Blackhawk
15th December 2007, 17:00
Mai, dar de unde stiti ca s-au scos, la cei care aveau evident? Cei care au trecut de la cable la fiberlink nu beneficiau de oferta.
Unii abonati cu minute in retele mobile nu confirma de exemplu.
Materium
15th December 2007, 17:16
Vad ca in Constanta e moarta in papusoi. Dupa ceva miscari in Poarta 6, CET si Tomis Nord nu se mai aude nimic. S-au terminat cumva telefoanele? Ce naiba ca-s cel putin 4 linii de transport containere cu China.
forumeanu
15th December 2007, 17:38
fan_vodafone
15th December 2007, 18:01
QUOTE (Materium @ Dec 15 2007, 17:16)

Vad ca in Constanta e moarta in papusoi. Dupa ceva miscari in Poarta 6, CET si Tomis Nord nu se mai aude nimic. S-au terminat cumva telefoanele? Ce naiba ca-s cel putin 4 linii de transport containere cu China.
Ce au inceput si in Constanta sa distribuie telefoane? Si eu stau in Constanta dar nu a venit nimeni la mine si am RDS.
Materium
15th December 2007, 21:00
QUOTE (Materium @ Dec 15 2007, 17:16)

QUOTE (fan_vodafone @ Dec 15 2007, 18:01)

Ce au inceput si in Constanta sa distribuie telefoane? Si eu stau in Constanta dar nu a venit nimeni la mine si am RDS.
Hi, hi! Cand ziceam ca s-au rasculat filipinezii pe vapor si nu vor sa mai produca digimobile ma trezesc cu omul la usa. Am primit un U120S (numai dintr-astea avea ca l-am controlat la sacose
). Bun si asta. Daca mai fac rost de un SIM scad factura cu 75%. M-am plimbat un pic prin Constanta si avut semnal peste tot. Deja am 4 numere Digi in agenda.
george8261
15th December 2007, 21:09
Exista o diferenta uriasa intre FANII RDS si ANGAJATII RDS...
Daca zici ceva de rau pe forum despre rahatul asta de retea de bloc... imediat sa 100 de ciumpalaci sa te injure.
In schimb angajatilor RDS nu le pasa de companie, lucreaza cu lehamite, vin sa iti instaleze serviciul dupa 10 ani, ii ameninti cu rezilierea si ii doare in ***, etc, etc, etc...
Nixus
15th December 2007, 21:23
QUOTE (george8261 @ Dec 15 2007, 21:09)

Exista o diferenta uriasa intre FANII RDS si ANGAJATII RDS...
Daca zici ceva de rau pe forum despre rahatul asta de retea de bloc... imediat sa 100 de ciumpalaci sa te injure.
In schimb angajatilor RDS nu le pasa de companie, lucreaza cu lehamite, vin sa iti instaleze serviciul dupa 10 ani, ii ameninti cu rezilierea si ii doare in ***, etc, etc, etc...
Io-s primul ciumpalac. Rahatul ala de RTC m-a muls 5 ani dupa ce i-am asteptat 10. Mi-a ajuns si am plecat. Am inteles ca esti angajat la rahat. Ai sarcina de serviciu sa-i provoci pe ciumpalaci?
george8261
15th December 2007, 21:29
QUOTE (Nixus @ Dec 15 2007, 21:23)

Io-s primul ciumpalac. Rahatul ala de RTC m-a muls 5 ani dupa ce i-am asteptat 10. Mi-a ajuns si am plecat. Am inteles ca esti angajat la rahat. Ai sarcina de serviciu sa-i provoci pe ciumpalaci?
Nu folosesc Romtelecom.
Fanii RDS au un reflex apropo de Romtelecom.
Nixus
15th December 2007, 21:52
QUOTE (george8261 @ Dec 15 2007, 21:29)

Nu folosesc Romtelecom.
Fanii RDS au un reflex apropo de Romtelecom.

Cinste tie. Sa stii ca nici eu nu sunt fan RDS, dar cand vad atata rea vointa la cineva care e atat de nou pe forum si pe aceeasi tema(nu e numai cazul tau), imi vine greu sa cred ca nu sunteti ori angajati RTC ori persoane frustrate de serviciile de inceput de la RDS si incercati sa va razbunati convingand pe altii ce prosti sunt ca dau mai putini bani pe aceleasi servicii sau chiar mai bune. Si eu sunt un vechi abonat frustrat al RTC-ului si am fost foarte frustrat la inceputul abonamentului cu RDS, dar nu o sa ma gasesti decat foarte rar pe topicurile RTC. Ne-am despartit, sanatate buna! Sa stii totusi ca mi-e greu sa cred ca nu folosesti RTC. Si, ca sa iti fac o bucurie , sa stii ca astazi nu am avut semnal aproape toata ziua la Digimobil. Daca se repeta o sa fac scandal la relatii cu clientii, dar nu o sa spun ca RDS sucks si RTC rulz.
taucety
15th December 2007, 22:10
Sal'tare! Sa-mi zica si mie cineva daca a primit 2 mobile cand i-au sunat la usa; la Oradea stiu ca da, dar ma intereseaza sa aflu daca in Bucuresti s-au dat tot 2.
catalinman
15th December 2007, 22:18
QUOTE (Blackhawk @ Dec 15 2007, 17:00)

Mai, dar de unde stiti ca s-au scos, la cei care aveau evident? Cei care au trecut de la cable la fiberlink nu beneficiau de oferta.
Unii abonati cu minute in retele mobile nu confirma de exemplu.
s-ar putea sa ai dreptate, eu stiu sigur ca din noua oferta fiberlink nu mai exista cele 30 de minute catre mobil si asta e clar pt toata lumea , ca acum s-ar fi scos cele 30 de minute catre mobil ( tot asa , evident cei care le aveau ) in momentul in care s-a semnat contractul pt DigiMobil nu stiu nimic oficial , doar ce am citit pe forum aici
vodafone_ro
15th December 2007, 22:19
adinet
15th December 2007, 23:50
Am inteles ca tarifele sunt de 1 eurocent pe minut pentru convorbirile in retea, 2 eurocenti pe minut pentru convorbirile in alte retele fixe si 8 eurocenti pentru convorbirile in retelele Vodafone, Orange si Zapp. Pentru reteaua Cosmote, tariful este de 10 centi pe minut. Dar care sunt tarifele invers adica daca sun de pe orange pe rds. sau de pe vodafone pe rds?
taucety
15th December 2007, 23:55
QUOTE (adinet @ Dec 15 2007, 23:50)

Am inteles ca tarifele sunt de 1 eurocent pe minut pentru convorbirile in retea, 2 eurocenti pe minut pentru convorbirile in alte retele fixe si 8 eurocenti pentru convorbirile in retelele Vodafone, Orange si Zapp. Pentru reteaua Cosmote, tariful este de 10 centi pe minut. Dar care sunt tarifele invers adica daca sun de pe orange pe rds. sau de pe vodafone pe rds?
Poti suna sa vezi ce credit ai, daca esti pe prepay, suni rdsmobil, dupa care vezi cat mai ai in cont; deocamdata nu se stiu tarifele, nefiind lansat oficial; nu poti afla decat asa cum am spus mai sus.
Blackhawk
16th December 2007, 00:06
QUOTE (vodafone_ro @ Dec 15 2007, 22:19)

Misto, eu acum platesc 46lei pe net(mai nou se pare de 3mb/30mb, doar la cativa deocamdata), tv + telefonie(inca astept mobilul). Deci si mai ieftin si mai bun
zendo
16th December 2007, 00:23
QUOTE (taucety @ Dec 15 2007, 23:55)

Poti suna sa vezi ce credit ai, daca esti pe prepay, suni rdsmobil, dupa care vezi cat mai ai in cont; deocamdata nu se stiu tarifele, nefiind lansat oficial; nu poti afla decat asa cum am spus mai sus.
S-au suni la relatii clienti la operatorul la care esti si intrebi cai mai ieftina experienta
taucety
16th December 2007, 00:25
QUOTE (zendo @ Dec 16 2007, 00:23)

S-au suni la relatii clienti la operatorul la care esti si intrebi cai mai ieftina experienta

Pana raspund aia la telefon, te lasi pagubas; eu asa am sa fac atunci cand mi l-o da; a primit cineva din Bucuresti 2 mobile?
moulinex
16th December 2007, 01:26
QUOTE (taucety @ Dec 16 2007, 00:25)

Pana raspund aia la telefon, te lasi pagubas; eu asa am sa fac atunci cand mi l-o da; a primit cineva din Bucuresti 2 mobile?
Doar in Oradea s-au dat 2 mobile, si asta doar in primele zile, din rationamentul simplu ca trebuie sa ajunga la toti. Dupa ce se vor calma apele vor da si al doilea mobil daca este cazul. Totusi se pare ca dau mai mult de 1 mobil daca faceti contract separat de digimobil, dar nu pot spune ca e o ragula (eu am facut contract aditional si am primit, dar cu rugaminti).
taucety
16th December 2007, 03:21
QUOTE (moulinex @ Dec 16 2007, 01:26)

Doar in Oradea s-au dat 2 mobile, si asta doar in primele zile, din rationamentul simplu ca trebuie sa ajunga la toti. Dupa ce se vor calma apele vor da si al doilea mobil daca este cazul. Totusi se pare ca dau mai mult de 1 mobil daca faceti contract separat de digimobil, dar nu pot spune ca e o ragula (eu am facut contract aditional si am primit, dar cu rugaminti).
Mai bine dau abonamentul de CATV sotiei( si-l reziliez pe-al meu),iar ea o sa solicite un telefon ca tot e gratuit la instalarea CATV, nu?
dragos1us
16th December 2007, 11:42
pentru forumistii care se contraziceau in privinta ups-urilor, aseara s-a intrerupt tot carterul curentul si din curiozitate am verificat digimobilul, semnal maxim si am putut sa sun fara probleme, deci au ups-uri:P cred:)) (cug-iasi)
balasoiurares
16th December 2007, 11:49
QUOTE (catalinman @ Dec 15 2007, 22:18)

s-ar putea sa ai dreptate, eu stiu sigur ca din noua oferta fiberlink nu mai exista cele 30 de minute catre mobil si asta e clar pt toata lumea , ca acum s-ar fi scos cele 30 de minute catre mobil ( tot asa , evident cei care le aveau ) in momentul in care s-a semnat contractul pt DigiMobil nu stiu nimic oficial , doar ce am citit pe forum aici

Daca ati fi atenti pe ce semnati veti observa foarte clar ca DigiMobil vin cu un act aditional la contract prin care se taie cele 30 min pe mobil. Ai semnat ai pierdut. Nu semnezi nu primesti mobil.
blackcat
16th December 2007, 12:02
Bine, si la Brasov cind se dau? Vad ca se dau telefoane in orase care au intrat in reteaua RDS&RCS dupa Brasov.
balasoiurares
16th December 2007, 12:10
QUOTE (blackcat @ Dec 16 2007, 12:02)

Bine, si la Brasov cind se dau? Vad ca se dau telefoane in orase care au intrat in reteaua RDS&RCS dupa Brasov.
Probabil se distribuie deja. Ai rabdare ca pana in februarie trebuie sa aiba toata tara.
taucety
16th December 2007, 12:58
In afara de Oradea, s-au mai dat pe undeva 2 mobile?
balasoiurares
16th December 2007, 13:11
QUOTE (taucety @ Dec 16 2007, 12:58)

In afara de Oradea, s-au mai dat pe undeva 2 mobile?
Nu
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.