nea_nellu
19th December 2007, 10:27
Dar de ce telefonul tau este maro?? Vreau si eu maro....eu am gri inchis si nu imi place....
blister
19th December 2007, 16:09
QUOTE (eaglexro @ Dec 18 2007, 23:21)

asa, pe sestache, la voi pe site, sa nu cumva sa vada nimeni… niciodata n-au fost ei prea transpoarenti, dar acum cand lanseaza cica bartai serviciul, macar ceva mai concret, nu un articol pe un colt de site.
devilboss
19th December 2007, 17:08
cine zicea ca nu sunt chinezari
))) ? ca srie sub baterie MADE IN CHINA =))
xndoe
19th December 2007, 17:44
QUOTE (eaglexro @ Dec 18 2007, 23:21)

Se pot lua acum telefoanele de la caserie, sau tot prin agenti?
De exemplu eu sunt abonat RCS-RDS (cablu+net+fix). Cum pot lua legatura cu un agent?
adryantm
19th December 2007, 17:59
Va salut.
De 3 saptamani am primit si eu un telefon Huawei U120S. Am probleme cu acumulatorul lui... Dupa primele incarcari m-a tinut aprox.4 zile, dar de cateva zile, il incarc si ma tine putin peste 24 de ore in standby! Mai are cineva aceasta problema? Poate am avut ghinion si am primit un tel. cu probleme... Precizez faptul ca selectarea retelei am pus-o pe manual iar semnalul este full... Aveti vreo solutie?
A.
hcv
19th December 2007, 18:18
QUOTE (adryantm @ Dec 19 2007, 17:59)

Va salut.
De 3 saptamani am primit si eu un telefon Huawei U120S. Am probleme cu acumulatorul lui... Dupa primele incarcari m-a tinut aprox.4 zile, dar de cateva zile, il incarc si ma tine putin peste 24 de ore in standby! Mai are cineva aceasta problema? Poate am avut ghinion si am primit un tel. cu probleme... Precizez faptul ca selectarea retelei am pus-o pe manual iar semnalul este full... Aveti vreo solutie?
A.
asa e si la mine , am cativa prieteni care au primit si ei dar nu ii tine bateria decat 1 zi maxim 2
sebulbus
19th December 2007, 20:08
QUOTE (lauredd @ Dec 19 2007, 09:40)

Telefonul dat de catre RDS este Huawei U120S . Ai descoperit unde e diferenta ?
Al naiba ca am 3 telefoane (unul la mine, doua la firma) si toate au gaura tot fix acolo. Revin mai pe seara cu o poza.
m3fist0
19th December 2007, 20:50
QUOTE (sebulbus @ Dec 19 2007, 20:08)

Al naiba ca am 3 telefoane (unul la mine, doua la firma) si toate au gaura tot fix acolo. Revin mai pe seara cu o poza.
primii si eu in craiova, zona craiovitza noua-depou telefon huawei u210s, gri.
va scanez ce-mi lasara in usha.
nu ma gasira acasa ... ii sunai la cam pe la orele 17 ... si in 3 ore venira cu tel in dintz`:D
ole
19th December 2007, 21:48
QUOTE (xndoe @ Dec 19 2007, 17:44)

Se pot lua acum telefoanele de la caserie, sau tot prin agenti?
De exemplu eu sunt abonat RCS-RDS (cablu+net+fix). Cum pot lua legatura cu un agent?
Nu poti. Ea el legatura cu tine. Daca nu te gaseste acasa iti lasa un biletel de amor cu nr. lui si il suni tu. Stabiliti o intalnire si iaca telefonul.
lauredd
19th December 2007, 23:17

Nu-i o problema . Numai ca U120S NU are , sub acea "gaura" o camera functionala ! e folosita carcasa de la telefonul mama U120 si s-au mai pierdut si alte dotari :
1. o singura camera video - cea de pe spate
2. NU are bluetooth
3. NU are suport JAVA
4. memorie interna libera ~6MB
5. firmware personalizat la cererea operatorului RCS&RDS
sebulbus
19th December 2007, 23:21
Uite ca al meu are camera frontala. Incercati sa intelegeti ceva din poza aia, camera nu-i acasa asa ca am folosit telefonul.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Edit, mai am si in meniu Video Call, etc. BT intr-adevar n-am, Java nu am cautat, in schimb n-are nici browser.
ps: mai sunt 2 liniute la baterie.
lauredd
19th December 2007, 23:28
trebuie sa te loveasca in fata ca sa intelegi ??? . Am spus ca am acces la cartele de pe care se pot initializa apeluri video ! Nu crezi ca ar trebui sa ma crezi ?
adrian81
20th December 2007, 07:38

U120 sunt telefoane 3g single camera. Ce vezi tu acolo in fata e Mic. Normal ca ai videocall si vei putea initia si primi apeluri video cand vor da drumul. Doar ca atunci cand va vrea sa te vada cu cine vorbesti o sa intorci telu cu camera din spate catre tine.
bodi
20th December 2007, 08:39
probabil ca designerul telefonului a fost beat, altfel nu-mi explic cum s-a gandit la asa ceva.
Frankie
20th December 2007, 08:43
QUOTE (bodi @ Dec 20 2007, 08:39)

probabil ca designerul telefonului a fost beat, altfel nu-mi explic cum s-a gandit la asa ceva.
A fost chinez.
bodi
20th December 2007, 08:58
si ca sa vezi cat a fost de tampit, microfonul e pe partea din fata, deci opusa celei pe care e camera...
sunt curios cum arata un apel 3G de pe telefoanele astea, cu intrlocutorul aparand si disparand in spatele telefonului. si ce ciudat trebuie sa apari unuia care te vede vorbind la el, tot sucind telefonul in mana.
minte de... chinez.
totusi de ce are microfon separat, frate ? ca in general ala al telefonului e foarte bun.
burgher
20th December 2007, 09:00
Sunt si modele 3g nokia sau s-e cu o singura camera, cea de pe spate, nu inteleg de unde nelamuririle.
De pe un 6234 cum arata un apel video?
bodi
20th December 2007, 09:08
nu e nici o nelamurire, doar ca mi se pare idiot designul. acelasi lucru pentru nokia. ce, nokia are doar telefoane bune ?
recunoaste ca e destul de ciudat sa apelezi video in acest mod. eu cand apelez video vreau sa vad pe cel apelat tot timpul nu doar cand imi vorbeste.
burgher
20th December 2007, 09:13
Aveam senzatia din tonul vostru ca vi se pare foarte ciudat.
Unele telefoane sunt 3g in special pentru traficul de date etc, dar daca tot sunt 3g, normal ca sunt facute si video-call-capabile, in care macar unul din interlocutori il vede pe celalalt.
bodi
20th December 2007, 09:20
da, functional, dar chinuit, daca pot sa spun asa. pur si simplu mie mi se pare incomod. probabil ca lipsa camerei se reflecta in costul scazut, implicit si pretul fiind la fel.
asa cum spui, se poate ca aceste telefoane sunt folosite mai mult pentru transmisii de date la viteza 3G sau 3G+.
taucety
20th December 2007, 10:18
QUOTE (adrian81 @ Dec 20 2007, 07:38)

U120 sunt telefoane 3g single camera. Ce vezi tu acolo in fata e Mic. Normal ca ai videocall si vei putea initia si primi apeluri video cand vor da drumul. Doar ca atunci cand va vrea sa te vada cu cine vorbesti o sa intorci telu cu camera din spate catre tine.
AI VAZUT TU TELEFON CU MICROFONUL LA URECHE??? DACA DA, ZI-NE SI NOUA!!!
moulinex
20th December 2007, 10:38
Hai sa lamurim o chestie: cum au mai zis altii telefonul este single camera. Ceea ce pare a fi o a 2-a camera este defapt un senzor de lumina ("Light Photo Sensor", conform manualului disponibil pe site-ul producatorului). Iar despre problemele implicate de existenta unei singure camere, nu cred ca sunt asa de mari pe cat zic unii.
six
20th December 2007, 10:42
Ati scornit alta gaselnita. Cred ca nu mai puteti de video call acum. Multi ditre noi nici n-au primit tel si deja e jale ca n-are a doua camera.
taucety
20th December 2007, 11:02
MACAR SA VINA ODATA LA TOTI, SIMUL MACAR SA-L DEA, CA RESTUL MAI VEDEM NOI!( DE VIDEO-CALL, BLUETOOTHSI ALTE ALEA!)
rascofv
20th December 2007, 11:29
Am gasit semnal si in Satu Mare si merge sa suni
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.