DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

a_d_y

paul

sti ceva si despre bacau? smile.gif

oricum.. maine ma duc la caserie.. dar nu mai am rabdare biggrin.gif
burgher
Nimeni nu va avea de suferit daca RDS apuca sa creasca. Utilizatorii vor avea oferte din ce in ce mai bune de la toti, concurenta va deveni din ce in ce mai acerba.

paul83
QUOTE(alexandranyd @ Oct 16 2007, 00:29) *
paul83 daca tu lucrezi la RDS e ok, castigi un ban muncind la o firma romaneasca. Nu uita insa ca Orange , Vodafone nu sunt firme de paie. Cat despre Cosmote probabil ai uitat ca au si ei Romtelecomul si pot da telefoane gratuit abonatilor daca piata cere.

in cazul acesta deabea astept
oricum ceea ce face rds-ul acum cred ca va da peste cap putin cam mult ofertele concurentilor. este parerea mea personala.
si sper ca si vodafone-ul sa scada preturile si sa fie mai darnici la fel ca si orange pt ca au detinut prea mult timp monopolul !
paul83
QUOTE(a_d_y @ Oct 16 2007, 00:31) *
paul

sti ceva si despre bacau? smile.gif

oricum.. maine ma duc la caserie.. dar nu mai am rabdare biggrin.gif

repet

chiar daca te duci la casierie nu vei rezolva nimik inca...
trebuie sa mai astepti vei fi informat pe postul tv sau in casierie cu pliante
vor avea acoperire in toata tara insa nu este un timp estimativ pt fiecare oras in parte

stiti si voi vorba aceea spusa cu sfintenie cand suni in call center: "in cel mai scurt timp posibil...." asa ca rabdare!
calin_t4
QUOTE (bogdan_l @ Oct 15 2007, 21:51) *
Am reusit in cele din urma sa ma conectez cu u120 la calc! pentru doritori trebuie downloudat huawei pc assistant de pe situl huauei din hong kong. merge mult mai repede decat de pe huawei.com 61 Mega are fisierul

pune pls link-ul la site-ul de care ziceai pt ca eu n-am resuit sa dau de el.

Ultimele vesti legate de distribuire : se prevesteste un nou val de telefoane pe acest weekend (in cazul Oradea), pana atunci putina rabdare. In acelasi timp se lucreaza la postarea releelor. In orasele mari din Bihor (ex Alesd, Marghita, Salonta) serviciul e functional , urmeaza intercalarea celulelor. din cate stiu aceleasi lucrari se desfasoara si in celelalte orase din vestul tarii, atat doar ca serviciul nu e lansat inca acolo.
burgher
Cred ca va veni inainte de acest weekend valul de telefoane.
a_d_y
aici se repeta exact cum era la inceput cu digi tv .

Cate cozi erau la caserii.. doamne.. Numai pe timpul lui Ceasca mai vedeai asa ceva smile.gif

azi te duceai sa intrebi, maine STOC 0

Au fost luni intregi fara receptoare

Asa o sa fie si in cazul digi.mobil smile.gif. Acum sa asteptam si sa vedem cum sta treaba smile.gif

adrian81
Chestia asta cu fix mobil, mobil fix la preturi de nimic o putea face si Voda cu Voda acasa sau Cosmo cu RTL. Credeti ca o vor face foarte curand? Pestele cu cat e ai mare cu atat e mai flamand...

Stiti ce imi place mie cel mai mult la serviciul asta Digi.mobil in Oradea? Ca se vinde singur. Defapt asa a fost si cu celelante servicii, RDS.Tel, Fiber Link sau Cable Link in Oradea. In Oradea de exemplu e plin de reclama stradala la Dolce, Clicknet, Cosmo. So what? RTL a luat-o in freza aici de la RDS.Tel, Clicknetu nu are nici cea mai mica sansa in fata FL si la fel cred ca va fi si cu Cosmo in fata Digi.mobil
In legatura cu Orange si Voda e alta mancare de peste....

Apropo ce se mai stie de Zapp?
burgher
Esti oradean asa-i? tongue.gif
Se simte, vezi ca in Oradea treaba sta mult mai roz pentru RDS, aici toata lumea are incredere in ei, si poate ca mai e asa in cateva orase, insa nu cred ca peste tot e la fel. Vor fi zone unde se vor chinui umpic sa stranga clienti.
La partea cu reclama sunt total de acord cu tine. Parerea mea e in continuare ca RDS au una dintre cele mai tari strategii de marketing ever biggrin.gif
Cosmo cu RTC sunt sigur ca vor scoate in iarna asta ceva oferta comuna. Faza cu ofertele astea e ca oferta de la Cosmo-RTC nu prea intereseaza pe cei cu RDS, si invers.. Nu intre ei se vor concura cu astfel de oferte, cat vor concura pestii mari. Cosmo va merge bine mersi inainte, ca si RDS.Mobil.

Despre zapp nu prea se aude nimic. Ar fi super daca UPC ar cumpara zapp-ul si ar lansa si ei o oferta de telefonie mobila wink.gif Nu de alta dar ies cam sifonati din toata afacerea asta..
bogdan_l

pentru drivere u120 download fisierul rar de aici http://www-hk.huawei.com/mobileweb/en/doc/...=-1&id=2300
ramar
QUOTE (bogdan_l @ Oct 16 2007, 08:41) *
pentru drivere u120 download fisierul rar de aici http://www-hk.huawei.com/mobileweb/en/doc/...=-1&id=2300

Linkul e corect. Dar chiar si cu un Download Manager, totul se temina la 99% si acolo ingheta.
a21alex
Sa mai adaugam, ca la fel ca in reteaua fixa, si pe mobil, RDS-ul va avea taxarea la 10 secunde inca din primul minut. Cine mai are asa ceva?
dreaQ
Pai nu are nimeni. Nu iti pare normal ca astia sa aibe ceva deosebit? Daca apari cu ceva pe piata si vrei sa ai clienti eventual sa iei din cota de piata a altcuiva trebuie sa ai preturi/tarife/servicii atragatoare nu crezi? Daca rdsmobil astia ar fi pus tarifele vodafone cam cati clienti ar fi castigat....
BMW Driver
QUOTE (mvh @ Oct 16 2007, 00:25) *
In Mures astazi am avut prima data ocazia sa vad si eu RO 05 deci au dat drumu (mai sunt de montat 2-3 site-uri)
si pe aici doar telefoanele mai lipsesc deocamdata. Sper sa apara cat mai curand. (macar in decembrie)
E o treba foarte buna Digi.mobil , felicitari pt.RDS&RCS

In ce zona ai gasit semnalul? In Cart. Tudor n-am gasit!
netman
Cine stie ce contine pachetul?Adica incarcator,card de memorie,casti sau cablu de date?
Si totusi,scrie ceva in actul aditional ca daca-l pierd sau mi-l fura cat trebuie sa platesc despagubire?
burgher
Incarcator. Si evident, telefonul.

Teoretic platesti 80 de euro si 20 pentru sim. Sunt curios cat de mult se va aplica chestia asta.

cipridehe
care stie daca in arad o aparut oferta si daca se distribuie telefoane k semnal este in toate zonel
burgher
Nu a aparut inca in Arad, si veti afla sigur daca a aparut in Arad la momentul respectiv. Daca nu chiar va veti trezi cu agentii la usa biggrin.gif
dinamicdesign
de pe un forum local

"astazi o parte din angajatii RCS&RDS Craiova au primit telefoane RDS.Mobil , reteaua merge bine la craiova , chiar si convorbirile 3G.

aici sau primit telefoane U526 http://www.huawei.com/mobileweb/en/p...view.do?id=160.

in curand viitorul apropiat o sa inceapa sa dea si la clientii de telefonie fixa"
Iuliux
Roaming?
Sunt curios cu ce tarife o sa lanseze acest servicul. Costurile la ceilalati operatori de la noi sunt la maximul admis de UE.
crissty
QUOTE (Iuliux @ Oct 17 2007, 10:03) *
Roaming?
Sunt curios cu ce tarife o sa lanseze acest servicul. Costurile la ceilalati operatori de la noi sunt la maximul admis de UE.

De fapt roamingul era problema nu?? laugh.gif laugh.gif
Serviciul nu e lansat la nivel national,si el se gandeste la roaming! tongue.gif laugh.gif
Iuliux
Daca semneaza acorduri de roaming o sa mearga mai bine RDS.Tel cand esti plecat biggrin.gif acoperire toatala (in afara tarii) alea alea biggrin.gif
tzepossu
QUOTE (dinamicdesign @ Oct 17 2007, 02:46) *
de pe un forum local

"astazi o parte din angajatii RCS&RDS Craiova au primit telefoane RDS.Mobil , reteaua merge bine la craiova , chiar si convorbirile 3G.

aici sau primit telefoane U526 http://www.huawei.com/mobileweb/en/p...view.do?id=160.

in curand viitorul apropiat o sa inceapa sa dea si la clientii de telefonie fixa"

Da asteapta,eu sunt din Oradea si n-am primit nici un telefon de la ei sau macar un sim
alex2861
Vestile bune sunt binevenite oricind dar am si eu o nedumerire avind in vedere ca am vazut pe forum ca se prinde semnal si la 30 de Km de Oradea. Ma intreb RDS foloseste banda initiala de 2100 sau pe cea de 850? Pun intrebarea deoarece daca va volosi banda de 850 atunci acoperirea va fi sigur nationala peste un an. ar mai putea fi si urmatoarea strategie in orase sa foloseasca 2100 pentru densificare si in afara 850.
cmidp
QUOTE (alex2861 @ Oct 17 2007, 09:06) *
Vestile bune sunt binevenite oricind dar am si eu o nedumerire avind in vedere ca am vazut pe forum ca se prinde semnal si la 30 de Km de Oradea. Ma intreb RDS foloseste banda initiala de 2100 sau pe cea de 850? Pun intrebarea deoarece daca va volosi banda de 850 atunci acoperirea va fi sigur nationala peste un an. ar mai putea fi si urmatoarea strategie in orase sa foloseasca 2100 pentru densificare si in afara 850.

Licenta primita e pe 2100. 850 nu se foloseste in Romania si pe 900 se calca lumea pe picioare.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.