Samsung U700

Frankie

Imi place foarte mult Samsung U700.
Singurul dezavantaj major il consider ca nu are radio sadwalk.gif
Fata de u600, are camera imbunatatita (desi rezolutia e la fel) , iar bateria un pic mai buna + ca are si 3G.
Voi ce ziceti de acest model ?
Nekrataal
Si mie imi place.
Dezavantaj major ca nu are radio? Sa fim seriosi. biggrin.gif Ai mp3 player.

Frankie
QUOTE(Nekrataal @ Oct 4 2007, 19:21) *
Si mie imi place.
Dezavantaj major ca nu are radio? Sa fim seriosi. biggrin.gif Ai mp3 player.

Well.... pt mine este un dezavantaj tongue.gif
copjob2000
QUOTE(Frankie @ Oct 4 2007, 13:25) *
Imi place foarte mult Samsung U700.
Singurul dezavantaj major il consider ca nu are radio sadwalk.gif
Fata de u600, are camera imbunatatita (desi rezolutia e la fel) , iar bateria un pic mai buna + ca are si 3G.
Voi ce ziceti de acest model ?

E tare!
E super!
Dar, daca mai asteptai putin, iti luai unul cu ADEVARAT tare!
Este vorba despre G600!
Iti trimit mai jos link-ul unde este descris....
http://www.telefonie-mobila.ro/2007/07/26/...msung/#more-189
jacson
are un design frumos, dar daca e la fel de praf ca d900i...sad.gif...nu mai am incredere in samsung!
ammy_005
QUOTE(jacson @ Oct 7 2007, 17:15) *
are un design frumos, dar daca e la fel de praf ca d900i...sad.gif...nu mai am incredere in samsung!

am si eu o intrebare..puteti vizualiza pe el documente gen word sau pdf?? ca pt mine asta este ff important si stau in dubii daca sa imi iau u600 sau u700, care ar avea 3g dar nu stiu daca are aceasta facilitate
dreww
Un mic review:

aspect:
- il consider cel mai frumos telefon de pe piata la pretul lui (aproximativ 1000 lei)

materiale:
- sta extrem de prost la capitolul asta. Dupa 1-2 luni incepe sa se duca vopseaua lucioasa.

baterie:
-3 zile folosit destul de des
-7 zile in standby

conectivitate:
- am citit in anumite review-uri ca mai pierde semnalul. Nu mi s-a intamplat decat de 2 ori in 2 luni de zile si atunci si-a revenit cu un simplu slide-down - slide-up. (cartela Vodafone)
- semnalul 3G (Vodafone) il prind ocazional desi stau in Bucuresti
- pachetul standard vine si cu cablu de date si cd cu soft (Samsung PC Studio 3)

display:
- impecabil, luminozitate foarte buna chiar si in lumina puternica.

utilizare:
- touchkeys nu m-au incurcat niciodata. Desi sunt intr-adevar sensibile, te obisnuiesti repede.
- ma deranjeaza pozitionarea tastelor de volum atunci cand vreau sa fac poze folosind autofocus-ul.
- meniu destul de bine organizat
- roata este utila numai pentru a trece rapid prin poze/fisiere audio.
- touchkeys se dezactiveaza automat cand se initiaza/receptioneaza un apel. Pentru a inchide trebuie apasat mai intai butonul pentru deblocare.
- e destul de greu de umblat la volum cu handsfree-ul pus.
- vibratii si ton de apel in acelasi timp coolspeak.gif
- camera, media player-ul si video chat-ul nu pot fi utilizate daca bateria este goala.

camera:
- camera foto bunicica @ 640*480 cea frontala si 2048x1536 camera principala (cu blitz si autofocus)
- camera video este jalnica @ 176*144 rezolutie maxima (fata de 640*480 la SGH-G600)

media player:
- poate fi minimizat
- sunet perfect in casti
- sunet clar dar cu volum insuficient in difuzor

Prin resoftarea telefonului (inlocuirea soft-ului oferit de Vodafone cu cel original Samsung):

- dispare butonul "Live!" din partea dreapta, care este inlocuit cu "Phonebook".
- se modifica meniul camerei foto. "Video camera" capata denumirea de "Camcorder"
- se modifica meniul principal
- nu se mai pot pune teme pe telefon, insa devine disponibila interfata uGo
- nu mai este disponibila optiunea de a salva orice fisier direct pe card.
- dispare posibilitatea de a vizualiza toate fisierele (telefon+card) in aceeasi lista

QUOTE(ammy_005 @ Oct 7 2007, 21:26) *
am si eu o intrebare..puteti vizualiza pe el documente gen word sau pdf?? ca pt mine asta este ff important si stau in dubii daca sa imi iau u600 sau u700, care ar avea 3g dar nu stiu daca are aceasta facilitate

Are document viewer. Merg si .doc si .pdf

vali79m
Cine cunoaste codul de siguranta de la samsung U700?
Merci pentru cei care raspund
Dakode
am si eu o problema cu un Samsung u700, l-am luat cam de doua saptamani si habar n-am ce are....spre exemplu, cateodata imi apare doar "limited calls" sau dispare semnalul complet, se intrerupe in timpul convorbirii, nu conecteaza un apel - "call ended" sau "disconected"- am sesizat ca are o icoana langa semnal,un "E", care daca apare pot apela, iar daca nu apare, pe oricine apelez imi arata ce am mentionat mai sus...as vrea sa stiu daca este de la configurarea network-ului, pe care n-am facut-o, si de "destept" ce am fost, am zburat mesajele primite de la operator(Orange), sau e cumva defect aparatu`, daca se poate un ajutor......PS am incercat si cu alta cartela si tot asa face...se pare ca totusi cu cartela Vodafone este ok....sa fie din soft???....pls worthy.gif....la Vodafone acel "E" nu apare... samui.gif...am incercat si configurare cu un operator de la Orange si nimic...
Dakode

ok...se pare ca oricat de autodidact as fi nu pot gasi o solutie la problema mea...am configurat tel. ptr wap, dar bineinteles ca nu se conecteaza, am selectat doar pe serviciul gsm900-1800, nimic, culmea e ca din cand in cand mai primesc cate un apel care oricum se-ntrerupe sec, inca o constatare in momentul in care afiseaza "disconected" sau "call ended" tel. "clipeste", mai precis tastele luminoase... puke.gif ...daca cineva ma poate ajuta cu un sfat worthy.gif multumesc anticipat...se pare ca oricum luni il voi duce la shop ptr. service...necazul e ca, sper confusedsmiley.png , sa nu fi cumparat vreun tel. care nu e compatibil cu Orange...ar fi de rasul lumii mad.gif
stokarit_s
QUOTE (Dakode @ Aug 2 2008, 02:18) *
ok...se pare ca oricat de autodidact as fi nu pot gasi o solutie la problema mea...am configurat tel. ptr wap, dar bineinteles ca nu se conecteaza, am selectat doar pe serviciul gsm900-1800, nimic, culmea e ca din cand in cand mai primesc cate un apel care oricum se-ntrerupe sec, inca o constatare in momentul in care afiseaza "disconected" sau "call ended" tel. "clipeste", mai precis tastele luminoase... puke.gif ...daca cineva ma poate ajuta cu un sfat worthy.gif multumesc anticipat...se pare ca oricum luni il voi duce la shop ptr. service...necazul e ca, sper confusedsmiley.png , sa nu fi cumparat vreun tel. care nu e compatibil cu Orange...ar fi de rasul lumii mad.gif

Cum sa cumperi telefon care nu este compatibil cu Orange ? laugh.gif
Cel mai bine este sa il duci la service.
Dakode
mda, cred ca e pe duca, "scula", deja nici la Vodafone nu-i mai place si a inceput sa faca la fel, deci e clar problema de telefon....luni la service si apoi o sa revin cu un diagnostic sa va spun ce a avut... blink.gif wacko.gif
gabs4ever
Va rog urgent, pana nu dau cu el de pereti, un Samsung sgh u700, slide-ul cand il ridic sa scriu un sms, dispare imaginea toata de pe display. E din setari sau s-a dus?
unsure.gif unsure.gif
stokarit_s
QUOTE (gabs4ever @ Jan 21 2009, 16:05) *
Va rog urgent, pana nu dau cu el de pereti, un Samsung sgh u700, slide-ul cand il ridic sa scriu un sms, dispare imaginea toata de pe display. E din setari sau s-a dus?
unsure.gif unsure.gif

Singura solutie este sa il duci la un service.
gabs4ever
QUOTE (stokarit_s @ Jan 22 2009, 13:34) *
Singura solutie este sa il duci la un service.

Asta am si facut pana la urma, si m-a costat 60 ron. Mi-a inlocuit contactul dintre slide si restul telefonului. oricum e un crap,
roti217
mi-am luat telefon la 250 de euro si folosesc unul la 30 de euro!?!?!?!?

in decembrie 2007 am vrut sa imi iau un tel nou.bun...ma uit prin vitrine, vad unul frumos k design,camera 3.2,video calls...samsung u700,il iau,atunci erau 300 euro,am gasit la oferta la 250.
dupa un timp,conectandul si la pc,l-am virusat sau nush ce i-am facut,nu mai mergeau unele butoane,si a inceput sa trimita mms-uri si email-uri de unul singur,pur si simplu puneam tel langa mine,ma uitam la el si vedeam cum intra in mesaje,incarca o poza si o trimitea la dracu..nush unde,dar nu sms,ci msm sau email,din alea mai scumpe. bun...ma duc cu el inapoi,stau vreo luna fara tel,pana l-au trimis pana la masa sa il repare si inapoi.l-au rezolvat pe urma nu am mai avut probleme de genu asta.

vreau sa adaug k si un prieten a avut astfel de probleme,dar cu nokia n70,la virusat si trimitea msm-uri noaptea de unu singur,tot vedea el ca ii dispare creditul si nu stia cum biggrin.gif apoi a observat k telu trimitea mesaje noaptea si sa interesat pe net si a aflat k exista un virus care trimite mesaje noaptea,de pe la 1 pana la 6,sau cam asa ceva,pt k tu sa nu iti dai seama,k dormi atunci...inteligenti si virusii astia,nu?!..el avand nokia a cautat un antivirus pe net si a gasit,(eu pt samsung nu am gasit nimic),si de atunci se scaneaza automat o data la nush cat timp,telu, si nu a mai avut probleme.

revenind la SAMSUNG u700,dupa faza cu virusatu,am observat si eu k in timpul convorbirilor se inchidea telu,o data,de 2 ori,pana mi-am dat seama k ceva nu e in regula a mai durat.apoi tot primeam mesaje k ma sunat cineva la ora cutare,dar eu am avut telu langa mine si nu l-am auzit sunand,pana la urma mi-am dat seama k, cateodata cand ma suna cineva ii intra direct mesageria,chiar dak am telu deschis,si semnal.

dar apoi am observat k nu pot sa sun nici eu pe altcineva cand vreau,cum a mai zis cineva mai sus,imi apare ''SOS'', numai telefoane de urgenta.

pe ecran tot apare G sau E ,am observat..(eu sunt cu observatu) biggrin.gif k at cand e G mere tot timpul,dar cand e E nu mere,iar E e mai tot timpul,dupa ce vb cu cineva la tel,il pun pe masa,imediat apare E.
aceste litere banuiesc ca sunt GPRS si EDGE,nu?!

nu sfatuiesc pe nimeni sa isi ia samsung,mai ales cel u700,numai probleme.eu cel putin deacu numai nokia am sa imi iau. si cum a mai zis cineva mai sus,se duce vopseaua aia lucioasa de pe margini,si ramane asa urat huh.gif si am folosit tot timpul,ciorapel din ala...cum so numi.
rolleyes.gif

dak stie cineva care e faza cu G si cu E,sa imi zica si mie,dc nu imi mere telu de 250 de euro,tre sa il tin in dulap?!

pup ol wink.gif
stokarit_s
QUOTE (roti217 @ Mar 3 2009, 14:19) *
mi-am luat telefon la 250 de euro si folosesc unul la 30 de euro!?!?!?!?

in decembrie 2007 am vrut sa imi iau un tel nou.bun...ma uit prin vitrine, vad unul frumos k design,camera 3.2,video calls...samsung u700,il iau,atunci erau .
...............
nu sfatuiesc pe nimeni sa isi ia samsung,mai ales cel u700,numai probleme.eu cel putin deacu numai nokia am sa imi iau. si cum a mai zis cineva mai sus,se duce vopseaua aia lucioasa de pe margini,si ramane asa urat huh.gif si am folosit tot timpul,ciorapel din ala...cum so numi.
rolleyes.gif

dak stie cineva care e faza cu G si cu E,sa imi zica si mie,dc nu imi mere telu de 250 de euro,tre sa il tin in dulap?!

pup ol wink.gif

Pentru ca ai avut probleme cu un telefon Samsung nu trebuie sa generalizezi si sa ai impresia ca asa sunt toate modelele.
Daca erau asa de proaste numai ajungea Samsung al 2 producator de telefoane mobile din lume.

Eu am avut 4 telefoane mobile Samsung si nu am avut probleme cu nici unul. wink.gif
DeCeDaT
Buna,

Cateva sfaturi as avea nevoie daca sunteti in cunostinta de cauza. Am o banuiala ca telefonul are probleme "interne" pentru ca pana acum l-am dus in 2 service-uri si aman2 mi-au dat acelasi pronostic "nu ai probleme cu semnalul". Ok, atunci cum se face ca atunci cand imi introduc cartela de cosmote in el, am semnal full insa cand ma sun de pe un alt aparat mobil pe el, pe aparatul respectiv aud cum suna, ma uit spre samsung si nu reactioneaza deloc. Inchid, incerc din nou ... la fel. Scot bateria din samsung, o introduc la loc , ma apelez si merge. Ideea in sine e ca , aproximativ 30% din apeluri nu imi intra, si nici macar nu mai sunt informat ca inainte "ati avut 1 apel neplreluat".

-A doua problema in legatura cu telefonul este faptul ca nu imi permite sa folosesc .mp3 la mesaje sub nici o forma, doar cele 3 din standard.

-A treia situatie se refera la "Update Firmware" .... cum se face ? de unde se face ?

-A patra problema e in legatura cu sonorul , oare e ceva cod ca sa il pot face ceva mai tare ? desi e la maxim, parca nu sunt multumit.

Va multumesc anticipat userilor care veti posta, si care detineti un astfel de aprat. M-ar ajuta enorm feedback`ul vostru in a ma decide daca il voi mai pastra sau nu. In rest e un telefon bun, sunt multumit de el. Daca as putea rezolva cu semnalul, as fi boier.
Hidd3n
am si eu o problema cu acest tip de samsung ... nu gasesc drivere , practic softul cu care sa ma misc . pe siteul lor parca numai de'al dracu au samsung u600 , u800 si u900 .
newsitc
CITAT (Hidd3n @ 27th June 2009, 21:54) *
am si eu o problema cu acest tip de samsung ... nu gasesc drivere , practic softul cu care sa ma misc . pe siteul lor parca numai de'al dracu au samsung u600 , u800 si u900 .

Soft + Driver + Manual de utilizare (PDF) - gasesti aici.
budbeny
stie cineva cat costa sa schimb flatt-ul la un samsung u700?
mersi pt. cine imi raspunde.
gasteruu
salutare am si eu o problema la samsung u700 . am la el un card de 4 gb si daca incerc sa iau ceva prin bleutoth de ex o melodie sau un fisier video imi spune ca nu mai am memorie in telefon mellow.gif nu vrea sa intre pe card i-am pus si un card mai mic de 64 mb si tot asea face care o fi problema ? biggrin.gif multumesc pentru eventualele raspunsuri
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.