DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

taucety

QUOTE (bodi @ Dec 20 2007, 08:58) *
si ca sa vezi cat a fost de tampit, microfonul e pe partea din fata, deci opusa celei pe care e camera...
sunt curios cum arata un apel 3G de pe telefoanele astea, cu intrlocutorul aparand si disparand in spatele telefonului. si ce ciudat trebuie sa apari unuia care te vede vorbind la el, tot sucind telefonul in mana.
minte de... chinez.
totusi de ce are microfon separat, frate ? ca in general ala al telefonului e foarte bun.

DACA VREI SA-L VEZI PE INTERLOCUTOR, TII TELEFONUL CU ECRANUL SPRE O OGLINDA, DACA ESTI PE STRADA, FOLOSESTI O OGLINDA PORTABILA! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bogdyMND
Eu am incercat sa bag simu in alt telefon si nu puteam sa sun (telefonul nu este codat pe nici o retea ).

MasterC
bogdyMND, era telefon cu W-CDMA?
taucety
QUOTE (bogdyMND @ Dec 20 2007, 12:55) *
Eu am incercat sa bag simu in alt telefon si nu puteam sa sun (telefonul nu este codat pe nici o retea ).

ITI TREBUIE TELEFON UMTS, PE BANDA 2,1GHZ. AL TAU E PROBABIL( CEL MULT) 850-1900 MHZ; ASA CA NU MERGE SIMUL.
xndoe
QUOTE (ole @ Dec 19 2007, 21:48) *
Nu poti. Ea el legatura cu tine. Daca nu te gaseste acasa iti lasa un biletel de amor cu nr. lui si il suni tu. Stabiliti o intalnire si iaca telefonul.

Cam "perversa" treaba!
Cred ca renunt ... biggrin.gif
Teophileos
QUOTE (bogdyMND @ Dec 20 2007, 12:55) *

Ce tip de telefon ai utilizat si in ce conditii ? Reteaua "Digi mobil" photo.gif este inca in perioada de inceput , este un interval de proba pana la vara in iunie ,nu va mai tanguiti atata deoarece mai este mult de munca pana "Digi mobil" va functiona mult mai bine , asadar sa avem rabdare cu "Digi mobil" coolspeak.gif , o sa observati ca "Digi mobil" va functiona mult mai bine incepand cu luna martie 2008 !
MasterC
QUOTE (taucety @ Dec 20 2007, 13:20) *
ITI TREBUIE TELEFON UMTS, PE BANDA 2,1GHZ. AL TAU E PROBABIL( CEL MULT) 850-1900 MHZ; ASA CA NU MERGE SIMUL.

Ce naiba scrii cu litere mari, esti oligofren?

george8261
QUOTE (MasterC @ Dec 20 2007, 13:32) *

Lol. Acum te-ai prins?
bodi
o avea blocat caps-ul, poate a scapat cafea pe tastatura...
bogdyMND

Deci trebuie un telefon compatibil 3g pt a functiona simul? Cel pe care am incercat e 900/1800.
taucety
QUOTE (bodi @ Dec 20 2007, 13:46) *
o avea blocat caps-ul, poate a scapat cafea pe tastatura...

SINGURUL BAIAT DESTEPT. PACAT DE AILALTI!
taucety
QUOTE (MasterC @ Dec 20 2007, 13:32) *

LA FEL DE OLIGOFREN CA BARZA CARE TE-A ADUS biggrin.gif
OzTm
Mda... cam debandada pe-aici... unii URLA CU CAPS LOCK, altii pun biggrin.gif cate un ohmy.gif smiley face naughty.gif la fiecare photo.gif 2 cuvinte thumbup.gif si pun totul in ghilimele (fire the "LASER")... altora nu le ajung nici 200 de pareri ca sa ii convingi ca telefonul nu are camera in fata (si pot sa confirm si eu asta de pe Vodafone 715 - acelasi telefon, brand-uit de Vodafone - pt ca poate a 201-a parere il va convinge... who knows?), iar altii pot face reclama sau anti-reclama dupa bunul lor plac. Dar moderatorii, cand vad un reply destul de pertinent si respectuos referitor la aceasta problema, il modifica (si sterg odata la 2-3 zile o pagina de posturi pe care ei le considera sub demnitatea acestui thread). Mda, este un forum impartial, si avem dreptul la libera exprimare...

Despre prima parte, totul ar fi ok, de-a dreptul acceptabil... pentru ca suntem o comunitate online, si uneori acceptam abateri de la... netiquette. Dar, din pacate, partea cu stersul inutil al posturilor intrece mult limitele normalului. Pentru ca astazi sau maine imi voi vedea si acest post (daca il voi mai vedea) ciuntit, ca sa ramana eventual doar partea despre Vodafone 715 cu o singura camera...

Dar totusi, incerc sa formulez o rugaminte catre distinsii moderatori ai acestei arii: lasati-ne sa ne exprimam (in limitele regulilor), ca de aceea avem forum... si un forum e creat si mentinut de voi impreuna cu noi (userii). Deci, macar de Craciun, nu ne mai cenzurati dupa opinii personale. Multumim
hucubus
QUOTE (OzTm @ Dec 20 2007, 15:30) *
Mda... cam debandada pe-aici... unii URLA CU CAPS LOCK, altii pun biggrin.gif cate un ohmy.gif smiley face naughty.gif la fiecare photo.gif 2 cuvinte thumbup.gif si pun totul in ghilimele (fire the "LASER")... altora nu le ajung nici 200 de pareri ca sa ii convingi ca telefonul nu are camera in fata (si pot sa confirm si eu asta de pe Vodafone 715 - acelasi telefon, brand-uit de Vodafone - pt ca poate a 201-a parere il va convinge... who knows?), iar altii pot face reclama sau anti-reclama dupa bunul lor plac. Dar moderatorii, cand vad un reply destul de pertinent si respectuos referitor la aceasta problema, il modifica (si sterg odata la 2-3 zile o pagina de posturi pe care ei le considera sub demnitatea acestui thread). Mda, este un forum impartial, si avem dreptul la libera exprimare...

Despre prima parte, totul ar fi ok, de-a dreptul acceptabil... pentru ca suntem o comunitate online, si uneori acceptam abateri de la... netiquette. Dar, din pacate, partea cu stersul inutil al posturilor intrece mult limitele normalului. Pentru ca astazi sau maine imi voi vedea si acest post (daca il voi mai vedea) ciuntit, ca sa ramana eventual doar partea despre Vodafone 715 cu o singura camera...

Dar totusi, incerc sa formulez o rugaminte catre distinsii moderatori ai acestei arii: lasati-ne sa ne exprimam (in limitele regulilor), ca de aceea avem forum... si un forum e creat si mentinut de voi impreuna cu noi (userii). Deci, macar de Craciun, nu ne mai cenzurati dupa opinii personale. Multumim

Ce aveti, fratilor?!
OzTm
QUOTE (hucubus @ Dec 20 2007, 14:41) *
Ce aveti, fratilor?!

Pai tie ti-ar placea sa citesti ceva, sa ai ceva de spus in raspuns la ceea ce ai citit, sa scrii pe forum, si a doua zi sa mai gasesti o treime din ce ai scris?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.