Ce stiti de boxele BlueTech?

JAWS

Am de gand sa-mi schimb boxele pentru pc, pana de curand ma gandeam la ceva "normal" ce are tot poporu' in casa: Logitech, Genius, Microlab s.a.m.d asta pana am vazut in magazinul Unirea etj 3 inspre aripa calarasi, dupa diverta (nu stiu numele magazinului, oricum are numai scule audio) cateva boxe care mi-au atras atentia: 2 boxe 60W RMS ~ 288ron, 2 boxe 45W RMS ~ 250ron, 2 boxe + center 60W ~ 260ron si nu numai...toate pe 8 ohmi, v-as da mai multe detalii tehnice dar nu le tin minte si nici nu prea ma pricep in domeniu. Sunt constient de faptul ca mai au nevoie si de amplificare, care ma va costa si aia ceva dar...vreau sa stiu daca merita efortul. A ascultat/umblat/detinut cineva marca BlueTech caci pe google nu gasesc mare lucru.
Toate cele bune
undercoverbrother
alege o varianta

facute in ro cu dif chinezesti sau
facute in china si lipita sigla in romania.

nu stiu care din ele este adevavarata dar e una din astea 2 (tind sa cred ca ca a 2-a)

JAWS
QUOTE(undercoverbrother @ Oct 7 2007, 20:52) *
alege o varianta

facute in ro cu dif chinezesti sau
facute in china si lipita sigla in romania.

nu stiu care din ele este adevavarata dar e una din astea 2 (tind sa cred ca ca a 2-a)

....De ce?
undercoverbrother
de ce ,ce?
ca tind sa cred ca mai sigur sunt facute in china si lipita sigla in ro?
ca asa se practica.

iar daca ar fi facute la noi cu componente chinezesti nu cred ca ar fi cu ceva mai bune.

oricum, sunt peste watson.
dupa unii chiar si peste sony (alea inalte cu 3 dif de se gasesc prin metro&co).

le:alea cu 2 sau 3 difuzoare de 8" cred ca au ceva putere. in mod clar peste majoritatea boxelor din aceeasi categorie de pret. http://www.telecomenzi.ro/index.php?offset...&order=pret
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.