite transfer de poze , muzica , date ! Asadar aceasta informatie o puteai afla daca ai fi verificat pe net (Google), atunci ai fi avut ocazia sa citesti cate posturi exista cu privire la aceasta problema pe alte site-uri . nu este decat o versiune pentru RDS a "magicului-Vodafone 715 " o prastie de telefon 3G = very low end console.gif !

ciudat,eu am reusit sa trimit fisiere prin bluetooth catre un telefon d-asta...deci cred ca informatia ta de pe google ar trebui reverificata!
jafpefata
Foarte bine că telefonul arată "doar" 2-3 linii de semnal. La un Nokia arată veșnic 5 din 5 și scade brusc la 0 si te miri de ce.
Fiecare telefon are setat să indice câte o liniuță în plus la fiecare n decibeli.
tzepossu
si la mine cand bag simu in nokia imi arata semnal full
Teophileos
Eu nu spun ca toate sunt cu bluetooth nefunctional , dar unele sigur au ceva defectiuni sau chiar nu au bluetooth functional!

Unele din componentele telefonului sunt similare cu cele de la Nokia 6630 , 6670 , 6680 , chinezi copiaza tot ce le ajunge in mana!
Teophileos
QUOTE (holmes @ Oct 29 2007, 16:36) *
ciudat,eu am reusit sa trimit fisiere prin bluetooth catre un telefon d-asta...deci cred ca informatia ta de pe google ar trebui reverificata!

Mister Holmes , Sherlock Holmes - Specificatii U 120 - Bluetooth este optional - U 120 - de la faimosul operator mobil "3"-Hutchison Whampoa Ltd. ,mister Holmes , Sherlock Holmes console.gif ,vrei dumneata sa spui ca cel oferit in mod gratuit de "RDS.mobil" e mai bun, nu am stiut ca te-am enervat nono.gif , face rau la tensiune si la p...stata!

[quote name='flomsie' date='Aug 4 2007, 11:58'post='3189346']

ce stiu despre el:
-internetul mobil poate fi folosit doar pentru browser internet si atat
-nu are cale de acces pentru aplicatiile ce necesita internet(mini opera, mig33...etc)
nu mai zic nimic despre faptul ca nu merge modemul pe nici o cale(bluetooth sau usb) cu orice pc assistant vrei sa folosesti..
eu zic ca poate ar trebuie sa ii stresam pe astia de la vodafone si poate gasesc ei vre-o solutie smile.gif
si abia astept sa fiu contrazis :|
holmes
mai pisicuto,mai cresti putin inainte sa ma iei peste picior.am scris ceva testat de mine,nu citit pe guugol,ok?
putin imi pasa despre tine si despre telefonul ala pe care nu-l am.eu am trimis un fisier catre un telefon de la rds,modelul respectiv,si asta inseamna ca merge si transfer de fisiere,contrar celor spuse de tine cum ca ar merge doar 'pt casca bluetooth'.
n-am vrut sa ma contrazic cu tine pt ca nu ma intereseaza sa polemizez pe asemenea teme,dar inainte sa ne dai lectii mai masoara-ti lungimea cu liniarul si numara-ti outele.

ps:rar ma scoate cineva din sarite,dar uite ca nu m-am putut abtine.abia astept sa fiu contrazis tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.