DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

sybarino

Salut,
Au aparut reprezentantii RDS in BERCENI, zona HUEDIN si strazile adiacente. Cunosc pe cineva care a primit in cursul zilei de ieri!

O zi buna,
taucety
QUOTE (sybarino @ Dec 17 2007, 09:20) *
Salut,
Au aparut reprezentantii RDS in BERCENI, zona HUEDIN si strazile adiacente. Cunosc pe cineva care a primit in cursul zilei de ieri!

O zi buna,

Au fost ieri si pe Covasna, Somesul Mare, Al. Obregia.

danutz1
Nu mai spuneti ca fac apoplexie carcotasii tongue.gif

S-a facut si anuntul oficial cu privire la lansarea serviciului Digi Mobil

RCS & RDS a anuntat lansarea DigiMobil, serviciul de telefonie mobila 3G

RCS & RDS a anunțat oficial lansarea serviciului său de telefonie 3G, sub denumirea DigiMobil, disponibil în Oradea și mai multe orașe din țară de câteva luni. Potrivit comunicatului operatorului, serviciul este disponibil, din luna noiembrie, și pentru abonații la serviciile de cablu, internet și telefonie fixă din Timișoara, Craiova, Iași, Pitești, Târgu Mureș, Bacău și București.

DigiMobil nu este disponibil decât pentru abonații unuia dintre celelalte servicii RCS & RDS, însă aceștia beneficiază de abonament gratuit (operatorul elimină astfel diferențierea dintre abonați și cartelari, ca la ceilalți operatori), un telefon disponibil în sistem de custodie pe toată perioada contractului cu cartelă SIM preactivată, precum și de până la 1.000 minute lunare gratuite în rețeaua proprie, respectiv maxim 200 minute lunar în rețeaua Romtelecom.

?DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobilă fără abonament, care oferă abonaților mobilitatea și confortul de care aceștia au nevoie, beneficiind în același timp de tarife speciale, ca și cele oferite prin serviciul de telefonie fixș RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem în casele abonaților un serviciu de ultima generație, care acoperă nevoile de comunicare ale consumatorului de astăzi, precum și ale întregii familii?, a adăugat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

RCS & RDS este pe piața telecom de zece ani și are, în prezent, peste 1 milion de clienți la telefonia fixă, 500.000 de abonați la Internet, peste 1,2 milioane de clienți la serviciile de televiziune prin cablu și peste 600.000 la serviciile de televiziune prin satelit în România.

http://www.standard.ro/articol_23130/rcs__..._mobila_3g.html
arab
E posibil sa "intre" si la Brasov in curand...mai sigur la inceput de ianuarie 2008!
solomazdra
Salut Dragutilor!

Stau in Arad si am auzit ca ar fi inceput sa se dea mobile digi prin Alfa, Poetului, Micalaca. Stie careva cand se ajunge si pe Vlaicu? Nu de alta, dar am auzit ca daca semnezi pentru digi mobil ti se taie cele 30 de minute gratis pe care le ai pe abonamentul de fix? Vreo veste, ceva?

Mersi.

Solomazdra
Iuliux
QUOTE (arab @ Dec 17 2007, 10:24) *
E posibil sa "intre" si la Brasov in curand...mai sigur la inceput de ianuarie 2008!

Ce surse ai? biggrin.gif
catalinman
daca au ajuns prin berceni poate ajung in curand si in timpuri noi/tineretului biggrin.gif , de abia astept !!!

Teophileos
Oare de pe "Digi mobil" naughty.gif se poate suna pe "Vodafone-Ro" si nici nu se primeste apel de pe "Vodafone-Ro" ?
Teophileos
Ce bine ca se pot trimite mesaje de pe "Digi mobil" coolspeak.gif pe "Orange-Ro" photo.gif si viceversa !
Teophileos

QUOTE (solomazdra @ Dec 17 2007, 11:09) *
Salut Dragutilor!

Stau in Arad coolspeak.gif si am auzit ca ar fi inceput sa se dea mobile digi prin Alfa, Poetului, Micalaca. Stie careva cand se ajunge si pe Vlaicu? Nu de alta, dar am auzit ca daca semnezi pentru "Digi mobil" binenteles ca ti se taie cele 30 de minute gratis pe care le ai pe abonamentul de fix.

Mersi worthy.gif .

Solomazdra console.gif

Au fost si vor mai veni si prin frumosul cartier Aurel Vlaicu peacefingers.gif , dar daca ai uitat cumva , tin sa iti reamintesc , faptul dealtfel foarte important , ca exista , cel putin , cateva sute de blocuri in zona , blocuri ce au , in total , cateva mii de apartamente , ai rabdare si vor ajunge si la tine la usa , ai putintica rabdare!

"Digi mobil" photo.gif cea mai accesibila telefonie mobila din orasele aflate in zona de vest thumbup.gif a Romaniei !
solomazdra
Multumesc d-lui Teo, dar tot nu am fost luminat: pierd cele 30 minute gratuite de la fix la mobil, au ba?

ohmy.gif

Multam!
alexandranyd
se pierd acele minute. ei daruiesc cu mana dreapta si cu stanga....
solomazdra
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 14:31) *
se pierd acele minute. ei daruiesc cu mana dreapta si cu stanga....

Multumesc Alex!

Dintr-odata nu mi se mai pare chiar asa buna varianta. Cred ca voi prefera sa sun de pe fixul rds catre mobile, in contul celor 30 de minute gratis ce le am acum. Era prea frumos pentru a fi si adevarat.

Va salut!

Solomazdra
danutz1
laugh.gif Si vezi cat de nemultumiti sunt clientii care au semnat si au pierdut acele minute.
Ii asteapta ca painea calda iar tu, cu toata impotrivirea ta, n-ai ce face.
Si pana la urma 30 de minute costa 2,4 euro, sa fie o problema banii astia, avand in vedere ca oricum nu platesc abonamentul si au si minute incluse?
Felicitari, ai reusit sa convingi un client sa nu mai semneze, mare pierdere laugh.gif
gabysoce
Salut tuturor.
Imi spune si mie daca in zonele CASA DE CULTURA si TOMIS 3 din Constanta au inceput sa dea agentii telefoane mobile ?
Abia astept sa-mi aduca si mie telefon. rolleyes.gif
solomazdra
QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 14:39) *
laugh.gif Si vezi cat de nemultumiti sunt clientii care au semnat si au pierdut acele minute.
Ii asteapta ca painea calda iar tu, cu toata impotrivirea ta, n-ai ce face.
Si pana la urma 30 de minute costa 2,4 euro, sa fie o problema banii astia, avand in vedere ca oricum nu platesc abonamentul si au si minute incluse?
Felicitari, ai reusit sa convingi un client sa numai semneze, mare pierdere laugh.gif

Sunt totusi aproape 100.000 lei vechi, dar nu te pot contrazice deoarece ai si dreptate.

Solomazdra
Ciombe Jr.
QUOTE (solomazdra @ Dec 17 2007, 13:43) *
Sunt totusi aproape 100.000 lei vechi, dar nu te pot contrazice deoarece ai si dreptate.

Solomazdra

Doamne, din ceea ce citesc pe forum, Digi Mobil e o retea cu adevarat ieftina... tongue.gif

30 de minute pe mobil? Come on, la o retea care iti ofera net+cablu+telefon fix+telefon mobil, mai vrei si 30 de minute moka?

PS: Oricum sunt 1.000 de minute in retea anytime incluse... Cine ofera ceva mai bun la ora actuala?
danutz1
Solomazdra, eu nu incerc sa te conving nici sa semnezi, nici sa nu semnezi, faci cum consideri ca e mai bine.

Dar faptul ca vei avea un mobil in costodie, minute incluse disponibile nu numai de pe fix, ci si de pe mobil si servicii de date in viitor, cred ca vor compensa cei 2,4 euro care ii dai in plus pt.minutele pe mobil.
solomazdra
QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 14:47) *
Solomazdra, eu nu incerc sa te conving nici sa semnezi, nici sa nu semnezi, faci cum consideri ca e mai bine.

Dar faptul ca vei avea un mobil in costodie, minute incluse disponibile nu numai de pe fix, ci si de pe mobil si servicii de date in viitor, cred ca vor compensa cei 2,4 euro care ii dai in plus pt.minutele pe mobil.

Din nou ai dreptate, dar cele 30 de minute erau numai bune sa ma sune mama, eu avand o cartela vodafone. Nu mai zic si faptul ca multe zile sunt plecat [la pescuit] in locuri unde abia are si vodafone semnal. De aceea zic ca la nimic nu m-ar ajuta digimobil. Dar desigur ca restul de 99,99% dintre utilizatorii serviciului nu sunt in aceeasi situatie ca si mine, si lor le renteaza varianta.

Solomazdra
holmes

Inafara datilor cand pescuiesti,te-ar suna maica-ta de pe fix rds pe mobil rds gratis.
balasoiurares
Eu m-am cam prajit. Am pierdut cele 30 min, iar telefonul lor zace intr-un sertar. Nu voi fi nebun sa umblu cu 3 mobile dupa mine. Nu au acoperire, si se poate vorbi gratis DOAR cu abonatii RDS si DOAR din anumite orase. Va fi intotdeauna un al 3-lea telefon, cum este Cosmote un al 2-lea tel. E bun ca e gratis dar nu ai cum sa te bazezi pe el. Ii mai duci si grija ca este in custodie. Sunt curios cat iti cer pe el in caz ca pateste ceva.
solomazdra
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:11) *
Eu m-am cam prajit. Am pierdut cele 30 min, iar telefonul lor zace intr-un sertar. Nu voi fi nebun sa umblu cu 3 mobile dupa mine. Nu au acoperire, si se poate vorbi gratis DOAR cu abonatii RDS si DOAR din anumite orase. Va fi intotdeauna un al 3-lea telefon, cum este Cosmote un al 2-lea tel. E bun ca e gratis dar nu ai cum sa te bazezi pe el. Ii mai duci si grija ca este in custodie. Sunt curios cat iti cer pe el in caz ca pateste ceva.

Salut Rares!

Cred ca tu ai sintetizat cel mai bine. Nici eu nu sunt omul care sa care mai multe telefoane, si nici nu am rabdare sa explic mamei sa ma sune pe numarul x daca sunt in oras, iar daca nu, sa ma sune pe numarul y. Iar daca nu ma gaseste, eventual sa-mi trimita sms [!!!].

Iata de ce eu unul nu am nevoie de inca un mobil [in conditiile date].

Solomazdra
danutz1
Inca doi clienti in plus care vor beneficia de tel.luate inapoi sau refuzate de voi tongue.gif
Unii abia asteapta smile.gif Pacat ca nu ma numar si eu printre ei.
balasoiurares
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi.
dinamicdesign
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 14:26) *
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi.

nu este atat de rau cum crezi faza cu acoperirea, sunt multi care isi petrec peste 90% din timp in oras cool.gif si cum vine cu abonament gratis nu trebuie sa renunti la un operator national.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.