Accident Audi RS 6 V8 250 km/h + !
Pagini: 1, 2

xtremdriving

QUOTE (aeon @ May 16 2008, 14:39) *
saracul copac, imi pare rau de el...

laugh.gif
dean
cred ca pe unii,in loc sa-i sperie imaginile si sa fie mai preventivi,din contra le da sperante ca dintr-o masina buna scapi cu viata orice i-ai face wacko.gif
soferul a avut noroc chior,s-a aflat in singura bucatica din masina care nu a fost atinsa rau in accident.

chilar
daca era in anglia, nu mai cobora el din masina. ca acolo aia au volan pe dreapta.
asta dovedeste inca o data ca marcile premium nu se compara cu cele low end. si ca unii din aia care au bani de premium nu au destula minte in cap.
Danny1
QUOTE (chilar @ Jul 18 2008, 08:24) *
daca era in anglia, nu mai cobora el din masina. ca acolo aia au volan pe dreapta.
asta dovedeste inca o data ca marcile premium nu se compara cu cele low end. si ca unii din aia care au bani de premium nu au destula minte in cap.

omul ala a avut un noroc incredibil, nu are nici o treaba marca de masina
mwlambo
Pozele nu sunt facute dupa descarcerare?
Asa par....
qwayke
QUOTE (hyp3rion @ Oct 12 2007, 18:13) *
Pai tu nu vezi c-au trecut cei de la descarcerare prima data pe-akol ?? Sau crezi ca masina a crapat singura asa ? laugh.gif

Daca a iesit din masina imediat dupa accident si a sunat la urgente, ce treaba crezi ca mai aveau aia de la descarcerare? Great thinking
mwlambo
QUOTE (qwayke @ Jul 18 2008, 18:30) *
Daca a iesit din masina imediat dupa accident si a sunat la urgente, ce treaba crezi ca mai aveau aia de la descarcerare? Great thinking

Da' asa arata masina! Ca dupa interventia celor de la descarcerare; poate initiatorul topicului a scris la misto ca a iesit din masina fara probleme si a sunat la urgente.

Valy1
Pe cine sa scoata din masina ? Sau o taiau ei asa de amoru artei , sa vada cum arata un RS6 fara capac ?
Radu18-
QUOTE (mwlambo @ Jul 18 2008, 18:32) *
Da' asa arata masina! Ca dupa interventia celor de la descarcerare; poate initiatorul topicului a scris la misto ca a iesit din masina fara probleme si a sunat la urgente.

Nu am scris la misto, asa am citit in sursa. Nu imi mai amintesc insa care a fost sursa.
qwayke

Faza asta e pe bune, am citit mai demult pe un forum strainez.
extasy_cristU
cineva il iubeste acolo sus dry.gif 250 km/h.......
Stapanul_clonelelor
Se da dauna totala pe asa ceva ? Sau a reparat-o ? laugh.gif rolleyes.gif
Piatra_Mare
QUOTE (Stapanul_clonelelor @ Aug 28 2008, 11:39) *
Se da dauna totala pe asa ceva ? Sau a reparat-o ? laugh.gif rolleyes.gif

A dus-o la un mester roman, a sudat caroseria si un pic de tinichigerie si gata! laugh.gif Vorba bancului romanesc, "l-au luat un pic la pila si din avion au facut tanc"

Pacat de copac si iarba. console.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.