In principiu sunt de parere ca nu trebuie sa ai pretentii mai mari decat pretul pe care l-ai platit. Totusi, in cazul companiilor aeriene, ai niste depturi, indiferent de cat ai platit pentru bilet. Daca zborul a fost intarziat peste 6 ore aveai dreptul sa ceri restituirea banilor pe segmentul neefectuat, reprogramarea catre destinatie pe o alta ruta sau decontarea cazarii + transferuri aeroport-hotel-aeroport. Trebuia sa te cazezi, luai factura si le-o puneai sub nas sa ti-o deconteze, erau obligati. Drepturile pasagerilor le gasesti
aici . Este de datoria ta sa te informezi asupra drepturilor tale si sa ti le ceri.
Totusi, trebuie sa zic ca am zburat de vreo 4 ori cu ei pe relatia Viena si mi s-au parut absolut seriosi. Nu inteleg de ce zici ca ar fi LOW COST ca un lucru rau, cand ei tocmai asta si afirma ca sunt, companie aeriana low-cost. Plus ca nu inteleg ce vrei sa zici cand acuzi ca "1.LOW COST- inseamna zboruri ieftine" cand da, tocmai asta inseamna, si e foarte bine asa.
Ceva e fishy totusi in toata povestea. Poate n-ai lasat toate datele de contact corecte atunci cand ai facut rezervarea? Ce spui tu ca ti s-a intamplat e foarte grav, si mi-e greu sa cred ca Sky pur si simplu n-a informat pe nimeni ca zborul s-a anulat si n-a iesit o revolta in stil romanesc pe-acolo, cu relatare in direct pe Realitatea. Nu cred ca ati fost singurii calatori cu rezervare pe zborul acela, toata lumea pur si simplu a inghitit galusca si a dormit in aeroport 24h? Ai avut roaming? Pe mailul lasat nu ti-au trimis nimic?
Ca sfat, nu mai folosi pe viitor companii aeriene low-cost, limiteaza-te la cele de linie. N-o zic la misto, chiar cred ca e cea mai buna solutie pentru tine.