DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

crazyAlex

QUOTE (DarkSSS @ Oct 18 2007, 12:42) *
Mi se pare foarte aiurea sa lansezi un serviciu de telefonie mobila intr-un singur oras. Din cate stiu eu si Orange si Vodafone au lansat serviciile in mai multe orase mari si dup-aia s-au extins. Pe principiul asta chiar nu vad logica celor de la RDS. De ce mi-as lua un telefon mobil de la RDS (chiar daca oferta este wow) cand nu pot sa vorbesc decat in anumite orase? Poate nu vad eu partea 'buna' a lucrurilor. Ma poate lamuri cineva?

Orange si Vodafone sau Dialog si Connex?

Pai astea doua cand au lansat au facut-o pe bani si inca pe bani multi. In secunda doi deja iti luai banii. Normal sa lanseze in mai multe orase odata. Am dat o gramada de bani pe Ericsson 728 si ma rupea minutul in retea la connex.

RDS acum ofera ceva GRATUIT. De ce ai refuza ceva gratuit in 2007 de la o firma privata?
Asa a lansat RDS toate serviciile. Fara tone de reclame la TV si usor.

DarkSSS
QUOTE (crazyAlex @ Oct 18 2007, 13:50) *
Orange si Vodafone sau Dialog si Connex?

Pai astea doua cand au lansat au facut-o pe bani si inca pe bani multi. In secunda doi deja iti luai banii. Normal sa lanseze in mai multe orase odata. Am dat o gramada de bani pe Ericsson 728 si ma rupea minutul in retea la connex.

RDS acum ofera ceva GRATUIT. De ce ai refuza ceva gratuit in 2007 de la o firma privata?
Asa a lansat RDS toate serviciile. Fara tone de reclame la TV si usor.

Pentru calitatea serviciului?! Si sincer, crezi ca doar Dialog si Connex vroiau sa faca bani in urma lansarii telefoniei mobile? Nu-mi spune ca RCS&RDS a facut asta din bunatatea sufletului smile.gif. Trebuie sa-si scoata si ei banii din ceva, nu? Si financiar vorbind... I just don't see it!

onlyone
Sa nu uitam ca taxa de abonare la dialog si connex era de 50 dolari sua care la vremea respectiva chiar erau bani multi.
cad despre "pentru calitatea serviciilor" .. nu vreau sa imi aduc aminte de dialog...
si un abonament de rahat era 20 dolari
nici nu ai cum sa oferi pe plan national ceva atat de atragator pentru ca ramai fara stocuri de telefoane din prima zi.
si asa, chiar si pentru un singur oras este o investitie foarte mare, daramite la nivel national.

oricum nu este obligatoriu, cui nu-i convine poate sa foloseasca retelele celalalte, deja sunt oferte pentru toti si nu o sa planga nimeni pentru un client in plus sau in minus. sigur ca cei cu click net si fani RTC o sa se oftice cand va fii oferta de internet broadband prin 3g de la rds, si o sa injure sistemul asa cum se intampla des pe aria rds, insa tot asa, nu prea ne intereseaza...
deci fiecare cu ce il multumeste mai tare si se adapteaza nevoilor personale.
burgher
DarkSSS, serviciul s-a lansat local pentru ca asa e de cand e RDS, Oradea are prioritate. Va fi functional in timp in toata tara, insa MOMENTAN e disponibil doar in Oradea.
Cat despre faptul ca e doar in orase - nu va fi asa tot timpul, va fi acoperire si intre orase, si in judet samd, chestia cu exclusiv in Oradea nu va dura mult. Chiar si asa insa, eu prefer sa ma folosesc de acest serviciu 100% din timp cand sunt in oras, iar pentru iesiri sa folosesc un alt operator.
Despre calitatea produsului nu stiu daca esti in masura sa te pronunti pana nu il incerci.
Si in fond, cum a spus si onlyone, daca lansau in toata tara se termina stocul in prima zi (poate chiar in primele ore). Intr-un singur oras s-a terminat in 3 zile, do the math.
DarkSSS
QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 14:58) *
DarkSSS, serviciul s-a lansat local pentru ca asa e de cand e RDS, Oradea are prioritate. Va fi functional in timp in toata tara, insa MOMENTAN e disponibil doar in Oradea.
Cat despre faptul ca e doar in orase - nu va fi asa tot timpul, va fi acoperire si intre orase, si in judet samd, chestia cu exclusiv in Oradea nu va dura mult. Chiar si asa insa, eu prefer sa ma folosesc de acest serviciu 100% din timp cand sunt in oras, iar pentru iesiri sa folosesc un alt operator.
Despre calitatea produsului nu stiu daca esti in masura sa te pronunti pana nu il incerci.
Si in fond, cum a spus si onlyone, daca lansau in toata tara se termina stocul in prima zi (poate chiar in primele ore). Intr-un singur oras s-a terminat in 3 zile, do the math.

Intr-adevar, nu ar trebui sa ma pronunt in privinta calitatii, dar pur si simplu nu vedeam rostul utilizarii unui telefon mobil doar intr-un anumit oras. Oricum sunt foarte curioasa din ce isi vor scoate investitia, care am inteles ca a fost destul de mare, in conditiile in care tarifele sunt foarte mici si telefoanele sunt oferite sub custodie.
Si pana la urma, cand vin si in Bucuresti? Chiar as vrea sa incerc. Dup-aia ma voi putea pronunta si in privinta calitatii biggrin.gif
burgher
Doar intr-un anumit oras nu prea ar avea sens, insa nu e cazul acestor servicii. Vor fi disponibile "in curand" (biggrin.gif) si in alte orase, printre care si Bucurestiul, aveti rabdare s-a lansat de nici o saptamana. Aceasta oferta atrage foarte repede foarte multi clienti, o lansare in 10 orase din prima zi ar fi fost crima. Investitia se va scoate pe termen lung. Nu cred ca ideea e sa scoata bani multi din telefonia mobila, ci sa atraga clienti cat mai multi pe net/catv sau chiar pe pachet full de la ei, in fond de acolo vin banii mai grei smile.gif
alex2861
Eu zic ca sa lansat asa pe arie mai restrinsa deoarece asa pot testa si cum functioneaza reteaua. Sunt comvins ca deoacamdata reteaua e in teste si ca dupa ce o sa treaca aceasta perioada se va lansa pe plan national. Nu vreau sa insinuez ca s-ar schimba oferta daca se va lansa oficial dar pentru a testa o retea iti trebuie niscaiva utilizatori sa vezi cum se comporta la o congestie sau la alti parametrii. Testind doar cu angajatii RDS nu putea sa testeze mai exact reteaua. Asa lansinduse intrunul sau doua orase si generind o densitate cit de cit a traficului in retea stii cum se comporta ea si ce trebuie facut in cazul congestiilor sau unde mai sunt gauri de semnal de acoperit. Ca firma nu ai cum sa pui angajatii sa vb. incontinuu la telefon si sa faca chilometrii cu telefonul la ureche sa vada cum se comporta nustiu care BTS sau cum merge comvorbirea in nustiu ce loc. Cred ca asta e botezul focului si le urez de pe acum succes maxim. In orice caz ma bucur ca se lanseaza si ii astept si in AR.

holmes

Cand va aud cu 'nu vad rostul folosirii unei retele doar intr-un oras' imi vine sa mor...de ras!
Deocamdata e lansat doar in Oradea,pentru oradenii norocosi care au prins primul lot.Se vor extinde cat de repede pot,si veti vedea ca nu veti astepta chiar asa de mult.
Cat de folositor este?Este foarte folositor clientilor care nu calatoresc prea mult(asta pana se extind),adica aproape toata lumea...de sunat poti suna unde vrei,merita sa-l ai si daca vrei sa suni in orice alta retea ai avea de sunat,pt ca e mai ieftin!
Nu inteleg ce va pasa de ce da foarte ieftin rds,ca doar ei si-au facut calculele pt profitabilitate,nu trebuie sa le faceti voi pt ei.Semnal este in peste 10 orase deja,si eu cred ca pana la inceputul anului peste tot unde este fiberlink va fi semnal 3G de la rds.Oferta va suferi modificari in functie de zona,chestie obisnuita pt rds.
burgher
Oferta sufera modificari in functie de zona si la restul, vezi oferte regionale de la tot felul de operatori.
Semnal este in mai mult de 10 orase, am vazut ca s-a gasit in Tarnaveni (MS) sau Alesd (BH), localitati de 25 000 loc una si cateva mii cealalta, asa ca sigur mai sunt si alte orase, insa nu sunt confirmari de la useri care locuiesc/au treaba pe acolo.
cmidp

QUOTE (DarkSSS @ Oct 18 2007, 13:55) *
Intr-adevar, nu ar trebui sa ma pronunt in privinta calitatii, dar pur si simplu nu vedeam rostul utilizarii unui telefon mobil doar intr-un anumit oras. Oricum sunt foarte curioasa din ce isi vor scoate investitia, care am inteles ca a fost destul de mare, in conditiile in care tarifele sunt foarte mici si telefoanele sunt oferite sub custodie.
Si pana la urma, cand vin si in Bucuresti? Chiar as vrea sa incerc. Dup-aia ma voi putea pronunta si in privinta calitatii biggrin.gif

Nu inteleg care e preocuparea pt rezultatele financiare ale unei firme unde sunt client: daca-mi ofera ceva bun si ieftin e ok. Nu ma intereseaza atat timp ca nu sunt actionar acolo. Sa se spele pe cap. E ca si cum mai prinzi unul beat intr-un bar ce-ti face cinste. Treaba lui.
B0gdy
Si Eu sunt Din Oradea si stau an decebal aproape de vandana...daca mi-ar spuen cienva care sta in zona...vor veni oare astia zilele astea si la mine (ala de la 400 400 mi-a zis ca maine vine lotul de telefoane si se imparte iara) si inca o intrebare am io stiam ca-s 2 teluri adika U120 si U528 da aci pe forum s-o zis ca mai este si u526...acuam intrebare mea ii asha...eu am tel fix rds,TVS si internet...stiu ca-mi da 2 telefoane cu 2 cartele sim....si pot sa aleg eu ce tel sa-mi deA?sau cum ii..as vrea sa-mi zica cinv care stie cat de cat....si io am 500 de mintue i nrds pe ix si 50 pe romtelecom...am inteles ca dupa mobil vorbesc din minutele alea...deci ar fi fixu si 2 telefoane pe alea 500 de mintue si 50 de minute...as vrea sa stiu dacap ot sa trec la 1000 de minute in rds si 100 in romtelecom si cat m-ar costa sau cum....Multumesc
holmes
QUOTE (B0gdy @ Oct 18 2007, 15:58) *
Si Eu sunt Din Oradea si stau an decebal aproape de vandana...daca mi-ar spuen cienva care sta in zona...vor veni oare astia zilele astea si la mine (ala de la 400 400 mi-a zis ca maine vine lotul de telefoane si se imparte iara) si inca o intrebare am io stiam ca-s 2 teluri adika U120 si U528 da aci pe forum s-o zis ca mai este si u526...acuam intrebare mea ii asha...eu am tel fix rds,TVS si internet...stiu ca-mi da 2 telefoane cu 2 cartele sim....si pot sa aleg eu ce tel sa-mi deA?sau cum ii..as vrea sa-mi zica cinv care stie cat de cat....si io am 500 de mintue i nrds pe ix si 50 pe romtelecom...am inteles ca dupa mobil vorbesc din minutele alea...deci ar fi fixu si 2 telefoane pe alea 500 de mintue si 50 de minute...as vrea sa stiu dacap ot sa trec la 1000 de minute in rds si 100 in romtelecom si cat m-ar costa sau cum....Multumesc

Nu alegi ce telefon primesti.
Poti sa alegi un alt abonament la internet,si trecerea se face gratuit.Dupa aia vei avea mai multe minute.
burgher
Momentan asta e singura miscare pe care o poti face intr-adevar.
Cand se mai linistesc apele probabil vor exista mai multe variante, dar acum n-are sens sa incerci sa afli ceva biggrin.gif

telefoanele nu stiu pe ce criterii se dau, eu n-am putut alege pentru ca agentul nu avea alt model decat u120, zicea ca s-au terminat celelalte modele. S-ar putea sa poti alege daca ai noroc, insa nu stie nimeni, daca ar fi eventual un agent de-al lor pe forum, sa ne spuna el..
andy2og
In Vaslui este semnal de la 226-05
emanu900
Am si eu o nedumerire. Link-urile antenelor de la RDS exista sau nu, ca eu nu am vazut nici o "para" din aceea pe site-urile lor din Iasi. Sau ei conecteaza site-urile direct la fibra optica ca este intinsa prin copaci!? Ca atunci sa fereasca sa se rupa una sau 2 ca s-a dus naibii reteaua pe zona respectiva.
Cheloo85
QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 17:08) *
Momentan asta e singura miscare pe care o poti face intr-adevar.
Cand se mai linistesc apele probabil vor exista mai multe variante, dar acum n-are sens sa incerci sa afli ceva biggrin.gif

telefoanele nu stiu pe ce criterii se dau, eu n-am putut alege pentru ca agentul nu avea alt model decat u120, zicea ca s-au terminat celelalte modele. S-ar putea sa poti alege daca ai noroc, insa nu stie nimeni, daca ar fi eventual un agent de-al lor pe forum, sa ne spuna el..

Eu am avut noroc sa pot alege.Mi s-a zis ca se poate alege in eventualitatea care are agentul respectiv mai multe telefoane la el.Domnisoara care a venit la mine avea din fiecare.smile.gif

Cheloo85
QUOTE (B0gdy @ Oct 18 2007, 16:58) *

Si eu stau tot aproape de Vandana, la mine deja au fost, dar din cate am inteles de la un angajat de la tehnic ziceau ca doar la sf lu decembrie o sa mai aiba telefoane pana atunci nu mai primesc agenti, nu-i sursa sigura doar zvonuri.

burgher
Urmatorul stoc de telefoane e pe drum, ar trebui cat de curand sa se reinceapa activitatea cu agentii.
Hassiu
QUOTE (burgher @ Oct 19 2007, 14:09) *
Urmatorul stoc de telefoane e pe drum

Vine cu vaporul din China? Ca sa stim la ce sa ne asteptam... biggrin.gif
burgher
Evident ca vine cu vaporul din China, ideea e ca e mult mai aproape de Romania decat de China biggrin.gif
alex_herdea
sunt tare curios sa vad ce oferta vor face in legatura cu wap/gprs-u smile.gif daca sunt si cu un centttttt mai mic decat handy de la connex sunt al lor rolleyes.gif
bv rds&rcs si mult bafta laugh.gif
burgher
Ce wap/gprs? Se va merge pe viteze 3g si, daca se adeveresc niste zvonuri, chiar pe 3g+.
alex_herdea
QUOTE (burgher @ Oct 19 2007, 14:53) *
Ce wap/gprs? Se va merge pe viteze 3g si, daca se adeveresc niste zvonuri, chiar pe 3g+.

oricum , bring it on cool.gif , sa vedem ofertele biggrin.gif
Mario1
Eu un lucru n-am inteles:

Rds Cablelink 25 lei + Rds.tel 0 lei + rcs catv 21 lei + rds.mobil o lei = 46 lei ~ 13.6Eur (tva inclus),

ADICA: 2mbps + catv + 500 min in rds + 50 min in Romtelecom (apelabile de pe rds.mobil si fix) + tarife (pt mobil) de 0.01eur/min oricand in retea, 0.02eur.min in romtelecom si 0.08eur/min catre celelalte retele mobile.

Asta deja e culmea w00t.gif
Si e un exemplu de oferta minima de la ei. Daca ai Fiberlink deja calculul e altul.

Acele 30 min catre mobil pt ab. Cablelink sunt valabile si pt abonatii vechi? La rel clienti mi s-a spus ca ar fi doar pt noii abonati. Cum e?
flash gordon

da, RDS le cam ia fata la concurenta, dar DarkSSS asta are dreptate ca e cam putina acoperirea. Sa vedem cum se descurca, si daca au bani sa sustina o asemenea infrastructura...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.