DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

mtest

QUOTE (KALOO @ Oct 22 2007, 22:27) *
deci va fi doar in orasele mari ? si daca merg in vacanta la tara ? RDS e RDS de cand s-a faurit, platesti 2 lei, ai la fel (sau mai putin ).

50% din populatie mai prinde obligatoriu si niste orase mici. Daca mergi la tara prin ceva vagauna din munti s-ar putea sa nu ai semnal de la nici un mobil terestru. Daca nemultumirea ta e ca de ce nu ai acoperire teritoriala 100% inainte de lansarea oficiala, ei bine, poate nu ti se potriveste reteaua asta; spre fericirea tuturor, mai exista si alte optiuni (chiar iti pot recomanda Thuraya, care probabil va merge si in vagauna amintita mai inainte).
Bobby_ro
Fratilor, (mai informati tongue.gif ) ce se mai aude, se mai distribuie telefoane in Oradea? ca aici pe "zona" mea nici un semn, nu a primit nimeni inca.

KALOO
QUOTE (mtest @ Oct 22 2007, 22:52) *
50% din populatie mai prinde obligatoriu si niste orase mici. Daca mergi la tara prin ceva vagauna din munti s-ar putea sa nu ai semnal de la nici un mobil terestru. Daca nemultumirea ta e ca de ce nu ai acoperire teritoriala 100% inainte de lansarea oficiala, ei bine, poate nu ti se potriveste reteaua asta; spre fericirea tuturor, mai exista si alte optiuni (chiar iti pot recomanda Thuraya, care probabil va merge si in vagauna amintita mai inainte).

daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil. Nu vreau acoperire 100% , dar macar cat Cosmote dupa 5 ani de la lansare. Crezi ca o sa aiba dupa 5 ani acoperire ca si Cosmote ? Sa nu mai vorbim de Vodafone.
Bobby_ro
QUOTE (KALOO @ Oct 23 2007, 01:11) *
daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil. Nu vreau acoperire 100% , dar macar cat Cosmote dupa 5 ani de la lansare. Crezi ca o sa aiba dupa 5 ani acoperire ca si Cosmote ? Sa nu mai vorbim de Vodafone.

Sa dea al` de sus sa mearga cum mi-a mers/imi merge mie netul de la ei (de 4 ani de zile), adica impecabil!. Mai lasati-o dracu cu voda/cosmote si restul turmei, de astia discutati pe topicurile dedicat acestora si btw nu e mama omida pe aici sa stie cat va avea acoperire peste 5 ani asa ca nu vad de ce sa aberam de ce va fi peste nspe ani cand ei nici nu s-au lansat oficial/comercial sleep.gif
dreaQ
Bobby nu te agita. Si la mine a mers OK rds dar nu impecabil. Stiu ins asi multe cazuri la care merge mizerabil Relatii cu clienti? Sunt foarte jos! DigiMobil sper sa fie inca un serviciu de telefonie mobila care, prin concurenta, sa duca la preturi mici/calitate ridicata. Asa ca: foarte bine ca il lanseaza si mai putin ce acoperire vor avea la un moment dat. E un lucru bun! rolleyes.gif
luckas
umbla un zvon ca de joi va fi rdsmobil in dulcele tirg al Iesilor...zvon sau realitate vedem joi..sursa:un director rds
Materium

Eu sper sa nu fie ca si Comote. Am un abonament excelent la Cosmote ptr. ce e acum pe piata. problema e ca trebuie sa tin telefonul pe langa fereastra si uneori cand vorbes sa si o deschid. Cat despre Voda la ataita ani stiu o gramada de localitati in care situatia e la fel de cand s-au lanasat. Daca au ajuns sa treaca moldovenii pe Cosmote....
Astia fac probe prin oradea si tu vorbesti de cum o sa esueze lamentabil peste 5 ani. Daca tot ai puteri gen Mama Omida nu imi zici si mie numerele la 6/49?

calin_t4
daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil.

Intr-adevar a fost si o perioada cand se misca mai greu (inceputurile conexiunilor pe modem) dar acum chiar nu ma pot plange de netul de la RDS. Nu ma deranjeaza cu nimic ca imi pot scoate un film de pe dc sau torrente in 3-4 minute (timp in care alta dat' downloadam o melodie). Probabil ca tu faci parte din exceptii, dar daca ar fi sa compari procentual, majoritatea se vor declara multumiti de felul in care merge netul. Sper sa se intample acelasi lucru si cu digimobil-ul
Bruzli
QUOTE (luckas @ Oct 23 2007, 23:47) *
umbla un zvon ca de joi va fi rdsmobil in dulcele tirg al Iesilor...zvon sau realitate vedem joi..sursa:un director rds

Nu stiu ce lanseaza la Iasi, dar la Oradea nu sunt telefoane de aproximativ o saptamana... Greu de crezut ca mai lanseaza in alt oras fara sa aiba terminale suficiente.
burgher

Eu cred ca terminale sunt wink.gif

Se testeaza non-stop, habar n-am ce anume, dar trag tare la teste.
dreaQ
Cred ca vor sa nu ajunga in situatia "connex cent- kamarad cent" cand nu se mai putea vorbi. Degeaba ai oferta buna daca nu te poti folosi de ea, nu?? Cred ca e vrajeala ca nu mai sunt terminale mai degraba sunt depasiti tehnic. Nu ar fi prima oara.
Bobby_ro
QUOTE (dreaQ @ Oct 24 2007, 12:22) *
Cred ca vor sa nu ajunga in situatia "connex cent- kamarad cent" cand nu se mai putea vorbi. Degeaba ai oferta buna daca nu te poti folosi de ea, nu?? Cred ca e vrajeala ca nu mai sunt terminale mai degraba sunt depasiti tehnic. Nu ar fi prima oara.

Alta "mama omida" bash.gif mai fratilor de unde le scoateti ma? ce depasiti tehnic? de ce oferta vorbesti, si mai ales de ce nu te poti poti folosi de ea? habar nu ai ce vorbesti, dar important e ca vorbesti deadtongue.gif
onlyone
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 24 2007, 12:26) *
Alta "mama omida" bash.gif mai fratilor de unde le scoateti ma? ce depasiti tehnic? de ce oferta vorbesti, si mai ales de ce nu te poti poti folosi de ea? habar nu ai ce vorbesti, dar important e ca vorbesti deadtongue.gif

Colegu de deasupra ta face confuzie cu cosmote. Nu stie ce inseamna 3G. Faza cu depasiti tehnic de cca 10.000 de telefoane este o gluma buna.
Si la un calcul simplu, 20.000 de telefoane inseamna un efort financiar de peste 1.000.000 euro. Multiplica numarul de telefoane si vezi si costurile implicate. Pur si simplu nu se pot arunca pe piata din start 2 milioane de terminale. Sigur ca toti abia asteapta telefoanele gratuite dar rabdare.. o sa ajunga la toti.
morpheus78
In Iasi , in Tudor Vladimirescu este semnal 3g RO 05. asta e reteaua DigiMobil?
crissty
QUOTE (morpheus78 @ Oct 24 2007, 13:31) *
In Iasi , in Tudor Vladimirescu este semnal 3g RO 05. asta e reteaua DigiMobil?

Da,Ro 05 este DigiMobil sau rds.mobil
dreaQ
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 24 2007, 12:26) *

La tine la țară toti sunteti destepti? Nu ma dau mama omida insa imi pot exprima o idee ca e liber la exprimare.
burgher
Buei, deci ashea e la tara la noi, frate, toti se da destepti, nu ca pa la voi p-acolo pa la Bucale, unde e chiar destepti toti si stie cum merge lucrurile.
Moshiule..

Ca sa nu zici ca-s total offtopic: ce zice onlyone e foarte adevarat, la oferta asta daca arunci cu telefoane pe piata ca bezmeticul ai rupt-o-n fericire.. Si da, mi se pare normal sa nu risti din start, ca sa nu-ti crape reteaua un an, cum bine stim ca s-a intamplat la altii mai "revolutionari".
dreaQ
Nu trebuie sa te simti jignit. Stii cum e: nu e nimeni perfect! In fine ai pus punctul pe i cand ai spus "mi se pare normal sa nu risti din start, ca sa nu-ti crape reteaua un an, cum bine stim ca s-a intamplat la altii mai "revolutionari"." asta zieam si eu facand referire la vodafone cand au fost depasiti cu connexcent kamarad cent. Dar cel din comuna cu tine nu a inteles si a dat-o cu "mama omida"...ups...doar ironic putin.

In fine nu dau 2 bani pe parerea unor frustrati.

PS: mda, foarte profund. tongue.gif
burgher
Pai daca tu nu dai 2 bani pe parerea ta atunci ne vom conforma si vom proceda la fel.
fan_vodafone
azi am descoperit semnal 3G ROU 05 in Constanta....oare pe cand si aici? biggrin.gif
Materium
Mda, asta ma intreb si eu.
onlyone
Offtopic.
Ca sa nu va mai certati pe tema depasirilor...
Vodafone nu au fost depasiti de kamarad. kamarad a stat pe piata mult si bine pana a fost scos. Si de sunat se putea suna (chiar daca nu reuseai de la primul apel). La abonament cent insa se putea suna mereu fara probleme.
Depasiti total au fost cei de la cosmote in martie anul trecut. Cu retragerea prematura a ofertei si a cartelelor de pe piata si colapsul retelei.
cmidp
QUOTE (onlyone @ Oct 24 2007, 15:19) *
Offtopic.
Ca sa nu va mai certati pe tema depasirilor...
Vodafone nu au fost depasiti de kamarad. kamarad a stat pe piata mult si bine pana a fost scos. Si de sunat se putea suna (chiar daca nu reuseai de la primul apel). La abonament cent insa se putea suna mereu fara probleme.
Depasiti total au fost cei de la cosmote in martie anul trecut. Cu retragerea prematura a ofertei si a cartelelor de pe piata si colapsul retelei.

Se vede ca tu pe vremea aia nu aveai mobil.

Cartela Kamarad avea 1 ct/min in weekend ce ulterior a fost transformat in 10ct/min in weekend si ulterior a fost desfiintat ca sa nu mai existe discutii. O cartela Kamarad ajunsese sa se vanda cu 90 marci germane si nu putini erau aia care plateau banii astia.

Ulterior cei de la CONNEX au suflat si-n iaurt dupa cum s-a observat.

Nu GSM-ul ca retea e problema si nici 3G-ul nu e salvarea. Exista network busy si la Orange pe 3G. Faptul ca nu sunt fluxuri/capacitati de transport intre bts/bsc/msc, de acolo se trage network busy-ul, nu de la frecventele limitate pe GSM.

Despre capacitatea retelei RDS putem vorbi cand o sa aiba mai mult de 500 mii clienti ce fac si trafic.

alex2861
Nu va faceti probleme din cauza congestiei pentru ca RDSMobil merge pe 3G. Iar acest sistem suporta un trafic mult mai mare ca si retelele GSM. Apropo ati auzit sau patit sa aveti Zapp si sa nu puteti suna din cauza congestiei?
mtest
QUOTE (alex2861 @ Oct 24 2007, 19:05) *
Nu va faceti probleme din cauza congestiei pentru ca RDSMobil merge pe 3G. Iar acest sistem suporta un trafic mult mai mare ca si retelele GSM. Apropo ati auzit sau patit sa aveti Zapp si sa nu puteti suna din cauza congestiei?

Nu e chiar asa; la Zapp nu e congestie fiindca nu prea e cine sa sune; dealtfel ei au declarat ca au o proportie foarte mare de trafic de date, care desigur avand o prioritate mai mica, lasa loc traficului de voce oricand e nevoie.
Nici in 3G capacitatea nu e infinita.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.