DigiMobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

taucety

QUOTE (balasoiurares @ Dec 16 2007, 13:11) *
Nu

Mersi, eram curios, in Bucuresti pe cine am intrebat, am primit un singur raspuns: 1 mobil cu precizarea ca, poate, in viitor, blablabla!
balasoiurares
Banuiesc ca a citit toata lumea articolul din actul aditional unde scrie: daca nu este realizat trafic de telefonie mobila timp de 2 luni, ti se va lua telefonul.

Blackhawk
laugh.gif da, e un fel de a spune ca nu mai meriti mokangeala.
Totusi cam dificil de pus in practica, daca contestezi?... Prb platesti o mica taxa
FCBARCELONA
Am primit si eu un Huawei U120S.
Vad ca are slot de card microsd.
Problema e de unde fac rost de un cablu de date?
Bluetooth are?
#andrei
QUOTE (FCBARCELONA @ Dec 16 2007, 16:03) *
Am primit si eu un Huawei U120S.
Vad ca are slot de card microsd.
Problema e de unde fac rost de un cablu de date?
Bluetooth are?

Din ce oras esti ?
Blackhawk
1. Orice cablu usb-miniusb, sau cablu de la aparatul foto, gasesti mai oriunde1
2. Bluetooth n-are
3. Mai cititi si ce s-a scris pana acum, d-ati skip la aberatii cool.gif
taucety
QUOTE (Blackhawk @ Dec 16 2007, 16:35) *
1. Orice cablu usb-miniusb, sau cablu de la aparatul foto, gasesti mai oriunde1
2. Bluetooth n-are
3. Mai cititi si ce s-a scris pana acum, d-ati skip la aberatii cool.gif

B R A V O ! ! !

juannn
hă hă hă ia uitati ce am gasit pe net situl neoficial a lu digimobilu
http://www.digimobil.info/
dinamicdesign
pentru cine este interesat si are digi.mobil .. numar relatii clienti *777 sau 031.400.7777

si inca ceva daca semnati aditionalul pentru digi.mobil pierdeti minutele incluse in retelele mobile, care aveti. Daca nu semnati (implicit refuzati serviciul digi.mobil) beneficiati in contiunare de minutele incluse.

george8261

QUOTE (juannn @ Dec 16 2007, 19:28) *

Normal... ei nu sunt in stare sa isi faca site.

Nu vor sa ii ajutam sa isi care echipamentele pe bloc?
juannn
Daca ma platesc ii ajut eu smile.gif
dinamicdesign
QUOTE (george8261 @ Dec 16 2007, 19:34) *

nu cred ca au nevoie de site din moment ce oferta este doar pentru cei care sunt clienti RDS si care sunt informati la domiciliu... probabil isi vor face cand vor avea nevoie.
juannn
Da, nu exista nici o posibilitate sa ma abonez la ei la sediu ca eu sunt client de muultiii ani si nu ma caut nimeni.
adinet
Spui tu ceva.. dar daca vreu inca un telefon chiar 4 [familie mare] nu se paote face abonamnet.. ce se aude.. preturi, costuri si de cand.
YoYo69ErS
Tocmai a venit o gagicuță de la RDS la ușă și mi-a făcut cadou un mobil huh.gif .
danutz1
QUOTE (juannn @ Dec 16 2007, 19:28) *

Ha ha ha.
Uite cine vorbeste.
Voi nici macar nu ati avut rabdare sa cititi ce scrie pe site si spuneti ca e oficial
"In primul rand tin sa mentionez ca acest site nu este unul oficial si nu are nici o legatura cu RCS&RDS iar informatiile de pe site NU SUNT OFICIALE."

Si in plus s-a precizat chiar de cel care a facut acest site, si chiar pe forum
QUOTE (FelixFarago @ Dec 10 2007, 00:05) *
Va salut ! Am citit cu atentie fiecare post pe mai multe forumuri despre Digi.Mobil si totusi aici m-am regasit sa-mi fac cont. Ma bucur ca va fost de folos ! Apropo sunt cel cu site-ul digimobil.info ...

MI-E SCARBA DE ASTFEL DE OAMENI care ar da orice numai sa gaseasca un motiv sa zica "de bine" despre concurenta.
RUSINE
Frankie
QUOTE (YoYo69ErS @ Dec 16 2007, 20:12) *
Tocmai a venit o gagicuță de la RDS la ușă și mi-a făcut cadou un mobil huh.gif .

In ce zona din Bucuresti stai ?
FCBARCELONA
E cineva din cei cu digimobil pasionat de pariuri sportive ?biggrin.gif
YoYo69ErS
QUOTE (Frankie @ Dec 16 2007, 22:22) *
In ce zona din Bucuresti stai ?

Pe la Drumul Găzarului.
balasoiurares

Va e chiar atat de greu sa cititi si sa intelegeti ca acest Digi Mobil inca nu s-a lansat oficial? In consecinta nici site-ul nu va exista pana la lansare. doh.................
FireEyes
Told u smile.gif si in tg-jiu am inceput sa bata la usa agentii rds.

vodafone, orange... inca nu ati intrat in sedinta ? rolleyes.gif
vodafone_ro
da a primit si matuse mea digi mobil in tg jiu sta pe langa piata mica
eu inca nu am primit
un articol interesant

http://www.livenews.ro/article.aspx?ID=15377
Bobby_ro
QUOTE (vodafone_ro @ Dec 17 2007, 00:46) *
da a primit si matuse mea digi mobil in tg jiu sta pe langa piata mica
eu inca nu am primit
un articol interesant

http://www.livenews.ro/article.aspx?ID=15377

Citat din articolul din link: " se incepe procedura de strangere a semnaturilor de la fiecare locatar pentru ca acestia sa-si dea acceptul in scris pentru marea radiere. "

Marea radiere cik laugh.gif , adica restul operatorilor mobili ne radiaza de o gramada de ani si nu a crapat nimeni, acum cand planteaza RDS antene e "marea radiere" biggrin.gif . E penibili si stupid tinand cont ca deja e plin de antene GSM dar respectivi ne indeamna foarte "subtil" in articol: "Nu lasati RCS&RDS sa monteze antene GSM pe blocul Dvs!" . Deci sa nu lasati RDS sa monteze! restul operatorilor va pot radia linistiti, no problem biggrin.gif .

O redactare aiuristica si copilareasca.

PS: RDS nu monteaza antene GSM cool.gif

frioan
Puteti cit aici exact tot ce va intereseaza legat de 3G UMTS: http://www.umtsworld.com/umts/faq.htm#f26 si in special paragarful cu "Tell me about UMTS / 3G electromagnetic radiation safety."

According to recent news articles there have been over 700 studies related to EMR without a final conclusion, so don't hold your breath to get a final answer in a near future. People always forget that mobile antennas radiate about 40W power, but TV and radio towers use kilowatts of power and even a hair drier generates a nice EMR field from 1000W like a kitchen microwave oven.
WCDMA transmitter spread the 20-40W power over 5MHz, while GSM 40W transmitter uses 200kHz band, but GSM BTS need more radios to serve an area. Both systems use similar types of antennas, so EMR levels are similar. Both BTSs normally use power control to minimize the used power.

Deci concluzia ? rolleyes.gif

E jenant sa zici ca un operator foloseste antene care iradiaza iar altul care foloseste exact aceleasi tip de antene si aceasi tehnologie nu iradiaza.

peacefingers.gif
burgher
Nu e vorba de antene, sau de radiatii, sau de taxarea la 10 secunde, si de fapt nu e vorba cam de nimic aici decat de hobby-ul "alexandrei" flavia legat de orice nu este Romtelecom sau Cosmote. Parca mai avea un fetis si cu Orange, dar nu-l scoate la iveala asa des.
O sa va prindeti voi cu timpul si o sa incepeti sa ignorati smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.