QUOTE (yooman @ Feb 11 2008, 12:11)

Postul ala e vechi... are aproape 2 luni. Eram si eu la inceput atunci.
Spre marea ta mirare am aflat de decodarea prin patch. Cam in perioada aceea Simox a dat drumul la unlock patch.
Nu-ti fa tu griji ca nu citesc. Am citit cat sa le dau sfaturi si la altii.
Te-ai uitat la data? In mod sigur nu!... threadul e vechi. Pune tu mana si citeste.
Sper marea ta mirare k320 nu merge decodat prin patch, deoarece e DB2012. Merge decodat cu Setool full.
Kulankendi, Wotan, TMS nu deblocheaza k320! Merge in schimb cu Davinci, da trebuie sa plateasca. Cum o sa-l poti ajuta tu prin messenger sa-si deblocheze telefonu?
PS: nu-i frumos sa te repezi la dat sfaturi fara sa citesti inainte ce scrie mai sus.
bai varzare daca ai idee cu cine vorbesti aici ai bunu simtz si da-ti una peste gura singur . in caz ca nu stiai patchurile FREE pentru toata gama de s-e -uri au fost puse la dispozitzia ta si a nobilor ca tine din pricina mea . eu am colaborat cu ironmaster la creerea insusi primului patch free . neica . eu il decodez pe mesenger ba noobule . am decodat la sute de insi pe sp vii tu sa ma inveti pe mine =)) esti prea zero total . ai grija cum vorbesti SI CU CINE