UNDE se gasesc margele la kilogram ?
Pagini: 1, 2, 3

moartea

Tzepi
parca e un magazin ptr brizbrizuri si alte alea, Picasso unde au mai multe chestii. dar nu stiu sigur de margele

PicuTex
Salut.
la mine dar te rog sa-mi dai un mesaj cu ce anume te intereseaza
AirBoy
La Cluj napoca este un magazin unde gasesti de toate felurile. Nevasta-mea e "Creatoare" de coliere , cercei si altele.... de acolo se aprovizioneaza.
noname
Originally posted by moartea

ai in cap o poza sau tre' sa faci cadou?
moartea
haha smile.gif nu au legatura cu pozele. de fapt nu sunt pentru mine, m-a rugat cineva sa ma interesez.
catabit
la europa in bucuresti
am auzic ca ti-ar da pe langa ele si facturi in alb, dar nu sunt sigur

PicuTex
facturi in alb?
o joaca de asta (daca esti prins , si sigur o sa fii costa 50 mil) stiu pe cineva care s-a fript si pentru niste haine din europa de 6-7 mil a dat 50 mil amenda la GF , asa ca stati calmi cu facturi "clorate" asa se zice
Ralucuta
Salut!

Si pe mine ma intereseaza margelele la kilogram.

Ai putea sa-mi spui niste preturi?

Merci.
PicuTex

Am primit margele . Care este interesat PM
fragolla
QUOTE(PicuTex @ Oct 22 2005, 17:43) *
Am primit margele . Care este interesat PM

As fi eu interesata!te rog anunta-ma daca mai ai.
PicuTex
QUOTE(fragolla @ Nov 10 2005, 23:40) *
As fi eu interesata!te rog anunta-ma daca mai ai.

ai pm
dpop
si pe mine ma intereseaza margele, in cluj-napoca. cine spunea mai sus ca are pe acolo informatii, rog raspundeti. mersi
PicuTex
ce fel de margele vrei?
iuliai
as fi si eu interesata sa cumpar ceva margele , sunt din cluj, daca se poate sa imi dai ceva informatii , de unde , ce preturi , ar fi super bine. mersi
macrina
Ma intereseaza si pe mine margele la kg va rog mult.
macrina
Mai intra cineva pe aici? Vreu si eu margeleeeeeeeeeee!

Sunt din Sinaia, dar stiu eu unde sunt mergele in Cluj, numai ca nu stiu daca se vand si la kg. Adresa nu stiu sa o spun exact, dar este in centru, daca intri pe hobbycenter.ro o sa vezi adresa acolo
just blue
Magazinul cu margele din Cluj se afla in Piata Mihai Viteazul, dar nu cred ca se pot cumpara margele la
kg.
As dorii si eu sa stiu de unde pot cumpara margele la kg si accesorii... huh.gif

PicuTex ai pm
PicuTex
QUOTE(macrina @ Feb 16 2006, 22:03) *
Mai intra cineva pe aici? Vreu si eu margeleeeeeeeeeee!

Sunt din Sinaia, dar stiu eu unde sunt mergele in Cluj, numai ca nu stiu daca se vand si la kg. Adresa nu stiu sa o spun exact, dar este in centru, daca intri pe hobbycenter.ro o sa vezi adresa acolo

Da un pm cu ce anume te intereseaza!
dorel1
si pe mine ma intereseaza accesorii pt coliere si cercei.multumesc
monik28me
QUOTE(dorel1 @ Apr 21 2006, 21:52) *
si pe mine ma intereseaza accesorii pt coliere si cercei.multumesc

pentru persoanele care doersc margele, pietre semipretioase si alte accesorii pentru confectionarea bijuteriilor, scrieti-mi la monica@allex.ro pentru a primi o oferta de preturi. coolspeak.gif
fm2006
Margele de sticla de diverse dimensiuni/forme si culori gasiti pe site-ul:
www.margele.bleu.ro
Pentru detalii legate de pret si expediere va rog sa-mi scrieti pe e-mail-ul de pe site.
Cu bine,
Florin
yryny
salut cine vinde margele la kg? vreau si eu
lory_mika
sunt si eu interesata de margele

sunt din bucuresti ! stie cineva unde sa gasesc?
carola456
www.perfectdeco.com/shop
nu sunt la kg cred.
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.