alinushi
14th December 2007, 16:34
Eu am acasa modem din care iese cablul pt telefon fix. Modemul se alimenteaza la priza, deci daca dispare curent, dispare si telefon. Exista o alta posibilitate pentru telefon sa mearga fara curent? pt ca asa zicea cineva mai sus
add
14th December 2007, 16:39
conexiunile sunt preluate de alte celule cand cade una din asta, asa ca daca-ti pica tie curentul pe strada o sa te conectezi la antena de pe celalalt bulevard, mare chestie.
urbann
14th December 2007, 16:49
Anul trecut a fost o pana de curent destul de puternica la noi in oras, a tinut parca o zi sau o zi jumate, nu mai retin exact, dar imi amintesc ca antena de la voda a fost alimentata de un grup electrogen, ca sa asigure comunicarea in oras si in zona noastra.
Frankie
14th December 2007, 16:53
QUOTE (urbann @ Dec 14 2007, 16:49)

Anul trecut a fost o pana de curent destul de puternica la noi in oras, a tinut parca o zi sau o zi jumate, nu mai retin exact, dar imi amintesc ca antena de la voda a fost alimentata de un grup electrogen, ca sa asigure comunicarea in oras si in zona noastra.
Si de unde stim in ce oras locuiesti tu ?
mtest
14th December 2007, 18:00
QUOTE (Korner @ Dec 14 2007, 14:29)

angajatii RDS montau 3 antene. Am dat fuga la casieria care este f. aprope, dar nimeni nu stia nimic de actiunea de pe bloc, sau nu au vrut sa spuna.
Cu siguranta stiau casierele; fara aprobarea lor oricum nu s-ar intampla nimic in firma!
gabimax
14th December 2007, 19:36
Stie careva cat este tariful de pe Romtelecom pe Digi?
DINALEX
14th December 2007, 20:12
Vad ca nimeni din cei care au DigiMobil in Bucuresti nu ma ajuta cu datele de contact ale unui agent de vanzari din orice zona !!!
.Poate macar se posteaza Zonele unde exista acoperire 3G RDS in capitala pentru o eventuala Harta.
alexandranyd
14th December 2007, 20:13
DINALEX asteapta sa te caute ei ...anul acesta sau urmatorul.
Nixus
14th December 2007, 20:30
QUOTE (alexandranyd @ Dec 14 2007, 20:13)

Deci mai are de asteptat 2 saptamani
DINALEX
14th December 2007, 20:33
QUOTE (alexandranyd @ Dec 14 2007, 20:13)

Oferta din momentul acesta nu mai este valabila mult timp .La anul poate nu o sa ma mai intereseze DigiMobil.
taucety
14th December 2007, 21:17
QUOTE (Korner @ Dec 14 2007, 14:29)

Aztazi, 14.12.2007 ora 13, pe blocul de vizavi de al meu, in zona Palatul Copiilor, angajatii RDS montau 3 antene. Am dat fuga la casieria care este f. aprope, dar nimeni nu stia nimic de actiunea de pe bloc, sau nu au vrut sa spuna. Legat de chestiunea cu intreruperile de curent, pot sa afirm ca orice antena pica la o pana de curent. Pe blocul meu sunt amplasate antene de orange care sunt alimentate de la tabloul trifazat de scara si nu sunt dotate cu ups (stiu sigur).
Cum arata antenele astea? la fel ca celelalte?
Blackhawk
14th December 2007, 21:18
QUOTE (DINALEX @ Dec 14 2007, 20:33)

Oferta din momentul acesta nu mai este valabila mult timp .La anul poate nu o sa ma mai intereseze DigiMobil.
Oferta Digimobil nu este una de genu Cartela Cosmote cu 2000min incluse xluni.
Am vazut ce scrie: Valabil pana la 31dec 2007, dar asta e mentionat doar din motive care tin mai mult de marketing, asa ca ai rabdare ca o sa primesti. Singura diferenta ar putea fi ca sa lanseaza si serviciul comercial pt cei non-abonati la RDS sau vreo gaselnita ceva.
Stiu si cei de la RDS ca daca schimba cu ceva oferta in defavoarea clientului pierd orice sansa.
Se vede si in ultimul lor comunicat strategia lor "Telefonie mobila la preturi de telefonie fixa", si asa mobilul este in comun cu telefonul fix, nu sunt diferente de minute sau tarife.
connectorxp
14th December 2007, 21:48
am vazut si eu acest telefon , dragutz de tot , mai ales din cauza culorii sale , e mai frumos si eleganta decat cel de la VDF , dar acela are un meniu mai de doamne ajuta , adica Bronz metalic cu meniu bleu nu pusca deloc , la ala Gri cu Rosu mai merge
.
Momentant nu se pot decoda , dar e bine sa-l lasi asa .
Eu stau in zona Timpuri Noi , am Cablu TV , Internet+Tel de la ei , am sanse sa primesc "obectul" in cauza ???
Am inteles ca doar 3G au , videotelefonia nu e disponibila ???? , macar in retea , ca la orange cam ustura la buzunar
jafpefata
14th December 2007, 22:34
QUOTE (alinushi @ Dec 14 2007, 16:34)

Eu am acasa modem din care iese cablul pt telefon fix. Modemul se alimenteaza la priza, deci daca dispare curent, dispare si telefon. Exista o alta posibilitate pentru telefon sa mearga fara curent? pt ca asa zicea cineva mai sus
Eu am UPS pe tot: Calculatori, modem, router+SIP, cordless. Și stau pe laptop și mă ține cu ordinul orelor să stau pe net.
Korner
14th December 2007, 22:49
Antenele sunt ceva mai mici, mai subtiri parca, si au doua "chestii" mai mici pe fiecare picior in loc de antenute rotunde cum au alti operatori. Imi convine de minune ca au pus centrala in uscatoria blocului si poate ma lipesc de administrator sa trag un ochi pe acolo.
Korner
14th December 2007, 22:51
QUOTE (connectorxp @ Dec 14 2007, 10:48)

Eu stau in zona Timpuri Noi , am Cablu TV , Internet+Tel de la ei , am sanse sa primesc "obectul" in cauza ???
Eu stau pe la Palatul Copiilor, daca aflu ceva iti spun.
taucety
14th December 2007, 23:35
QUOTE (Korner @ Dec 14 2007, 22:49)

Antenele sunt ceva mai mici, mai subtiri parca, si au doua "chestii" mai mici pe fiecare picior in loc de antenute rotunde cum au alti operatori. Imi convine de minune ca au pus centrala in uscatoria blocului si poate ma lipesc de administrator sa trag un ochi pe acolo.
Sa ne zici si noua ce afli!
FireEyes
14th December 2007, 23:56
De maine se lanseaza simultan in mai multe orase din Romania 
Stati pe acasa ca agentii vor incepe sa imparta telefoanele de sambata.
Din ce am inteles prioritate vor avea cei cu facturi mai mari dar toata lumea va primi "cadoul" 
* abonament GRATUIT
* un telefon mobil GRATUIT, oferit in custodie pe toata durata contractului
* cartela SIM preactivata
* pana la 1200 de minute lunare GRATUITE
* tarife foarte avantajoase, identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa
http://blog.itbox.ro/rds-3g-digimobil-intr...-toata-romania/
six
15th December 2007, 09:05
Pana la urma pt noii abonati s-au scos minutele catre mobil? (cele 30)
BaLu_00
15th December 2007, 10:04
QUOTE (six @ Dec 15 2007, 09:05)

Pana la urma pt noii abonati s-au scos minutele catre mobil? (cele 30)
da sau scos, iar cei care au avut inainte 30 min pe mobil daca au semnat contract de DigiMobil au pierdut cele 30 minute pe mobil
arab
15th December 2007, 11:00
QUOTE (FireEyes @ Dec 14 2007, 23:56)

De maine se lanseaza simultan in mai multe orase din Romania
Stati pe acasa ca agentii vor incepe sa imparta telefoanele de sambata.
Din ce am inteles prioritate vor avea cei cu facturi mai mari dar toata lumea va primi "cadoul"
* abonament GRATUIT
* un telefon mobil GRATUIT, oferit in custodie pe toata durata contractului
* cartela SIM preactivata
* pana la 1200 de minute lunare GRATUITE
* tarife foarte avantajoase, identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa
http://blog.itbox.ro/rds-3g-digimobil-intr...-toata-romania/
Din pacate nu reiese din articol ce orase vor urma....cele specificate,se stiau deja!
vodafone_ro
15th December 2007, 12:21
am 10 minute sa mi le ia si asa nu sun de pe rds pe mobil
alexandranyd
15th December 2007, 13:22
Agentul de vanzari RCS burgher nu a scos un cuvant despre aceasta steluta. Foarte frumos din partea lui.
CrzdmnD
15th December 2007, 13:46
)))))))) super tare esti
))
catalinman
15th December 2007, 15:51
lol , cica agentul de vanzari RCS burgher
), eu unu cred ca burgher nu este decat un fan RCS&RDS ca si mine de altfel
, oricum ca au scos cele 30 de minute catre mobil la abonamentul fiberlink pt noii abonati mai e cum mai e, da ca le-a scos si celor care aveau fiberlink de mai mult si implicit cele 30 de min pe mobil urat din partea lor ( asta daca au si Digimobil ) !
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.