UNDE se gasesc margele la kilogram ?
Pagini: 1, 2, 3

edithbrosch

QUOTE (moartea @ Jun 27 2004, 14:33) *
UNDE se gasesc margele la kilogram ?

va invitam pe :www. Crystal-Fashion.eu coolspeak.gif , importator direct de margele cristale etc...cele mai mici preturi....
magazin: CENTRAL, Cluj, et 1, corp nou, din sept.
macrina
Chiar ne putem lauda ca avem cel mai tare magazin cu margele si accesorii, dar e simplu sa va convingeti daca intrati aici

gbogdanv
La magazinul asta: www.ambra-bijuterii.ro stiu sigur ca materia prima e adusa din vreo 3-4 tari membre ue si din state. Incercati si asa...dar..probabil costa peacefingers.gif
irina76
Margele o sa gasiti si pe site-ul www.margeluta.com.Vor fi preturi mici pentru oameni talentati.Va asteptam in februarie!
Chow05
Stie cineva in Brasov un magazin de margele si accesorii? Dar nu on line. Multumesc .
Trei_Zece
Pt toti cei care va mai faceti siteuri - am o rugaminte mare de tot; puteti s-o luati si ca pe un sfat - cum sa NU va pierdeti aiurea clientii:

NU mai puneti muzica pe site!!! deranjeaza!

nimeni nu vrea sa asculte tampenii - fortat.
daca mai e si greu de gasit butonul de 'taci naibii', e mult mai simplu sa inchizi pagina si sa uiti ca exista.

nicola_0020
In Bucuresti gasesti materiale pentru realizarea bijuteriilor la : http://margelesibijuterii.shopmania.biz.
Transportul in Bucuresti e gratuit

cristienciu
Poti incerca si pe www.simoshop.ro.
Expedierea se face in 24 ore de la comanda, si coletul ajunge in 3-4 zile.
Gasesti acolo margele , pietre semipretioase, accesorii , fimo si nu numai.
WackoJacko
Again! Mercerie, ffs smile.gif
cris_2009

Din 1 iunie un nou magazin cu margele si accesorii pentru confectionat margelutze.... smile.gif mai multe detalii pe http://www.e-margele.com.....suntem la inceput dar pe viitor va astepatam cu mult mai multe produse smile.gif
vladone1
la BamBoo
gabriela-maria
s-a deschis un nou magazin virtual de margele si bijuterii.
preturi avantajoase.
nu ezitati sa vizitati www.margele-bijuterii.com
gabriela-maria
S-a deschis un nou magazin online de margele si bijuterii hand made.
Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a da glas imaginatiei prin crearea unor adevarate bijuterii.
Va oferim atat bijuterii gata confectionate de catre echipa noastra, cat si margele nisip, plastic, de sticla, semipretioase, cristal, accesorii pentru a va crea propriile bijuterii.
Nu ezitati sa ne vizitati.
Spor la margelit.
www.margele-bijuterii.com
Mishtoaka
Vreau sa ma apuc de "margelit". De cumparat ... cam stiu de unde sa cumpar. Ideea e cu ce incep? Un site pt incepatori in limba romana exista? Unde sa ma invete ce si cum efectiv?

Multam.
MAGDABL13
Margele, accesorii si scule pentru margelit gasiti si aici.
larisutzza
Buna...de ceva vreme am inceput si eu sa confectionez bijuterii handmade:)...acesta este blogul meu in cazul in care poate doriti sa aruncati o privire....mai e de lucrat la el...dar nah...biggrin.gif http://www.handmade-jwl.blogspot.com/
macrina
Noi am organizat un concurs pentru "margelicioase". Va puteti inscrie la aceasta adresa , sau puteti vota aici. Va multumesc in numele fetelor pe care le veti vota si va doresc spor si inspiratie in ceea ce faceti!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.