UNDE se gasesc margele la kilogram ?
Pagini: 1, 2, 3

cybersamuray

franjuri din margele stie cineva pe unde gasesc ???
georgeb24
http://www.margelesipaiete.ro/ ai gasiti tot felul de modele

teodoca
eu am comandat margele pe net, de pe www.allex.ro - erau la kg (sau la 100 g cum vrei sa cumperi) si cu plata la ridicarea coletului de la posta
macrina
Sunt aici margele la kg.
HobbyCenter
QUOTE(moartea @ Jun 27 2004, 14:33) [snapback]289710[/snapback]
UNDE se gasesc margele la kilogram ?

www.hobbycenter.ro Aici gasesti tot ce vrei pt bijuterii
HobbyCenter
Hobby ceter are acuma magazin virtual la www.hobbycenter.ro , pt vanzar la kg va rog sunati la nr. 0264-432568.Va asteptam
macrina
QUOTE(HobbyCenter @ Apr 13 2007, 13:32) [snapback]2693249[/snapback]
www.hobbycenter.ro Aici gasesti tot ce vrei pt bijuterii

La hobbycenter preturile sunt de-a dreptul tupeiste. 3 perechi de tortite pt cercei se vand cu 1.8 lei...asa ceva e obraznicie, ca doar nu sunt de argint. Margele si accesorii la preturi convenabile gasiti la http://picasaweb.google.com/Crisibeads/CrisiSBeads02, sau la allex.ro Mai sunt si alte site-uri dar scump, dupa parerea mea

Andreea
Nu va suparati, dar ce faceti cu un kil de margele ?! smile.gif
macrina
QUOTE(Andreea @ Apr 15 2007, 21:35) [snapback]2702947[/snapback]
Nu va suparati, dar ce faceti cu un kil de margele ?! smile.gif

Cred ca nu cumpara nimeni un kilogram...nu cei care lucreaza, cel putin. Mjoritatea dintre noi am inceput cu cate putine din mai multe sortimente.
michella

Eu caut margele multicolore, nu o singura culoare. Nu caut 1 kg, ci doar jumatate, pt ceea ce-mi trebuie s-ar putea sa "inghita" : am vazut o perdea la Bamboo si am zis sa fac si eu pe culorile pe care le vreau si completarea pe care o mai fac si sa vad la cat scot ca pret, daca'si merita banii cea din magazin sau cea facuta acasa.

Am urmat site-urile pe care le-ati pus aici si am urmat pasii, deocamdata astept rapurile pe care le-am trimis la Contact sa intreb ce si cum despre calitatea/cantitate a margelelor.

In Constanta nu am vazut pana acum sau poate ca nu am observat prea bine margelute la pungi mai mari de 500gr, doar la 50-100 gr si plus ca per punga costa 1,5-3 lei. ohmy.gif
macrina
QUOTE(michella @ Apr 25 2007, 22:58) [snapback]2752440[/snapback]
Eu caut margele multicolore, nu o singura culoare. Nu caut 1 kg, ci doar jumatate, pt ceea ce-mi trebuie s-ar putea sa "inghita" : am vazut o perdea la Bamboo si am zis sa fac si eu pe culorile pe care le vreau si completarea pe care o mai fac si sa vad la cat scot ca pret, daca'si merita banii cea din magazin sau cea facuta acasa.

Am urmat site-urile pe care le-ati pus aici si am urmat pasii, deocamdata astept rapurile pe care le-am trimis la Contact sa intreb ce si cum despre calitatea/cantitate a margelelor.

In Constanta nu am vazut pana acum sau poate ca nu am observat prea bine margelute la pungi mai mari de 500gr, doar la 50-100 gr si plus ca per punga costa 1,5-3 lei. ohmy.gif

Pai 3 ron 100 de grame e mai ieftin decat as putea eu visa. Cele mai ieftine de pe piata romaneasca sunt 50-60 mii...lei vechi. Eu vand cu suta de grame sau jumatatea de kg, cum vrei, dar nu am cum sa ajung la pretul de care spui. Daca la Constanta ai gasit cu 3 ron/100 grame iti recomand sa le iei pe acelea si sa ne dai si noua adresa. Spor la treaba si sa ai o zi minunata!
michella
Margelele de care iti spuneam la acel pret le gasiti in Constanta pe Str. Cuza-Voda (in centrul orasului), unde pe o parte si pe alta, de-a lungul strazii sunt numai mercerii.
mma
si eu caut margele dar cantitati mai mici ca sa confectionez bijuterii pentru mine
unde pot gasi in bucuresti ?
macrina
QUOTE(michella @ Apr 28 2007, 15:19) *
Margelele de care iti spuneam la acel pret le gasiti in Constanta pe Str. Cuza-Voda (in centrul orasului), unde pe o parte si pe alta, de-a lungul strazii sunt numai mercerii.

Multumesc, am retinut, cand ajung acolo ma reped pe Cuza Voda.
margele.coliere
Si eu confectionez bijuterii de catva timp. Este un hobby, care te motiveaza sa incerci sa lucrezi din ce in ce mai mult. Este o placere sa creezi cu mainele tale, propriile tale modele, sa le porti, sa fi admirat si sa le vezi apoi la gatul, mainile si urechile altor doamne si domnisoare. Este ceva uluitor si minunat. Iti da un sentiment de satisfactie aproape deplina.
Am si eu cateva produse pentru crearea de bijuterii (margele, accesorii), precum si produse finite. Cine doreste poate sa ma contacteze.
KATALINA20
BUNA SI MIE IMI PLACE SA MA JOC CU MARGELELE CINE E CURIOS SA VADA PUTETI ACCESA http://katacreatii.blogspot.com/ notangel.gif
karmin
Margele la kg si accesorii pentru confectionarea bijuteriilor gasiti la www.vanzaremargele.com. Livrare in toata tara. Te si invatam cum sa le folosesti.
edithbrosch
[size="5"][/size]SC BROSCH & Co-> Importator direct Swarovski. Avem margele, pendante, accesorii, bijuterii de telefon etc. Vindem en-gros margele din ccristale la cele mai bune preturi din tara.Cautam reprezentante zonale (dupa sistem AVON) Relatii: 0721.44.22.82, broschedith@yahoo.com; WWW.CRYSTAL-FASHION.EU
macrina
Margele la kg...de fapt la gramaj si nu numai, precum si tot felul de accesorii la www.mariashop.ro
Site-ul e inca in costructie dar se poate comanda sau macar face o idee.
margele.coliere
Margele si accesorii pentru confectionare bijuterii gasiti si la noul magazin www.lucille.ro
cris_bostina
Pe margelutze.ro gasiti atat bijuterii finite cat si margele si accesorii pentru realizarea lor.
bijuteriifantezie
vand bijuterii fantezie-caut comercianti.Preturile de pe site sunt pentru vanzarea cu amanuntul,pentru en-gross sunt mult mai mici.Contactati-ma pentru a intra in posesia listei de preturi.www.bijuterii.blogulmeu.net
melynda
bijuterii confectionate manual puteti gasi pe http://www.margele-bijuterii.ro seturi, colier, pandative, cercei, bratari si inele toate din margele de nisip, sticla si pietre semipretioase
macrina
Sa ma laud si eu cu ceva bijuterici?

Materia prima pentru ele o gasiti la www.mariashop.ro
margele.coliere
Margele si accesorii pentru confectionare bijuterii gasiti si aici
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.