DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

bigheart

Au sosit si la mine la usa in Bucuresti sa imi explice oferta si ca va veni cineva la un moment dat sa imi inmaneze telefonul daca accept oferta lor.
aum
QUOTE (bigheart @ Oct 24 2007, 20:23) *
Au sosit si la mine la usa in Bucuresti sa imi explice oferta si ca va veni cineva la un moment dat sa imi inmaneze telefonul daca accept oferta lor.

da-ne mai multe detalii. telefon in custodie + ab. 0? sau care este oferta pentru bucuresti? cand "mai precis" a zis agentul ca va fi disponibil? (daca tot bat din usa in usa)

bigheart
QUOTE (aum @ Oct 24 2007, 21:22) *
da-ne mai multe detalii. telefon in custodie + ab. 0? sau care este oferta pentru bucuresti? cand "mai precis" a zis agentul ca va fi disponibil? (daca tot bat din usa in usa)

Oferta cunoscuta nimic deosebit telefon in custodie si ab 0 dar cand se va intampla .... soon. cursing.gif
bluelaser
Este semnal DigiMobil in Satu Mare?
urbann
QUOTE (bluelaser @ Oct 24 2007, 22:18) *
Este semnal DigiMobil in Satu Mare?

inca nu este .
Jean Gary Diablo
O intrebare:daca la mine in bloc e doar Astral,or sa vina astia de la RDS cu oferte de mobil?
Tot blocul cam vrea sa treaca la RDS,ca ofereau mai mult la cam aceeasi bani,dar am inteles ca iese sucar cu UPC-ul si nu au mai venit rds sa bage cablu.
catalinman
QUOTE (Jean Gary Diablo @ Oct 25 2007, 01:19) *
O intrebare:daca la mine in bloc e doar Astral,or sa vina astia de la RDS cu oferte de mobil?
Tot blocul cam vrea sa treaca la RDS,ca ofereau mai mult la cam aceeasi bani,dar am inteles ca iese sucar cu UPC-ul si nu au mai venit rds sa bage cablu.

pt inceput oferta o sa se adreseze doar celor care au cablu tv , net sau telefonie fixa de la ei , ulterior o sa poti sa te prezinti la un punct comercial rds-rcs si sa beneficiezi de oferta pt mobil chiar daca nu esti abonat la unul din cele trei servicii naughty.gif

CrzdmnD
Intrebare pt cunoscatori:
Sim-urile din terminalele oferite in custodie pot fi folosite cu alte terminale non-3g ? (doar pt serviciul voce bineinteles)
Bobby_ro
QUOTE (CrzdmnD @ Oct 25 2007, 19:06) *
Sim-urile din terminalele oferite in custodie pot fi folosite cu alte terminale non-3g ? (doar pt serviciul voce bineinteles)

Nu pot fi folosite terminale non 3g. Motivul e unul simplu: nu ai cum sa foloseti un telefon care nu stie 3G intr-o retea 3G only wink.gif .
mtest

QUOTE (CrzdmnD @ Oct 25 2007, 19:06) *

Cand vor avea roaming, vei putea sa le folosesti in roaming in telefoane GSM.
CrzdmnD
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 25 2007, 20:13) *
Nu pot fi folosite terminale non 3g. Motivul e unul simplu: nu ai cum sa foloseti un telefon care nu stie 3G intr-o retea 3G only wink.gif .

Multumesc pt clarificare, chiar nu prea cunosc in domeniu tongue.gif
Naa si eu care ma gandeam ca nu-mi mai schimb telefonul o perioada lunga de timp sleep.gif
Mr. Black
QUOTE (Jean Gary Diablo @ Oct 25 2007, 01:19) *

Rcs a inceput sa instaleze cabluri si in zonele "detinute" de UPC. Asta se intampla in Bucuresti, nu stiu in alte orase cum e. Rcs a cablat blocuri intregi in Drumul Taberei si Berceni, probabil ca a facut acelasi lucru si in alte cartiere.
blister
QUOTE (mtest @ Oct 25 2007, 21:14) *
Cand vor avea roaming, vei putea sa le folosesti in roaming in telefoane GSM.

propun ca fiecare sa aiba antenna 3G la purtator, data gratuit de RDS, ca si terminalul, cartela, telefonia… poate asa ajunge si la noi, in Bucale, mai repede 3G-ul lor, sa nu ni se lungeasca ochii de atata asteptat.
Aspru
QUOTE (morpheus78 @ Oct 24 2007, 13:31) *
In Iasi , in Tudor Vladimirescu este semnal 3g RO 05. asta e reteaua DigiMobil?

La fel si in Alexandru cool.gif e de bine....
burgher
Cei din Oradea s-ar putea trezi cu agentii la usa, se lucreaza din nou pe teren.
1 tel pe apartament de data asta.
Flammarion sigur e in lista, incerc sa aflu de mai multe. Daca agentul nu gaseste pe nimeni acasa, sanse mari ca se va intoarce mai tarziu. Sunt impartiti peste tot prin oras, nu este regula, de genul doar in cartierele x sau y.
DBOCEE
QUOTE (burgher @ Oct 27 2007, 00:04) *
1 tel pe apartament de data asta.

Naspa rau! Minutele alea multe incluse mergeau tocmai pt vorbit in cadrul familiei. dry.gif
burgher
Se rezolva toate, inclusiv faza cu terminalele. Poate chiar mai repede decat s-a rezolvat cost controlul de la Cosmote biggrin.gif
DBOCEE
Ce are sula cu prefectura? Fara afisarea costului suplimentar poti sa vorbesti la telefon.... fara terminal NU! laugh.gif
dinamicdesign
QUOTE (DBOCEE @ Oct 27 2007, 00:23) *
Ce are Sula cu prefectura? Fara afisarea costului suplimentar poti sa vorbesti la telefon.... fara terminal NU! laugh.gif
jafpefata
Bine, deci un telefon pe familie.. Dar și un SIM per familie?
vodafone_ro
oricum va sta acasa
burgher
Da, si un sim pe familie, cel putin din cate stiu eu acum.

Cine va sta acasa, vdf_ro?
DBOCEE
QUOTE (burgher @ Oct 27 2007, 10:12) *
Cine va sta acasa, vdf_ro?

Terminalul lui Digi.

Bruzli
Am primit si eu unul astazi.

De asemenea am inteles ca in curand va fi disponibil si un model Nokia, de data asta contra cost, dar la un pret mult redus. (in jur de 1mil).
adikuma
QUOTE (Bruzli @ Oct 27 2007, 21:53) *
Am primit si eu unul astazi.

De asemenea am inteles ca in curand va fi disponibil si un model Nokia, de data asta contra cost, dar la un pret mult redus. (in jur de 1mil).

care sunteti din Brasov ati gasit ceva semnal 3G de la Digi si prin oras...eu unu nu am gasit nik....pe cand si pe la noi ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.