aum
15th October 2007, 14:59
QUOTE(The.1 @ Oct 15 2007, 14:38)

V-am atasat manualele celor doua terminale de la Huawei plus flyerul original in versiunea pdf.
Abia astept sa se lanseze in Bucuresti.

nu esti singurul!
eu de-abia astept sa fac 2 ab.!
LunaCrystal
15th October 2007, 15:10
Eu astept sa se lanseze in Bucuresti, insa si pentru cei care nu au de la ei telefon sau net.
Sukru Usta
15th October 2007, 15:24
E interesant ca pentru DIGI au fortat tarife si mai mici decat am eu acum la fix-ul RDS.
Pe DIGI tariful catre alte retele mobile este 8. Eu am acum 9 la fix-ul lor.
Tariful catre RTC si alte retele fixe = 2 eurocenti local si interjudetean ....................... in loc de 2 centi local si 3,5 eurocenti interjudetean .
Oare se vor modica si tarifele la FIX???
P.S. Din toata povestea asta tot Org si Voda castiga cel mai mult la fiecare minut. Din cei 8 eurocenti platiti de utilizator... 7,2 se duc la ORG/Voda... si doar 0,8 raman la RDS.
flash gordon
15th October 2007, 15:36
acum, ca se lansara, pun cronometrul sa vad cat va ia sa incepeti sa va plangeti
ca nu e Cost Control, ca nu e retea, ca hrr, ca mrr...
lepov
15th October 2007, 17:42
Orice s-ar zice oferta e super. Nu sunt fan RDS. De fapt nici nu utilizez serviciile lor decat de cablu TV dar, daca mi-ar bate la usa cu 2 telefoane, fara sa trebuiasca sa platesc, nu i-as refuza. Sunt si eu roman, nu pot sa ma dau la o parte de la mokangeala.
Asa ca mine gandesc multi. Legat de acoperirea in afara orasului unii spuneau ca nu prea le foloseste pentru ca nu prea se deplaseaza. Ar fi interesant de stiut cat la suta din minutele efectuate de mobile se fac in afara localitatii de domiciliu a clientilor. Cred ca se ajunge la 50% lejer. In felul asta pot sa faca fata la 50% din necesarul de minute mobile.
Nu uitati ca la inceput si cu internetul au intrat destul de greu in casele oamenilor. Acum sunt asteptati cu bratele deschise. Le va fi mult mai usor decat cu internetul.
Cost Control si altele vor aparea si ele cu siguranta.
Si inca odata, ca sa nu fiu inteles gresit, nu iubesc RDS-ul (adica nu sunt fan). Am fix si net Romtelecom si mobil Cosmote. Poate ma razgandesc
onlyone
15th October 2007, 19:08
QUOTE(lepov @ Oct 15 2007, 18:42)

cat la suta din minutele efectuate de mobile se fac in afara localitatii de domiciliu a clientilor. Cred ca se ajunge la 50% lejer.
De fapt cifra este mult mai mica. Sub 15%
bogdan_l
15th October 2007, 20:25
Pentru cei din Oradea - Santandrei, in Santandrei merge mai bine decat orange sau vodafone!
aum
15th October 2007, 20:26
@The.1: cand se lanseaza si in bucuresti?
bogdan_l
15th October 2007, 20:51
Am reusit in cele din urma sa ma conectez cu u120 la calc! pentru doritori trebuie downloudat huawei pc assistant de pe situl huauei din hong kong. merge mult mai repede decat de pe huawei.com 61 Mega are fisierul
burgher
15th October 2007, 21:04
Peste un an vor avea mai mult de 50% veti vedea. in nici un caz 97% dar mai mult de 50.
Am prins 3 linii si in Saldabagiu de Munte, pentru oradeni stiti voi unde e aia.
a21alex
15th October 2007, 21:57
Varza a la Cluj... 
Concluzie! Asta da revolutie... de la RDS!
Ahh... si pentru cei neincrezatori... Mai vorbim noi la vara, atunci cand vor avea acoperire in toate orasele.
Deocamdata astept si eu lansarea din Hunedoara care bate la usa zilele astea!
mtest
15th October 2007, 22:14
QUOTE(burgher @ Oct 15 2007, 22:04)

Am prins 3 linii si in Saldabagiu de Munte, pentru oradeni stiti voi unde e aia.
Incearca sa pui 'Cell Info ID' pe 'On'; poti sa-mi zici ce numar iti scrie acolo?
Cosconor
15th October 2007, 22:39
mtest
15th October 2007, 22:56
QUOTE(Cosconor @ Oct 15 2007, 23:39)

Nu exista CB pe 3G... Sau am înteles eu prost întrebarea ta ?

Da, ai inteles gresit: Huawei-urile afiseaza (cel putin in 3G) la Cell Info Display un numar de 4 octeti, din care primii 2 sunt LAC-ul si ultimii 2 sunt Cell ID-ul.
Am auzit insa ca ar exista ceva asemanator CB (a la Busola Connex) si in 3G; n-am inteles insa cum functioneaza... trebuie sa mai studiez.
paul83
15th October 2007, 23:01
in acest moment serviciul digimobil este disponibil in oradea insa in urmatoarele saptamani va fi disponibil si in celelalte orase
actualilor clienti li se va oferi maxim 2 tel in custodie daca vrei mai multe atunci faci un alt abonament insa va trebui sa platesti 3 sau 5 euro abonamentul si vei avea 500 sau 1000 minute in rds si 50 sau 100 romtelecom la fel pe viitor vor fi disponibile si serviciile sms mms videoteleconferinta la fel si serviciul cost control insa va trebui sa avem rabdare in maxim un an va fi cel mai tare concurent pt vodafone si orange cat despre cosmote posibil sa ajunga la fel ca ex cosmorom
ganditiva doar ca rcs&rds are decat 1 mil de utilzatori pt telefonia fixa carora le va oferi abonament gratis si cu minute incluse ba mai mult si 2 telefoane in custodie pai sa tot vorbesti nu???
ganditiva cati abonati mai are la catv sau fiberlink sau cablelink.... deci ce ziceti se compara cu super oferta celor de la cosmote?? aceea cu cartela de 2000 de minute pt 3 euro pe luna?
hai sa va mai zic ceva orice abonament pe care il vei semna NU TE VA OBLIGA SA RAMAI 1 AN SAU 2 CLIENT RCS&RDS ci oricand vei vrea sa reziliezi contractul esti liber sa o faci !!! asta cum vi se pare???
astept reply-uri cu parerile voastre...
a_d_y
15th October 2007, 23:06
mda
a zis bine alex
REVOLUTIA RDS ! 
super tare! ma duc maine sa vad cum sta treaba la Bacau
burgher
15th October 2007, 23:09
Faptul ca nu te tine in retea 1/2 ani e inedit pe piata noastra, dupa parerea mea da foarte bine la imagine.
Eu cred ca daca se tin ok pe pozitii pana atunci, intr-un an vor fi un operator de care sa se tina cont, insa in nici un caz nu-i vor rupe pe ceilalti 3. Decat poate pe zapp.
a_d_y
15th October 2007, 23:13
cand am citit topicul asta... aveam senzatia ca ma uit la un film de actiune
paul83
15th October 2007, 23:15
iata modele care le va oferi
burgher
15th October 2007, 23:20
Incepand de cand? (in afara de cele oferite deja)
Bobby_ro
15th October 2007, 23:23
QUOTE(paul83 @ Oct 16 2007, 00:15)

iata modele care le va oferi
Ai posibilitatea sa alegi ce model primesti in custodie? sau in functie de ce primesti un model sau altul?
mvh
15th October 2007, 23:25
In Mures astazi am avut prima data ocazia sa vad si eu RO 05 deci au dat drumu (mai sunt de montat 2-3 site-uri)
si pe aici doar telefoanele mai lipsesc deocamdata. Sper sa apara cat mai curand. (macar in decembrie)
E o treba foarte buna Digi.mobil , felicitari pt.RDS&RCS
paul83
15th October 2007, 23:27
va voi tine la curent cand va fi disponibila oferta si in bucuresti si ceea ce se va oferi insa trebuie sa mai asteptam putin sper ca pana la sfarsitul anului ca si bucurestiul sa figureze in aria de acoperire se lucreaza de zor! de ce credeti ca sunt avarii peste avari in bucuresti la fiberlink si telefonie... cei care locuiesc la bloc probabil stiu mai bine...
am rugamintea sa nu va napustiti peste cei din call center pentru ca nu va vor da detalii mai multe decat cele deja afisate de mine mai devreme
promit sa postez in continuare imediat ce va mai apare ceva nou.
concluzie: cei care inca nu au abonament rcs&rds fie catv fie telefonie fixa fie internet daca vreti sa beneficiati pe viitor de abonament gratuit la digimobil nu stati pe ganduri !
burgher
15th October 2007, 23:28
Va aparea in multe orase pana la sfarsitul anului. In Bucuresti, Arad, Timisoara, Mures etc reteaua e gata sau aproape gata. Rabdare si tutun
paul83
15th October 2007, 23:31
QUOTE(Bobby_ro @ Oct 16 2007, 00:23)

Ai posibilitatea sa alegi ce model primesti in custodie? sau in functie de ce primesti un model sau altul?
din pacate nu pot raspunde inca la aceasta intrebare insa indata ce voi afla voi da reply
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.