DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

bodi

cam greu sa intri pe piata mobilelor din tara, acum. piata e deja stabila, aproape fiecare are un mobil, ca este o necesitate nu un moft. pe linga asta, pe piata noastra nu prea exista operatori mici, ci numai corporatii - orange, vodafone, ba chiar si cosmote e intins in mai multe tari (chiar daca sub alte nume).
pentru mine, de exemplu, oferta rds nu ma face sa schimb operatorul pe care il am de 10 ani (orange) si care imi ofera facilitati pentru fidelitate, abonamente multiple si altele... bine, mie imi place sa fidelitatea si probabil ca numai situatii extreme ma vor determina sa schimb operatorul.
si totusi, cumparand o licenta 3G, nu prea iti permiti sa o ti in sertar.
dupa parerea mea, rds ar trebui sa fie mai flexibili in oferte. e destul de incomod si asa ca ma obliga sa am cablu rcs pentru a beneficia de telefonie+net. nici chiar digi nu pot sa-mi pun si sa renunt la cablu. eu as fi preferat dolce, pentru ca altfel mi-am luat tv nou degeaba. asa, trebuie sa platesc cablul de pomana.
trebuia ca telefonia mobila sa nu fie conditionata, spre binele lor.
solomazdra
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:26) *
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi.

Uite chiar acum citeam in pliantul selgros despre telefonul cu 2 simuri tecno. daca telefonul asta ar fi 3G, atunci cred ca s-ar putea folosi dual digimobil cu vodafone, de pilda. Dar vad si un mare minus: 72 ore stand-by. Cred ca chinezii nu sunt departe de a face un mobil cu 3 simuri si 3 baterii! Tare natie.

balasoiurares
QUOTE (solomazdra @ Dec 17 2007, 14:40) *
Uite chiar acum citeam in pliantul selgros despre telefonul cu 2 simuri tecno. daca telefonul asta ar fi 3G, atunci cred ca s-ar putea folosi dual digimobil cu vodafone, de pilda. Dar vad si un mare minus: 72 ore stand-by. Cred ca chinezii nu sunt departe de a face un mobil cu 3 simuri si 3 baterii! Tare natie.

Cu un telefon dual sim iti prajesti creierii la sigur.
Korner
De obicei concurenta avantajeaza clientii, indiferent al carui operator. Nu ai concurenta, nu ai tarife rezonabile, si nu e vina nimanui daca oamenii sunt incuiati si nu cred in adevarul asta. Vorba aceea :"De ce esti prost?, Ca n-am bani. De ce n-ai bani?, Ca sunt prost. In legatura cu faza cu tinutul in sertar... Ce de il mai primesti? Refuza-l si gata, ca doar nu iti ia gatul. Eu vreau un alt operator, pentru ca vodafone nu ma mai satisface. Au ajuns sa schimbe abonamentele din luna in luna. Faci un abonament si pe urma te trezesti ca s-a retras, si ma suna o tanti saptamanal sa ma intrebe daca nu vreau un alt abonament in locul celui vechi. Nici macr nu am mai raspuns. Si pe deasupra mai suna si de pe ID ascuns parca sunt infractori.
balasoiurares
QUOTE (Korner @ Dec 17 2007, 14:48) *
In legatura cu faza cu tinutul in sertar... Ce de il mai primesti? Refuza l si gata, ca doar nu iti ia gatul.

E bun cand pica linia de fix tongue.gif

Sunt curios, daca cineva te suna de pe fix pe acest mobil cum il taxeaza ? Din moment ce este un amestec cu fixul rds (se completeaza) nu ar trebui ca cei de pe Romtelecom sa te sune gratis seara? smile.gif
alexandranyd
Cu RCS nu am nimic la faza asta, chiar bine fac. Mai anuleaza din pomeni. Insa am cu acel agent RCS Burgher care nu a spus nimic pana acum. A impartit telefoane peste tot si are tupeul pe alt forum sa spuna ca nu stie nimic despre asta.

Adica imparte telefoane dar nu explica nimic clientilor ? Eu nu prea inteleg.
balasoiurares
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 15:02) *
Cu RCS nu am nimic la faza asta, chiar bine fac. Mai anuleaza din pomeni. Insa am cu acel agent RCS Burgher care nu a spus nimic pana acum. A impartit telefoane peste tot si are tupeul pe alt forum sa spuna ca nu stie nimic despre asta.

Adica imparte telefoane dar nu explica nimic clientilor ? Eu nu prea inteleg.

Te referi la cele 30 min? Probabil nici ei nu si-au dat seama. In contract nu scrie ca pierzi minutele. Pur si simplu scrie ca beneficiezi de noua oferta de telefonie (care nu mai cuprinde minutele pe mobil si nici cele pentru ca ai cablu tv). Este un tabel destul de clar cu minute. Daca te uiti pe site la rdslink vei observa ca nu mai exista minutele pe mobil.
Eu cred ca managerii au mers pe tacute. Tipa care mi-a dat telefonul la usa era casierita care nu avea nici o treaba cu oferta.

alexandranyd
Daca un abonat are 500 de minute in retea si 100 in Romtelecom cate raman ?
balasoiurares
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 15:12) *
Daca un abonat are 500 de minute in retea si 100 in Romtelecom cate raman ?

cum cate raman? tot atatea
danutz1

Primeste chiar mai multe decat are in prezent, in functie de ce servicii foloseste. Maximul e 1200 in retea si 200 in RTC.
http://www.digimobil.info/oferta.php
balasoiurares
QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 15:14) *
Primeste chiar mai multe decat are in prezent, in functie de ce servicii foloseste. Maximul e 1200 in retea si 200 in RTC.
http://www.digimobil.info/oferta.php

In Anexa 3 din actul aditional nu mai sunt trecute minutele de cablu tv
alexandranyd
Deci raman minutele incluse pana acum doar ca dispar minutele de pe mobil? Conteaza si tipul de abonament probabil. Eu nu stiu cum are RCS ofertele.
danutz1
Tocmai ce le-ai vazut din acel site, deci le stii f. bine.
bodi
alexandranyd, nu inteleg de ce nu stii ofertele rcs/rds, ca doar ai si topic deschis pe tema asta.
iar pentru digimobil oferta e mai sus, in postul lui balasoiurares - desi site-ul nu e oficial. nu conteaza tipul abonamentului in legatura cu minutele pe mobil, deoarece erau tot 30. astea s-au pierdut intradevar. nu mai exista si nici nu sunt compensate de altceva.
si vad ca raman in continuare minutele bonus pentru cablu - dar, inca odata, site-ul se bazeaza pe informatii luate de pe forumuri si alte surse, deci s-ar putea sa fie inexacta.
balasoiurares
QUOTE (bodi @ Dec 17 2007, 15:33) *
si vad ca raman in continuare minutele bonus pentru cablu.

Eu zic sa luati de buna un site oficial deoarece va mai scriu odata ca in noul contract nu mai sunt nici minutele de cablu.
http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servic...rta_conect.html
danutz1
Bun linkul. O sa vada lumea diferenta intre oferta de refuzat a RDS si superoferta cu 0 minute incluse la abonamentul de 7 euro de la RTC.
taucety
QUOTE (catalinman @ Dec 17 2007, 13:03) *
daca au ajuns prin berceni poate ajung in curand si in timpuri noi/tineretului biggrin.gif , de abia astept !!!

IN TINERETULUI AM UN VECIN CARE LUCREAZA LA CASERIA DE LA VACARESTI SI SPUNEA IERI CA ECHIPELE DE LA DIGIMOBIL LUCREAZA IN FIECARE ZI, DAR SUNT MULTI ABONATI SI NU FAC FATA, DE EXEMPLU AU LUCRAT SI IERI PINA LA 20.00; IMI SPUNEA ASEARA CE BINE CA EL LUCREAZA LA SERVICE CA PE ASTIA, SARACII, I-AU ZAPACIT.
balasoiurares
Oferta este ambigua. Nu mai precizeaza ca s-ar aduna minutele. Iar minutele de cablu se dau numai la packet complet. Am pozat anexa 3:
bodi
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:35) *
Eu zic sa luati de buna un site oficial deoarece va mai scriu odata ca in noul contract nu mai sunt nici minutele de cablu.
http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servic...rta_conect.html

de ce nu ma citezi in intregime ? tocmai am spus ca nu e site oficial si datele sunt adunate de peste tot.
uite o chestie interesanta: tariful de 0,08c este doar pentru orange, vodafone si zapp. pentru cosmote este de 0,1c. a cui o fi vina pentru tariful de interconectare mai mare ? a rds sau cosmote/rtc ?
balasoiurares
QUOTE (bodi @ Dec 17 2007, 15:42) *
de ce nu ma citezi in intregime ? tocmai am spus ca nu e site oficial si datele sunt adunate de peste tot.

Scuze smile.gif
six
Ehe... cand e sa fii rau intentionat vezi firul de praf din ochii celulitalt desi omiti ditamai barna din propriul ochi. Cand a marit rds-ul banda de n-ori dar ab a ramas la fel a fost ok. Acum cand a scos niste minute DAR da tel 3G in custodie cu abonament 0 cu tarife si tarifare revolutionare nu e bun. Mergeti fratilor unde va e bine si lasati-ne in pace.
danutz1
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:40) *
Oferta este ambigua. Nu mai precizeaza ca s-ar aduna minutele. Iar minutele de cablu se dau numai la packet complet.

Dar spune clar ca ai x minute in retea si y in RTC.
Doar nu credeti ca ar trebui sa se adune toate minutele, ar insemna sa ai 3200 in retea si 400 in RTC.
zyxxo
parca vad ca, dupa ce ca cel putin o data pe luna imi scot ochii ca m-am abonat la ei, nici cu telefon nu ma aleg… dupa 1 ianuarie nu cred ca le mai arde de dat pomana. De fapt, mai bine asa, telefoanele alea si-asa nu sunt cine stie ce.
balasoiurares
QUOTE (six @ Dec 17 2007, 15:44) *
Ehe... cand e sa fii rau intentionat vezi firul de praf din ochii celulitalt desi omiti ditamai barna din propriul ochi. Cand a marit rds-ul banda de n-ori dar ab a ramas la fel a fost ok. Acum cand a scos niste minute DAR da tel 3G in custodie cu abonament 0 cu tarife si tarifare revolutionare nu e bun. Mergeti fratilor unde va e bine si lasati-ne in pace.

Nu este vorba de a fi rau intentionat, ci de a se clarifica ce minute sunt la ora actuala pentru a sti omul cum sa se incadreze.
six
QUOTE (zyxxo @ Dec 17 2007, 17:44) *
mai bine asa, telefoanele alea si-asa nu sunt cine stie ce.

Chiar asa... mai bine un Nokia 1112 gratuit de la Cosmote sau de la Orange decat un tel 3G cu tarifele pe care le stim si ab 0.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.