edithbrosch
30th June 2008, 14:10
QUOTE (moartea @ Jun 27 2004, 14:33)

UNDE se gasesc margele la kilogram ?
va invitam pe :www. Crystal-Fashion.eu
, importator direct de margele cristale etc...cele mai mici preturi....
magazin: CENTRAL, Cluj, et 1, corp nou, din sept.
macrina
22nd December 2008, 20:57
Chiar ne putem lauda ca avem cel mai tare magazin cu margele si accesorii, dar e simplu sa va convingeti daca intrati aici
gbogdanv
14th January 2009, 00:52
La magazinul asta: www.ambra-bijuterii.ro stiu sigur ca materia prima e adusa din vreo 3-4 tari membre ue si din state. Incercati si asa...dar..probabil costa
irina76
16th January 2009, 18:09
Margele o sa gasiti si pe site-ul www.margeluta.com.Vor fi preturi mici pentru oameni talentati.Va asteptam in februarie!
Chow05
27th February 2009, 13:41
Stie cineva in Brasov un magazin de margele si accesorii? Dar nu on line. Multumesc .
Trei_Zece
14th March 2009, 18:04
Pt toti cei care va mai faceti siteuri - am o rugaminte mare de tot; puteti s-o luati si ca pe un sfat - cum sa NU va pierdeti aiurea clientii:
NU mai puneti muzica pe site!!! deranjeaza!
nimeni nu vrea sa asculte tampenii - fortat.
daca mai e si greu de gasit butonul de 'taci naibii', e mult mai simplu sa inchizi pagina si sa uiti ca exista.
nicola_0020
17th March 2009, 16:49
In Bucuresti gasesti materiale pentru realizarea bijuteriilor la : http://margelesibijuterii.shopmania.biz.
Transportul in Bucuresti e gratuit
cristienciu
11th April 2009, 12:11
Poti incerca si pe www.simoshop.ro.
Expedierea se face in 24 ore de la comanda, si coletul ajunge in 3-4 zile.
Gasesti acolo margele , pietre semipretioase, accesorii , fimo si nu numai.
WackoJacko
15th April 2009, 23:49
Again! Mercerie, ffs
cris_2009
30th May 2009, 17:57
Din 1 iunie un nou magazin cu margele si accesorii pentru confectionat margelutze....
mai multe detalii pe http://www.e-margele.com.....suntem la inceput dar pe viitor va astepatam cu mult mai multe produse
vladone1
5th June 2009, 15:35
la BamBoo
gabriela-maria
13th June 2009, 13:16
s-a deschis un nou magazin virtual de margele si bijuterii.
preturi avantajoase.
nu ezitati sa vizitati www.margele-bijuterii.com
gabriela-maria
16th June 2009, 21:46
S-a deschis un nou magazin online de margele si bijuterii hand made.
Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a da glas imaginatiei prin crearea unor adevarate bijuterii.
Va oferim atat bijuterii gata confectionate de catre echipa noastra, cat si margele nisip, plastic, de sticla, semipretioase, cristal, accesorii pentru a va crea propriile bijuterii.
Nu ezitati sa ne vizitati.
Spor la margelit.
www.margele-bijuterii.com
Mishtoaka
28th July 2009, 13:34
Vreau sa ma apuc de "margelit". De cumparat ... cam stiu de unde sa cumpar. Ideea e cu ce incep? Un site pt incepatori in limba romana exista? Unde sa ma invete ce si cum efectiv?
Multam.
MAGDABL13
21st August 2009, 15:19
Margele, accesorii si scule pentru margelit gasiti si aici.
larisutzza
5th September 2009, 02:49
Buna...de ceva vreme am inceput si eu sa confectionez bijuterii handmade:)...acesta este blogul meu in cazul in care poate doriti sa aruncati o privire....mai e de lucrat la el...dar nah...
http://www.handmade-jwl.blogspot.com/
macrina
5th October 2009, 18:41
Noi am organizat un concurs pentru "margelicioase". Va puteti inscrie la aceasta adresa , sau puteti vota aici. Va multumesc in numele fetelor pe care le veti vota si va doresc spor si inspiratie in ceea ce faceti!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.