cybersamuray
9th October 2006, 09:08
franjuri din margele stie cineva pe unde gasesc ???
georgeb24
4th March 2007, 11:26
http://www.margelesipaiete.ro/ ai gasiti tot felul de modele
teodoca
29th March 2007, 17:21
eu am comandat margele pe net, de pe www.allex.ro - erau la kg (sau la 100 g cum vrei sa cumperi) si cu plata la ridicarea coletului de la posta
macrina
31st March 2007, 20:08
HobbyCenter
13th April 2007, 12:32
QUOTE(moartea @ Jun 27 2004, 14:33) [snapback]289710[/snapback]
UNDE se gasesc margele la kilogram ?
www.hobbycenter.ro Aici gasesti tot ce vrei pt bijuterii
HobbyCenter
13th April 2007, 12:41
Hobby ceter are acuma magazin virtual la www.hobbycenter.ro , pt vanzar la kg va rog sunati la nr. 0264-432568.Va asteptam
macrina
15th April 2007, 00:28
QUOTE(HobbyCenter @ Apr 13 2007, 13:32) [snapback]2693249[/snapback]
www.hobbycenter.ro Aici gasesti tot ce vrei pt bijuterii
La hobbycenter preturile sunt de-a dreptul tupeiste. 3 perechi de tortite pt cercei se vand cu 1.8 lei...asa ceva e obraznicie, ca doar nu sunt de argint. Margele si accesorii la preturi convenabile gasiti la http://picasaweb.google.com/Crisibeads/CrisiSBeads02, sau la allex.ro Mai sunt si alte site-uri dar scump, dupa parerea mea
Andreea
15th April 2007, 20:35
Nu va suparati, dar ce faceti cu un kil de margele ?!
macrina
20th April 2007, 17:25
QUOTE(Andreea @ Apr 15 2007, 21:35) [snapback]2702947[/snapback]
Nu va suparati, dar ce faceti cu un kil de margele ?!

Cred ca nu cumpara nimeni un kilogram...nu cei care lucreaza, cel putin. Mjoritatea dintre noi am inceput cu cate putine din mai multe sortimente.
michella
25th April 2007, 21:58
Eu caut margele multicolore, nu o singura culoare. Nu caut 1 kg, ci doar jumatate, pt ceea ce-mi trebuie s-ar putea sa "inghita" : am vazut o perdea la Bamboo si am zis sa fac si eu pe culorile pe care le vreau si completarea pe care o mai fac si sa vad la cat scot ca pret, daca'si merita banii cea din magazin sau cea facuta acasa.
Am urmat site-urile pe care le-ati pus aici si am urmat pasii, deocamdata astept rapurile pe care le-am trimis la Contact sa intreb ce si cum despre calitatea/cantitate a margelelor.
In Constanta nu am vazut pana acum sau poate ca nu am observat prea bine margelute la pungi mai mari de 500gr, doar la 50-100 gr si plus ca per punga costa 1,5-3 lei.
macrina
26th April 2007, 11:31
QUOTE(michella @ Apr 25 2007, 22:58) [snapback]2752440[/snapback]
Eu caut margele multicolore, nu o singura culoare. Nu caut 1 kg, ci doar jumatate, pt ceea ce-mi trebuie s-ar putea sa "inghita" : am vazut o perdea la Bamboo si am zis sa fac si eu pe culorile pe care le vreau si completarea pe care o mai fac si sa vad la cat scot ca pret, daca'si merita banii cea din magazin sau cea facuta acasa.
Am urmat site-urile pe care le-ati pus aici si am urmat pasii, deocamdata astept rapurile pe care le-am trimis la Contact sa intreb ce si cum despre calitatea/cantitate a margelelor.
In Constanta nu am vazut pana acum sau poate ca nu am observat prea bine margelute la pungi mai mari de 500gr, doar la 50-100 gr si plus ca per punga costa 1,5-3 lei.

Pai 3 ron 100 de grame e mai ieftin decat as putea eu visa. Cele mai ieftine de pe piata romaneasca sunt 50-60 mii...lei vechi. Eu vand cu suta de grame sau jumatatea de kg, cum vrei, dar nu am cum sa ajung la pretul de care spui. Daca la Constanta ai gasit cu 3 ron/100 grame iti recomand sa le iei pe acelea si sa ne dai si noua adresa. Spor la treaba si sa ai o zi minunata!
michella
28th April 2007, 14:19
Margelele de care iti spuneam la acel pret le gasiti in Constanta pe Str. Cuza-Voda (in centrul orasului), unde pe o parte si pe alta, de-a lungul strazii sunt numai mercerii.
si eu caut margele dar cantitati mai mici ca sa confectionez bijuterii pentru mine
unde pot gasi in bucuresti ?
macrina
7th May 2007, 22:44
QUOTE(michella @ Apr 28 2007, 15:19)

Margelele de care iti spuneam la acel pret le gasiti in Constanta pe Str. Cuza-Voda (in centrul orasului), unde pe o parte si pe alta, de-a lungul strazii sunt numai mercerii.
Multumesc, am retinut, cand ajung acolo ma reped pe Cuza Voda.
margele.coliere
8th June 2007, 19:02
Si eu confectionez bijuterii de catva timp. Este un hobby, care te motiveaza sa incerci sa lucrezi din ce in ce mai mult. Este o placere sa creezi cu mainele tale, propriile tale modele, sa le porti, sa fi admirat si sa le vezi apoi la gatul, mainile si urechile altor doamne si domnisoare. Este ceva uluitor si minunat. Iti da un sentiment de satisfactie aproape deplina.
Am si eu cateva produse pentru crearea de bijuterii (margele, accesorii), precum si produse finite. Cine doreste poate sa ma contacteze.
KATALINA20
13th June 2007, 12:55
BUNA SI MIE IMI PLACE SA MA JOC CU MARGELELE CINE E CURIOS SA VADA PUTETI ACCESA http://katacreatii.blogspot.com/
karmin
19th June 2007, 13:34
Margele la kg si accesorii pentru confectionarea bijuteriilor gasiti la www.vanzaremargele.com. Livrare in toata tara. Te si invatam cum sa le folosesti.
edithbrosch
11th July 2007, 19:04
[size="5"][/size]SC BROSCH & Co-> Importator direct Swarovski. Avem margele, pendante, accesorii, bijuterii de telefon etc. Vindem en-gros margele din ccristale la cele mai bune preturi din tara.Cautam reprezentante zonale (dupa sistem AVON) Relatii: 0721.44.22.82, broschedith@yahoo.com; WWW.CRYSTAL-FASHION.EU
macrina
1st August 2007, 14:49
Margele la kg...de fapt la gramaj si nu numai, precum si tot felul de accesorii la www.mariashop.ro
Site-ul e inca in costructie dar se poate comanda sau macar face o idee.
margele.coliere
23rd February 2008, 20:00
Margele si accesorii pentru confectionare bijuterii gasiti si la noul magazin www.lucille.ro
cris_bostina
23rd February 2008, 21:59
Pe margelutze.ro gasiti atat bijuterii finite cat si margele si accesorii pentru realizarea lor.
bijuteriifantezie
29th February 2008, 11:30
vand bijuterii fantezie-caut comercianti.Preturile de pe site sunt pentru vanzarea cu amanuntul,pentru en-gross sunt mult mai mici.Contactati-ma pentru a intra in posesia listei de preturi.www.bijuterii.blogulmeu.net
melynda
10th April 2008, 07:47
bijuterii confectionate manual puteti gasi pe http://www.margele-bijuterii.ro seturi, colier, pandative, cercei, bratari si inele toate din margele de nisip, sticla si pietre semipretioase
macrina
4th May 2008, 11:32
Sa ma laud si eu cu ceva bijuterici?

Materia prima pentru ele o gasiti la www.mariashop.ro
margele.coliere
18th May 2008, 13:33
Margele si accesorii pentru confectionare bijuterii gasiti si aici
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.