Accident Audi RS 6 V8 250 km/h + !
Pagini: 1, 2

Radu18

Aveti detalii despre modul in care s-a intamplat accidentul?

(ex) Audi RS 6 Twinturbo V8 @ 250 km/h +

Driver got out, walked away and called emergency on his phone

Take note - this is one car, not two

cutler
viteza si mult bulan. Foarte mult bulan

hyp3rion
Pai tu nu vezi c-au trecut cei de la descarcerare prima data pe-akol ?? Sau crezi ca masina a crapat singura asa ? laugh.gif
andreiandrei
Parca se vede ca spatiul soferului a cam ramas intact. De exemplu partea dreapta fata a masinii este praf. Probabil cu partea aia a lovit cumva copacul. A avut noroc.
rox
Cretini la volan. Ce vina am avea noi daca un inconstient ca asta ar intra in noi?
MORI MA!
uledu
QUOTE(hyp3rion @ Oct 12 2007, 18:13) *
Pai tu nu vezi c-au trecut cei de la descarcerare prima data pe-akol ?? Sau crezi ca masina a crapat singura asa ? laugh.gif

ce sa mai descarcereze, ca s-a deschis masina ca o conserva la impactul cu un copac.

oricum a fost imens norocul.
hyp3rion
QUOTE(uledu @ Oct 12 2007, 19:23) *
ce sa mai descarcereze, ca s-a deschis masina ca o conserva la impactul cu un copac.

S-a despicat masina, dar a ramas faru intreg, sau cum laugh.gif

cosmin_miu
QUOTE(hyp3rion @ Oct 12 2007, 18:13) *

1.masina arata asa dupa impact fara nici o descarcerare
2.cel care a condus-o e cel care are telefonul in mana (asta din spusele fratelui care a postat si imaginile pe un forum specializat.....am vazut si citit integral pe site-ul original).A avut un deget bandajat si cateva zgaraieturi
3.accidentul este de cel putin 1an (si a mai fost postat)

@radu18 pur si simplu a pierdut controlul volanului in curba pe o sosea umeda
filipxxx
Asta cred ca a avut pactul cu diavolul pe pamant ca D-zeu nu putea sa ajute in asa hal un astfel de inconstient. Masina s-a dezintegrat pur si simplu in jurul lui, e de-a dreptul creepy.
H725

oricit noroc se poate spune ca a avut soferul, ar trebui arestat pt ca este (a fost) un adevarat pericol si numai o intimplare a facut sa nu moara cineva nevinovat... death.gif
Radu18
QUOTE(cosmin_miu @ Oct 12 2007, 19:32) *
2.cel care a condus-o e cel care are telefonul in mana (asta din spusele fratelui care a postat si imaginile pe un forum specializat.....am vazut si citit integral pe site-ul original).A avut un deget bandajat si cateva zgaraieturi
3.accidentul este de cel putin 1an (si a mai fost postat)

@radu18 pur si simplu a pierdut controlul volanului in curba pe o sosea umeda

Daca au mai fost postate imaginile, imi cer scuze.

Dar cred ca astfel de imagini sunt bune pentru fiecare sofer, ajuta pe fiecare sa fie constient de necesitatea adaptarii stilului de a conduce in functie de conditiile meteo si de drum. Poate il face mai temator de a merge cu viteza prea mare, viteza inconstienta
amandigi
Vezi aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=2523911
Maresalul
Supercretini plini de ifose! mad.gif
Trebuie introdusă suspendarea pe viață a carnetului și minim 10 ani pușcărie, dacă se mai urcă la volan.
Sunt pline cimitirele cu oameni care au murit din cauza unor astfel de inconștienți.
Pe scurt, o pățanie din trecut. Într-o zi ploioasă a trecut o mașină pe lângă mine și mi-a pus în cap toată apa murdară de pe șosea. Avea cel puțin 80 la oră și a făcut-o intenționat.
Am avut prezența de spirit să-i zic la timp ceva de dulce. biggrin.gif A oprit mașina, a coborât cu prietenul din dreapta și au venit la mine, crezându-se în avantaj numeric.
Ce n-au văzut proștii? Tocmai mă despărțisem de prietenii de serviciu, cu care băusem o bere, și care văzuseră toată întâmplarea.
Urmarea e ușor de dedus. În viața mea nu am avut o satisfacție mai mare ca aceea trăită atunci...
"Băieții de băieți" au înnotat prin toate bălțile și noroaiele care am crezut că ar fi demne de ei cursing.gif
Ce vremuri...
vladutz26
Moama cum a ramas masina confusedsmiley.png sa ii multumeasca lui Dumnezeu ca la tinut in mana si la ocrotit ca teoretic restul masini nu mai exista decat locul soferului worthy.gif .
Haide bafta si aveti grija pe strazi.
worm
masina asta s-a vandut pe ebay dupa accident smile.gif am vazut un articol pe undeva in care era si linkul de pe ebay pus.
rocaddy
QUOTE (Maresalul @ Oct 14 2007, 01:18) *
Supercretini plini de ifose! mad.gif
Trebuie introdusă suspendarea pe viață a carnetului și minim 10 ani pușcărie, dacă se mai urcă la volan.
Sunt pline cimitirele cu oameni care au murit din cauza unor astfel de inconștienți.
Pe scurt, o pățanie din trecut. Într-o zi ploioasă a trecut o mașină pe lângă mine și mi-a pus în cap toată apa murdară de pe șosea. Avea cel puțin 80 la oră și a făcut-o intenționat.
Am avut prezența de spirit să-i zic la timp ceva de dulce. biggrin.gif A oprit mașina, a coborât cu prietenul din dreapta și au venit la mine, crezându-se în avantaj numeric.
Ce n-au văzut proștii? Tocmai mă despărțisem de prietenii de serviciu, cu care băusem o bere, și care văzuseră toată întâmplarea.
Urmarea e ușor de dedus. În viața mea nu am avut o satisfacție mai mare ca aceea trăită atunci...
"Băieții de băieți" au înnotat prin toate bălțile și noroaiele care am crezut că ar fi demne de ei cursing.gif
Ce vremuri...

Well done ..
test_driver
omu ar trebuii sa se duca la aia de la audi si sa-i bata ca nu au masina prea stabila, tongue.gif, glumesc, dar stiu destul de multi dobitoci care spun ca tractiunea integrala poate sa ia curbe de 90 de grade cu 200 km/h, nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cand isi vor cumpara oamenii astia masini 4x4. Si apoi sa mearga la biserica sa faca o donatie mare, si apoi sa se sinucida cu ritual, sa fie sigur ca nu repeta faza asta. Zmei pe sosele.
Marius3k
Incredibil totusi, dar i-a salvat viata omului! Deci merita banii pana la urma, nu?

P.S. @test_driver: welcome back!
test_driver
bine v-am regasit. Nu v-am parasit, dar nu am mai avut contact cu internetul smile.gif
crz
QUOTE (Marius3k @ Oct 17 2007, 23:18) *
Incredibil totusi, dar i-a salvat viata omului! Deci merita banii pana la urma, nu?

P.S. @test_driver: welcome back!

N-are nici o legatura masina cu supravietuirea. Daca avea pasageri ar fi fost inca o tragedie cauzata de un inconstient. Asa, doar un mare noroc (desi aici depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile).
Valy1
QUOTE (Maresalul @ Oct 14 2007, 01:18) *
.

stai ca ceva e in neregula notangel.gif ..un cico vroiai sa zici nu ? notangel.gif
richelieu
Ba e in regula...omul n-a spus ca era la volan biggrin.gif... Sau e vorba de altceva?
spare-me
pai cum sa fie la volan si sa-i puna apa in cap ?! si cum sa se dea aia jos la el daca el era in masina
smardu
Din poza se vede ca urmeaza curba la dreapta, sa fim seriosi 250+, nu e F1 si mai e si ingust drumu. Calculati forta de impact.
aeon
saracul copac, imi pare rau de el...
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.