DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Frankie

QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:10) *
Spre informarea ta, atunci cand mergi la naiba-n praznic ai cea mai mare nevoie de telefon.

Da?
Acum 10 ani cand plecam de acasa (oriunde) nu aveam niciodata nevoie de tel celular.
Imi era deajuns fixul ca telefon pt uz casnic.
george8261
QUOTE (Frankie @ Dec 17 2007, 17:15) *
Acum 10 ani cand plecam de acasa (oriunde) nu aveam niciodata nevoie de tel celular, imi era deajuns fixul.

Acum 1000 de ani mergea sa traiesti in pestera. Lucrurile se schimba.

balasoiurares
QUOTE (Frankie @ Dec 17 2007, 17:15) *
Da?
Acum 10 ani cand plecam de acasa (oriunde) nu aveam niciodata nevoie de tel celular, imi era deajuns fixul.

Cred ca nu ai formulat bine. se intelege ca atunci cand plecai de acasa era de ajuns fixul. Il luai cu tine ?????
Frankie
QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:16) *
Acum 1000 de ani mergea sa traiesti in pestera. Lucrurile se schimba.

Insa nu asa de rapid cum iti doresti tu cu inversunare. tongue.gif
aum
QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:14) *
1. Nu car doua telefoane.
2. Faci economie cu Digi ca sa te jupoaie apoi cartela ORG/Voda atunci cand iesi din localitate? huh.gif

da ce, o cartela cosmote iti pute? huh.gif cea mai buna combinatie posibila: rds+cosmo! coolspeak.gif
danutz1
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 17:13) *
A deci trebuie sa tinem si alt telefon. Pai de ce nu ai spus asa. Mah exista si oameni care se respecta si nu accepta sa tina 2 telefoane. In general aia platesc cel mai mult la mobil.

Vai ce motiv puternic sa nu folosesti digi.
Vai tu, sunt comoda si imi e greu sa ma port cu doua tel.dupa mine, deja am geanta prea grea, inca un tel.in ea ar fi prea mult pt.mine.
QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:14) *
1. Nu car doua telefoane.
2. Faci economie cu Digi ca sa te jupoaie apoi cartela ORG/Voda atunci cand iesi din localitate? huh.gif

Nu te pune nimeni sa le cari, il lasi fumos acasa, sau il lasi pe altul sa ia in locul tau, ca sigur nu va zice nu.
Tu daca esti mofturos, stai sa te jupoaie orange si voda ca iti e greu sa porti doua tel.cu tine.

PS. Stiu ca ai cosmote, dar poate mai sunt si altii care gandesc ca tine si nu au cosmote.
Speedo
Sfatul meu este sa limitati discutiile pe tema Digimobil, cel putin o perioada, pana experimentati reteaua si trece ceva de la lansarea serviciului.
Atunci veti fi in tema cu mai multe lucruri si veti putea emite opinii personale cat de cat pertinente!

Va avertizez ca daca continuati discutia prezenta, in care userii nu citesc nici macar de la inceputul paginii, ce sa mai spun de la start-ul topicului, in care OT-ul abunda...o sa inchid thread-ul acesta si voi sterge oricare altul care are acelasi subiect.

arab
A incercat cineva sa foloseasca redirectionarea apelurilor de pe fix pe mobil si invers!?
Frankie
Un review interesant:

Huawei U120 – telefon 3G oferit prin serviciul DigiMobil de la RCS & RDS
gionib1

QUOTE (arab @ Dec 17 2007, 20:38) *
A incercat cineva sa foloseasca redirectionarea apelurilor de pe fix pe mobil si invers!?

Ia de aici:http://www.digimobil.info/index.php
Bobby_ro
QUOTE (Frankie @ Dec 17 2007, 22:02) *

Am citit acel mini review si ce mi-a sarit in ochi a fost cantitate de memorie care zic ei ca o are telefonul, adica 256MB huh.gif , ma indoiesc ca astea de la RDS au 256MB rolleyes.gif la al meu in meniu, la memoria totala imi arata pe undeva pe la 6MB sleep.gif . Nu am nici un cablu miniUSB momentan prin casa sa incerc practic sa vad cat incape, poate ati incercat voi careva si ma "luminati" si pe mine.

Cheloo85
QUOTE (Bobby_ro @ Dec 17 2007, 23:06) *
Am citit acel mini review si ce mi-a sarit in ochi a fost cantitate de memorie care zic ei ca o are telefonul, adica 256MB huh.gif , ma indoiesc ca astea de la RDS au 256MB rolleyes.gif la al meu in meniu, la memoria totala imi arata pe undeva pe la 6MB sleep.gif . Nu am nici un cablu miniUSB momentan prin casa sa incerc practic sa vad cat incape, poate ati incercat voi careva si ma "luminati" si pe mine.

Cam 6 mb are telefonul.Un mp3 de calitate pe el si s-a cam dus memoria in schimb fiindca itzi poti lua card de memorie e ok.

asanctum
QUOTE (gighimeul @ Dec 18 2007, 09:02) *
Legat de Bluethootul tel. stie cineva daca este scos fizic, sau doar dezactivat din softul tel.(din firmware). Si un upgrade de firmware ar rezolva acesta problema? As cauta un alt soft pt. telefon. La unele modele funct. la altele apare BT in meniu(si tot nu merge) la altele nici nu mai apare in meniu.

merci

in afara de prima serie de telefoane care s-au dat in Oradea, singurele care au si bluetooth, la celelalte U120-uri lipseste hardware BT-ul; in meniu aparea mac-ul portului pentru BT (un fel de BT ready) dar evident ca nu functiona deoarece lipseste fizic device-ul; asta nu opreste procesorul sa trimita info&requesturi pe portul respectiv ceea ce, evident, mareste consumul acumulatorului; din aceasta ratiune s-a modificat softul telefonului si pe ultimele aparate nici nu mai apare in meniu BT-ul, la fel s-a scos si posibilitatea de setare a tipului de retea, din moment ce simul functioneaza numai pe UMTS

legat de durata de viata a acumulatorului, sigur ca nu multumeste pe fiecare, dar e nevoie de un feedback constructiv pentru a identifica o posibila problema generala cu acesti acumulatori, asa ca recomandarile ar fi:
- BT off - pentru cei care au aceasta optiune in meniu
- setare retea pe UMTS, nu pe automat - de asemenea pentru cei care au optiunea in meniu
- incarcare de 12 ore (over night) de mai multe ori

sper sa fie de ajutor happy.gif
Materium
QUOTE (Frankie @ Dec 17 2007, 22:02) *

Ma tot uit la telefon si nu gasesc doua lucruri: cei 256MB si camera de pe fata telefonului. Bine apare acolo o chestie, dar nu prea areata a camera.

Desi sincronizat, telefonul reuza sa accepte fisierele de orice fel, iar la sincronizarea cu outlook, din 92 de numere mi-a bagat in telefon doar 2.

Iar fapt interesant, imi apare cam peste tot in Constanta semnal, chiar si la Agigea in port aveam vre-o 3 liniute. De vorbit mai greu, practic am primit si dat telefoane doar in zonele in care se distribuie acestea. Ca fapt ciudat, la Kaufland desi am semnal full nu merge sa initializez sau sa primisc apeluri.

Cam astea sunt principalele observatii negative de Sambata, de cand am primit telefonul.
OzTm
QUOTE (Materium @ Dec 18 2007, 10:50) *
Ma tot uit la telefon si nu gasesc doua lucruri: cei 256MB si camera de pe fata telefonului. Bine apare acolo o chestie, dar nu prea areata a camera.
Iar fapt interesant, imi apare cam peste tot in Constanta semnal, chiar si la Agigea in port aveam vre-o 3 liniute. De vorbit mai greu, practic am primit si dat telefoane doar in zonele in care se distribuie acestea. Ca fapt ciudat, la Kaufland desi am semnal full nu merge sa initializez sau sa primisc apeluri.

Review-ul ala e penibil. De fapt, nu e un review, ci o prezentare cam slabutza si nedocumentata.
Pe langa lucrurile mentionate de tine, mai sunt si altele: chestia aia de pe fata telefonului NU e o camera pt apeluri video, terminalul nu e "aproape identic cu alt telefon" (Vodafone 715), ci e exact acelasi telefon, comercializat sub alt nume, iar aria de acoperire pe care o prezinta el acolo e de fapt o lista cu doar cateva din orasele in care e lansat serviciul, nicidecum toate orasele in care exista acoperire.

Cat despre semnal, probabil ca inca mai au probleme, serviciul fiind in teste. Eventual incearca de mai multe ori pana merge... daca merge
duculetz
Am tot citit discutiile de pana acum. Mi se par absolut fascinante.... confusedsmiley.png
Intrebarea mea e: daca vreau sa renunt la el dupa ce il primesc, se poate rezilia actul ala aditional? Si as mai vrea sa stiu daca trebuie sa fie neaparat titularul contractului cel care semneaza. (e o intrebare stupida, stiu, dar sunt multi care nu's pe acasa mai deloc)
Ion_de_la_Raion
o zi mi-a mers digimobilul. acum, cand il deschid, imi apare mesajul "emercency calls only". simbolul 3G e stins de pe afisaj. Mai are si altcineva problema asta ?
arab
laugh.gif Pai...n-ai semnal se pare!
Ion_de_la_Raion
QUOTE (arab @ Dec 18 2007, 22:04) *
laugh.gif Pai...n-ai semnal se pare!

si atunci ce sa fac cu telefonul ?!? ieri cum se face ca aveam semnal ? nu se pune problema ca as sta in zona fara semnal, stau central, plin de tot felul de celule de la toti operatorii, intotdeauna am avut semnal maxim la toti operatorii. ma intreb daca nu o fi vreo problema la rds pe undeva.
arab
QUOTE (Ion_de_la_Raion @ Dec 18 2007, 22:21) *
si atunci ce sa fac cu telefonul ?!? ieri cum se face ca aveam semnal ? nu se pune problema ca as sta in zona fara semnal, stau central, plin de tot felul de celule de la toti operatorii, intotdeauna am avut semnal maxim la toti operatorii. ma intreb daca nu o fi vreo problema la rds pe undeva.

Nu fa o tragedie din asta...ai si fixul la indemana,trece si asta...! wink.gif
eaglexro
RCS & RDS a lansat DigiMobil
Frankie
QUOTE (eaglexro @ Dec 18 2007, 23:21) *

In sfarsit, ceva oficial !
sebulbus
Rog studiati cu atentie poza de aici. Veti descoperi unde e a2a camera a lui U120.
De altfel, cei care il si aveti puteti vedea in meniu (\settings\video call\) setarile sale.

Intre timp am mai vorbit cateva minutele, tot 3 linii are bateria.
Ion_de_la_Raion
QUOTE (arab @ Dec 18 2007, 22:32) *
Nu fa o tragedie din asta...ai si fixul la indemana,trece si asta...! wink.gif

fac o tragedie. fixul e mort de 5 zile (la fel ca si internetul). am depus o plangere, au primit-o, dar degeaba. maine va fi a 6-a zi fara net, telefon fix si nici mobil acum.
lauredd
QUOTE (sebulbus @ Dec 18 2007, 23:57) *
Rog studiati cu atentie poza de aici. Veti descoperi unde e a2a camera a lui U120.

Telefonul dat de catre RDS este Huawei U120S . Ai descoperit unde e diferenta ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.